| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
No nic, dámy, dneska vás vopustím, právě jsem se vrátila z práce, kde mě Kuboj pomáhal vyklízet místo a vodnášet krámy, tak se jdu hodit do relaxace, jsem nějaká zmořená...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
děcka měla bych balit věci na zítra máme nástup na dovču vůbec ale vůbec se mě tam nechce...
nemám připravenýho vpbec nic a chutě na přípravy žádný...
rači bych byla home.
PetraK
někdo dal evidentně hlášku, že Fajka míři nach dojčland
no určo ty s těma tvejma Ramštajnama
von nemá smysl pro hjůmor??? sem včera měla dojem, že jo, že má
no on mu nějak zmzrl úsměv na rtu dyž na nás vlítli kuklovaný vozbrojený ve tři ráno a svítili nám halogenama do xichtu
Brut
totožný scénář, jen s tím rozdílem, že během jednoho dne vyklidili totálně byt, kde jsem bydlela a tak jsem neměla ani postel ani nic jiného... zkrátka byl to holobyt)a do dneška sem to nevydejchala
tyvo*e to sou šmejdi!!!!!
já to nechápu tohle jak někdo může bejt takovej hajzl a normálně chodit po světě!!!
inu
mám rentgen co mě dělali před rokem někde tady, musela bych to pohledat.. ale copak jsou na rentgenu vidět nervy
šiš před rokem za tu dobu ti tam mohlo vyhnít půlka zubu .
Jo jsou nevěřila bych kdybych to neviděla před dněma na vlastní oči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
PROSÍM VÁS NEMOHL BY MI NĚKDO PORADIT??
POTŘEBUJU NAJÍT VYPÍNAČ NA SVYM PSOVI.
Včera záhul - dvě hodiny intenzivního prohledávání polí, jak jsme hledali tu vlčici. Nalítal fakt hodně, posílala jsem ho systematicky zleva doprava, na hodně vleký ploše. Když jsme přišli dom - byl tuháč - spal na zádech, chrápal jak dřevorubec, všechny 4 kopyta vzhůru- neklamný to znamení, že dost. Navíc má za sebou pár km na tý šumavě. Dneska ?? Myslela jsem že to vezmem jen tak zlehka. No prt došli jsme až skorem do Hostivic, nalítal dalších milijoun km, plaval, chytal tenisák. A TEĎ??? TEĎ?? NAŽRAL SE A MÍSTO ABY CHRÁPAL, TAK TU CHODÍ SE ČVAŇHÁREM A PRUDÍ ŽE BUDEME BOJOVAT!!!
Já jsem K.O.
HIIIIIIIIIIIIIILF MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
POTŘEBUJU NAJÍT VYPÍNAČ NA SVYM PSOVI.
vyměnim za svýho gaučáka...vydrží 16 hodin v kuse chrápat a maximlně se vobrací z levýho bočku na pravej aby se nepřeležela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
Fajka
vyměnim za svýho gaučáka...vydrží 16 hodin v kuse chrápat
tak jo!! Páč tohle fakt není možný, ten pes je neutahatelnej! Má nějaký záložní motory. Fčera to fakt byl myslím slušnej výkon. Páč to není jen o tom, že lítá, opravdu hledal, doma odpadnul a dneska?? Asi bude muset dostat dřevěnou narkózu
Jo a Bess se nakonec našla My neměli šanci jí najít, páč tou dobou už byla slušně daleko, odchytli jí až za ruzyní a skončila v Trojským útulku, naštěstí tam byl někdo znalej, takže mu došlo, že nemá v rukou psa a začal pátrat, dal echo RD a ten volal Anderlovým ,takže touhle dobou už je Bess doma. Musela být vyděšená - páč jak se vytrhla letěla i stou flexou což jí děsilo víc.... jak se jí podařilo překonat minimálně jednou dálnici nechápu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:26
- Nahlásit
PetraK
kak éto vazmóžno??
všude kvanta lidí, ze včerejší jízdy autí polámaná a nákup stál rovnou tisícofku....a to sem kupovala jen ty nejdůležitější věci
pipinka malinkáá hajzlikatááá,
přesně tak a když si připočteš, že na ní naskakuje, tak si dokážeš spočítat, že bude muset jet do koňské školičky...a to za půl roku
snad ne, když má ten příslib, že přijedeš a budeš tam.
v to doufám ... jen nevím, jestli tohle nebude poslední letošní návštěva ( teda delší než na pár hodin) a nechci jí slibovat, že přijedu, když nevím, jak to bude na podzim
byla by moc proti počítači a internetu??
ona má co dělat s telkou.... je prostě ze staré školy a žádné vymoženosti nechce... zrovna tak žádné zvíře, protože má strach, že by se trápilo, kdyby se s ní něco stalo a hlavně, kdo by se o ně staral
já vím, vím. A vím,jak Ti asi je. Hajzli hnusní
Další nápad - psát jí hodně dopisy, takovej jako zpravodaj, co se třá za tejden událo. Měla by se na co těšit. Pošta je něco jinýho než tydlifoun - má větší kouzlo
to bych mohla vyzkoušet .... takhle jí volám dvakrát týdně a furt mám pocit, že je to málo
no jo, vim
někdy mám pocit, že starý lidi sou horší jak harantííí...ty alespoň můžeš seřvat, ale co se straou dámou?
jo já rozumím , ale třeba by prostě ještě mohla zažít "velkej vejlet" není ještě v hrobě!
sem byla domluvená s mužským, že jí sem vezmeme.... on bude mít dofču a tak s ní projedeme Prágl ( hezky autíkem, aby se nemohla vymlouvat na moc bolavý nohy, který jí fest zloběj), vezmem jí na Karlštejn, Křivoklát , na chatu, ukážeme jí kde bydlíme atd. .... no a ona ne a ne, že nikam nechce, páč má zdravotní problémy a nechce s nima nikoho obtěžovat
no to budu muset , průvan v hlavě no
jen v hlavě?
von si to asi syslí či co , vždycky má šécko se zpožděním
Tehdá se do toho asi i namotalo to, že jsem ho hodně dopovala přírodním céčkem, takže citrusy a spol. A to si myslím, že tomu taky pomohlo.
to určitě... hlavně s tímhle opatrně a pokud by měl jen minimální podezření, ať hned nakluše k doktorovi
JOOO? URČITĚ??? NELŽEŠ????? DOSTANU VOD JEŽÍŠKA LÍSTEK???
nevím, se zeptej Brtníka, jestli ti nějakej koupí
no to sem teda radostná, nechci světle modrou sukničku, chci černou a tu nemaji
sem jí někde viděla .... vydrž, budu přemejšlet a pozeptám se holky, ta tohle vede vpatrnosti
ukaž mi je a zadupu je do země šmejdy!! Nesnášim, nesnášim, nesnášim.
mno, po těch letech sem trošinku vychladla a myslím, že se jim postupně vrací "Boží mlýny"
inu
mám rentgen co mě dělali před rokem někde tady, musela bych to pohledat
pohledej a pak porovnejte s novým... změny budou viditelné, pokud tam budou. Navíc se opravdu dá na rtg poznat hodně věcí třá kořeny zubů a podle toho se dá určit, jestli netlačí na nějaký nervík
Fajka
měla bych balit věci na zítra máme nástup na dovču
áá, další, co pojede pryč ... jedete na tábor?
nemám připravenýho vpbec nic a chutě na přípravy žádný...
rači bych byla home.
kdyby si byla home, tak si vůbec neodpočineš, páč by si furt něco dělala ... jen jeď a pořádně si to tam užij a odpočívej
já to nechápu tohle jak někdo může bejt takovej hajzl a normálně chodit po světě!!!
já říkám, že v každé rodině se najde zkažený vejce ( u nás bohužel dvě) a pak se takhle chovaj ( ani nemůžu říct hyeny, páč bych ta zvířata urazila)
PetraK
POTŘEBUJU NAJÍT VYPÍNAČ NA SVYM PSOVI
sem našla na pirani.... momentálně je v půlce cyklu a mrzoutí tzn. je zalezlá a ukazuje zuby na všechny strany
Fajka
vyměnim za svýho gaučáka...vydrží hodin v kuse chrápat a maximlně se vobrací z levýho bočku na pravej aby se nepřeležela
kóoza je to, pruhatá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:28
- Nahlásit
PetraK
Jo a Bess se nakonec našla My neměli šanci jí najít, páč tou dobou už byla slušně daleko, odchytli jí až za ruzyní a skončila v Trojským útulku, naštěstí tam byl někdo znalej, takže mu došlo, že nemá v rukou psa a začal pátrat, dal echo RD a ten volal Anderlovým ,takže touhle dobou už je Bess doma.
to je supéééér
jak se jí podařilo překonat minimálně jednou dálnici nechápu.
je šiškovná a hlavně to mohla vzít oklikou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
brut
všude kvanta lidí, ze včerejší jízdy autí polámaná a nákup stál rovnou tisícofku
hnus a fuj
že bude muset jet do koňské školičky
heh, sem se chtěla zeptat, jestli půjde do učení , no má se na co těšit
jen nevím, jestli tohle nebude poslední letošní návštěva
tak třeba ty dopisy pomůžou! Můžeš jí třeba i vytisknout nějaký článek z netu a poslat s tím...aby měla nějaký novinky.
ona má co dělat s telkou....
jo jo - a nedivím se jí, já s tou naší taky
ale ty dopisy by se jí třeba líbily - kouzlo tej pošty je jiný než telefon. Má něco v ruce, neví přesně kdy to přijde... no, těšení. S tím zvířetem - je rozumná,
ty alespoň můžeš seřvat, ale co se straou dámou?
blbý viď
že nikam nechce, páč má zdravotní problémy a nechce s nima nikoho obtěžovat
no. znám. Ne zatím v takovýhle intenzitě, ale vím co myslíš. I tak to zkoušej, třá povolí - já takhle mámu vytáhla na Vydru, na Modravu...
jen v hlavě?
vo jinym nevim? Myslíš peněženku?
měl jen minimální podezření
no dyk já ho furt pozoruju až je na mě načtvatej
jestli ti nějakej koupí
koupí, koupííí, KOOOUPÍ, jen aby měl vode mě pokoj!!! . NO ALE HLAVNĚ MUSEJ PŘIJET!!!!!!!!!! Do Mexika se nepotáhnu (dyš se bojim lítat, ž ejo )
vydrž, budu přemejšlet a pozeptám se holky, ta tohle vede vpatrnosti
ano ano . hlavně nesmí bejt elegantní, musí bejt černá a tak trochu krátká
Díkuju
, že se jim postupně vrací "Boží mlýny"
Jéééé, proč tady není úplně nejvíc se radující, cynickej a nadšenej smajlík??
říct hyeny, páč bych ta zvířata urazila
jo hyena je náhodou moc fajn zvíře a tisíckrát lepší než takovýhle šmejdi.
momentálně je v půlce cyklu a mrzoutí tzn
jak mám donutit hošíčka aby začal hárat????
/ale zas včera jsem na něj teda byla pyšná, to se musim přiznat, páč makal jako divej, pak už si šlapal po jazyku
to je supéééér
je paráda, byli jsme domluvení, že půjdeme hledat dneska znovu a dopoledne jsem jim volala a prima zpráva.
je šiškovná a hlavně to mohla vzít oklikou
šikovná je, páč tý dálnici se vyhnout nemohla. Hlavně byla děsně rychlá, přesunula se fakt bleskově, nebyla šance jí tam najít tou dobou už byla tam co jí odchytli. Páč RD volal prý nějak kolem devátý, nějakou dobu muselo trvat, než ji do Troji dopravili, než RD kontaktovali, taky jí určitě neodchytli z první, takže prostě vypálila z nuly na sto a obratem se dostala až tam, my začli hledat tak s půlhodinovým zpožděním. a jsem blbka, páč jsme začli prohledávat rovnou v místě, kde jsme se s panem Andrlem potkali a ne od místa, odkud utekla. No poučení pro příště.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:36 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
hnus a fuj
heh, sem se chtěla zeptat, jestli půjde do učení , no má se na co těšit
to má, ale majitelka je z toho trošku smutná
tak třeba ty dopisy pomůžou! Můžeš jí třeba i vytisknout nějaký článek z netu a poslat s tím...aby měla nějaký novinky.
asi to vyzkouším , jako překvapení a hlavně pro pocit, že něco dělám a jen nesedím na zadeli
jo jo - a nedivím se jí, já s tou naší taky
ty si fááákt bubá
kouzlo tej pošty je jiný než telefon. Má něco v ruce, neví přesně kdy to přijde... no, těšení. S tím zvířetem - je rozumná,
vyzkouším a máš pravdu, že je rozumná... občas až moc
blbý viď
moooc blbý pro někoho, kdo je zvyklej neustále ječet a obracet voči v sloup, když není něco hned
Ne zatím v takovýhle intenzitě, ale vím co myslíš. I tak to zkoušej, třá povolí - já takhle mámu vytáhla na Vydru, na Modravu...
to víš, že to zase vyzkouším , ale na ní je to moc daleko ... bojí se cesty, už odvykla
vo jinym nevim? Myslíš peněženku?
tam asi taky
no dyk já ho furt pozoruju až je na mě načtvatej
zase to nepřeháněj, ať není nemocnej z tebe
koupí, koupííí, KOOOUPÍ, jen aby měl vode mě pokoj!!!
chudinka malinkatej, Brtníček
Do Mexika se nepotáhnu (dyš se bojim lítat, ž ejo)
já bych letěla hnééééd.... koupí mi Brtník lístky na Štajny ( bych je i přežila) i s letenkou?
ano ano . hlavně nesmí bejt elegantní, musí bejt černá a tak trochu krátká
myslíš, těsně pod zadel?
Jéééé, proč tady není úplně nejvíc se radující, cynickej a nadšenej smajlík??
protože to zase k tomu odnášej neviný... proto
jo hyena je náhodou moc fajn zvíře a tisíckrát lepší než takovýhle šmejdi
já vím
jak mám donutit hošíčka aby začal hárat????
naočkuj mu ženský hormooony
byli jsme domluvení, že půjdeme hledat dneska znovu a dopoledne jsem jim volala a prima zpráva.
tohle je na tom všem nejlepčejší
šikovná je, páč tý dálnici se vyhnout nemohla. Hlavně byla děsně rychlá, přesunula se fakt bleskově, nebyla šance jí tam najít tou dobou už byla tam co jí odchytli.
to je opravdu šikovná, a hlavně, že se jí nic nestalo a zvládla to bez ztráty květinky
Dámy, loučím se... holka udělala papů, takže jdu za ní a pak venčit, spát.... zítra se tu zase objevím, páč budu sama doma a budu péct rynglový koláč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
brut
to má, ale majitelka je z toho trošku smutná
se jí nedivim , ale zasejc z něj bude kůň ze záprtka.
asi to vyzkouším, jako překvapení
jojojo, dáš mi vědít??
ty si fááákt bubá
no sem, když neumim ani vobsluhovat tydlevízi. vona je ta kurva na mě moc chytrá a já jí pouštim minimálně
že je rozumná... občas až moc
furt lepší než sobec.
kdo je zvyklej neustále ječet a obracet voči v sloup, když není něco hned
jááá se smějůů, jehehééé
tam asi taky
počki krom hlavy a peněženky huž mě nic nenapadá
čočku sem nejedla
... bojí se cesty, už odvykla
jo rozumim. A nešlo by časově a finančně uplichtit něco kousek od ní? Nevim jaký jsou možnostě.
zase to nepřeháněj, ať není nemocnej z tebe
tak na to už je myslim tak dvacet let pozdě
chudinka malinkatej, Brtníček
jakej chudinka malinkatej? Dyk von je taky oblibuje! Pravda ta intenzita neni tak intenzivní, ale to jen proto, že su maximalista
koupí mi Brtník lístky na Štajny ( bych je i přežila
a heléééé to je mi změna najednou
No zrovna dneska jsem se rozčilova v práci. Kuldůrní referentka, nebo co to je, posílala emila s nabídkou nějakech lístkůch. A ŠTAJNI MEZI TIM NEBYLI!!! CO TO JE ZA BORDEL?? Zajímá mě snad Háňa zagorůch?
myslíš, těsně pod zadel?
no to huž úplně jako ne, vo kousek delší. ne vo moc ale vo fous jo.
protože to zase k tomu odnášej neviný...
aha, tak to je blbý, blbý
naočkuj mu ženský hormooony
ti nevim, už takhle je na facana - chodí bludně, klape hubou, ešče aby byl zádumčivej!!
hlavně, že se jí nic nestalo a zvládla to bez ztráty květinky
jsem fakt ráda
Dámy, loučím se...
dooooobrou bez kobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
bože ten Víťa Květovej to je ale nesmrtelný téma co mě dycky pobaví sem hned v lepší náladě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:33
- Nahlásit
vy ešče nespíte?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:36
- Nahlásit
Fajka
co mě dycky pobaví sem hned v lepší náladě
viď??
Květy mě fakt bez přehánění rozplákly, musela jsem Brtnikoj zavřít dvéře, abych nerušila od telky a pak jsem si šla vošmudlat vobličej, páč sem si rozmazala maškarádu ty vado, taková kravina
inu
vy ešče nespíte?
čert nikdy nespí
tos nevěděla?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:36
- Nahlásit
inu
ne-e už od vosmý se přemlouvám abych šla balit věci a doted sem nezačala a už asi ani nezačnu..zítra je taky den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:38
- Nahlásit
PetraK
ted si vemte že by sme si dali sraz u něj na táboře... mě by zajímalo kolik by vydržel on než by od nás utek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:38
- Nahlásit
Fajka
..zítra
myslíš jako za tu necelou půl hoďku, že jo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:39
- Nahlásit
PetraK
tos nevěděla?
prima, tak tě tady čekám za dvě hodiny
Fajka
ne-e už od vosmý se přemlouvám abych šla balit věci a doted sem nezačala
ty tu myšlenku na dovolenou musíš ale nenávidět.. já bych jela hned Potřebuju orazit..
No nic, dámy, dočtu a vodpovím zejtra, dneska huž sotva vidím na to, co píšu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:40
- Nahlásit
Fajka
ted si vemte že by sme si dali sraz u něj na táboře... mě by zajímalo kolik by vydržel on než by od nás utek
myslíš, že někdo s mrtvicí může utikat? byl by rád, že s nají. Za tejden ovšem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:42
- Nahlásit
inu
prima, tak tě tady čekám za dvě hodiny
ehm...... čerti sou taky hrozně liný stvoření, to taky nevíš?
to dycky jen nějakej tupoň naletí na trik že někam něco donese a pak vyhraje- to sou ty hloupý, co roznášej po krajině kamení
Fajka
chystáš dofču?? kdy? kam?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:44
- Nahlásit
PetraK
myslíš jako za tu necelou půl hoďku, že jo
nééééé až rááánoooooo
myslíš, že někdo s mrtvicí může utikat? byl by rád, že s nají. Za tejden ovšem
a pak že prej já sem Jitka!!!
inu
tu myšlenku na dovolenou musíš ale nenávidět.. já bych jela hned Potřebuju orazit
no když posledních 14 dní bylo děně hektickejch a já nějak nemam sílu žas něco připravovat šafovat a někam jet...prostě vim že bych si nejlíp odpočinula doma noooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:45
- Nahlásit
Fajka
a pak že prej já sem Jitka!!!
Viktor je Jitka?
že by nový heslo? Hergot doba je fakt rychlá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:46
- Nahlásit
PetraK
- to sou ty hloupý, co roznášej po krajině kamení
a co sem já dyž to kamení z krajiny nosim domu?
chystáš dofču?? kdy? kam
aaaale...zejtra máme nástup na tejden na Mácháč do chatek... v tomhle počasí to bude k prdu .... se mě vůbec nechce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:47
- Nahlásit
PetraK
Viktor je Jitka
no jak se řekne chlap vod Jitky?
Jitkouš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:48
- Nahlásit
Fajka
a co sem já dyž to kamení z krajiny nosim domu?
pravdu??
do chatek...
vona se nepoučí!!!!!!
(vem si s sebou zásoby jídla )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:49
- Nahlásit
Fajka
no jak se řekne chlap vod Jitky?
Jitkouš?
ne to je vůl, hroznej vůl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:51
- Nahlásit
PetraK
pravdu??
Jitka zlodějka????
vona se nepoučí!!!!!!
(vem si s sebou zásoby jídla
vo*e já za to nemůžu já sem v tom nevinně to je nápad čífa ale nebuj pruhovaná zůstává doma takže žádnej výcvik a jídlo 3x denně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:53
- Nahlásit
No nic já du do peří a esuška kouká vobstarat to hřbitovní kvítí
Ramštajn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 00:07
- Nahlásit
Fajka
ne, magor kamenožrout, ale neboj, sme příbuzný - někdy sem hodím, co jsem si už natahala všechno
to je nápad čífa
nebuj pruhovaná zůstává doma
jak myslíš, že čífoj pude poslušnost? myslíš, že to dá bez vodítka?
esuška kouká vobstarat to hřbitovní kvítí
zas abych to voddřela
Ramštajn
Na noc? No jedině Ramštajn!
tož Ramštajn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:22
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem za šikovnou, páč sem dodělala veškeré materiály pro příští ročník Acd speciálu i s odesláním na konzultace k spolupořadatelkám ...ale dalo mi to zabrat,musím říct
PetraK
se jí nedivim , ale zasejc z něj bude kůň ze záprtka
to určitě...a mooooc krásnej kůň.... až ho zase uvidíme ( doufám, že za 14 dní), tak ho Brutíkovec vyfotí a dám ti ho sem, aby si se mohla pokochat ... dám sem i fotku z června, aby jsi měla srovnání
jojojo, dáš mi vědít??
určitě...ale začnu s tím, až od ní přijedu, tak začátkem září
no sem, když neumim ani vobsluhovat tydlevízi. vona je ta kurva na mě moc chytrá a já jí pouštim minimálně
... mno, telku obsluhovat umím, ale setobox ne
furt lepší než sobec.
to právě nikdy nebyla a taky na to doplácí
jááá se smějůů, jehehééé
se nesměj, máš to taky tak
počki krom hlavy a peněženky huž mě nic nenapadá
čočku sem nejedla
ani fazolky?
jo rozumim. A nešlo by časově a finančně uplichtit něco kousek od ní? Nevim jaký jsou možnostě.
ale to jo, pokaždý, když tam jsme jí vezmeme na výlet po okolí, aby viděla změny a nebyl úplně odtržená od reality. Jenže to není ono.... potřebovala by vypadnout úplně pryč, někam, kde by se o ní někdo staral ( teda myslím ne doslova), ale aby měla společnost a nemusela být sama
tak na to už je myslim tak dvacet let pozdě
není, teď má bebí a musíš na něj bejt hodná a ne ho neustále pozorovat jak červíka v akvárku
jakej chudinka malinkatej? Dyk von je taky oblibuje! Pravda ta intenzita neni tak intenzivní, ale to jen proto, že su maximalista
já vím, že je oblibuje, ale myslím, že tak nešílí jak ty
a heléééé to je mi změna najednou
pokud mi koupí i letenku, tak poletím místo tebe a pro jednou přežiju i ty Štajny, když to bude podmínka letu
Kuldůrní referentka, nebo co to je, posílala emila s nabídkou nějakech lístkůch. A ŠTAJNI MEZI TIM NEBYLI!!! CO TO JE ZA BORDEL?? Zajímá mě snad Háňa zagorůch?
tebe? Nééééééé Si dovedu představit, jak byla chudák celá nesvá, když ti místo Štajnů nabízela Zagorku
no to huž úplně jako ne, vo kousek delší. ne vo moc ale vo fous jo.
sem to odhadla a přesně tuhle dýlku jí říkala
právě koukala do nějakých krámů na Smícháči a mám ti vyřídit, že sukňu nemají, ale pokud by si chtěla kraťasy, tříčtvrťáky tak ty maj..... ještě se koukne jinde, ale až nebude spěchat do práce
aha, tak to je blbý, blbý
jj, nějak to stále není úplně ono....ale alespoň trošinka se projevila a je to dobře
nevim, už takhle je na facana - chodí bludně, klape hubou, ešče aby byl zádumčivej!!
ale byl by klidnej, když by byl v půlce
jsem fakt ráda
já taky, byla by to strašná škoda
Fajka
PetraK
Víťa Květovej to je ale nesmrtelný téma co mě dycky pobaví
Květy mě fakt bez přehánění rozplákly
co ste to sledovaly?
Fajka
zejtra máme nástup na tejden na Mácháč do chatek... v tomhle počasí to bude k prdu .... se mě vůbec nechce
ale nebuj pruhovaná zůstává doma takže žádnej výcvik a jídlo 3x denně
to zní náramně, šak to oba potřebujete.... jen jeď a neboj, počásko bude lepší a kdyby ne, tak budete spát, spát spát a hlavně léčit nervovou soustavu a připravovat se na další hektický rok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
RRRRRRRAMM RRRRRAAAAAAAAAMM
Moc prima počo co? Gerda evidentně vyvalila vrata vod butky. A festovně.
brut
páč sem dodělala veškeré materiály pro příští ročník Acd speciálu i s odesláním na konzultace k spolupořadatelkám
to už jedeš nanovo???
No jo von Bartoška taky řikal, že jak skončí festival tak skorem hned jednou nanovo. Fíha teda.
tak ho Brutíkovec vyfotí a dám ti ho sem, aby si se mohla pokochat ... dám sem i fotku z června, aby jsi měla srovnání
jojojo joooooo, prosim moc
až od ní přijedu, tak začátkem září
no jasnivec, páč tetkon se má na co těšit, pak by neměla. Neříkej jí to předem, jen až budeš odjíždět, řekni, že pro ni máš překvápko malý.
mno, telku obsluhovat umím, ale setobox ne
to vona má asi naštěstí vevnitř, jinak by mě to zabilo. Pustit ji umim, programy si taky najdu, ale teletex ne třeba . a občas zmáčku na ovladači tlačítko nějaký - pář že jo rychlý prsty... no a kde sem? No kde?? Jo přesně tam
se nesměj, máš to taky tak
no bať, proto se směju, páč vim, jak se kroutíš
to právě nikdy nebyla a taky na to doplácí
no to je tak většinou .
ani fazolky?
ne, enem česnekačku (ale tu poctivou tu z Beskyd, s klobásou, strouhaným sýrem, opečeným chlebem... mńáám)
Jenže to není ono....
no jo vim no. Ale co s ňou, když se zabednila
musíš na něj bejt hodná
tssssssts. Nejni hodnější ženy nade mne!!! Dyk je jak Alipaša, jak ho furt vobskakuju
ale myslím, že tak nešílí jak ty
no to úplně jako asi ne teda, ale sem zase do jeho ramštajního světa přinesla osvětu tehdá! dyk vůbec nevědíl nic. Jen je poslouchal. Vnesla jsem opět světlo do jeho života ostatně jako vždy
poletím místo tebe
TY SE MI ZDÁŠ!!!
přežiju i ty Štajny
SPIM, ASI FAKT SPIM
Štajnů nabízela Zagorku
naprosto příšerná představa. Maj ve výběru jen Zagorkua nebo Kájika
právě koukala do nějakých krámů na Smícháči a mám ti vyřídit, že sukňu nemají,
díkuju moc -ušetřila mi nožky. no já to budu muset prubnout s tim barvenim asi. Šrotky mám - dík.
....ale alespoň trošinka se projevila
vono je to semele, semele.
ale byl by klidnej
to zní nadějně, nemusela bych schovávat sekerku
co ste to sledovaly?
koukni tady k Dostáloj - na včerejší večer, já jsem tu opravdu, bez přehánění plakala smíchy
|