| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
inu
to neznám, ale asi si to osvojím
za poplatek jak je libo
PetraK
Hele a tak co si vyšlápnout vejš?? Nějaký pipi za vokýnkem to asi řešit nebude, ale když postoupíš vo dva lévly
no to jaky my právě začaly hned vejš ..to nám zjistil náš správce co se nám stará vo ústřednu linky a ták...a má na to firmu co už prostě ví co a jak a má kontakty... a i tak z něj vylezlo todle..tož sem jako dost v šoku
že podnikat tady je čirý šílenství, že obdivuju každýho, kdo má na to sílu, odvahu a nerf.
dobrovolně přiznávám že ztrácím poslední špetky sil rozumu i všeho.....
Austrálii zapomeň, to vízum skrzevá pštrosa nedostaneš
dobrá vorožnim místo Inuity pčtrosa a pojedu do Austráli a konečně si pořídím ty ofce..budu na ně čumět jak se pasou a budu mít po starostech....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:08
- Nahlásit
čau lidi, proč nejste radši venku, když je tam tak krásně, a sedíte v kanclech?
se mi to kecá co, když jsem včera arbajtovala 12,5hodiny, dneska jsem tam zas frčela na šestou a v deset jsem jela domů, postavila jsem se k míchačce a už jsem makala ale máme zbetonovanou podlahu a v pondělí se začne stavět patro no a pak už to jen všechno zbourat vevnitř - pardon, nejdřív se vystěhovat udělat nový, novou střechu no a je to
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
Fajka
za poplatek jak je libo
tak jo, čajznu jen třetinu vodměn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:16
- Nahlásit
inu
to se mě nehodí, já nepiju
to je fakt, ty nepiješ, ty chlastáš slívo.
Fajka
a i tak z něj vylezlo todle..tož sem jako dost v šoku
no ty vado - ale hele nečekaj ty šmejdi na úplatu??
a nikoho jinýho jste nezkoušeli?? co to UPC?
nám to dali hnedle.
rozumu
čeho?? Promiň jak, vim, žes v těžký situaci, ale jak můžeš ztratit něco co nemáš?
jau, Pecka bude asi hodně bolet, tetkon už zbejvá urazit jen Janiii a bude to komplet
dobrá vorožnim místo Inuity pčtrosa a pojedu do Austráli a konečně si pořídím ty ofce..budu na ně čumět jak se pasou
hm. Taky šla na slunko bez čapky
Janiii
proč nejste radši venku,
příde sem po sto letech a začne rovnou dělat pani Prudu??
zbetonovanou podlahu
a kde je pan Tlumočník??? já jen tak .... pro kontrolu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:19
- Nahlásit
PetraK
co znamena K?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:19
- Nahlásit
PetraK
tetkon už zbejvá urazit jen Janiii
Voe, aby tě měla eště kam mlátit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
argosek
co znamena K?
K... jako Milka
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:38
- Nahlásit
inu
uzumaki naruto
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:40
- Nahlásit
a kde je pan Tlumočník??? já jen tak .... pro kontrolu
náááhodou tam neskončil ani on, ani tchán, ani můj tatínek, ani tchýně, ani levej tchán - ti všichni dneska pomáhali - neni to bezva, mít tak velkou rodinu?
akorát tlumočník měl včera večer 38,5° ale dneska betonoval tak jsem zvědavá, co to s nim udělá do večera
tak já jdu jako vrchní Průůůďa nakrájet meloun a jdem ho sníst pěkně do chládku pergoly, nebo pod stromem ... (než pověsim asi 1500000. pračku prádla a všechno to budu večer žehlit )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:42
- Nahlásit
argosek
co znamena K?
K = jedenáctý písmenko v abecedě
(tentokrát to neni mucha )
inu
K... jako Milka
nésu fijalová!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:43
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem tu naprosto uvařená a otrávená. Ale tak jsem překvapila jsem svým "rychloběhem" wami, že mně chudák nestačila ani zbrzdit a oslovit
inu
huž sou sežraný, Kuboj se vo to postaral Ale neboj, zkusím další, jen potřebuju lepčejší čekuládu
tak je udělej z týhle ještě jednou a než je Kuboj naservíruješ, tak je vyfoť
mishi
áááááá, návrat ztracené céry .... hlavně, že vám vyšlo počasí a Gastoňák byl v poho
Fajka
já nééé to ony dvě prosíííím
ty nic, ty muzikant, viď?
Focení cen pro inspiraci sem odložila na sobotu až to budeme s Inuitou (která se nabídla že mě pomůže a néééé že zdrhne k mamince) rozdělovat na hromádky ... tak pak to určo pošlu
šak se nic neděje, času dost
PetraK
TAKŽE NEJEN ŽE VYPADÁM JAKO MUCHOMŮRKA TEČKOVANÁ, ALE OD TETKON SEM MUCHOMŮRKA TEČKOVANÁ KŘÍŽENÁ S DEBILEM!
ty si fakt neskutečná důra.....nejen že mám mokrý gaťky, ale i poprskanej monitor, páč jsem se akorát napila a všechno šlo buď směrem dolů nebo na monitor
TAK JAKS DOPADLA??
vše se už rozjelo....ale vypadá to na ten Liberec, prej sou moc dobrý a nemají skoro roční čekací lhůty
Tak tetkon úplně nevim jak se k tomudel postavit
nechci ti dotoho kecat, ale už jsi se postavila...ke svému
seš teda něco jako eletrárna?
elaktrárna je ještě prd, proti té výšce
mi nevaděj, když jsou teda napapaný
to je fakt, pokud už sou nažraný, tak je to dobrý...ovšem hladovejm bych se moc ráda vyhla
(to je skorem jako s dětima, což?
myslíš, že by mně mohli vcelku slupnout?
chtěla bych dneska, ale nevim esli stíhám, mám moc poviností - jít plovat s hošíčkem, vygruntovat doma, uvařit, přichastat co budeme o dlouhým víkendu žrát s návštěvou..... a tak jako podobně. Jo a ešče si barvit vlasy,
to sou ale výmluvy, tohle to
sama nevěříš, že tomudle věřim já!!
věřím ... ale větička se ti fakt povedla
mám tam zipíííík
to je ale podfuk
Brůtofko!!! Na tři věci se nesahá!! Na R+, na DM a na moje hodobóžo botky!!
copak mám tak dlouhý ruce, abych ti hmatala po botách, navíc bych byla těžce úchylná a o nejsem .... na to ostatní chmatat ani nebudu, páč jednak nevím, co to znamená a navíc mně to uráží
Vynašla jsem si letní variantu mých hodobóžo botiček. U Vagabondů. Nevím, jestli je mají tady u nás v čechách ale. No prachy mě taky podetly teda - Ty boty jsou jedna velká díra a stojej stejně jako ty vod Steelů .
tolik za díry? Si raději kup plné a díry tam zvládneš udělat doma sama
no máš radost, že nejsi jediná inkontinentní, což??
konečně
jednou?? A co tůdle, jak jsi zbudila celej Azylák ?
to spolu souvisí ... mladou opustil přítel a ona šílí, tak jí to musím trochu zkoordinovat, jinak by mně mohlo klepnout
nevěděla sem, že když budu rozvíjet čoklí myšlení, jako vedlejší produkt z toho vyleze to, že se štítí pabouků, blouků, žab a ryb ..... a klacků ve vodě
jj, to jsou ty vedlejší produkty
archie
Já sem nakukuju každý den, čerpám zde humor na celý den, a někdy i inspirejšn Kupříkladu koberce.....
a jééje, další ouchyla, co potřebuje koberce ....tak tě tady u nás v kocourkově vítám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:47
- Nahlásit
Janiii
náááhodou tam neskončil ani o
z toho se pozná, že stavíte ešče krátce a nebo nemáte v rodině choleru, páč bejt tam já, tak v tomdle vjědru už je tam buď polovina rodiny, a nebo by tam zabetonovali mě , aby byl pokoj
ani levej tchán
a tady je to docela překvapující, jak je někdo levej, čekala bych, že skončí v betonu vlastním přičiněním
měl včera večer 38,5
ve stínu??
ak jsem zvědavá, co to s nim udělá do večera
budeš dědit, to je jasný.
tak já jdu jako vrchní Průůůďa nakrájet meloun a jdem ho sníst pěkně do chládku pergoly,
Hele Průdo!!!!!! přesťaň!! nemám ani melouna, ani chládek, natož pergolu. Mám jen otevřený vokno a ani to neni dobrej nápad , páč asi vedrem hópnu důle
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
argosek
uzumaki naruto
NO FUUUUUUUJ!!!!!!!
Dattebayo!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:54
- Nahlásit
Fajka
no to jaky my právě začaly hned vejš ..to nám zjistil náš správce co se nám stará vo ústřednu linky a ták...a má na to firmu co už prostě ví co a jak a má kontakty... a i tak z něj vylezlo todle..tož sem jako dost v šoku
a nemenuje se ta firma náhodou Šindy? Páč jestli jo, tak jsou to naprostý dementi...
Jinak ohledně pevnejch linek...ono to fakt není tak jednoduchý. Vedení je rozděleno na několik kapliček a od těch jdou další dráty a pokud je víc firem a lidí v daný oblasti ( kdy někdo má třá 3 čísla), tak holt dojde místo a musí se postupně navýšit... jenže to se nedělá kvůli jednomu zákazníkovi, páč je to dost drahá sranda a ty lidi by to nikdy nezaplatili....tak to jen ve zkratce.
Jediné, co mně napadá, že se zkusím zeptat doma a uvidíme, co na to řekne mužskej, ju...vydržíš do večera?
Janiii
ale máme zbetonovanou podlahu a v pondělí se začne stavět patro no a pak už to jen všechno zbourat vevnitř - pardon, nejdřív se vystěhovat udělat nový, novou střechu no a je to
..ty si trupkáááá, kdyby to bylo tak jednoduchý jak píšeš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:56
- Nahlásit
Jdu s plesnifcema ven, tak moc nepište, ať zase nemusím dočítat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:05
- Nahlásit
brut
Ale tak jsem překvapila jsem svým "rychloběhem" wami, že mně chudák nestačila ani zbrzdit a oslovit
sem ráda, že jsme si to vyměnily
nejen že mám mokrý gaťky,
no tak chvíli vydrž, tetkon je to sice teplý, ale až to vystydne, bude tě to aspoň chladit . No ale já tak fakt vypadám sem včera dělala takový jako hambáče, rychlovku z mletýho, pak se mi přitížilo krapítek, Brtnik řek, že to spraví pívo. pívo to spravilo,a le ráno sem vypadala, tak jak sem vypadala , obávám se, že moje kropenatost bude vnitřního karakteru. Možná sem si propila játro
vše se už rozjelo....
fakt?? Tak a Liberec?? No tak to na Tebe pošlem Fajfku, až tam budeš!
řekneš mi viď, kdy mám držet. Tentokrát ne hubu, ale palce
ale už jsi se postavila...ke svému
.
to teda nene! Nemůžu za vadu matroše, který mě na veřejnosti odhalil , bože, bože. ALe co, celerbríty za to platěj, a já to měla zadarmo
proti té výšce
počkej, esli máš na mysli, výšku jako svou, tak bych Tě ráda upozornila, že zrovna čahnou taky nejsi
ovšem hladovejm bych se moc ráda vyhla
[imgs]http://i.idnes.cz/10/032
/sp5/BMA31b739_Anakonda_7_m_2010_siroko.jpg[/imgs]
že by mně mohli vcelku slupnout?
že tys neviděla film Otesánek
to sou ale výmluvy, tohle to
to je bohužel čirá realita. Nebo možná spíš v mým podání reality šou, páč jak to budu všechno chtít stihnout, budu se potkávat ve dveřích a to se rovná katastrofě
a o nejsem
COOOOOOOOOOOOOOOO??? Tak se Ti poved další hektofór sezóny - ale tentokrát sem to udržela. Prej vona neni úhyl!! hahááááá !!
páč jednak nevím, co to znamená
jak nevíš??
DM = Depeche Mode
a
R+ = pochopitelně Rrrrrrrrrrram štájn! No, to už bys měla za těch pár lekcí vědít
tolik za díry?
No!! Asi tam člověk platí rovznou i vzdušný : D
Si raději kup plné a díry tam zvládneš udělat doma sam
a to je fakt! .......... jen to možná nebude tak vzhledný
konečně
dočasně, pilně trénuju
mladou opustil příte
jau!! Jau!! esi vona ho minule nenaštvala??
je smutná??
nedif se jí, že šílí, má na to právo, tak jí pofoukej bebí. Esli si za to teda nějak nemůže sama.
to jsou ty vedlejší produkty
nikdo mě na to neupozornil!!!!! Mohla bych to reklamovat??
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:13
- Nahlásit
PetraK
neKecej, zenska :-P
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:17
- Nahlásit
inu
Dattebayo
to je nějakej druch datla? Plážovýho datla? Nebo co toje?
brut
Jediné, co mně napadá, že se zkusím zeptat doma a uvidíme, co na to řekne mužskej
jéé! nejni nad kynologický fóra, tam se pořeší šécko!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:18
- Nahlásit
inu
raseeeeeeeeeeeeeeeengan :-P
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:24
- Nahlásit
argosek
neKecej
A=1
B=2
C=3
D=4
E=5
F=6
G=7
H=8
I=9
J=10
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ = 11
neKecám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:25
- Nahlásit
PetraK
o je nějakej druch datla? Plážovýho datla? Nebo co toje?
se zeptej argoska
argosek
sharingaaaaaan!!!!! vzzzzzzt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:31
- Nahlásit
argosek
inu
hele vy džíponáři, ešče začněte psát rozsypanym čajem a je to celý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
PetraK
ešče začněte psát rozsypanym čajem a je to celý
tvoje přání je mi rozkazem!
いい天気ですね。
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
inu
rasengan sharinganem neokopirujes. a tve chidori je proti nemu prilis slabe!
http://www.youtube.com/watch?v=PuwB9wYiAlE
PetraK
chybi ti č a ď, nemluve o tom, ze jsem se neptal, kolikate K je, ale co znamena
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:50
- Nahlásit
argosek
panebože, to bych nikdy neřekla, že se tu vyskytuje někdo kdo žere Naruta.. snad nejseš Narutard?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 17:28
- Nahlásit
inu
nejsem prosim, ale jednu dobu jsem ho mel moc rad. u nekterych scen si tam clovek dobre pobreci. ma uplne nejoblibenejsi je ta zaverecna z prvniho filmu . dokonce jsem k vanocum (nebo mozna k narozeninam, uz si nepamatuju) dostal tricko v gaarou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 17:47
- Nahlásit
PetraK
tady je to docela překvapující, jak je někdo levej, čekala bych, že skončí v betonu vlastním přičiněním
ta je blbáááááááááááááááá že to ani nejni možnýýýýý
ve stínu??
ak jsem zvědavá, co to s nim udělá do večera
budeš dědit, to je jasný
ty zasejc dneska perlíš boha jeho di se schladit k rybníčku !!!
inu
konečně nejakej debatující na ourovni ten Argošek že jo paní Hinuito
brut
Jinak ohledně pevnejch linek...ono to fakt není tak jednoduchý. Vedení je rozděleno na několik kapliček a od těch jdou další dráty a pokud je víc firem a lidí v daný oblasti ( kdy někdo má třá 3 čísla), tak holt dojde místo a musí se postupně navýšit... jenže to se nedělá kvůli jednomu zákazníkovi, páč je to dost drahá sranda a ty lidi by to nikdy nezaplatili....tak to jen ve zkratce.
Jediné, co mně napadá, že se zkusím zeptat doma a uvidíme, co na to řekne mužskej, ju...vydržíš do večera?
jo jo ták nějak to ten pán řikal jináč je to firma Fonservis pan Svoboda ale ouplatek nece bo je fakt ferovej a už pro nás dělá dlouho a fakt se snaží...
Jediné, co mně napadá, že se zkusím zeptat doma a uvidíme, co na to řekne mužskej, ju...vydržíš do večera
ježiškote ńo jasně že počkám bo čekat den dva nebo půl roku je sakra rozdíl
myslíš že tvůj můžskej by měl nějakou páku ? bo je to přesně tak že néjsou dráty a moc firem na jednom místě
vše se už rozjelo....ale vypadá to na ten Liberec
co Liberec ? Budeš v Liberci? řekni kdy přijedu !!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 17:57
- Nahlásit
Zdáááár šici
Z mnohonásobným kukáním se žádný překvápko neschovává, stačilo mi dneska koupat jednoho mrňouse po tom, co jsem ho nechala, aby se sám krmil borůvkama a třešněma
Víc kdyžtak tady
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 18:10
- Nahlásit
argosek
ale jednu dobu jsem ho mel moc rad. u nekterych scen si tam clovek dobre pobreci. ma uplne nejoblibenejsi je ta zaverecna z prvniho filmu . dokonce jsem k vanocum (nebo mozna k narozeninam, uz si nepamatuju) dostal tricko v gaarou
hm, to já měla ráda Bleach, ovšem do doby, kdy zachránili Rukiu, pak už to byl jeden sajtí filer za druhým...
Zajímavý, já dostala triko s Pokémonem a Digimonem a voba seriály nesnáším
Fajka
í Hinuito
ty voe, ty na to taky koukáš????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:09
- Nahlásit
NESNÁŠIM, KDYŽ HMOTA VÍTĚZÍ NAD MÝM DUCHEM. NATOŽ KDYŽ TO JE HMOTA ZÁCHODOVÝHO PRKÝNKA , KTERÝ SE MI PŘI ÚKLIDU VYMKLO KONTROLE A ROZEBRALO SE SVIŇA NA PRVOČINITELE!!!!!!!!!!!!!!
přijdu až dobojuju!!!!!!!!!
Vrátim se buď se štítem a nebo na štítě!
Králofství za koně!!
(je tam ešče v zásobě nějakej slavnej cintát? v tom uklízecím ajfru si nemožu vzpomenout!!! . a co stejnak musim jít bojovat!)
|