Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

PetraK
na páru se vyprdni .....rači zatop!!!

i modří
Fajuše kroutí hlavou tak leda modří ptáci a nebo modrý dementíci..modrý akity nevědí....

inu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:13
- Nahlásit

Fajka
huráááááá budem držet palčááááky !

šékuji

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:18
- Nahlásit

brut
jako pěkně rozladěnej nástroj

wocogo?

ale ranní pozdrav tě nemine, to si i přivstanu

nic nic nic

šikovnej, když chce
jjj fšicí stejný, fšicí

, od zítra se přidaj další

kdo se pokusí, toho zkapalnění nemine

ale nevím heslo do souboru pro změnu
to sou furt nějaký vejmluvy todlecto

to spíš viděla na ten pád pod vlak

vrahu

seš!!!!!
NEJ-SEM

ale lepší sou tři

maximalisto, nemáš taky ruský geny ? vsjo oooočeň balšóje

rumík

rumík gůt, ale ten tvaroh s rozinkama mi tam moc moc chybí , já dělám žemlofku alá Neessi

, jestli se tohle malinko nevylučuje

úplně se to vylučuje, páč přece si nepozvu někoho, kdo vo mě řiká, že su funebrák

jak sou rychlí, hajzlíci

rychlá rota

.to mít nemusíš
už je malinkatě, malinkatě líp

A dej si pozor, jak odpovíš

no ten magor předefším, to je jistý, ne?? , ale i to rozhlížení

.proto přemýšlím, že část usuším a zbytek zavařím,
jo, bude se to kazit rychle

zemlbáby máme tolik, že přemýšlím, jestli jí nestrčím do mrazáku, bo netuším, kdo to bude jíst

pomoct, zemlbába vystřídala nůdle a vymkla se kontrole. Chudák pan Brůtikovec.

Fajka
děkuju za držení palcůch a hlásím že můžete pustit bo trubky dorazily opakuju trubky dorazily zítra se bude montýrovat

takže nezmrzneš?? No to je škoda teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:19
- Nahlásit

inu
pracák? Je na to formulář
čéče já dyž sem před mnoooha a mnoooha lety dělala poskoka..(sekretářku) tak si ty lidi co byli z pracáku nosili takový nějaký lejstro přímo z pracáku. A když se tam jednou objevim můj spolužák z promky tak mě prosil ať mu tam jen fláknu razítko a má na další měsíc klíít. Nechtělo se mu ani makat ani na pohovor

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:20
- Nahlásit

PetraK
takže nezmrzneš?? No to je škoda teda
seš smutná viď ? ale nebuď smutná třáááto do neděle ještě stihnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:25
- Nahlásit

inu
já se za to nestydím..

no to já věřim, páč seš prostě ouhyla tu fotku sem flákni - ať se máme při pondělku čím rozradostnit

páč barevnej foťák jsme dlouho neměli...

no my ho neměli vůbec první jsem si pořizovala já až bůhvíkdy

dneska se mi dokonce zdála nějaká prasárna
a hele jí!! Má roupy!! To je dobře.
No to já zas počítala zlomky, za to může Groooggyna určitě s tou svojí bajlí z matiky.
Chudák strejda Frojd, to by se mu zavařila makovice

, fčera jsem vybrala dva losy a ani jeden nevyhrál...

to nejni takhle, že jako půjdeš a koupíš los. A taky to nemusej bejt prachy jako bohatství, může to bejt bohatství jako ščestí

Stejnak tam pudu,

tak, vono na místě se totiž uvidí víc.

Ešusko, tys říkala, že mám chtít nějaký potvrzení pro pracák?
hele to nevim - zavolej si na pracák radši, jak to zdokladovat, žes byla na pohovoru. Po mě tehdá ta osoba nic kupodivu nechtěla, když jsem říkala, že si hledám sama, páč mi odsouhlasila, že voni mi práci podle mých přestav asi neseženou. Ale zavolej tam, řekni , jestli si máš vyrobit na papír něco v duchu dne..... zde byla na pracovním pohovoru paní Imunita - datum podpis a razítko, a nebo ešivá mají něco voni sami.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:26
- Nahlásit

Fajka
na páru se vyprdni .....rači zatop!!!

heh, vohníčku se jí zachtělo. Až zejtra -podle toho, esli budete hodný

nebo modrý dementíci..modrý akity nevědí....
a..... voni..... modrý akity nejsou jako modrý dementíci, jo? to slyšim prvně
jáu kurnik, příště až se uvidíme budu muset mít tu kapsu asi narvanou uzeným , co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:28
- Nahlásit

Fajka

seš smutná viď ?

jo, děsně

ale nebuď smutná třáááto do neděle ještě stihnu

tě trochu párkrát propářim a vono to pude

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:28
- Nahlásit

PetraK
zde byla na pracovním pohovoru paní Imunita

TODLE JÍ NA TUTY UZNAJ

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:31
- Nahlásit

Fajka

TODLE JÍ NA TUTY UZNAJ

viď??? No, určo ešče takovýdle potvrzení neviděli, to tam s nima flákne a daj jí pokoj a ešče jí řeknou, že nemusí chodit

hele aspoň, že se počasí umoudřilo, že neleje, kvůlivá tomu topení. A v neděli už to zapnou jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
a..... voni..... modrý akity nejsou jako modrý dementíci, jo? to slyšim prvně
jáu kurnik, příště až se uvidíme budu muset mít tu kapsu asi narvanou uzeným , co

to minimálně !!!!

je dementní je to přiznávám ale dneska byla roztomilá....jeden z dělníkůůch chtěl vkročit na zahradu aniž bych tam byla stál před vrátkama za nima modrá dementice... koukali na sebe..dyž se nehejbal tak dobrý ale jakmile pohnul rukou směrem k vrátkům tak začala povrkávat a intenzita se snižovala a zvyšovala s tím jak se rukou blížil nebo oddaloval ruku od vrátek... sem se docela pobavila hráli si tam spolu takhle pět minut ..dělník přežil bo se jít dál nevodvážil a počkal si na mě

PetraK
tě trochu párkrát propářim a vono to pude
no to zasejc prrr žádný páření nebude a huž vůbec ne s Ešuskou co chodí v růžovejch teplácích !!!
nésu úchyl!!!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:34
- Nahlásit

Fajka
čéče já dyž sem před mnoooha a mnoooha lety dělala poskoka..(sekretářku) tak si ty lidi co byli z pracáku nosili takový nějaký lejstro přímo z pracáku. A když se tam jednou objevim můj spolužák z promky tak mě prosil ať mu tam jen fláknu razítko a má na další měsíc klíít. Nechtělo se mu ani makat ani na pohovor

to mě se makat chce, ale nechci bejt znova píkr
Tak já teda mrknu.. no, nevím kam, asi na internet, co o tom píšou..

inu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:36
- Nahlásit

PetraK
tu fotku sem flákni - ať se máme při pondělku čím rozradostnit

vyměním pouze za fotku Brtníka f teplákách

to nejni takhle, že jako půjdeš a koupíš los. A taky to nemusej bejt prachy jako bohatství, může to bejt bohatství jako ščestí
tak doufám, že ho bude pytel.. rači todle než potupu

Ale zavolej tam, řekni , jestli si máš vyrobit na papír něco v duchu dne..... zde byla na pracovním pohovoru paní Imunita - datum podpis a razítko, a nebo ešivá mají něco voni sami.

Pohledám web a kdyžtak jim cinknu, dík.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

Fajka
PetraK
zde byla na pracovním pohovoru paní Imunita

voe, a co příjmení? Snad zde byla na pohovoru paní Vomezená Imunita, za svobodna Porouchaná

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:41
- Nahlásit

Nejni možná, že tady půl hodiny nejsem a vy nakrafete celou stránku. Jak to děláte, vy důry jedny?

PetraK
Gastoňák relativně f poho, teď jdeme operovat a to von dycky stáhne vocas a dekuje se. Včera přijel po třech dnech manža a jakmile jsme voba vstali, tak Gaston zalejzal. Se bojí a já se mu nedivim, já u toho taky málem zvracim... Jsem mu fčera za odměnu pekla celý dopoledne sušenky na úplatky...

Helejte, včera jsem málem blinkala - přivezli mi maso z vetamixu, sem chtěla dělat véču a jak to rozbalim, tak se mi zved kufr a letělo to rovnou do popelnice. Normálně mi přivezli zkažený maso.

Fajka
Pani, ten váš pes by mohl jít do hledání talentu, což? S tim už by se dalo pracovat. :-D :-D

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:43
- Nahlásit

vespolek preju.

mishi
Normálně mi přivezli zkažený maso.
A konkretne jaky? Zavolej si tam a reklamuj to, jestli si nevyhodila teda vsecko, vezmou to zpatky a vratej prachy nebo vymeni za nezkazeny maso.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:47
- Nahlásit

inu
Vomezená Imunita, za svobodna Porouchaná
bože ty si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůl

mishi
Normálně mi přivezli zkažený maso
tyjo to sou hajzlové! co reklamace???

jakmile jsme voba vstali, tak Gaston zalejzal. Se bojí a já se mu nedivim, já chůdě malý....
mishi
Pani, ten váš pes by mohl jít do hledání talentu, což? S tim už by se dalo pracovat
až vyhlásejdebilmánii tah jí hnet hlásim

Fifi
noto je pozdraf!!!
Ešusku šlehne

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:55
- Nahlásit

Byla jsem tenhle tejden fakt blízka infárktu. Skorotchyni neposílá naše skvělá správa sociálního zabezpečení důchod, takže logicky dlužila na nájemnym, vodě a elektrice.
No a co udělala??? Vzala si NA MICHALA úvěr od Providentu (RPSN pouhých 200%). achjo. Michala jsem nezabila,slíbila jsem mu to napříště. Nevim jestli mám bejt ráda, že je hodnej a nenechal maminku veštychu nebo naštvaná, že je to blbec. Naštěstí je půjčka úspěšně zrušena.
Ještě přišla maminka s tím, že si musí kupovat vafky, přestože bydlí v nájemním bytě. Já vim, že ničí rodiče nejsou svatý, já taky ne, ale někdy bych fakt vraždila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:56
- Nahlásit

Fajka

dyž se nehejbal tak dobrý ale jakmile pohnul rukou směrem k vrátkům tak začala povrkávat a intenzita se snižovala a zvyšovala s tím jak se rukou blížil nebo oddaloval ruku od vrátek... sem se docela pobavila hráli si tam spolu takhle pět minut

: já jí naprosto miluju

nésu úchyl!!!

pomoct!!
néni úhyl!! A co ten nahej Travolta s obřim pštrosem?? To je jako v cajku, jo???

inu

píkr
a to je co? Postavička japoncká nějaká?

fotku Brtníka f teplákách
to zkusim vyfotit - esli nezapomenu , ale musim ho nejdříf vopít nebo tak nějak

Snad zde byla na pohovoru paní Vomezená Imunita, za svobodna Porouchaná

ty vole to je jak .... Zde leží.... no ale to přímení je tak dlouhý, že se jim nevejde do kolonek

mishi

a jakmile jsme voba vstali, tak Gaston zalejzal.

chudák malej, ach jo, ach jo. Je mi ho líto pupíka malýho.A vás taky. Teda hlavně tebe, páč to řešíš asi vic. Kurwajs taky už

přivezli mi maso z vetamixu, sem chtěla dělat véču
mííííííííííši????

ale Fifijofka má pravdu - reklamuj to. Ešče ti stihla dát poslední radu do života

Fifi

pápááá, bylo nám ctí Fifinu poznat:

vespolek preju. to sou normálně snad voni ! fuj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:58
- Nahlásit

Fajka
vůůůůůůůůůůůůůůůůůůl

to se jim do kolonky nevejde už vůbec

Fajka
noto je pozdraf!!!
Ešusku šlehne

a tebe šlehnu zase já, vánici na tebe!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

PetraK
já jí naprosto miluju
já už si na ní aky zvykám

néni úhyl!! A co ten nahej Travolta s obřim pštrosem?? To je jako v cajku, jo???
no ty máš co řikat dyž chodíš v takovejch naprosto úchylně růžovejch tepláškách!!!

ty vole to je jak .... Zde leží.... no ale to přímení je tak dlouhý, že se jim nevejde do kolonek
má peška Imunitka noooo...

Děcka..tak měli přijet s těma trubkama v půl devátý..je deset a nikde nigdo...řekněte mě že to NEBUDE průser...nebo se z toho fakt už po....!!!
určitě jim něco chybí..nějaký kolena nebo fitinky..něco jim chybí a jáááááá osobně je zabiju fakt !! slíbili že to stihnou

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Dneska zkošim další várku, tak uvidíme, teprv rozmražuju...

kachna_
Koukám že skorotchyně je taky pěkný péro, ale fakt nechápu, jak si může vzít půjčku na někoho cizího??? Vždyť se kontrolujou vobčanky a všecko? To je podvod jak krááááva a ten z providentu by měl dostat vyhazov. Při představě, že si na mě někdo bere půjčku, mi běhá mráz po zádech.

LIDI, VÍTE CO? GASTON PRÁVĚ DONESL ZELENÝHO! Johooooooo, máme vyhráno, je mu dobře! :-D :-D :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:12
- Nahlásit

kachna_

Skorotchyni neposílá naše skvělá správa sociálního zabezpečení důchod, takže logicky dlužila na nájemnym, vodě a elektrice
TY VADO!! Jak to?? myslim, jak to že neposílaj?? Co to je za bordel?

Nevim jestli mám bejt ráda, že je hodnej a nenechal maminku veštychu nebo naštvaná, že je to blbec

těžko říct jaká je skorotchýně?

ale někdy bych fakt vraždila.
a ... libo-li kobereček?

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

mishi
fakt nechápu, jak si může vzít půjčku na někoho cizího???
ten můj blbec tam přijel na návštěvu, byl postaven před hotovou věc (s tím, že si to teda maminka bude platit sama) a souhlasil

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

Fajka
já už si na ní aky zvykám

blbá, nejvíc moc a moc blbá

dyž chodíš v takovejch naprosto úchylně růžovejch tepláškách!!!
JENOM SPÁT!!!

má peška Imunitka noooo...

chodí pešek okolooo, nedívej se na něhooo, kdo se na něj kókne, toho pešek bóchne!

.řekněte mě že to NEBUDE průser.

to záleží na tom..... budeš hodná?? pak řeknu

mishi

Johooooooo, máme vyhráno, je mu dobře! :-D

juhůůů , pipinkáá malááá. Tak fajn, jak má chuť si hrát, je to na dobrý cestě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
TY VADO!! Jak to?? myslim, jak to že neposílaj?? Co to je za bordel?

no, neposílaj, normálka, tátovi se stalo to samý, prostě to trvalo skoro půl roku, než mu začal chodit. Pak přišel i zpětně.
těžko říct jaká je skorotchýně?
na jednu stranu hodná, ale zadluží hodná skorotchyně vlastního syna?
ibo-li kobereček?
vyčkejmež
já se totiž hlavně děsim toho, že zjistila, že neni potřeba prokazovat příjem a udělá to znova

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

PetraK
JENOM SPÁT!!!
tak to vždycky začíná a za pár let tě vyloučej ze štajního konzértu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

kachna_

no, neposílaj, normálka, tátovi se stalo to samý, prostě to trvalo skoro půl roku, než mu začal chodit. Pak přišel i zpětně.

ty vole, to sou kreténi!! a stížnost nějakou jste podali?? Já kdysi dávno rozbombardovala sociálku, když moje kolegyně byla po úrazu a oni dělali problémy s výplatou peněz, fuj sem se zas a dodatečně rozčílila, tu krávu za tou přepážkou jsem tehdy málem zatloukla pěstí do toho blbýho lina!! Krávu jednu tupou línou!!

ale zadluží hodná skorotchyně vlastního syna?
dělá to běžně, že by měla tydle sklony?? nedalo by se jí vysvětlit, že tohle není cesta? teda je ale cesta do pekel, páč tyhle firmy to je nářez. A že když tak má říct a ne dělat takovýhle věci?? Dá se s ní mluvit?

já se totiž hlavně děsim toho, že zjistila, že neni potřeba prokazovat příjem a udělá to znova

no to se ti nedivím, Michal by s ní měl fakt promluvit. Kolik jí je?

vyčkejmež
dobře tedy.

tak to vždycky začíná a za pár let tě vyloučej ze štajního konzértu

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!

MUSIM SE JÍT LÉČIT!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:40
- Nahlásit

PetraK
ty vole, to sou kreténi!! a stížnost nějakou jste podali??

stížnost není opodstatněná odpověděli tehdá tátovi
no to se ti nedivím, Michal by s ní měl fakt promluvit. Kolik jí je?
je jí cirka 60 a má veškeré zkušenosti, aby věděla, kam to může vést. Koberec neobjednávej, skrmim jí psům.
Může se vůbec psům podávat maso z diabetika? Až tu bude Psíček, musim se ho zeptat

inu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:43
- Nahlásit

Fajka
bože ty si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůl

vo třetím ménu řeč nebyla, nésu Angličan

PetraK

Ts, ts, na epitaf si vymyslím něco speciálního, třá:

Zde leží Vomezená Inuita, za svobodna Porouchaná, hrdá majitelka El Papulína, Kikšoura a Orisláfky Buchtičákové. Pohřbena byla v lesklých fialových elasťáčcích nad kolena!
Čest její památce!

A následovat budou čárky jak na pivním tácku za lidi, co sem kdy nasrala

Fajka
určitě jim něco chybí..nějaký kolena nebo fitinky..něco jim chybí a jáááááá osobně je zabiju fakt !! slíbili že to stihnou

Voe, měla jsi říct dřív, tady bylo trubek a kolen tři perdele, ale huž je to fšecko pod zemí

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání