Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:35
- Nahlásit

PetraK

že je furt zatínáš jako

no, to sice jo, ale jenom obrazně, bo kdyš to udělám, tak to děsně bolí

Spíš jsem to myslela tak, že jakože mě tělo posílá signál, že bych měla vysadit nebo co..

to to teda bolí hodně!!!!! Nahřejvalas??
Jo, ale líp mě dělá spíš chlad.. divný je to, divný

Kde máš tank?
ten růžovej už asi vodklidili, co?

Pak se sekni a řekni si, že TOHLEPROSTĚNEKURVA!

to jsem si řekla nahlas.. a začal bušit soused

sliby se maj plnit jen vo vánocích.
ježiš, ale kde já to do Vánoc seženu????? Dyš nemám ani kartu, s kterou by se dalo platit po netu, že bych aspoň vobjednala něco z japonskýho amazounu?

No a čokly - blbý, ale hele já taky nežiju tam a tak jak bych chtěla - jenže na tom ten život úplně nestojí, fakt ne. Sou věci, přes který ten vlak prostě nedovalíš, ale žít bez nich můžeš.

Ale dyk já vim Jen jsem si říkala, že by z toho mohlo pojít mnoho dobrého. Takhle mě sére, že ani nedostanu šanci to zkusit

Páč jak na ně nepůsobíš osobně z ksichtu do ksichtu, tak se ani neobtěžujou vodpovídat

heh, ne popravdě řečeno - i v tomhle jsem schíza. Miluju bejt sama a je to moje bytostná potřeba (kterou moje máma nemůže pochopit),ale v určitý společnosti je mi dobře. Moc jí není ale.

Tak nějak, jenže já jsem postupem času zjistila, že i lidi maj něco do sebe, teda aspoň někerý... třá v životě nezapomenu na Papeže ze Zimbabwe, protože to je čék, kterej mi ukázal sílu inteligentní recese. Vzpomínám na něj se slzou v oku, ale ta slza, ta slza je vod smíchu

No a pak je tu můj velkej vzor Čibuk, bo dyš mě čokl vytáčí jak centrifůga, tak si vzpomenu na Čibuka, co všechno dokázala (kdybych to na vlastní voči neviděla, tak bych nevěřila: nejtvrdší palici nemá Kuboj ni Číf, je to Feiko ) s takovým materyjálem, tak si řeknu jenom akiramenaide a Vořech je uchráněn transformace v krbovou předložku

Takže jo, někeří lidi jsou mooc důležití!

tak proto ho neznám. Zapomínáš, že věřim v peklo

Tak to ho znát budeš, bo se zjevně živí těžkejma kletbama

Je to trochu v tom mejlu,
jo, jo, už ho čtu..

vlk taky sliboval
jenže vlk má práci, víme? Pracuje na tom strašícím sročku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:48
- Nahlásit

inu
to sice jo, ale jenom obrazně

no tohle taky myslím. Může se stát, že je zatínáš už moc dlouho a tohle je výsledek . Může a nemusí to tak pochopitelně být, ale nervy dokážou bohužel neuvěřitelný pakárny.

že jakože mě tělo posílá signál,
takhle přesně to myslím.

ale líp mě dělá spíš chlad
řeklas to dochtoroj? To by mu mohlo být určitým vodítkem ne?

en růžovej už asi vodklidili, co?

no. Potřebujem evidentně další

to jsem si řekla nahlas
ne . uvnitř, ty sama se musíš přesvědčit, souseda o tom nepřesvědčuj, to ať si vobstará zas sám

ježiš, ale kde já to do Vánoc seženu?????
no průser. Vánoce sou tady už jen za necelejch pět měsícůch

že by z toho mohlo pojít mnoho dobrého. Takhle mě sére, že ani nedostanu šanci to zkusit

no tak z toho asi nemělo pojít nic dobrýho. Víme?

Páč jak na ně nepůsobíš osobně z ksichtu do ksichtu, tak se ani neobtěžujou vodpovídat

jojo, degeni. Nemá to s nima cenu. sou divný! Moc divný.

sílu inteligentní recese. Vzpomínám na něj se slzou v oku, ale ta slza, ta slza je vod smíchu
jooo, ano , tak tyhle můžu!! Miluju lidi, kteří si uměj dělat čurinu (proto oblibuju Rammštajní hošíčky), miluju řehtat se, až mě bolí v krku a visim přes židli (proto miluju Brtnika, páč ten mě dokáže poslat do kolen), HJŮMOR JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ KOŘENÍ V ŽIVOTĚ, bez něj se nedá dejchat. Na něm postavíš spoustu věcí.

Papeže ze Zimbabwe,

kdo je ten pán??

tak si vzpomenu na Čibuka, co všechno dokázala

viď?? No věř tomu, že pes je cesta jak se naučit ovládat a vidět věci tak nějak jinak.

bo se zjevně živí těžkejma kletbama
vo konkurenci se nestarám

strašícím sročku

to zní hrozně!! To je nějaká závážná forma průjmu?

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 11:05
- Nahlásit

PetraK
ale nervy dokážou bohužel neuvěřitelný pakárny.

jo, jo, půlka nemocí má beztak psychickej základ. Aspoň mě těší, že to není zánět, což teoreticky znamená, že kloub by neměl podléhat degeneraci, ale stejně bolest signalizuje, že je něco blbě.. že by to fakt bylo v tom nervu?

To by mu mohlo být určitým vodítkem ne?
nevím, možná jo. Ještě mu dneska budu volat.

souseda o tom nepřesvědčuj,
ts, von taky furt řve, když je v televizi nějakej sport

no tak z toho asi nemělo pojít nic dobrýho. Víme?
Hlavně, abych z toho nepošla já

sou divný! Moc divný.
páč jsou to mistři světa amoleta Každej normální evropan by ti vodpověděl, i když by jeho vodpověď byla NE

HJŮMOR JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ KOŘENÍ V ŽIVOTĚ
Brácha je na todle genyjální. Von je teda genyjální na hafo věcí, ale tudle mu strašně závidím. Ne, že by ho nic netrápilo nebo tak, ale umí si z věcí dělat prdel, neviděla jsem ho uraženýho ani nepamatuju a navíc má v sobě velkou porci pokory..

kdo je ten pán??
To byla přezdívka Byl to jeden hrozně moc fajn vedoucí jednoho úžasnýho tábora. Pamatuju si, že mě tehdy poprvý bolelo břicho od smíchu tak, že jsem si myslela, že asi umřu a taky jsem poprvý v životě ponocovala do jedný v noci, páč se sedělo v malý kuchyňce, on vykládal a vykládal a nikomu se nechtělo jít spát.

viď?? No věř tomu, že pes je cesta jak se naučit ovládat a vidět věci tak nějak jinak.
Ale dyk já bych Orisláfku do popelnice nevyhodila.. ani dyš bylo zle. Už jen pro ty hnědý voči, co ví fšecko..

vo konkurenci se nestarám
no, ale mohla bys na to trochu dohlídnout

To je nějaká závážná forma průjmu?
Jo, jo! Ani nestačíš doběhnout...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 11:34
- Nahlásit

zdravím milé dámy

Včera jsem byla s piraňou na super výletě.
Ráno jsme se svezly vlakem do Řevnic, kde nás naložila do auta kamarádka s Fredym a vyrazili jsme směr Slavětín. Hezky v klidu, pomalu, s přestávkama a venčením psů. Po cestě jsme nakoupily asi tři kila hroznového vína a lupínky s medem a ořechy. To bylo naše mlsání do auta
Po poledni jsme dorazili do Slavětína, kde jsme udělali přepadovku coursingovému campu Nejen, že jsme si stihly dát oběd, ale zároveň jsme obě pomuchlaly půl roční hříbátko Jonáše, tříměsíční oslinku Rozinku a jejich maminky.
To byla neskutečná paráda a vůbec se mi od nich nechtělo. Rozinka totiž našla zajímavý způsob upoutání pozornosti, kdy se pomalinku přišourala a najednou se o nás plnou vahou opřela, jak moc chtěla drbat. No a vzhledem k váhovému rozdílu si určitě dovedete představit, jak to vypadalo
Odjížděly jsme plné pozitivní energie
Pak jsme jeli k tetě. Naštěstí to s ní nevypadá zase až tak špatně, i když o nějaké velké změně k lepšímu se nedá mluvit. Za 10 dní k ní jedu na týden, kdy se bude malovat. Odjížděli jsme po pár hodinách a domů dorazili okolo půl desátý.

Musím říct, že to byl vynikající den a jen doufám, že se brzy zopakuje.

PetraK
Dofču vem čert, však pojedem jindá. Ale Brtníka hošíčka mýho je mi líto. A taky kapek sebe, páč už sem zas u šporheltu a dovolenou miluju právě prooooč?? Páč vaří Mr. Hospoda
jj, Brtník je chudák nemocný, ale šak on se uzdraví a budete mít dovču opožděnou

ale nejsem magor, páč ono to tý hudbě dodá ještě další rozměr.
jak komu, zřejmě

v tom lese, v tom dešti - no, kdo nekoštnul, neuvěří
chodím v lese v dešti poměrně často, kdy jsem v chatě, ale nikdy mně nenapadlo si dát sluchátka do uší a poslouchat dus, dus, dus..... les v dešti krásně zpívá a moc hezky se to poslouchá, je to zpěv o kráse, o štěstí a taky o touze....tohle poslouchám já a myslím, že se tomu nic nevyrovná

Tohle je blbý, pokud nemá náturu na to být sama, tak to je zatraceně blbý - vím od mámy mojí.
což o to, náturu má, ale je v tom problém, že i přes tu náturu občas potřebuje blízkýho člověka, který jí pohladí a řekne, že jí má rád. No a to dělám, jak jsem včera zjistila jen já ... když už za ní někdo dojede, tak od ní chce něco, co má doma a co by si mohli vzít ( naposledy to byl květinový stolek a elektrický radiátor... víš, moc nechybělo, když mi to vykládala, abych se nerozbrečela, páč vím, že za ní zase dlouho nikdo nepřijede, hlavně proto, že jim nic nedala) Já za ní jezdím proto, že jí mám ráda a svým způsobem je to skoro poslední spojení s babičkou, dědou a hlavně maminkou...takže by mně hanba fackovala si od ní něco vzít ( nemluvím o bylinkách v zahrádce nebo jabkách, který si od ní odvážím, ale o tom movitém, co jí všichni berou bez toho, aby jí alespoň z části její starost a péči vrátili)

proč? Proč tam nikdo nejede??

jak je na tom zdravotně?? nedalo by se třeba naplánovat pár dní tady u tebe

proč? Protože je stará a nic z ní nekápne.. proto a k nám nechce, protože se bojí, že by umřela někde jinde než tam, kde to má ráda ( strejdu má v urně nad postelí a každý večer mu vykládá, jaký byl den..... já pod urnou spím taky, naštěstí s tím nemám žádné problémy, bych se jí jinak dotkla a to fakt nechci)

Jen blbni!! Ale pak si nestěžuj

no vidiš, šak prostě hošici sou hošici
myslíš, že za to můžou hošíčci? Tě musím zklamat.... tohle bylo povzdechnutí nad těma hrůzama, co občas vídám v telce a co kdo vydává jako gůůůůt koncert

no dobře, ale......... čemu se pak budeš řehtat, ty řehtačko?
spíš kdy budu zase čistit monitor nebo židli, si chtěla říct, že?

sme asi každá na jiný stránce či co
nejsme

no doufám - snad zítra už by mohlo být líp
doufám,že už se Brtníkovi ulevilo a začíná být plný síly a hlavně neklidu, páč to by byla známka zlepšení

nerada bych zase volala sanitku. myslela jsem tehdá, že mě budou volat taky jednu, jak jsem se bála
to je děsný.... a bohužel to mooooc dobře znám, takže je mi ho dvakrát tolik líto...teď už snad je natolik v poho a bez reakcí, že nemusíš mít strach

kachna_
moje torpédo flekatý rozhodlo zabít šeltičku - opakovaně a bezdůvodně.

Když je Michal roztrhával, tak ho Mája rafla a dostala jsem tak trochu jako ultimátum, že už se to nesmí opakovat
ajajaj....šak až ho to přestane bolet a bude zase fit, tak se s ním bude dát pořádně promluvit a ultimátum trochu poupravit .... napadá mě, jestli torpédo nažárlí na šeltičku, páč to by klidně mohlo být a šlo by to změnit v postupný klid

Vysypala jsem mu do misky (cvičíme na popelku) kilo rejže na prohrabávání a dala pod něj deku, abych to pak mohla snadno uklidit. Nestačila...
áááá, chybama se čék učí ... nikdy bych nedala dítěti rejži na hraní, páč bych pak gruntovala půl bytu.

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:06
- Nahlásit

tak borelioza je taky negativní.. no tak už nevím

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:06
- Nahlásit

inu
koukám, že mimo disertace a následného totálního otrávení v práci nastalo ještě jedno a to džíponský

Tak nevím, je tak těžký v jeho letech pochopit, že na to nemusím reagovat vůbec nijak??????
jenže on myslí jinak než ty .... takhle to funguje v mnoha kulturách a proto jsou s tím občas dost velké problémy

Že se mě třá Japonci vůbec nelíběj? Že jsou tak xenofobní, že pochybuju, že by je vůbec něco takovýho napadlo?
může mít jinou, osobní zkušenost a chce vědět, jestli jsi na to všechno připravená.... navíc pokud žije už nějakou dobu tady, tak může být tak trochu posunut směrem k nám a ne úplně objektivní ke svým soukmenovcům

A že mě ty jeho životní pravdy neskutečně serou?
to je právě ten rozdíl myšlení a taky způsobu života

to příručka o akitách a krom jedný čuby, co hopsá na trávníku, je tam zbytek fotek vesměs o čoklech v klecích
jednou dávali na nějakém zvířecím programu v telce záběry z džíponska a v tom bylo i jejich chování ke psům .... přiznám se, že na to bych nikdy neměla a ani bych nechtěla být psem u nich

No nic, to už je minulost, teďka zkusím tu Anglii.
už jsi dostala odpověď a víš, že ti pobyt tam nevyšel?
Aha, dočetla jsem s e íž, že raději nikdo neodpověděl....což je asi ten příklad toho jejich myšlení

Anglie je výbornej nápad, zvlášť, jestli už jsi tam byla a líbilo se ti tam.
Koukám, že máme s Ešuskou stejnej názor .... zase

že když něco nevyjde, tak vyjde něco lepšího, se mě prostě nestává
to není přesně ten správný výklad

PetraK
No načtvatá ale sem, páč ty jelimani nějak pro podzim vypustili Evropu a do Mexika teda asi nepojedu. Leda že by Fajka sehnala lístky?????
chudák Fajka

Fajka
si dovolím konstatovati pan Brůtovák odpustí... ale po dnešním celodenním handrkováním s O2 prohlašuju :
že větší DEMENTY a DEMENTNÍ FIRMU aby čék pohledal fakt konec hlášení

tohle on moc dobře ví a naprosto s tebou souhlasí..... bohužel se zdá, že je to neprůchodný i z jeho strany nebo teda vaše kontaktní strana má dovču či byla v rámci reorganizace odejit a a nikde o tom není záznam ..Vydrž, pokud to nepůjde jinak, tak se tam za váma vypraví a alespoň vše přeměří a pomůže s tím, co slíbil, že by mohlo jít. Jen tohle budu s ním řešit až v pindělí, páč včera se vydal na pěší výlet do neznámých končin a spojuje se se mnou dvakrát denně smskou : "Žiju". Už toho měl v práci tak dost, že potřeboval být sám v místech, která si vybral

inu
Ale proč to neříct na plnou hubu: ano, potřebuju zdrhnout. Někam hodně daleko, abych si mohla rozmyslet, co udělám dál. Tady se to nedá
to znám a moc držím palce, aby ti to zdrhnutí vyšlo a ty jsi se dostala tak daleko, jak jen budeš potřebovat ....a taky raději počítám s horším než lepším a pak jsem mile překvapená

PetraK
mám novou sukničku, je džínová. Bohužel modrá s takovým tím "oprejskáním", černou malou sukničku džínovou prostě nemaj no a co myslíš, když to narvu do černý.... bude to všechno stejně černý, nebo ty rádobyodraný místa budou světlejší??
záleží na kvalitě sukničky.... někdy zůstane flekatá ( a to tím, že ty fleky sou dělaný nějakým sajrajtem na který se barva nechytá nebo chytá blbě), jindy je celá obarvená...ale já si myslím, že bude flekatá, páč po mých zkušenostech s džínovinou, je to trochu blbá látka na přebarvování jinou barvou

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:24
- Nahlásit

Fajka
to rači toho bačovýho psa co bude nahánět a střežit to stádo zatímco já budu lelkovat po krajině a kochat se přírodou pak se odbudu kusem žvance (hlavně hodně zeleniny bez vaření) a rozhodně nebudu stát u plotny a vyvařovat bačoj jako krá....xx
a to všechno by si chtěla v Austrálii? Najivo ...tohle je představa lidí, kteří tam nikdy nebydleli, sem s tím u tetky neuspěla, prý to je představa našince v našich pomínkách a ne v jejich

Teda dámy, tak koukám, že mimo divnýho bolení hubky u inu tu probíráte život po*raným vzhůru.... nějak si myslím, že pokud je v člověku smysl pro humor, pokora a hlavně chuť něco změnit, tak to zkrátka dokáže... někdo dřív, jiný později, ale se spoustou zkušeností, který mu nikdo nesebere a dokáže je pak zužitkovat

inu
tak borelioza je taky negativní.. no tak už nevím
zánět nervů.... dojdi si na neurologii a nech si udělat kompletní vyšetření

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:36
- Nahlásit

brut
koukám, že mimo disertace a následného totálního otrávení v práci nastalo ještě jedno a to džíponský

no jo, už jsem přímo jedovatá

může mít jinou, osobní zkušenost a chce vědět, jestli jsi na to všechno připravená.... navíc pokud žije už nějakou dobu tady, tak může být tak trochu posunut směrem k nám a ne úplně objektivní ke svým soukmenovcům
baže ji má, ouhyla. Dyk si vzal Češku. Ale to neznamená, že všichni jsou stejní. Anglána bych ještě vydejchala, ale džíponce fakt ne. Na to jsem moc Evropská a moc.. emancipovaná

přiznám se, že na to bych nikdy neměla a ani bych nechtěla být psem u nich
vono je jich za a) holt moc na malým místě, za b) pro ně pes totéž, co pro nás kráva nebo prase, kor velkej pes. Ale vidět, jak džíponec učí malý štěně bejt v kleci, co vypadá jak ze zoo je humus!

už jsi dostala odpověď a víš, že ti pobyt tam nevyšel?
Aha, dočetla jsem s e íž, že raději nikdo neodpověděl....což je asi ten příklad toho jejich myšlení

Jo, přesně tak... vůbec žádná odpověď... fešáci

to není přesně ten správný výklad
a co teda jo? Já to takhle četla v jedný kníšce..

.a taky raději počítám s horším než lepším a pak jsem mile překvapená

moje řeč Bože, jak já nenáviděla představu dvou tejdnů na táboře.. a pak se z toho vyklubal nejlepší tábor mýho života

zánět nervů.... dojdi si na neurologii a nech si udělat kompletní vyšetření

no, v pondělí máme rande a soudě podle jeho zoufalýho pohledu nebude tomuto návrhu odporovat

Zánět nervu se také často vyskytuje jako doprovodné onemocnění tuberkulózy, difterie, tetanu, lepry či cukrovky

No fuj!!!!!!!!

Ale podle toho, co vysypal gogle to ouplně neodpovídá... no, uvidíme, necháme se překvapit

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:44
- Nahlásit

brutnapadá mě, jestli torpédo nažárlí na šeltičku, páč to by klidně mohlo být a šlo by to změnit v postupný klid
já se obávám, že spíš žárlí na štěně a přenáší to na šeltičku, asi aniž by si to uvědomila.
Hladim, mazlim, řvu, když vrčí. Víc stejně nenadělám.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:52
- Nahlásit

inu
no jo, už jsem přímo jedovatá
tak to aby tě nikdo neokusoval, raději

baže ji má, ouhyla. Dyk si vzal Češku.
a ještě s ní je? Není spíš ona ouhyla?

Ale to neznamená, že všichni jsou stejní. Anglána bych ještě vydejchala, ale džíponce fakt ne. Na to jsem moc Evropská a moc.. emancipovaná
si myslím, že by si džíponce nevydejchala...ale on tebe taky ne, tak by to byla totální katastrofa

holt moc na malým místě, za b) pro ně pes totéž, co pro nás kráva nebo prase, kor velkej pes.
jj, máš pravdu....ten film byl hroznej a musím říct, že se mi o tom nějakou dobu zdálo....ty strašně smutný psí oči bych už vidět nechtěla

Jo, přesně tak... vůbec žádná odpověď... fešáci
opět ukázka jejich mentality

a co teda jo? Já to takhle četla v jedný kníšce..
co to bylo za knížku? Páč je to o tom, že v životě člověka několikrát nastane situace, kdy něco nevyjde a ten jedinec se tím trápí. Jenže ono kdyby to vyšlo, tak by mu třeba hrozilo nějaké nebezpečí ( nemyslím tím zrovna vraždu), ale jiné, třá pracovní. On se to nedozví, ale tomu něčemu se povedlo odvrátit tuhle katastrofu... jestli pak následuje něco lepšího bych neřekla. Zkrátka je to zase na tom daném jedinci a jeho rozhodnutích, jeho přístupu a taky trochu poučení z předchozího nezdaru...zároveň je to o jeho pokoře, ale i silné vůli, o jeho smyslu pro zodpovědnost, ale i o jistou dávku svobodomyslnosti atd. Vždycky je to o něčem, co nikdy nemusíš poznat, ale co má svůj smysl v nasměrování někam ( jinam).
Jen to člověk musí přijmout a opravdu si z toho vzít poučení, aby ten smysl mohl jednou vyplavat napovrch nebo aby zůstal uschován, ale splnil účel, kvůli kterému se ta věc stala

Bože, jak já nenáviděla představu dvou tejdnů na táboře.. a pak se z toho vyklubal nejlepší tábor mýho života
nějak tak přistupuju ke všemu a zatím sem s tím spokojená

v pondělí máme rande a soudě podle jeho zoufalýho pohledu nebude tomuto návrhu odporovat
to doufám, protože moc možností asi není

No fuj!!!!!!!!
Ale podle toho, co vysypal gogle to ouplně neodpovídá... no, uvidíme, necháme se překvapit

tohle nevypadá na spojitost s nějakou nemocí, ale na samostatný problém..... byla si na rtg? By si v tom mohla mít zánětlivé změny, které deformují kloubní hlavici...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:56
- Nahlásit

kachna_
já se obávám, že spíš žárlí na štěně a přenáší to na šeltičku, asi aniž by si to uvědomila.
aha, to by klidně mohlo být.... nedalo by se je na pár dní oddělit a pozorovat reakce? Asi ne, viď?

Sem si včera od tety přivezla asi tak 5kg červených rynglí ...teď tu přemýšlím co s nima.... něco s velikou chutí sním, upeču koláč a asi šátečky plněné tvarohem ( pudinkem ) a ryngličkama, ale co s tím zbytkem? Nějak mi došla inspirace ....

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:58
- Nahlásit

brut
a ještě s ní je? Není spíš ona ouhyla

Máš pravdu, vona musí bejt Ouhyla,protože nikdo normální by todle udělat nemoh

ale on tebe taky ne, tak by to byla totální katastrofa
no, proto nechápu, kde se vzal ten zcestnej názor, že bych byla v pokušení

co to bylo za knížku?
nějaká optimistická. Už nevím, byly tam různý kapitoly, některý radily, jak máš změnit myšlení a v podstatě naznačovaly, že když ho změníš, změní se ti i život. No a v jedné se psalo, že autorka strašně moc chtěla jednu práci, ale nedostala ji. Byla z toho zdrblá, nešťastná, zklamaná, nasr... a potom se jí naskytla jiná práce, dokonce lepší, než ta původní. Tak jsem si na to vzpomněla.

en to člověk musí přijmout a opravdu si z toho vzít poučení, aby ten smysl mohl jednou vyplavat napovrch nebo aby zůstal uschován, ale splnil účel, kvůli kterému se ta věc stala

To je nějaký komplikovaný

ohle nevypadá na spojitost s nějakou nemocí, ale na samostatný problém..... byla si na rtg? By si v tom mohla mít zánětlivé změny, které deformují kloubní hlavici...

nestraš, nestraš, nestraš!!!! jsem na to ještě mladá!!!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:03
- Nahlásit

Dámy, jdu nakoupit, takže se tu objevím cca za hoďku a půl až za dvě ( páč musím pěšky, když je Brutíkovec na vejletě)

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:08
- Nahlásit

inu
Máš pravdu, vona musí bejt Ouhyla,protože nikdo normální by todle udělat nemoh

no, proto nechápu, kde se vzal ten zcestnej názor, že bych byla v pokušení
třeba to bere podle svý manželky... když mohla ona, tak ty taky

nějaká optimistická. Už nevím, byly tam různý kapitoly, některý radily, jak máš změnit myšlení a v podstatě naznačovaly, že když ho změníš, změní se ti i život.
ne všechny knížky na tohle téma jsou dobré a některé jsou jen dokonalé splácaniny

No a v jedné se psalo, že autorka strašně moc chtěla jednu práci, ale nedostala ji. Byla z toho zdrblá, nešťastná, zklamaná, nasr... a potom se jí naskytla jiná práce, dokonce lepší, než ta původní. Tak jsem si na to vzpomněla.
hmmm, jenže to tak být nemusí... to opravdu záleží na mnoha dalších okolnostech a na tom, čím vším už si si prošla a čím vším si ještě musíš projít, aby si došla k tomu "rozčísnutí a zlepšení"

To je nějaký komplikovaný
není, to se ti jen zdá

nestraš, nestraš, nestraš!!!! jsem na to ještě mladá!!!
nestraším, jen přemýšlím .... na tohle v dnešním světě není mladej nikdo... bohužel

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:13
- Nahlásit

brut
třeba to bere podle svý manželky... když mohla ona, tak ty taky

já si myslím, že tam hrálo roli něco jinýho.. alkohol například

ne všechny knížky na tohle téma jsou dobré a některé jsou jen dokonalé splácaniny
to já vím, proto si z nich vybírám jenom něco

čím vším si ještě musíš projít, aby si došla k tomu "rozčísnutí a zlepšení"
proboha čím jako ještě?
Myslím, že mě už to stačilo

jen přemýšlím
tak koukej přemejšlet pozitivně, vosobo! To poslední vo co stojím, je endo držky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:59
- Nahlásit

inu
jo, jo, půlka nemocí má beztak psychickej zákla
hm, bohužel ano. a já si myslím, že to je u tebe tím zatínáním žubů-pomyslným zátínánim.

nevím, možná jo. Ještě mu dneska budu volat.
tak tohle mu řekni, není to nedůležitý

von taky furt řve

von je primitif, ty si lady

abych z toho nepošla já

nic ty se neboj děfčico, máš tuhej kořen

Každej normální

no a tady je ten problém. Džíponec neni normální

ho nic netrápilo nebo tak, ale umí si z věcí dělat prdel
zkus to, fakt to jde i do mozku namontovat

navíc má v sobě velkou porci pokory
a tohle si musíš ale uvědomit - dopracovat se k tomu, málokdo se s tím rodí. Já si to taky vyšlapala. Naštěstí ne zkušenostma, nějak jsem k tomu došla, hrozně moc a strašně - fakt si vážím toho co mám.

, že asi umřu a taky jsem poprvý v životě
jo-o. někdo umí

Orisláfku do popelnice nevyhodila.. ani dyš bylo zle

tak s tim se počítá, to nemyslím, ale to, že pes člověka kolikrát přejinačí - viz cholera já - jediný, kdy se dokážu umravnit je péf, fšichni si stěžujou, že kvůli čoklovi se ovládnout umím, kvůli nikomu jinýmu ne

ale mohla bys na to trochu dohlídnout
na mě tak někdo dá

! Ani nestačíš doběhnout...

takže nejen průjem, ale i průser?

no tak už nevím

tak ten nerf

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:12
- Nahlásit

brut

Ráno jsme se svezly vlakem do Řevnic

ty bláho to zní gůůt!!! Rozhodně líp než ten můj včerejšek teda i když zase aspoň jsem si ověřila hošíčka zrzatýho, to je fakt.

pomuchlaly půl roční hříbátko Jonáše

jéééé ááách jo!!
o byla neskutečná paráda a vůbec se mi od nich nechtělo
nedivim, nedivim, nedivim a hrozně přávidim

Naštěstí to s ní nevypadá zase až tak špatně
tak dobře, dobře, znělo to dost nebezpečně, těch 10 dní by jí mohlo nahodit

ale šak on se uzdraví a budete mít dovču opožděnou
no bať, jak řikám, nic neřešitelnýho. I kdyby dofča klapla až bůhvíkdy. Je to fuk.

jak komu, zřejmě

nenene, fakt ne, tetkon beze srandy, bylo to úžasný. Vono se to nedá předat no. Ale prostě ta atmosféra byla dokonalá. Já vim, že sem kapek magor, ale tohle bylo jiný.

a poslouchat dus, dus, dus....

no to je právě ten omyl, že to dus, dus, nebylo - věřte mi pani.
les bez hudby znám, ale tohle bylo prostě jiný zase. A parádní. Vono to je těžký no

že i přes tu náturu občas potřebuje blízkýho člověka, který jí pohladí a řekne, že jí má rád
ano, to máš svatou pravdu, moc svatou.

No a to dělám, jak jsem včera zjistila jen já ... když už za ní někdo dojede, tak od ní chce něco, co má doma a co by si mohli vzít

sem nasraná! Moc. Tohle já nerado!

, co jí všichni berou bez toho

S * R* Á* Č * I. bez cenzury!!!!
jsi hodná Brůtofka, víš to?

a k nám nechce, protože se bojí, že by umřela někde jinde než tam, kde to má ráda
přesvědč jí, že na umírání má ešče kapek čas. A pak není důležitý KDE, ale S KÝM!
No ale vím, že s tímhle nepohneš - moje máma to má stejně. Můžeš vysvětlovat horem dolem.... škoda, teta se připravuje o příjemné dny.

myslíš, že za to můžou hošíčci? Tě musím zklamat..
tak!tetkons sem se ztratila

spíš kdy budu zase čistit monitor nebo židli, si chtěla říct, že?

jo ale sem taktní, takže sem rovnou nenapsala, že se zas zdojíš krz čalounění a poflusáš si monitóra

že už se Brtníkovi ulevilo
malilinkatě asi jo, ale do síly a neklidu má ešče daleko, ale na tom zapracuju raz dva, bude neklidnej, že se nepostačí divit

poho a bez reakcí, že nemusíš mít strach

snad jo, no vono to tenkrát přišlo jako až po. Až po dobrání, dodatečně , byl to hukot, brrrrr. Chudáky vy fšicí alergici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:16
- Nahlásit

brut
chudák Fajka

jaký chudák Fajfka??? Chudák jáá!! Já hošíčky neuvidim, jáá. Já sem největčí chudáky na světě!

.ale já si myslím, že bude flekatá, páč po mých zkušenostech s džínovinou, je to trochu blbá látka na přebarvování jinou barvou

to sem hnedle zase vo vous veseljší!! Chceš tim jako naznačit, že nebudu mít černou krátkou sukničkuuuu?

inu
lepry

už vodpadáváš???

Vona tě jen straší, dyk víš, že je to Hanibal!!

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:19
- Nahlásit

PetraK
že to je u tebe tím zatínáním žubů-pomyslným zátínánim.

a co na to zabírá?

von je primitif, ty si lady
kerá říká slovo kurfa?

a tohle si musíš ale uvědomit - dopracovat se k tomu, málokdo se s tím rodí. Já si to taky vyšlapala. Naštěstí ne zkušenostma, nějak jsem k tomu došla, hrozně moc a strašně - fakt si vážím toho co mám.

v současným stavu bych rači brala ty bobule

už vodpadáváš???
huž sem vodpadla

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:24
- Nahlásit

inu

a co na to zabírá?
viz můj emil. Musíš se hodit do klidu a taky být sama za sebe, nedělat věci přes zatnutí zubů
jestli to teda neni třeba ta lepra, to by pak nepomohlo

kerá říká slovo kurfa

proč by lady nemohla řikat Kurfa? Zákáže jí to někdo? Neřekne to jen, když ona sama nebude chtít

v současným stavu bych rači brala ty bobule

a víš, že nic nikdy neni zadarmo, viš, viď?

huž sem vodpadla

nesmíš požívat tolik toho umešu

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:31
- Nahlásit

PetraK
Musíš se hodit do klidu a taky být sama za sebe,

myslíš, že mě to školitel sežere?

a víš, že nic nikdy neni zadarmo, viš, viď?
no dyk, mám ve šrajtofli třicet kaček

nesmíš požívat tolik toho umešu
umešu došlo, buď sem to neprozřetelně rozdala, nebo se to vypilo.. nový zatím nejní, nedodali

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:37
- Nahlásit

inu
myslíš, že mě to školitel sežere?

to nevim,a le můžeš sežrat ty školitele. nebo to aspoň zkusit,

mám ve šrajtofli třicet kaček
prachy voni nechcou

, nebo se to vypilo.. nový zatím nejní, nedodali
aha, takže nějaká domácí výroba asi

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:59
- Nahlásit

Zdar, jsem zpět.... naštvaná, unavená a hlavně o rovnou tisícovku lehčí

inu
já si myslím, že tam hrálo roli něco jinýho.. alkohol například

to já vím, proto si z nich vybírám jenom něco
a i v tom něco jsou chyby a není to úplné, jako u všeho co se kde dá přečíst

proboha čím jako ještě?
Myslím, že mě už to stačilo

sem to nemyslela doslova ale obrazně

tak koukej přemejšlet pozitivně, vosobo! To poslední vo co stojím, je endo držky
ti nevím, jestli se endo držky dělá, ale myslím, že tak daleko nedojdeš

PetraK
ty bláho to zní gůůt!!!
je to jen pár stanic a tak jsme si ani neužily

jéééé ááách jo!!
sem ho viděla v červnu a byl malinkej, teď už skoro dorostl mámu a je čím dál krásnější ...a taky oprsklejší, hajzlík

nedivim, nedivim, nedivim a hrozně přávidim
jj, byli skvělí a moc se mi u nich líbilo

tak dobře, dobře, znělo to dost nebezpečně, těch 10 dní by jí mohlo nahodit
určitě, jen doufám, že nic do tý doby nevyvede

no bať, jak řikám, nic neřešitelnýho. I kdyby dofča klapla až bůhvíkdy. Je to fuk.
šak jo, já to mám taky tak postavený

bylo to úžasný. Vono se to nedá předat no.
to nedá, páč já bych ( beze srandy) nikdy nechodila po lese se sluchátkama, páč miluju to "ticho a klídek", který les vyzařuje

les bez hudby znám, ale tohle bylo prostě jiný zase. A parádní. Vono to je těžký no
jj, páč tohle já nejsem schopná pobrat

ano, to máš svatou pravdu, moc svatou.
já vím

sem nasraná! Moc. Tohle já nerado!
já taky

S * R* Á* Č * I. bez cenzury!!!!
jo, tohle já vím, ale nic s tím nenadělám, jsem z toho akorát nešťastná a nevím, jak pomoct, když sem tak daleko

jsi hodná Brůtofka, víš to?
nejsem, sem klasický příklad někoho, kdo si myslí, že zachrání alespoň někoho nebo spíš něco ( vzpomínky na to dobré, krásné co kdy bylo)

přesvědč jí, že na umírání má ešče kapek čas. A pak není důležitý KDE, ale S KÝM!
to se snažím, ale moc to nejde, páč je děsně tvrdohlavá

škoda, teta se připravuje o příjemné dny.
no jo, ale ona je tam svým způsobem šťastná, má okolo sebe lidi, co zná celý život, místo, kde byla nejšťastnější a hlavně je ve svým

tak!tetkons sem se ztratila
se jukni zpět

ale sem taktní, takže sem rovnou nenapsala, že se zas zdojíš krz čalounění a poflusáš si monitóra
trůůůpko

malilinkatě asi jo, ale do síly a neklidu má ešče daleko
šak se mu nedivím.... hlavně aby se mu brzy ulevilo

snad jo, no vono to tenkrát přišlo jako až po. Až po dobrání, dodatečně , byl to hukot, brrrrr. Chudáky vy fšicí alergici.
tak to je ještě horší varianta.... já to zjistím většinou do 48hod

jaký chudák Fajfka??? Chudák jáá!! Já hošíčky neuvidim, jáá. Já sem největčí chudáky na světě
šak budou zase příští rok

to sem hnedle zase vo vous veseljší!! Chceš tim jako naznačit, že nebudu mít černou krátkou sukničkuuuu?
myslím, že ne, pokud jí nebudeš chtít flekatou

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:33
- Nahlásit

Ramštajn vespolek...............jako KDO řekněte mě KDO tomá po vás šecko dočítat????????????????

Já sem mrtvolná naprosto , vyráželi jsme ve dvě v noci a to sem dost pochrupovala v autě a stejnak sem jak spráskanej pes Ramštany sme nepotkalia měli jsme chvíli pocit že je asi někdo ukrad bo dělali zátah na dálnici a to tak že zastavili celou dálnici a kontrolovali detailně každýho člověka dyž sem se čífa před dojčlandama ptala jestli dobře schoval ten hašiš tak na mě hleděl tak nějak nepříjemně bo co

no a dorazilo mě když nám navigace nahlásila že proti nám v našem pruhu na dálnici jede auto no okamžitě jsme sjeli z dálnice a jeli jinudy páč tak nějak jsme ani neměli v plánu se seznamovat se Simírem
No a celou dobu nám lilo a valí se to šecko sem :-/

Inu
hele já když viděla jak blízko mám kořen zubu obtočenej kolem nervu tak mě bylo hned jasný že kdyby tam byl nějakej problém a třeba zkaženej zub pod dásní tak by to šlo přímo k nervu a je z toho asi průser si myslím..dělal ti zubař vůbec rengen aby se přesvědčil že tam nic neni???

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:43
- Nahlásit

Fajka
jako KDO řekněte mě KDO tomá po vás šecko dočítat????????????????
no ty přece....sem s etím taky musela prokousat, když sem se tu ráno objevila po jednom dni

A co bude za příští tři neděle si vůbec nedokážu představit ....ale to teda dočítat nebudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 17:50
- Nahlásit

brut
no ty přece....
no jo kdo jinej taky že jo

A co bude za příští tři neděle si vůbec nedokážu představit
hmmmmm.............. že by bylo září???

jináč ted dočítám tu tvoji tetu a je to teda děs běs
já tohle prostě nesnáším, nesnáším nevomalený lidi co dokážou ty druhý akorát vysávat.... to stejný dělalo naše příbuzenstvo babičce .... jenže ona to neviděla... furt brečeli jak nemaj peníze a ona jim na všechno dávala ... ale že jezděj dvakrát ročně na měsíc do švýcar to bylo v pořádku...
a uplně mě dorazilo když nedávno umřela... tak byla v nemocnici umřela v pátek a tahle druhá půlka příbuzenstva už v sobotu ráno nastoupila vyklízet její byt no hnus ....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:49
- Nahlásit

Fajka
no jo kdo jinej taky že jo

že by bylo září???
to bude, ale já tu do té doby nebudu ...teda, možná se tu občas objevím na otočku, když se dostanu k netu

já tohle prostě nesnáším, nesnáším nevomalený lidi co dokážou ty druhý akorát vysávat.... to stejný dělalo naše příbuzenstvo babičce
já taky ne....a to s babičkou znám, jen u nás se tohle odehrálo před víc jak dvaceti lety ( naprosto totožný scénář, jen s tím rozdílem, že během jednoho dne vyklidili totálně byt, kde jsem bydlela a tak jsem neměla ani postel ani nic jiného... zkrátka byl to holobyt)a do dneška sem to nevydejchala... taky jsem se s tou částí příbuzenstva nestýkala 15 let, pak jsem slíbila dětem, že je představím a od té doby sem je viděla 3x. Bohužel sou to stejný příbuzní, co vysávaj tetu ( naštěstí mé vzpomínky a neustálé opakování, že nikomu nic nemá dávat, padá alespoň trošičku an úrodnou půdu a teta se občas i ohradí a nic jim nedá)

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:32
- Nahlásit

Fajka

jako KDO řekněte mě KDO tomá po vás šecko dočítat

máme šanci trhnout Davítkojc??

to tak že zastavili celou dálnici a kontrolovali detailně každýho člověka

někdo dal evidentně hlášku, že Fajka míři nach dojčland
tak na mě hleděl tak nějak nepříjemně bo co

von nemá smysl pro hjůmor??? sem včera měla dojem, že jo, že má . No mělas mu narvat japko do kušny ftipálkovi

nahlásila že proti nám v našem pruhu na dálnici jede auto
prosim tě kde ste to jezdili? V Ulámbátáru??

no okamžitě jsme sjeli z dálnice a jeli jinudy páč tak nějak jsme ani neměli v plánu se seznamovat

nejste tak trochu asocijálnové? Ždimír jede za váma a vy mu ujedete

hmmmmm.............. že by bylo září???

BLBÁÁÁÁ ÚPLNĚ BLBÁÁÁ. NEJBLBĚJŠÍ

a tahle druhá půlka příbuzenstva už v sobotu ráno nastoupila vyklízet její byt

brut
naštvaná, unavená a hlavně o rovnou tisícovku lehčí

kak éto vazmóžno??

a byl malinkej, teď už skoro dorostl mámu a je čím dál krásnější ...a taky oprsklejší, hajzlík

pipinka malinkáá hajzlikatááá,

určitě, jen doufám, že nic do tý doby nevyvede

snad ne, když má ten příslib, že přijedeš a budeš tam. hele napadlo mě - byla by moc proti počítači a internetu?? Nevím jak na tom je teda, ale moje máma se to taky naučila - je to peklo pro toho, kdo to má na hrbu - což jsem já teda, ale třeba by - pokud může - mohla jít i do nějakýho kurzu pro seniory - teď už jsou hodně všude- nevím tedy pochopitelně kde bydlí taky. Jen mě to tak napadlo....... pokud by to bylo realizovatelný, měla by spojení se světem

ale nic s tím nenadělám, jsem z toho akorát nešťastná a nevím, jak pomoct, když sem tak daleko

já vím, vím. A vím,jak Ti asi je. Hajzli hnusní
Heleee! Další nápad - psát jí hodně dopisy, takovej jako zpravodaj, co se třá za tejden událo. Měla by se na co těšit. Pošta je něco jinýho než tydlifoun - má větší kouzlo. A na internetu máš dopis nacvakanej jako prt!! Což??

to se snažím, ale moc to nejde, páč je děsně tvrdohlavá
no jo, vim

no jo, ale ona je tam svým způsobem šťastná, má okolo sebe lidi, co zná celý život, místo, kde byla nejšťastnější a hlavně je ve svým

jo já rozumím , ale třeba by prostě ještě mohla zažít "velkej vejlet" není ještě v hrobě!

se jukni zpět

no to budu muset , průvan v hlavě no

trůůůpko

tak to je ještě horší varianta.... já to zjistím většinou do 48hod

no von si to asi syslí či co , vždycky má šécko se zpožděním. Tehdá se do toho asi i namotalo to, že jsem ho hodně dopovala přírodním céčkem, takže citrusy a spol. A to si myslím, že tomu taky pomohlo.

šak budou zase příští rok

JOOO? URČITĚ??? NELŽEŠ????? DOSTANU VOD JEŽÍŠKA LÍSTEK???

myslím, že ne, pokud jí nebudeš chtít flekatou

no to sem teda radostná, nechci světle modrou sukničku, chci černou a tu nemaji

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:33
- Nahlásit

brut
, jen s tím rozdílem, že během jednoho dne vyklidili totálně byt, kde jsem bydlela a tak jsem neměla ani postel ani nic jiného... zkrátka byl to holobyt

ukaž mi je a zadupu je do země šmejdy!! Nesnášim, nesnášim, nesnášim.

inu
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 19:36
- Nahlásit

Fajka
mám rentgen co mě dělali před rokem někde tady, musela bych to pohledat.. ale copak jsou na rentgenu vidět nervy?

<< 1 ... 774 . 775 . 776 . 777 . 778 . 779 . 780 . 781 . 782 . 783 . 784 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání