| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
Kdesi v kópelce mi odpadl kousíček - no kousek teda - omítky. nebo co to je za hmotu divnou takovo tvrdou. Nevím odkud . Zajímalo by mě, ešivá Brtnik příde na to, odkud to tak mohlo odpadnout?????
I když možná bude lepčí, když na to nepříde. Možná bude lepčí, když nepříde ani na to, že mi opadnul kus omítky. ne?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Aaa, Ešuska si zase rozbíjí domácnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:45
- Nahlásit
inu
Aaa, Ešuska si zase rozbíjí domácnost
Omyl. Ešuska vyvíjím očistnou činnost. Jen hvězdy dnes nejsou mému cvičení s hadry nakloněny.
Obzvláště v prostorách soc. zařízení. Napouštěla jsem kýbl a ..... mám na zemi trochu víc vody, než je při normálním vytírání
LEČ!! DEBILNÍ PRKÝNKO BITVU PROHRÁLO! SESTAVILA JSEM HO HAJZLA JEDNODUŠE JAK PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH A TETKON UŽ JE NA SVÝM MÍSTĚ. NA MĚ SI DOVOLOVAT NEBUDE
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:49
- Nahlásit
PetraK
PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH
a jak dlouho ti to trvalo? Mě takdle velký pucle trvá obvykle tak dvě a půl hodiny
|
archie
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:03
- Nahlásit
PetraK
EČ!! DEBILNÍ PRKÝNKO BITVU PROHRÁLO! SESTAVILA JSEM HO HAJZLA JEDNODUŠE JAK PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH A TETKON UŽ JE NA SVÝM MÍSTĚ. NA MĚ SI DOVOLOVAT NEBUDE
Jen bacha!!! Taky jsem skládala, pyšná byla, jak jsem šikovná, bohužel jen do té doby, než návštěva usedla... No hlavně, že pode mnou při zkoušce drželo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:37
- Nahlásit
archie
usedla...
no to je zákon schvánosti todle to to už prostě nevysvětlíš a máš průůůůůser doufám že to byla aspoň tchnýně nebo nějaká podobně důůůležitá návštěva
tak mě napadá je dobré vědět že Inu skládá pucle tak rychle dohromady, neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem leč né po návštěvě nýbrž po drahém panuu čífoj jenž je již 15 let o vzduchu a vodě , který ale je u nás nahorách obzvláště výživný neboť číf se ráčil rozrůst o minimálně 20 kilo...
Mě tak napadá rozlučte se s paní Inuitovou včas páč není vůbec jisté že následující víkend přežije ....
PetraK
kdyby si se na ten úklit vyprdla tak nemáš probléma
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:49
- Nahlásit
jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá
čibuk, děs se soboty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:50
- Nahlásit
Eimy
co vymejšlel, na tý fotce?
PetraK Brut
Mám radost, vyreklamovali nám mixér. Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.
Ještě kdyby takhle dopadnul i ten modem, co jsme taky odpálili
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:51
- Nahlásit
Fajka
neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem
les to jistí slyšela jsem, že je ho tam fšude kolem dost
Mě tak napadá
mě napadá něco jinýho, ale rači nebudu vyzvídat, kerou tady máte rači a kerou přednostně voželíte
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:55
- Nahlásit
Beskyde, Beskyde... eště přežít zejtřek a hurá na sevééér
kachna_
No, jo, pani, místo abyste zarábala v Kauflandu pořizujete si za starej bojler nový vybavení domácnosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 23:30
- Nahlásit
inu
čibuk, děs se soboty
zalezu zamknu a fertig!!
nejsem doma
kachna_
Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně,
něco ve smyslu...můžeš bejt blbej ale musíš si umět poradit
Nebrat osobně prosím
inu
eště přežít zejtřek a hurá na sevééér
jo jo to si tak někdo pospíchá na sever, ale neví jak moc bude pospíchat ze severu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:09
- Nahlásit
RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAM RRRRRRAM RÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!
INU FOR EVRRRR JAKO SLÍVA!!!!!!!!!!!!!!!
AŤ ŽIJE 3X FAJFKA!!!!!!!!!!
huž sem vás tu fčera nestihla, páč jsem krom úklidu ještě připravovala hambáče na grilčo a sekačku, barviala si ty vlasy - NA ČERNOOOOOOOOOOOOO a lakovala nehty. Tak si to musim počíst tetkon
archie
Jen bacha!!! Taky jsem skládala, pyšná byla,
Co mě strašíš takhle zrána???? , sem myslela, že jsem to dala a vono to neni až tak jasný. Tak doufám, že to zvládnu přehodit na někoho jinýho jako s tou prokopnutou skříní
Fajka
že Inu skládá pucle tak rychle dohromady, neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem
buď v klidu, dyk se stejně ztratí v kopcích
kdyby si se na ten úklit vyprdla tak nemáš probléma
no to sice nemám,ale měla bych děsnej bordel, dyk už nešly ani votevřít vchodový dvéře
ta je blbáááááááááááááááá že to ani nejni možnýýýýý
viď?? Taky sem dycinky překvapená, jak je to možný
di se schladit k rybníčku
od tama mě vyhnala právě buřina, byli jsme plovati a mohli jsme plovati jen 4x, pak hrozilo že bude mít Koláče plný gatě, páč bouchlo v Pardubicích, tak Koláče mazalo domů
co Liberec ? Budeš v Liberci? řekni kdy přijedu !!!
musíš nám jí tam vopratrovat!!
Eimy
hele!!von je malej nějakej myslitel což? co vydumal?
argosek
chybi ti č a ď,
pane argosku, mě vám chybí věcí!! Top byste nevěřil, Brtnik řiká, že sem bordelář, ale já tvrdim, že mi věci prostě chyběj.
Tetkon zrovna mi chybí účet na tenisky, který chci jít reklamovat. Prohledala jsem koš doma, prohledala jsem koš v práci a.... prt. Nepudu reklamovat nic. asi.
ale co znamena
tak já vám to řeknu, je to děsně tajný! To K na konci znamená, že se menuju Petrák a sem chlap .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:20
- Nahlásit
kachna_
byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.
ty se máš, máš partnera pyromana!! já ne.
Ačkoliv-tudle Brtnikovi vzplála tráva, to by se dalo brát jako dobrej počin, ne? :
Víte to právě piju?? KOFOLŮŮŮ, LEDOVOU KOFOLŮŮŮ ZE SKLÁÁÁÁÁ.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:22
- Nahlásit
kachna_
PetraK
Jak si narvat do huby kus třešně, kterej mu chvilku před tím spadnul na zem Blboun
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:26
- Nahlásit
PetraK
pane argosku, mě vám chybí věcí!! Top byste nevěřil
ale veril, ted treba n
To K na konci znamená, že se menuju Petrák a sem chlap
to jsem si vzdycky myslel!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
argosek
ale veril, ted treba n
zas ale v kompenzaci mi přebejvá p a takhle to mám se vším. Nemůžu najít paragon, ale tudle jsem v kapce kalhot postupn ě objevila tušim dvě stě, či tři sta českých celých korun. V bankovkách.
to jsem si vzdycky myslel!
a tetkon už máte i jistotu!
Pětinásobku. Nebo jak to řikaj v těch kampeličkách?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:06
- Nahlásit
PetraK
ty se máš, máš partnera pyromana!!
nejen to:
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:14
- Nahlásit
PetraK
zas ale v kompenzaci mi přebejvá p
kde zas? :-O
Pětinásobku. Nebo jak to řikaj v těch kampeličkách?
ja mam napad, kdyz uhodnu, co to k znamena, tak mi take koupite kalhoty, v jejichz kapsach se objevuje 200 nebo 300 korun, ok?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:17
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
PetraK
sem ráda, že jsme si to vyměnily
no tak chvíli vydrž, tetkon je to sice teplý, ale až to vystydne, bude tě to aspoň chladit
hlavně sem byla mokrá i na břiše a to byl dost nepříjemný pocit
sem včera dělala takový jako hambáče, rychlovku z mletýho, pak se mi přitížilo krapítek, Brtnik řek, že to spraví pívo. pívo to spravilo,a le ráno sem vypadala, tak jak sem vypadala , obávám se, že moje kropenatost bude vnitřního karakteru. Možná sem si propila játro
nech si udělat alergo a imuno testy a hlavně drž dietu bez kafe, kakaa a dalších dráždivých ingrediencí
fakt?? Tak a Liberec?? No tak to na Tebe pošlem Fajfku, až tam budeš!
řekneš mi viď, kdy mám držet. Tentokrát ne hubu, ale palce
určitě dám vědět, ale zatím je to v plenkách....
Nemůžu za vadu matroše, který mě na veřejnosti odhalil
to už neokecáš
esli máš na mysli, výšku jako svou, tak bych Tě ráda upozornila, že zrovna čahnou taky nejsi
to moc dobře vím, hlavně když jdu s rodinkou ( teda mužskou částí, páč holka je stejně velká jak já).... rozpětí 184-195cm
že tys neviděla film Otesánek
viděla, ale mám pocit, že minimálně jednoho mám doma
Tak se Ti poved další hektofór sezóny - ale tentokrát sem to udržela. Prej vona neni úhyl!! hahááááá !!
si myslím, že zaujímám až druhé místo...po tobě
Nebo možná spíš v mým podání reality šou, páč jak to budu všechno chtít stihnout, budu se potkávat ve dveřích a to se rovná katastrofě
jak nevíš??
zkrátka tyhle zkratky raději nevím
No, to už bys měla za těch pár lekcí vědít
Asi tam člověk platí rovznou i vzdušný
jen to možná nebude tak vzhledný
to nevadí, hlavně, když budou větrat a nebudeš muset platit to vzdušný
dočasně, pilně trénuju
trénuj, trénuj
jau!! Jau!! esi vona ho minule nenaštvala??
je smutná??
nedif se jí, že šílí, má na to právo, tak jí pofoukej bebí. Esli si za to teda nějak nemůže sama.
bebí jí nefoukám, páč se děsně lituje a blbne na kvadrát, takže jí sice nechávám bulet, ale jen ocaťpocať a dokonce dostane bez problémů sprdunk, když mám pocit, že vše přehání.... a hlavně výčitky svědomí jsou fakt sfině
nikdo mě na to neupozornil!!!!! Mohla bych to reklamovat??
jedině u sebe
jéé! nejni nad kynologický fóra, tam se pořeší šécko!
viď, taky si říkám, že tohle je na tom všem naprosto dokonalý
Fajka
jo jo ták nějak to ten pán řikal jináč je to firma Fonservis pan Svoboda ale ouplatek nece bo je fakt ferovej a už pro nás dělá dlouho a fakt se snaží...
je fajn, že pán je férovej, páč tam u vás operuje firma, která fakt férová není
ježiškote ńo jasně že počkám bo čekat den dva nebo půl roku je sakra rozdíl
mužskej říkal, že se pozeptá a večer jukne na jejich servr, aby zjistil, jak to tam vypadá s drátama. ALe jestli je tam málo drátů na hodně firem, tak to bude trochu problém.... ale pokusí se ti nějak poradit. Jen včera byl do pozdního večera v práci a když přijel domů, tak odpadl
co Liberec ? Budeš v Liberci? řekni kdy přijedu !!!
budu, ale netuším kdy, protože se ještě stále rozjíždí akce operace páteře
Eimy
stačilo mi dneska koupat jednoho mrňouse po tom, co jsem ho nechala, aby se sám krmil borůvkama a třešněma
roztomilej šmudla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:17
- Nahlásit
kachna_
nejen to:
ty vado, ta fotka je tak dokonalá, že vypadá jak když má chirurgický rukavice, řeznickou zástěru - zatim ešče čistou a hlavě mu plápolá plamínek
Máš doma krále úhylů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:20
- Nahlásit
kachna_
Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.
Ještě kdyby takhle dopadnul i ten modem, co jsme taky odpálili
koukám, že jste rodina pyromanů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
argosek
kde zas?
v top přece
ja mam napad,
dobře, ale upozorňuju předem že švindluju
brut
byla mokrá i na břiše
si první žena, ktereá čůrá do výšky??
dietu bez kafe,
vostatní beru, ale kafe nedám!! Přestala jsem hulit, přestávám chlastat, nech mi aspoň kafe!! Prosiiiiiiiiiim. Nebo to tu podpálim!!!
ale zatím je to v plenkách....
to je u tebe dost standardka
to už neokecáš
no dobře, tak krom toho že sem paličova céra, ešče dělám štryptejz, tady v tý bandě úhylů se to ztratí
rozpětí 184-195cm
tě vedou uprostřed a stejnak se jim ztratíš : D
minimálně jednoho mám doma
jednoho jo??
..po tobě
já do lidí neřežu, já ne. Já se jen slíkám a zapaluju
zkrátka tyhle zkratky raději nevím
tak tetkon už je víš, tak to nemůžeš zapomenout. A kdyby jo, sem tu já odbornej poradce
to nevadí, hlavně, když budou větrat a nebudeš muset platit to vzdušný
to je fakt, shodly jsme se s kolegyní, že si koupim holinky a rukou společnou je rozstříháme
výčitky svědomí jsou fakt sfině
aj jaj, takže si to pohnojila sama? Kuba je .
jedině u sebe
ztratila jsem paragon
že tohle je na tom všem naprosto dokonalý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:51
- Nahlásit
PetraK
si první žena, ktereá čůrá do výšky??
ne, ale polejvám se od pusy dolů
Přestala jsem hulit, přestávám chlastat, nech mi aspoň kafe!! Prosiiiiiiiiiim. Nebo to tu podpálim!!!
nepodpálíš a vynecháš kafe a všechny jeho náhražky
to je u tebe dost standardka
trupko
tak krom toho že sem paličova céra, ešče dělám štryptejz, tady v tý bandě úhylů se to ztratí
nene, ty jsi vedoucí úhylů
tě vedou uprostřed a stejnak se jim ztratíš
nene, natáhnou nohy a já za nima vlaju jak prápor
jednoho jo??
šak píšu minimálně jednoho
já do lidí neřežu, já ne. Já se jen slíkám a zapaluju
no právě proto jsi první
tak tetkon už je víš, tak to nemůžeš zapomenout. A kdyby jo, sem tu já odbornej poradce
huš sem je zapomněla
to je fakt, shodly jsme se s kolegyní, že si koupim holinky a rukou společnou je rozstříháme
pozor, aby byly černý a ne tmavě zelený či hnědý
aj jaj, takže si to pohnojila sama? Kuba je .
máš pravdu, ale to jí moc nepomůže
ztratila jsem paragon
to je pak problém
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:17
- Nahlásit
PetraK
dobře, ale upozorňuju předem že švindluju
kolarikova . kalhoty mi muzete zaslat postou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
ale polejvám se od pusy dolů
seš divná, počůráváš se a polejváš. dělej se sebou něco!
nepodpálíš
a co dyš joo?
trupko
bejt tebou byla bych ticho, kdybych si dala tu práci a povytahala tady ty informace jak často si popustila stavidla, tak to bude dlouhej výčet
nene, ty jsi vedoucí úhylů
a di ty kubo, to je přece Fajfka!!
natáhnou nohy a já za nima vlaju jak prápor
šak píšu minimálně jednoho
ááá pravda, mi to v tom ajfru uniklo
no právě proto jsi první
hele, na Fajfku bezprsťáka fakt nemám
huš sem je zapomněla
tak znovu teda
R+
DM
pozor, aby byly černý
se mi nemůže stát, že by nebyly
máš pravdu, ale to jí moc nepomůže
au!! No je mi jí líto, třebas se poučí?
to je pak problém
sem zvyknutá už, ty tenisky taky nevyreklamuju
argosek
kolarikova
véédle, veeedle jak ta Abies!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:17
- Nahlásit
tak a od tetkon budu muset asi po - víně?? vyvolávat nejspíš slávu i Brůtofce, páč díky ní jsem narazila na fotku, kde mám skoro šécky hošíčky pohromadě
Brtnik bude čubrnět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:17
- Nahlásit
Rajmštan....
sem bez telefénu, bez faxu, dneska zas bez netu... bože bože takhle se fakt nedá pracovat
brut
budu, ale netuším kdy, protože se ještě stále rozjíždí akce operace páteře
ješíš t sem nepostřehla tobě budou operovat páteř?
bože bože no jestli to bude tady v Liberci tak to je jasný budu ti dělat servisní organizaci, baviče, zásobovače a prostě šecko co budeš potřebovat! To je jasný s tím můžeš počítat. A už se ví přibližně kdy?
mužskej říkal, že se pozeptá a večer jukne na jejich servr, aby zjistil, jak to tam vypadá s drátama. ALe jestli je tam málo drátů na hodně firem, tak to bude trochu problém.... ale pokusí se ti nějak poradit. Jen včera byl do pozdního večera v práci a když přijel domů, tak odpadl
šiš to bude moc hodnej, asi pošlu k tomu mailem drobátko info... za jakoukolif radu sem fakt vděčná protože je to fakt průser
mám vám vyprávět jak sem včera zničila další nůžky na stříhání stromků???? ani rači nooo co nebo budu jak Ešuska se záchodovým prkénkem
du nestíhám..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:29
- Nahlásit
brut
tak máš nějaký info v mailu... kdyby něco tak sem na telefénu. Díky!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:07
- Nahlásit
čus šmudličáci,
dneska jen na skok, doufám, že ta má chatrná schránka trek přežije, dyštak si čibuk, nachystej lopatu a drny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:13
- Nahlásit
inu
nachystej lopatu a drny
no já se s tebou budu ještě zalamovat a zahrabávat tě na to zapoměň.....
A počasí bude super!!
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=672057
|