Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:26
- Nahlásit

Kdesi v kópelce mi odpadl kousíček - no kousek teda - omítky. nebo co to je za hmotu divnou takovo tvrdou. Nevím odkud. Zajímalo by mě, ešivá Brtnik příde na to, odkud to tak mohlo odpadnout?????

I když možná bude lepčí, když na to nepříde. Možná bude lepčí, když nepříde ani na to, že mi opadnul kus omítky. ne?

inu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

Aaa, Ešuska si zase rozbíjí domácnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:45
- Nahlásit

inu

Aaa, Ešuska si zase rozbíjí domácnost

Omyl. Ešuska vyvíjím očistnou činnost. Jen hvězdy dnes nejsou mému cvičení s hadry nakloněny.

Obzvláště v prostorách soc. zařízení. Napouštěla jsem kýbl a ..... mám na zemi trochu víc vody, než je při normálním vytírání

LEČ!! DEBILNÍ PRKÝNKO BITVU PROHRÁLO! SESTAVILA JSEM HO HAJZLA JEDNODUŠE JAK PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH A TETKON UŽ JE NA SVÝM MÍSTĚ. NA MĚ SI DOVOLOVAT NEBUDE

inu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

PetraK
PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH
a jak dlouho ti to trvalo? Mě takdle velký pucle trvá obvykle tak dvě a půl hodiny

archie
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:03
- Nahlásit

PetraK

EČ!! DEBILNÍ PRKÝNKO BITVU PROHRÁLO! SESTAVILA JSEM HO HAJZLA JEDNODUŠE JAK PUCLE VO 1000 KOUSCÍCH A TETKON UŽ JE NA SVÝM MÍSTĚ. NA MĚ SI DOVOLOVAT NEBUDE
Jen bacha!!! Taky jsem skládala, pyšná byla, jak jsem šikovná, bohužel jen do té doby, než návštěva usedla... No hlavně, že pode mnou při zkoušce drželo

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:37
- Nahlásit

archie
usedla...
no to je zákon schvánosti todle to to už prostě nevysvětlíš a máš průůůůůser doufám že to byla aspoň tchnýně nebo nějaká podobně důůůležitá návštěva

tak mě napadá je dobré vědět že Inu skládá pucle tak rychle dohromady, neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem leč né po návštěvě nýbrž po drahém panuu čífoj jenž je již 15 let o vzduchu a vodě , který ale je u nás nahorách obzvláště výživný neboť číf se ráčil rozrůst o minimálně 20 kilo...

Mě tak napadá rozlučte se s paní Inuitovou včas páč není vůbec jisté že následující víkend přežije ....

PetraK
kdyby si se na ten úklit vyprdla tak nemáš probléma

inu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:49
- Nahlásit

jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá

čibuk, děs se soboty

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:50
- Nahlásit

Eimy
co vymejšlel, na tý fotce?
PetraK Brut
Mám radost, vyreklamovali nám mixér. Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.
Ještě kdyby takhle dopadnul i ten modem, co jsme taky odpálili

inu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:51
- Nahlásit

Fajka
neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem
les to jistí slyšela jsem, že je ho tam fšude kolem dost

Mě tak napadá
mě napadá něco jinýho, ale rači nebudu vyzvídat, kerou tady máte rači a kerou přednostně voželíte

inu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:55
- Nahlásit

Beskyde, Beskyde... eště přežít zejtřek a hurá na sevééér

kachna_
No, jo, pani, místo abyste zarábala v Kauflandu pořizujete si za starej bojler nový vybavení domácnosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 23:30
- Nahlásit

inu
čibuk, děs se soboty
zalezu zamknu a fertig!!
nejsem doma

kachna_
Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně,
něco ve smyslu...můžeš bejt blbej ale musíš si umět poradit
Nebrat osobně prosím

inu
eště přežít zejtřek a hurá na sevééér
jo jo to si tak někdo pospíchá na sever, ale neví jak moc bude pospíchat ze severu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:09
- Nahlásit

RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAM RRRRRRAM RÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!

INU FOR EVRRRR JAKO SLÍVA!!!!!!!!!!!!!!!
AŤ ŽIJE 3X FAJFKA!!!!!!!!!!

huž sem vás tu fčera nestihla, páč jsem krom úklidu ještě připravovala hambáče na grilčo a sekačku, barviala si ty vlasy - NA ČERNOOOOOOOOOOOOO a lakovala nehty. Tak si to musim počíst tetkon

archie
Jen bacha!!! Taky jsem skládala, pyšná byla,

Co mě strašíš takhle zrána???? , sem myslela, že jsem to dala a vono to neni až tak jasný. Tak doufám, že to zvládnu přehodit na někoho jinýho jako s tou prokopnutou skříní

Fajka

že Inu skládá pucle tak rychle dohromady, neboť máme doma též jisté drobné problémy se záchodovým prkénkem

buď v klidu, dyk se stejně ztratí v kopcích

kdyby si se na ten úklit vyprdla tak nemáš probléma

no to sice nemám,ale měla bych děsnej bordel, dyk už nešly ani votevřít vchodový dvéře

ta je blbáááááááááááááááá že to ani nejni možnýýýýý

viď?? Taky sem dycinky překvapená, jak je to možný

di se schladit k rybníčku

od tama mě vyhnala právě buřina, byli jsme plovati a mohli jsme plovati jen 4x, pak hrozilo že bude mít Koláče plný gatě, páč bouchlo v Pardubicích, tak Koláče mazalo domů

co Liberec ? Budeš v Liberci? řekni kdy přijedu !!!

musíš nám jí tam vopratrovat!!

Eimy

hele!!von je malej nějakej myslitel což? co vydumal?

argosek

chybi ti č a ď,

pane argosku, mě vám chybí věcí!! Top byste nevěřil, Brtnik řiká, že sem bordelář, ale já tvrdim, že mi věci prostě chyběj.
Tetkon zrovna mi chybí účet na tenisky, který chci jít reklamovat. Prohledala jsem koš doma, prohledala jsem koš v práci a.... prt. Nepudu reklamovat nic. asi.

ale co znamena

tak já vám to řeknu, je to děsně tajný! To K na konci znamená, že se menuju Petrák a sem chlap .

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:20
- Nahlásit

kachna_
byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.

ty se máš, máš partnera pyromana!! já ne.

Ačkoliv-tudle Brtnikovi vzplála tráva, to by se dalo brát jako dobrej počin, ne? :

Víte to právě piju?? KOFOLŮŮŮ, LEDOVOU KOFOLŮŮŮ ZE SKLÁÁÁÁÁ.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:22
- Nahlásit

kachna_
PetraK
Jak si narvat do huby kus třešně, kterej mu chvilku před tím spadnul na zem Blboun

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:26
- Nahlásit

PetraK

pane argosku, mě vám chybí věcí!! Top byste nevěřil

ale veril, ted treba n

To K na konci znamená, že se menuju Petrák a sem chlap

to jsem si vzdycky myslel!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

argosek

ale veril, ted treba n

zas ale v kompenzaci mi přebejvá p a takhle to mám se vším. Nemůžu najít paragon, ale tudle jsem v kapce kalhot postupn ě objevila tušim dvě stě, či tři sta českých celých korun. V bankovkách.

to jsem si vzdycky myslel!
a tetkon už máte i jistotu!
Pětinásobku. Nebo jak to řikaj v těch kampeličkách?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:06
- Nahlásit

PetraK
ty se máš, máš partnera pyromana!!
nejen to:

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:14
- Nahlásit

PetraK

zas ale v kompenzaci mi přebejvá p

kde zas? :-O

Pětinásobku. Nebo jak to řikaj v těch kampeličkách?

ja mam napad, kdyz uhodnu, co to k znamena, tak mi take koupite kalhoty, v jejichz kapsach se objevuje 200 nebo 300 korun, ok?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

PetraK
sem ráda, že jsme si to vyměnily

no tak chvíli vydrž, tetkon je to sice teplý, ale až to vystydne, bude tě to aspoň chladit
hlavně sem byla mokrá i na břiše a to byl dost nepříjemný pocit

sem včera dělala takový jako hambáče, rychlovku z mletýho, pak se mi přitížilo krapítek, Brtnik řek, že to spraví pívo. pívo to spravilo,a le ráno sem vypadala, tak jak sem vypadala , obávám se, že moje kropenatost bude vnitřního karakteru. Možná sem si propila játro
nech si udělat alergo a imuno testy a hlavně drž dietu bez kafe, kakaa a dalších dráždivých ingrediencí

fakt?? Tak a Liberec?? No tak to na Tebe pošlem Fajfku, až tam budeš!
řekneš mi viď, kdy mám držet. Tentokrát ne hubu, ale palce

určitě dám vědět, ale zatím je to v plenkách....

Nemůžu za vadu matroše, který mě na veřejnosti odhalil
to už neokecáš

esli máš na mysli, výšku jako svou, tak bych Tě ráda upozornila, že zrovna čahnou taky nejsi
to moc dobře vím, hlavně když jdu s rodinkou ( teda mužskou částí, páč holka je stejně velká jak já).... rozpětí 184-195cm

že tys neviděla film Otesánek
viděla, ale mám pocit, že minimálně jednoho mám doma

Tak se Ti poved další hektofór sezóny - ale tentokrát sem to udržela. Prej vona neni úhyl!! hahááááá !!
si myslím, že zaujímám až druhé místo...po tobě

Nebo možná spíš v mým podání reality šou, páč jak to budu všechno chtít stihnout, budu se potkávat ve dveřích a to se rovná katastrofě

jak nevíš??
zkrátka tyhle zkratky raději nevím

No, to už bys měla za těch pár lekcí vědít

Asi tam člověk platí rovznou i vzdušný
jen to možná nebude tak vzhledný
to nevadí, hlavně, když budou větrat a nebudeš muset platit to vzdušný

dočasně, pilně trénuju
trénuj, trénuj

jau!! Jau!! esi vona ho minule nenaštvala??
je smutná??
nedif se jí, že šílí, má na to právo, tak jí pofoukej bebí. Esli si za to teda nějak nemůže sama.

bebí jí nefoukám, páč se děsně lituje a blbne na kvadrát, takže jí sice nechávám bulet, ale jen ocaťpocať a dokonce dostane bez problémů sprdunk, když mám pocit, že vše přehání.... a hlavně výčitky svědomí jsou fakt sfině

nikdo mě na to neupozornil!!!!! Mohla bych to reklamovat??
jedině u sebe

jéé! nejni nad kynologický fóra, tam se pořeší šécko!
viď, taky si říkám, že tohle je na tom všem naprosto dokonalý

Fajka
jo jo ták nějak to ten pán řikal jináč je to firma Fonservis pan Svoboda ale ouplatek nece bo je fakt ferovej a už pro nás dělá dlouho a fakt se snaží...
je fajn, že pán je férovej, páč tam u vás operuje firma, která fakt férová není

ježiškote ńo jasně že počkám bo čekat den dva nebo půl roku je sakra rozdíl
mužskej říkal, že se pozeptá a večer jukne na jejich servr, aby zjistil, jak to tam vypadá s drátama. ALe jestli je tam málo drátů na hodně firem, tak to bude trochu problém.... ale pokusí se ti nějak poradit. Jen včera byl do pozdního večera v práci a když přijel domů, tak odpadl

co Liberec ? Budeš v Liberci? řekni kdy přijedu !!!
budu, ale netuším kdy, protože se ještě stále rozjíždí akce operace páteře

Eimy
stačilo mi dneska koupat jednoho mrňouse po tom, co jsem ho nechala, aby se sám krmil borůvkama a třešněma
roztomilej šmudla

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

kachna_
nejen to:

ty vado, ta fotka je tak dokonalá, že vypadá jak když má chirurgický rukavice, řeznickou zástěru - zatim ešče čistou a hlavě mu plápolá plamínek
Máš doma krále úhylů

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:20
- Nahlásit

kachna_
Jen si teda myslim, že Michalův dotaz, jak mohlo dojít k tomu, že mu totálně shořel motor, byl trošku nefér, vzhledem k tomu, že motor odšlehnul on sám osobně, když špatně připojil bojler.
Ještě kdyby takhle dopadnul i ten modem, co jsme taky odpálili

koukám, že jste rodina pyromanů

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

argosek

kde zas?

v top přece

ja mam napad,
dobře, ale upozorňuju předem že švindluju

brut

byla mokrá i na břiše

si první žena, ktereá čůrá do výšky??

dietu bez kafe,

vostatní beru, ale kafe nedám!! Přestala jsem hulit, přestávám chlastat, nech mi aspoň kafe!! Prosiiiiiiiiiim. Nebo to tu podpálim!!!

ale zatím je to v plenkách....

to je u tebe dost standardka

to už neokecáš
no dobře, tak krom toho že sem paličova céra, ešče dělám štryptejz, tady v tý bandě úhylů se to ztratí

rozpětí 184-195cm

tě vedou uprostřed a stejnak se jim ztratíš : D

minimálně jednoho mám doma

jednoho jo??

..po tobě

já do lidí neřežu, já ne. Já se jen slíkám a zapaluju

zkrátka tyhle zkratky raději nevím

tak tetkon už je víš, tak to nemůžeš zapomenout. A kdyby jo, sem tu já odbornej poradce

to nevadí, hlavně, když budou větrat a nebudeš muset platit to vzdušný

to je fakt, shodly jsme se s kolegyní, že si koupim holinky a rukou společnou je rozstříháme

výčitky svědomí jsou fakt sfině

aj jaj, takže si to pohnojila sama? Kuba je .

jedině u sebe

ztratila jsem paragon

že tohle je na tom všem naprosto dokonalý

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:51
- Nahlásit

PetraK
si první žena, ktereá čůrá do výšky??
ne, ale polejvám se od pusy dolů

Přestala jsem hulit, přestávám chlastat, nech mi aspoň kafe!! Prosiiiiiiiiiim. Nebo to tu podpálim!!!
nepodpálíš a vynecháš kafe a všechny jeho náhražky

to je u tebe dost standardka
trupko

tak krom toho že sem paličova céra, ešče dělám štryptejz, tady v tý bandě úhylů se to ztratí
nene, ty jsi vedoucí úhylů

tě vedou uprostřed a stejnak se jim ztratíš
nene, natáhnou nohy a já za nima vlaju jak prápor

jednoho jo??
šak píšu minimálně jednoho

já do lidí neřežu, já ne. Já se jen slíkám a zapaluju
no právě proto jsi první

tak tetkon už je víš, tak to nemůžeš zapomenout. A kdyby jo, sem tu já odbornej poradce
huš sem je zapomněla

to je fakt, shodly jsme se s kolegyní, že si koupim holinky a rukou společnou je rozstříháme
pozor, aby byly černý a ne tmavě zelený či hnědý

aj jaj, takže si to pohnojila sama? Kuba je .
máš pravdu, ale to jí moc nepomůže

ztratila jsem paragon
to je pak problém

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:17
- Nahlásit

PetraK

dobře, ale upozorňuju předem že švindluju

kolarikova . kalhoty mi muzete zaslat postou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ale polejvám se od pusy dolů

seš divná, počůráváš se a polejváš. dělej se sebou něco!

nepodpálíš

a co dyš joo?

trupko

bejt tebou byla bych ticho, kdybych si dala tu práci a povytahala tady ty informace jak často si popustila stavidla, tak to bude dlouhej výčet

nene, ty jsi vedoucí úhylů

a di ty kubo, to je přece Fajfka!!

natáhnou nohy a já za nima vlaju jak prápor

šak píšu minimálně jednoho
ááá pravda, mi to v tom ajfru uniklo

no právě proto jsi první

hele, na Fajfku bezprsťáka fakt nemám

huš sem je zapomněla

tak znovu teda

R+

DM

pozor, aby byly černý

se mi nemůže stát, že by nebyly

máš pravdu, ale to jí moc nepomůže

au!! No je mi jí líto, třebas se poučí?

to je pak problém

sem zvyknutá už, ty tenisky taky nevyreklamuju

argosek

kolarikova

véédle, veeedle jak ta Abies!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:17
- Nahlásit

tak a od tetkon budu muset asi po - víně?? vyvolávat nejspíš slávu i Brůtofce, páč díky ní jsem narazila na fotku, kde mám skoro šécky hošíčky pohromadě

Brtnik bude čubrnět

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:17
- Nahlásit

Rajmštan....
sem bez telefénu, bez faxu, dneska zas bez netu... bože bože takhle se fakt nedá pracovat

brut
budu, ale netuším kdy, protože se ještě stále rozjíždí akce operace páteře
ješíš t sem nepostřehla tobě budou operovat páteř?
bože bože no jestli to bude tady v Liberci tak to je jasný budu ti dělat servisní organizaci, baviče, zásobovače a prostě šecko co budeš potřebovat! To je jasný s tím můžeš počítat. A už se ví přibližně kdy?

mužskej říkal, že se pozeptá a večer jukne na jejich servr, aby zjistil, jak to tam vypadá s drátama. ALe jestli je tam málo drátů na hodně firem, tak to bude trochu problém.... ale pokusí se ti nějak poradit. Jen včera byl do pozdního večera v práci a když přijel domů, tak odpadl
šiš to bude moc hodnej, asi pošlu k tomu mailem drobátko info... za jakoukolif radu sem fakt vděčná protože je to fakt průser

mám vám vyprávět jak sem včera zničila další nůžky na stříhání stromků???? ani rači nooo co nebo budu jak Ešuska se záchodovým prkénkem
du nestíhám..

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:29
- Nahlásit

brut
tak máš nějaký info v mailu... kdyby něco tak sem na telefénu. Díky!!

inu
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:07
- Nahlásit

čus šmudličáci,
dneska jen na skok, doufám, že ta má chatrná schránka trek přežije, dyštak si čibuk, nachystej lopatu a drny

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:13
- Nahlásit

inu
nachystej lopatu a drny
no já se s tebou budu ještě zalamovat a zahrabávat tě na to zapoměň.....
A počasí bude super!!
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=672057

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání