Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

HERGOT JAK MÁM V TOMDLE JÍT SE PSEM VEN? DYK BUDEME DURCH DŘÍV NEŽ ZAMKNU FCHODOVÝ DVEŘE

Chudák VLK!!! Určitě zas plave, musím taky zavolat Petě, jak na tom jsou. Myslím na všecky.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:40
- Nahlásit

Zdravím dámy

Vypadá to, že se za chvíli bude evakuovat synek s celým táborem. Od rána stoupla voda o 2m a furt leze nahoru
Naštěstí sem s ním ve spojení a tak nemusím trnout strachy

PetraK
Chudák VLK!!! Určitě zas plave, musím taky zavolat Petě, jak na tom jsou. Myslím na všecky.
na Moravě to snad není tak hrozný jako na severu Čech... Liberecko je na tom asi nejhůř. Mám před sebou otevřený aktuální info hydrometeorologů

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:58
- Nahlásit

PetraK
to už jedeš nanovo???
jj, musím to připravit a odeslat ke konzultacím. Už teď mám za sebou 3 hod práce a to ještě ani nezačalo přihlašování

jojojo joooooo, prosim moc
nebuj, budééé

Neříkej jí to předem, jen až budeš odjíždět, řekni, že pro ni máš překvápko malý.
jí musím říct, že jí pošlu dopis, aby se neděsila, ale v tom dopise jí napíšu, že přijde další

vona má asi naštěstí vevnitř, jinak by mě to zabilo.
my máme setobox venku, páč telka si pamatuje cara klacka, takže pustím, najdu to co potřebuju, ale jak musím do "střev" třá při nahrávání, tak sem v koncích

no bať, proto se směju, páč vim, jak se kroutíš
co kroutím, ale pak musím utýct ven a vyvztekat se někde mimo

no to je tak většinou
já vím, nemůžu to změnit a to mně dost štve

ne, enem česnekačku (ale tu poctivou tu z Beskyd, s klobásou, strouhaným sýrem, opečeným chlebem... mńáám)
hmmm, to zní dobře... já jím na potřetí lečo ( vždycky se ozve synek ve chvíli, kdy si ho přihřeju)

no jo vim no. Ale co s ňou, když se zab
to právě nevím

Nejni hodnější ženy nade mne!!! Dyk je jak Alipaša, jak ho furt vobskakuju
to je právě ono...aby si to s tím obskakováním nepřehnala

zase do jeho ramštajního světa přinesla osvětu tehdá! dyk vůbec nevědíl nic. Jen je poslouchal. Vnesla jsem opět světlo do jeho života
se ho budu muset zeptat, jestli ho "zase" moc nemoří

TY SE MI ZDÁŠ!!!
přežiju i ty Štajny
SPIM, ASI FAKT SPIM

a proč se divíš? Když mi někdo zaplatí letenku, tak by ode mně bylo nefér s ním nejít na koncert, i když bych ho přetrpěla

naprosto příšerná představa. Maj ve výběru jen Zagorkua nebo Kájika
strašná kombinace

díkuju moc -ušetřila mi nožky. no já to budu muset prubnout s tim barvenim asi. Šrotky mám - dík.
šak ona se ještě koukne.... byla jen ve dvou krámcích, víc jich před prací nestihla

vono je to semele, semele.
to určitě... teta už to má za sebou ( myslím úplně a ten zbytek začíná trpět jak trpěla ona... bohužel se s tím svezou bratránci, kteří vůbec nic nevědí )

to zní nadějně, nemusela bych schovávat sekerku
ty máš doma sekerku? Seš jak moje babička..ta jí mívala u postele

koukni tady k Dostáloj - na včerejší večer, já jsem tu opravdu, bez přehánění plakala smíchy
se juknu... potřebuju trochu veselí, páč sem trochu nervozní jak to s tou vodou bude dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:14
- Nahlásit

brut
evakuovat synek s celým táborem

a sakra!!!! Tak hlavně ať jsou v pořádku.

Je to šílený!!!

na Moravě to snad není tak hrozný jako na severu Čech... Liberecko je na tom asi nejhůř

no doufejme.

jj, musím to připravit a odeslat ke konzultacím.

ty jo no a do kdy to musí být v cajku?

jí musím říct, že jí pošlu dopis, aby se neděsila, ale v tom dopise jí napíšu, že přijde další

jo to je fakt, to bude lepší

střev" třá při nahrávání,

jehehéé jehehéé,t ak to jsem na tom stejně, páč nový Dývko se mnou taky nekámoší. Ale ono je to tím, že tyhle přístroje fakt používám minimálně, tak si to pak nepamatuju už.

ale pak musím utýct ven a vyvztekat se někde mimo

nemůžu to změnit a to mně dost štve
hm vzpomněla jsem si na to říkání - pane dej mi sílu změnit věci, který změnit můžu, přijmout věci, které změnit nemůžu a nauč mě je rozeznat (hodně volně citováno, páč si to nepamatuju)

já jím na potřetí lečo

seš spořivá, viď

to právě nevím

asi to nezměníš ,

aby si to s tím obskakováním nepřehnala

tsss, tetkon sem byla celou dobu pryč - šla jsem s hošíkem k mámě a dávala jí kurzy počítače , sem vyštavenáááááá naprosto.

se ho budu muset zeptat, jestli ho "zase" moc nemoří
no jistě, jistě, je chudák celej umořenej

i když bych ho přetrpěla

i prt! by tě to tam draplo, hořela bys jako fagule a až by ses vrátila, tak bys sem vlítla a zařvala
RRRRRRRAAAAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
a celý to tu podpálila

strašná kombinace

viď? nic pro kuldůrního člověka jako su já

šak ona se ještě koukne.... byla jen ve dvou krámcích, víc jich před prací nestihla
sim Tě klid, ať si jde dát radši kávičku

myslím úplně a ten zbytek začíná trpět jak trpěla ona

a neni mi jich líto. neni. Bráchanců jo, ale tamtěch ne.

ty máš doma sekerku? Seš jak moje babička..ta jí mívala u postele
babička byla prosíravá žena sekerka je velmi důležitá věc.

potřebuju trochu veselí

No Viktor v Květech mě osobně naprosto zničil

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:40
- Nahlásit

PetraK
a sakra!!!! Tak hlavně ať jsou v pořádku.
zatím jsou v pořádku, všichni mají zbaleno a čekají, jak to bude dál.... Sázava má druhej stupeň a stále stoupá. Sem tu jak na trní a nejraději bych ho měla už někde v úplným bezpečí. Jenže hlavní vedoucí to ještě nechce vzdát a tak čekají

Je to šílený!!!
to je snad i slabý slovo

no doufejme.
už je to tak...ale V Děčíně a v okolí mám příbuzný a nemůžu se jim dovolat, tak jen doufám, že z chalupy odjeli domů a jsou v pořádku

ty jo no a do kdy to musí být v cajku?
čím dřív tím líp ... až se to probere s holkama, tak sestavím dopis ve kterém pozvu majitele na další ročník s tím, že budu od nich potřebovat předběžné přihlášení, abych věděla, kolik lidí vůbec bude mít zájem... no a podle toho budu domlouvat ubytko a přesný termín... to vše se musí zvládnout do půlky října

jo to je fakt, to bude lepší
jsem zvědavá, co na to bude říkat

jehehéé jehehéé,t ak to jsem na tom stejně
já to taky moc nepoužívám a tak si pamatuju jen to nejzákladnější

vzpomněla jsem si na to říkání - pane dej mi sílu změnit věci, který změnit můžu, přijmout věci, které změnit nemůžu a nauč mě je rozeznat
jj, tohle znám a používám ... hlavně ve chvíli, kdy se musím hodit do klidu a vše zvládnout bez vztekání

seš spořivá, viď
sem už byla hladová a naprdnutá, páč sem se na něj těšila

asi to nezměníš
to určitě ne

tetkon sem byla celou dobu pryč - šla jsem s hošíkem k mámě a dávala jí kurzy počítače , sem vyštavenáááááá naprosto.
tak to si byla mooooc šikovná a zasloužíš si odměnu
( všímáš si, že nepíšu piškůtek?)

no jistě, jistě, je chudák celej umořenej

prt! by tě to tam draplo, hořela bys jako fagule a až by ses vrátila, tak bys sem vlítla a zařvala
RRRRRRRAAAAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
a celý to tu podpálila

tak to opravdu nehrozí, ale můžeš to vyzkoušet

viď? nic pro kuldůrního člověka jako su já
ano, nic pro magora

sim Tě klid, ať si jde dát radši kávičku
ať se snaží, potvůrka

a neni mi jich líto. neni. Bráchanců jo, ale tamtěch ne
šak mně je líto jen kluků, nikoho jinýho.... ti mají ty oplatky s plnou parádou

babička byla prosíravá žena sekerka je velmi důležitá věc
babička jí měla na zloděje.... kolikrát sem se o ní skorem přerazila, když sem se brzy ráno drápala k nim do postele

No Viktor v Květech mě osobně naprosto zničil
jj, už sem se taky pobavila

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

brut
zatím jsou v pořádku, všichni mají zbaleno a čekají, jak to bude dál

huf, tak snad to projde. Sem tu vyčihovala, abych nepropásla s čím přijdeš. Te´d ve zprávách hláška, jak to sebralo nějakej tábor, tak jsem to tady furt hlídala.

to je snad i slabý slovo,

kdyby pršelo kdovíjak dlouho, ale vždyť to začlo včera, chjo.

nemůžu se jim dovolat, tak jen doufám, že z chalupy odjeli domů a jsou v pořádku
určitě jo, určitě jo. Neplašit, neplašit.

no a podle toho budu domlouvat ubytko a přesný termín... to vše se musí zvládnout do půlky října
ty vado- to je za pár dní už!!

sem zvědavá, co na to bude říkat

já taky, ale myslím, že jí to udělá velkou radost, i proto, že je ze "starý školy".

tak si pamatuju jen to nejzákladnější
jo, zapnout, vypnout, volume +/- a programy

kdy se musím hodit do klidu a vše zvládnout bez vztekání
no , jo. jo. jen kdyby to taky u mě dycky fungovalo

hladová a naprdnutá, páč sem se na něj těšila

to znám. jak mám hlad sem vysoce nevrlá

a zasloužíš si odměnu
( všímáš si, že nepíšu piškůtek?)

no ty vado!!!!!

Pro moje netrpělivý srdce je to vždycky nářez, ale naučila jsem se, že prostě musim být vklidu a chápnout, že ne všechno (a to je máma myslím fakt šikovná) prostě jde hladce. Taky já nejsem zrovna vzor učitele, neumím vysvětlovat, ale dělám to tak, že jí narvu myš do ruky a krok po kroku jí ukazuju co to udělá, když udělá tohle nebo támhleto. No jde to. Jen víc času tomu věnovat.

tak to opravdu nehrozí,

jehehééé takovejch bylo.... zrovna Ti jedna píše

ano, nic pro magora
nejsu magor, sem jen kapek výjimečná

ať se snaží, potvůrka

hele jak to vlastně dopadlo s tou mononukleozou, hlavou a taky s hošíčkem polámaným?? Už jsou všechny tyhle tři věci v cajku?

kolikrát sem se o ní skorem přerazila, když sem se brzy ráno drápala k nim do postele

a dostala nějakoýho toho zloděje?? (mi to připomnělo tetičku z Takový normální rodinky )

šak mně je líto jen kluků, nikoho jinýho....
to je blbý, no ale co můžeš dělat- někdy je to tak, že děti vláčej chyby svých rodičů

jj, už sem se taky pobavila¨

ty vado, ale ten chlap sám o sobě je dost nadooblačnej, což,? Jak je možný, že to furt tak funguje, vždyť tohle už se vláčí netem kolik let- co já vím tak minimálně šest. No a zas - nenaděláš s tím nic

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:40
- Nahlásit

PetraK
huf, tak snad to projde. Sem tu vyčihovala, abych nepropásla s čím přijdeš.
stále jsem mrtvičná, protože nad nima je vyhlášená trojka a zatím se nemají k odjezdu

kdyby pršelo kdovíjak dlouho, ale vždyť to začlo včera, chjo.
to je podobný tomu, co bylo před těma 8lety, kdy během chvíle spadlo mooooc vody na mini ploše

určitě jo, určitě jo. Neplašit, neplašit.
neplaším, sem jen nervozní.... navíc mám někde (a nevím kde) na čundru Brůtovce a má vyplej foun, takže tu šílím ještě kvůli němu

ty vado- to je za pár dní už!!
právě ... oni sou termíny většinou velmi brzy naplněný, tak proto se musí tak brzy

já taky, ale myslím, že jí to udělá velkou radost, i proto, že je ze "starý školy".
taky myslím.... jestli to vyjde, tak máš u mně mooooc velkou dobrůtku ( a piškoty to určitě nebudou :lol

jo, zapnout, vypnout, volume +/- a programy
přesnýýýý

no , jo. jo. jen kdyby to taky u mě dycky fungovalo
mno, u mně z deseti pokusů vyjde jeden

to znám. jak mám hlad sem vysoce nevrlá
hlad mám teď taky,ale jsem k tomu nervozní, takže nemůžu jíst a to je strašně nebezpečná kombinace

no ty vado!!!!!
to sem dobrá, že?

Pro moje netrpělivý srdce je to vždycky nářez, ale naučila jsem se, že prostě musim být vklidu a chápnout, že ne všechno (a to je máma myslím fakt šikovná) prostě jde hladce.
si představ, jak jsem se v první třídě učila s harantííma ..... to bylo maso. proto se od druhé třídy učej sami a já je max. zkouším, páč jinak by se chudáci nedožili puberty

jehehééé takovejch bylo.... zrovna Ti jedna píše
jo, jenže ty si zřejmě vyrůstala na jiném základu než já

nejsu magor, sem jen kapek výjimečná
ano, prosím, si vyjímečný magor

hele jak to vlastně dopadlo s tou mononukleozou, hlavou a taky s hošíčkem polámaným?? Už jsou všechny tyhle tři věci v cajku?
mononukleoza v pohodě, hlava blbá, ale snad taky dobrý, hošíček srostlej a v pohodičce... jen mladá bude muset na rtg krční páteře, aby to bylo opravdu vše ok

a dostala nějakoýho toho zloděje?? (mi to připomnělo tetičku z Takový normální rodinky
naštěstí se k nám nikdo nevloupal, by ho stejně nejdřív uřvala a pak teprve umlátila sekyrkou

to je blbý, no ale co můžeš dělat- někdy je to tak, že děti vláčej chyby svých rodičů
já vím, hlavně nechci být ta, co jim vše objasní...toho se mooooc bojím

ty vado, ale ten chlap sám o sobě je dost nadooblačnej, což
nadoblačnej blbec?

Jak je možný, že to furt tak funguje, vždyť tohle už se vláčí netem kolik let- co já vím tak minimálně šest.
protože co se píše na netu v takovýchhle vláknech se většinou dá okecat tím, že sou to pomluvy....tohle by musel někdo natočit, hodit nejlépe na Novu a pak to vysílat v telce...pak by to možná došlo změny, ale jsem skeptikem, páč panáček má zřejmě nad sebou dost pevnou zeď o kterou se může opřít

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:13
- Nahlásit

brut
zatím se nemají k odjezdu

hele tak ale zase snad ten vedoucí má v hlavě trochu šedý můry?? Třeba zrovna tam to není tak úplně.

kdy během chvíle spadlo mooooc vody na mini ploše
teď najaře zrovna tak

neplaším, sem jen nervozní.... navíc mám někde (a nevím kde) na čundru Brůtovce a má vyplej foun, takže tu šílím ještě kvůli němu

a jej. tak klid, klid, pani klid. bude to v cajku.

termíny většinou velmi brzy naplněný, tak proto se musí tak brzy
aha, no tak to dílu zdar teda

jestli to vyjde, tak máš u mně mooooc velkou dobrůtku (

já? ne já ne. Ty.

přesnýýýý
no.... asi sme taky ze starý školy

u mně z deseti pokusů vyjde jeden

tak fajn, nejse teda úpa břídil

ale jsem k tomu nervozní, takže nemůžu jíst a to je strašně nebezpečná kombinace

tak doufám, žes doma sama

to sem dobrá, že?

tě nepoznávám, laskavost sama...

si představ, jak jsem se v první třídě učila s harantííma

no ale kupodivu zase s dětma by mi to asi šlo líp - bráno podle toho, když jsme se starali o Brtnikova bráchu. tak jak je Brtnik klidnej, učit se s ním nemohl, to jsem se učila já. Dodneška si pamatuju kus básničky, co jsem mu rvala do hlavy:
"Ty české rybníky, jsou stříbrolité......"blablabla byla to šichta mu to do hlavy narvat, ale povedlo se

ty si zřejmě vyrůstala na jiném základu

no trošánek asi jo.

, si vyjímečný magor
to asi nebude něco jako pochvala před nastoupenou jednotkou, asi

hlava blbá, ale snad taky dobrý

sem se neptala na mozek ale na tu pumelici do makovice

mladá bude muset na rtg krční páteře
kdy? ať vim, kdy držet palce.

by ho stejně nejdřív uřvala

aha. No aspoň víme odkud máš základy

hlavně nechci být ta, co jim vše objasní...

to snad nemusíš ani, nebo jo?

blbec

slabej stupeň

....tohle by musel někdo natočit, hodit nejlépe na Novu a pak to vysílat v telce

hm, to je fakt, jenže to se stejně konat nebude,

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 21:30
- Nahlásit

PetraK
tak ale zase snad ten vedoucí má v hlavě trochu šedý můry?? Třeba zrovna tam to není tak úplně
Sázava se prý už nezvedá, takže budou jen hlídat a snad to všechno dobře dopadne...ale sem mrtvičná, fakt že jo... tohle si už nechci zopakovat

teď najaře zrovna tak
přesně tak

jej. tak klid, klid, pani klid. bude to v cajku.
to je....Brůtovec se ozval a je v pohodě

aha, no tak to dílu zdar teda
dílo z první části dokončeno a teď už čekám na zprávu o kontrole, abych mohla postupovat dál

já? ne já ne. Ty.
nene, ty...za nápad

no.... asi sme taky ze starý školy
šak jo....v naší době tolik vymožeností nebylo

tak fajn, nejse teda úpa břídil
ti furt říkám, že sme nastejno

tak doufám, žes doma sama
mimo Svinííí, plesnivců a spousty pabouků tu nikdo neníííí

tě nepoznávám, laskavost sama...
si to užij, dlouho nevydrží

no ale kupodivu zase s dětma by mi to asi šlo líp - bráno podle toho, když jsme se starali o Brtnikova bráchu. tak jak je Brtnik klidnej, učit se s ním nemohl, to jsem se učila já.
já vydržela vždycky půl hoďky, pak sem buď musela odejít nebo sem bouchla jak papiňák

no trošánek asi jo.
trošánek? Bych řekla hooooodně moooooooc

to asi nebude něco jako pochvala před nastoupenou jednotkou, asi
ti nevím, kdo by tu jednotku na tuhle pochvalu dělal

sem se neptala na mozek ale na tu pumelici do makovice
no, šak sem ti odpovědíla

kdy? ať vim, kdy držet palce.
někdy v září, až jí dojde, že tam bude muset

aha. No aspoň víme odkud máš základy
se tím netajím, že mám základ z rodiny

to snad nemusíš ani, nebo jo?
pokud někdy vyslechnou to, co občas říkám, když vidím starší generaci, tak budu muset

slabej stupeň
dobrá... vůůůl je lepší?

hm, to je fakt, jenže to se stejně konat nebude
přesně tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 22:03
- Nahlásit

brut
Sázava se prý už nezvedá, takže budou jen hlídat a snad to všechno dobře dopadne...ale sem mrtvičná, fakt že jo...
tak gůt, gůt. bude to v pohodě, je mi jasný, že máš nárok na tři kila čekulády. Brůtikovec furt nic?

Brůtovec se ozval a je v pohodě

aha, huž to vidim, tak je všechno v cajku. Můžeš si vydechnout.

dílo z první části dokončeno

čikovná - ceš piškota? a kde to budete pořádat?

nene, ty...za nápad
hm, ten nic nestojí. dílo provedeš Ty. To je důležitější.

naší době tolik vymožeností nebylo
jojo, jen valcha a starý dobrý tamtami D

ti furt říkám, že sme nastejno
ešivá to nejni úlevnej pocit vědět, že v tom člověk nelítá sám

a spousty pabouků

Tak ti to najistotu přežijou

si to užij, dlouho nevydrží

já vydržela vždycky půl hoďky, pak sem buď musela odejít nebo sem bouchla jak papiňák

asi je to tím, že je to vlastní kref

trošánek? Bych řekla hooooodně moooooooc

ale tak, dyk to má fšecko stejnej základ vlastně

kdo by tu jednotku na tuhle pochvalu dělal

to je fakt, Fajfka se máchá na Mácháči, Imunita dělá disértašku, vlk zvlčil, a arčí je za bukem. To je armáda todleto!!!!!!!

no, šak sem ti odpovědíla
no ale až dyš já sem to napsala páč odpovídám postupně

někdy v září, až jí dojde, že tam bude muset

Grrrrr to je Kuba

že mám základ z rodiny

z rodiny megafonů

to, co občas říkám, když vidím starší generaci, tak budu muset

hm, tak halt ale zase přetvařovat se člověk nemůže.

vůůůl je lepší

to zas urážíme nevinný zvíře

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

PetraK
tak gůt, gůt. bude to v pohodě, je mi jasný, že máš nárok na tři kila čekulády. Brůtikovec furt nic?
aha, huž to vidim, tak je všechno v cajku. Můžeš si vydechnout.
ti nevím....Sázava furt stoupá, sice malinko, ale leze nahoru ...myslím, že budu spát na půl oka a usnu, až se dozvím, že vše přes noc ustáli a voda opadá

čikovná - ceš piškota? a kde to budete pořádat?
piškota já ráda na rozdíl od tebe ... budeme asi zase ve Slavětíně, kde mají pséky moc rádi a jsou na nás zvyklí

hm, ten nic nestojí. dílo provedeš Ty. To je důležitější.
ale dílo bez nápadu není ...takže něco dobrého ušmoulám a dáme si pak obě, ju?

jojo, jen valcha a starý dobrý tamtami D

ešivá to nejni úlevnej pocit vědět, že v tom člověk nelítá sám
to si taky říkám

Tak ti to najistotu přežijou
jen do zítra, jen do zítra...sem v takovém stavu, že zítra budu gruntovat a to pabouci poletí ven

asi je to tím, že je to vlastní kref
asi jo, u cizích jsem klidná

ale tak, dyk to má fšecko stejnej základ vlastně
přesně tak

to je fakt, Fajfka se máchá na Mácháči, Imunita dělá disértašku, vlk zvlčil, a arčí je za bukem. To je armáda todleto!!!!!!!

no ale až dyš já sem to napsala páč odpovídám postupně
to je stejný jako s psaním tvých dvojsmyslných příspěvků?

Grrrrr to je Kuba
ne Jitka!!

z rodiny megafonů
správně, šikovnáááá, poznala to

hm, tak halt ale zase přetvařovat se člověk nemůže.
to ani neumím...kor tam

to zas urážíme nevinný zvíře
a joooooooo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 22:54
- Nahlásit

brut
pavouky nechte doma,já mámjednoho v koupelně už skor 3 roky a jaký dělá kráasný pavučinky )

jinak se mě tady líbí ty dlooooooooouhý přízpěvky ,to nemaj nikde ani v Krumlově

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 23:25
- Nahlásit

brezen2008
pavouky nechte doma,já mámjednoho v koupelně už skor 3 roky a jaký dělá kráasný pavučinky )
nechceš další? Mám jich tu asi deset ( a to jsou jen ty o kterých vím)

jinak se mě tady líbí ty dlooooooooouhý přízpěvky
no jo, to je naše specialita

Jak žiješ?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:16
- Nahlásit

Zdravím dámy

Noc byla "super", Sázava se zvedala fest, takže sme doma byly obě nervozní... mladej celou noc hlídal, posílal infa, abych byla v klidu. Měli domluvený odvoz všech a naštěstí nebyl potřeba.... holka ráno vypadala jak po týdenním flámu a já na tom prý nebyla o moc líp.
Naštěstí snad voda nestoupá a během dne poklesne.... za dvě hodiny budu mít další infa, jak to tam vypadá. Stále mají všichni zbaleno a jsou připravení hned odjet.
U nás je velká porucha na trati, kam spadl strom, takže holka jede do práce krokem a jen doufá, že do večera to stihnou opravit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:57
- Nahlásit

brý ráno
brut
v kterých místech Sázavy jsou?
my jsme se včera vraceli z Jablonce (taťka v pohodě, jsou na kopci a Jizeru i Nisu mají moooc daleko ikdyž Jizera už byla včera odpoledne taky "pěkná") přes Hradec domů, ale až v noci, takže jsem Sázavu neviděla, uvidim, až pojedem na domeček ...
docela si dělám strach o mishi!!! na FB psala, že je na slovensku a vůbec netuší, jak je na tom jejich barák, tak předpokládám, že jsou někde blízko nějakýho "potůčku" tak doufám, že podá info a hlavně že domeček bude v pohodě!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

brut
čau, žiju - střídavě
psi jsou všecky ok ,jenom dastymu už není 5 let ale 9 let,takže nohy sem tam bolej,půjde na operaci třetího víčka,elis na kastraci a sindy ta je furt stejná,ta se nemění vůbec

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 12:37
- Nahlásit

Janiii
kterých místech Sázavy jsou?
asi deset kiláků za Zručí a podle poslední zprávy řeka o metr klesla.... ufff

docela si dělám strach o mishi!!!
předpokládám, že jsou někde blízko nějakýho "potůčku"
ajajaj ....tak to moc doufám, že mají vše v pořádku a baráček je mimo záplavy

brezen2008
žiju - střídavě
takže nic nového

dastymu už není 5 let ale 9 let,takže nohy sem tam bolej,půjde na operaci třetího víčka,elis na kastraci a sindy ta je furt stejná,ta se nemění vůbec
chlapeček nám stárne, to je hrozný, jak to utíká... třetí víčko zvládnete bez problémů a kastraci Elis taky ...budu držet palce. Podrbej všechny za mně

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:21
- Nahlásit

RRRRAAAMMŠTÁÁÁÁJ RÁNO

brezen2008
jinak se mě tady líbí ty dlooooooooouhý přízpěvky ,to nemaj nikde ani v Krumlově

březen je cooo? Březen je

není 5 let ale 9

ale pořád je to frajer

brut
tak co už sou kucí ve výběhu???

Sázava furt stoupá, sice malinko, ale leze nahoru
Noc byla "super"

a sakra, ale snad už bude líp??? říkali, že by měl být relativně klid. SNAD TO UŽ PŘESTALO???
U nás je velká porucha na trati, kam spadl strom

samý lepší věci
piškota já ráda na rozdíl od tebe

furt řikám, žes divná

takže něco dobrého ušmoulám a dáme si pak obě, ju?

ááá tak to jo, to beru, to je gůt nápad

asi jo, u cizích jsem klidná

hm, to je tak vždycky s jakýmkoliv učením - když teda člověk není zrovna trpělivej tvor. Šak jsem tu psala, já ségra málem ubezdušila vlastního prostředního, tak jsem ho na těch lyžích učila já

to je stejný jako s psaním tvých dvojsmyslných příspěvků?
Hele neštvi ty filozofe
přesně takpřesně tak

no takže není daleko doba, kdy začneš poslouchat hošíčky a nebudeš muset ani na koncert

ne Jitka!!
a to si řikáš matka !! chůdě nebohý, malý ubohý, že jí lituju (Jitku jednu praštěnou, měla by jít na ten RTG co nejdřív :smirk

správně, šikovnáááá, poznala to

no jistě, rodiče byli megafon a hlásná trouba

to ani neumím...kor tam

Janiii
my jsme se včera vraceli z Jablonce
prima cesta asi co?

mishi!!! na FB psala, že je na slovensku a vůbec netuší, jak je na tom

NO JO SAKRA!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:57
- Nahlásit

PetraK
tak co už sou kucí ve výběhu???
kucí sou venku tak z poloviny ....od rána jsem se ještě nezastavila, páč mám pocit, že když si na chvíli sednu, tak už nic neudělám a usnu

a sakra, ale snad už bude líp??? říkali, že by měl být relativně klid. SNAD TO UŽ PŘESTALO??
přestalo, voda pomalu leze dolů .... před půl hoďkou sem mluvila se synkem a jsou někde na výletě, aby děti nebyly tak blízko vodě. Jen vedoucí sou naprosto hotoví, páč byli celou noc vzhůru

samý lepší věci
a stále je to "v opravě"....doufám, že to do večera zvládnou, jinak se mi holka dostane domů bůhvíkdy

furt řikám, žes divná
nejsem

ááá tak to jo, to beru, to je gůt nápad
sem věděla, že tohle bude to pravé ořechové

je tak vždycky s jakýmkoliv učením - když teda člověk není zrovna trpělivej tvor.
máš pravdu, přecedo

Hele neštvi ty filozofe
óóóó, už sem postoupila na filozofa

no takže není daleko doba, kdy začneš poslouchat hošíčky a nebudeš muset ani na koncert
tak tohle je opravdu doba vééééééééélmi vzdálená, páč nejblíž jim je asi tak ten Scooter a i ten jsem schopná poslouchat max. jednou za půl roku a to ještě dvě písničky

a to si řikáš matka !!
šak joooo, někdo musí mít rozum a jí to jméno zrovna moc rozumu neurčuje

chůdě nebohý, malý ubohý, že jí lituju (Jitku jednu praštěnou, měla by jít na ten RTG co nejdřív :smirk
máš litovat mě a ne jí , kdo to má s Jitkou vydržet ?

no jistě, rodiče byli megafon a hlásná trouba
ti nevím.... maminka byla asi ten megafon a u otce netuším, páč jsem ho nikdá neviděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:07
- Nahlásit

brut
tak už nic neudělám a usnu

tak se na to vykašli.

před půl hoďkou sem mluvila se synkem a jsou někde na výletě, aby děti nebyly tak blízko vodě.

takže dobrý, dobrý - i předpověď by měla bejt dobrá - snad.

Jen vedoucí sou naprosto hotoví, páč byli celou noc vzhůru

no to si dovedu představit, musel to bejt nerf!

"....doufám, že to do večera zvládnou, jinak se mi holka dostane domů bůhvíkdy
tak to snad už jo,

nejsem
no to seš, milá Hanibalko , vo tom žádná

ořechové

ano ano, oře-cho-véééé!!!!

máš pravdu

jako ostatně dycky - viz výše

už sem postoupila na filozofa

no jo, no a za chvíli Ti napíšu i históryji

tak tohle je opravdu doba vééééééééélmi vzdálená

ale di ty drndo

a jí to jméno zrovna moc rozumu neurčuje

nebohé děfče

máš litovat mě a ne jí , kdo to má s Jitkou vydržet ?
no jo, ale ty už seš velká , tak to halt vydržíš

maminka byla asi ten megafon a u otce netuším, páč jsem ho nikdá neviděla

tak pak to halt maminka musela zastat šécko. Byla megafon a hlásná trouba v jednom - jako její céra

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:15
- Nahlásit

Držte nám palce, ať jsme to trefili. Nechali jsme pod dozorem Bes s Májou "ať si to vyříkají".
Už to nikdy nechci zažít, už teď máme s Michalem oba nervy, že nám za tři roky dospěje špiče .

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:23
- Nahlásit

kachna_
Nechali jsme pod dozorem Bes s Májou "ať si to vyříkají".

a průběh a výsledek?? Šéfuje asi Mája co.
Jsou "ztráty na životech?"

Mě pokousal kontejner na plastovej odpad. Měl nějaký silný péro či co, bolí to jako sviň . Asi budu mít velkou modřinu. Budu moct vydírat Brtnika, že esli nebude poslouchat, udám ho pro tejrání

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:50
- Nahlásit

PetraK
Mě pokousal kontejner
takže ti teď šéfuje?
Jsou "ztráty na životech?"
vyhrála Mája. Ale má kouslou packu a čumák. A asi nám urvaly vejfuk.

Sakra malý blbý říčky a potoky a jakou škodu to nadělá

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

PetraK
tak se na to vykašli
hotofson... ještě zítra musím umejt vokna, páč na ty sem ani nesáhla, ale jinak je všechno hotový

takže dobrý, dobrý - i předpověď by měla bejt dobrá - snad.
dobrý, jen na noc a zítřek hlásí trochu deště, tak jim budu věřit s tou trochou

no to si dovedu představit, musel to bejt nerf!
jj, snad se na střídačku trochu prochrupli odpolko

tak to snad už jo,
ještě ne

no to seš, milá Hanibalko , vo tom žádná
nejsem

ano ano, oře-cho-véééé!!!!
houstičky?

jako ostatně dycky - viz výše
to teda ne... vždycky pravdu nemáš, páč tu má jen souška učitelka

no jo, no a za chvíli Ti napíšu i históryji
budu mít vlastní filosofskou históryji? Supééééér

ale di ty drndo
nedrndám, spíš bych to viděla na cintání , ale stejně je ta doba děsně daleko

nebohé děfče
si to může vyřídit s tatínkem, páč já tohle jméno nevybírala a ani nechtěla

no jo, ale ty už seš velká , tak to halt vydržíš
nejsem, po dnešním úklidu sem malinkatá, malilinkatá

tak pak to halt maminka musela zastat šécko. Byla megafon a hlásná trouba v jednom
ti nevím.... spíš maminka byla megafon a babička hlásná trouba, když už sem u nich vyrůstala ( děda byl vždycky tichej a moc hodnej... naučil mně, jak se vyhýbat babičce, když byla v ráži a gruntovala :lol

kachna_
Nechali jsme pod dozorem Bes s Májou "ať si to vyříkají".
vyhrála Mája. Ale má kouslou packu a čumák. A asi nám urvaly vejfuk.
a jéééjej .... myslíš, že už bude klid?

proto sem ráda, že máme nejbližší vodu 300m od baráku a to do kopce

PetraK
Mě pokousal kontejner na plastovej odpad. Měl nějaký silný péro či co, bolí to jako sviň
chlaď

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:36
- Nahlásit

kachna_
kže ti teď šéfuje?

ne! Je to jen agresivní jedinec, žádnej alfa kontejner na mě si nepříde!! Narvala sem mu do chřtánu idelytku petflašek

vyhrála Mája

jo, myslela jsem si to. Jak to nese šeltička - a ta žáden šrám nemá? Tak snad si to holky už vyřikaly.
Vejfuk?? No to musel bejt nářez!!!!!!!!!!!!!! čék by řek, že dva poměrn malý psíci to nezničej v okruhu 3 km.

vy jste taky pod vodou????

brut
ještě zítra musím umejt vokna,

hmm, a pak kdo je tu vrchní magor! Ty taky nevydržíš sedět!!!

tak jim budu věřit s tou trochou

ale snad jo i podle toho jak se to motá na tej mapě.

ještě ne

ještě neeee? no jo co člověk ale ví, jak to tam vypadá, co spadlo, kam to spadlo a co to napáchalo.

nejsem

no to tvrdí každej cvok, to ale nemění nic na situaci

houstičky?
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

páč tu má jen souška učitelka

to neni pravda, celý to je že pravdu má dycky
maminka
pan režižér
souška učitelka
a inovovaně tetkon taky
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

budu mít vlastní filosofskou históryji?

hele a víš, že históryje taky dokáže bejt krvavá??

ale stejně je ta doba děsně daleko

to víš že jo, tak víš co?? Já Tě začnu vzdělávat - hele:
a jeslti řekneš, že todle je duc-duc, tak tě zmydlim (a namočim ten usušenej libeček )

http://www.youtube.com/watch?v=ue14n-nrx7I

No??

páč já tohle jméno nevybírala a ani nechtěla
no tatínek to vymyslel.
(ale ne Jitka je hezký jméno, jen má smůlu na ten film

sem malinkatá, malilinkatá

no malinkatá seš, páč seš velkej magor, kdo chce kam, pomozme mu tam, každej svýho štěstí strojvůdce...... adál viz teta Kateřina

děda byl vždycky tichej a moc hodnej...
škoda, že nejsi po dědovi

jak se vyhýbat babičce, když byla v ráži a gruntovala :lol

a kdo to naučí tvá nebohá dítka???

chlaď

chladim. Kvalitnim vínem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:41
- Nahlásit

NOVÝ KYNOLOGICKÝ POZNATEK.

Dáte-li psu hledaný předmět pod zavěšený libeček. NE-NAJDE-HO!

hrajeme hru zvanou Hledej Hadžvaňo! - nebo-li Ešus jde pykat, já vezmu oslintanou a rozžužlanou tyčku z buvolí kůže a někde po bytě jí schovám. Teď jsem to dala do pokoje na podstavec lampy na který se pro Brůtici suší libeček. A!! I když byl u toho - nenašel to!! a že je jinak dobrej. Takže libeček asi udělal nějakej pachovej dekl (no on je výrazně aromatickej, ale že by až tak???)

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
a jéééjej .... myslíš, že už bude klid?
doufám, doufám, doufám, doufám,doufám
přeju si to, přeju si to, přeju si to,přeju si to
myslim na to, myslim na to, myslim na to
vkládám v to své naděje, vkládám v to své naděje
kdybych byla věřící, modlim se za to

a když ne, uvidim, co dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:35
- Nahlásit

RRRRAAAAMM RRRRRAMM RRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN RÁNO!

Zatopim

kachna_

doufám, doufám, doufám, doufám,doufám
přeju si to, přeju si to, přeju si to,přeju si to

držím palce aťjo. Jako lajka si myslím, že by to klapnout mělo. Jde o to jak to vzala šeltička, jestli to polkla a nebo jestli to ještě nevzdala. Pokud není Mája magor, tak nebude mít důvod to dusit dál. Si myslim.
hele podle toho co píšeš na stránkách jste zvládli jinačí věci, tak tohle taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 09:01
- Nahlásit

PetraK
vy jste taky pod vodou????
ne, jen jsem viděla zprávy a počasí venku. Zatím je to ok i u rodičů, tam spíš než Vltava asi hrozí berounka a ta se stejně rozleje už v černošicích.
Šeltička se teď bojí . Ono to, co mája včera předvedla začalo vypadat jasně pokus o "dominantní" chování.
Je to strašný, když se ti rvou psi a ty podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí je necháváš se servat a jen sleduješ zda nepřekročili nějakou určitou hranici, kdy by to začalo být nebezpečné. Zatrhnout to, jsme zkoušeli, ale to se obávám, že bysme je museli strašně složitě rozdělovat po návratu z procházky, na venčení doma..., aby nedošlo k nějaké potenciálně konfliktní situaci.
Na stránky jsem to psala (a až to vyřešíme, napíšu i tohle), protože to nikde nenajdeš. Ani čárku o tom, že to někdo řešil před tebou, ani ň o tom, jak je to strašný a ani slovíčko povzbuzení. U nás to dopadne dobře. Zatím v to doufám a věřím

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 09:08
- Nahlásit

kachna_

ne, jen jsem viděla zprávy a počasí venku

jo, je to na pikaču , pár známých v potížích mám , sakra tohle už bude fakt napořád . Včera jsem se nesmyslně naštvala nebo jak to říct, když jsem se potkala s nějakou paní a ta říkala"Ještě, že my bydlíme takhle, žejo?" Přišlom mi to tak nechutně sobecký!! Lidi jsou po krk ve srágorách a ona řekne tohle, grrr.

Zatím je to ok i u rodičů
tak držím palce

Šeltička se teď bojí
tak snad se to srovná - Mája nesmí vymagorovávat. Snad je to jednou pro vždy, páč šeltička teda do toho už nepůjde, tak pokud Mája není trotl, bude snad už klid.

Je to strašný, když se ti rvou psi a ty podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí je necháváš se servat

jo to si dovedu představit, musí to být hrozný, hrozný. Ale zas kdyby to byla čistě psí smečka - bez člověka, tak to bude taky tak.
. Zatrhnout to, jsme zkoušeli,

no to si nemyslim, že funguje, když ten jeden prostě nahoru chce a chce. Půjde pak pořád. Teď tam je, měla by dát pokoj.

Na stránky jsem to psala (a až to vyřešíme, napíšu i tohle), protože to nikde nenajdeš. Ani čárku o tom, že to někdo řešil před tebou, ani ň o tom, jak je to strašný a ani slovíčko povzbuze

škoda, že ty stránky nejsou nějako hodně viditelný.

U nás to dopadne dobře.
jo, určitě jo. Budeš referovat?? A držim palce.

<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání