| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:42 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
tož to já nevím jaký máte v Brně chalany
jak v brně? Sem myslela, že to je ňákej váš vosobní
Lunochodem: třešně nebo čokoláda?
Nevím jestli někdo sledujete Janu H na Finmarkslopet,
ne-e, nemám bednu, tož informujte..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:46
- Nahlásit
inu
ne-e, nemám bednu, tož informujte..
to je na netu vy trubko na telku já taky nemám čas ...
http://www.huskies.cz
mrkněte do novinky blog... je tam spousta krásnýho čtení a ještě hezčích fotek i z minulejch závodů ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:53
- Nahlásit
Fajka
huž mě zase vodpovídá na co chce
typický
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:56
- Nahlásit
inu
huž mě zase vodpovídá na co chce
šiš co zááás???
Todle???
Lunochodem: třešně nebo čokoláda
... japko...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:06
- Nahlásit
Fajka
Nevím jestli někdo sledujete Janu H na Finmarkslopet, ale já sem napnutá jak kšandy do cíle jí zbývá už jencca 50 km už má jen 5 psů z toho jeden se veze bo už nemůže tři další kulhají...no je to opět nervák
Sledujem a držíme palce.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:11
- Nahlásit
Fajka
... japko..
šiš to mě teda strááááášně pomohlo
Sledujem a držíme palce.
huž sledujem taky
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:12
- Nahlásit
brý den! Jdu vám sem zas udělat bordel.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:14
- Nahlásit
mishi
čáááu, Karle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:34
- Nahlásit
Zdravím holky
PetraK
ti nevim, tendle pán třeba s bolestí moc potíže nemá a se svěcenou vodou by člověk asi taky nepochodil
vždyť už je to starej pardál...to víš, že má nějakou bolístku... najdu a začaruju
taky nic. Páč pán chtěl při koncertech použít vodu, ale nemůžou, páč by jim to neštymovalo s tou hromadou eletriky a pyrotechniky. To už by tam asi shořeli doopravdy
ještě že to vím.... si teda připravím teplou, když mu studená nevadí
ale budeš se bááát. Bubububuuuuu
sem se bála v noci.... o Bruta, páč blil jak Amina a ne a ne přestat... nakonec z něj vypadla lopatka listí ( fakt nechápu, kde se v něm tolik listí vzalo a proč) a klubíčko chlupů. Teď leží v pelíšku a odmítá jít ven.... takže dnešek věnujeme rekonvalescenci a postupnému zatěžování žaludku ( začneme s hoooodně rozvařenou rýží)
ale že by to bylo tou černou barvou asi??????
to tím nebude, spíš vysíláš nějaké prapodivné vlnění a výsledkem je....... "sybila"
no to můžeš, to je tak asi ale jediný, co můžeš
včéra jsem s ním byla na velkým nákupu a on mi povídá: "tohle všecko sníme?" Tak jsem ho ujistila, že příští týden pojedeme znovu, páč bude opět prázdná lednice i mrazák
Takže to rozštípl po cestě domů, když povídá: "a když bych se oženil po maturitě, tak by jsme ušetřili?" Mně málem kleplo a mužskej se tak smál, až jsem měla strach, že nabouráme
. ká, zkusím se zeptat, ešivá budu moci na chvílu vypadnout. dám vědít, jo?
zeptej se.... já čas jen odhaduju, páč netuším, jak dlouho tam pobudu ( záleží na tom, jestli mně vezmou na čas a kam mně poženou na rtg či další chuťovky)
Janiii
teda tahle noc nebyla dobrá, Bucíšek celou noc štrádoval po obýváku, nechtěl ležet, no kruhy pod očma mam jak na olypijááádě
když jsem nechávala kastrovat Sviní, tak první noc byla taky šílená, druhá byla lepší ( jen se musela hlídat, aby si nesundala pruban) a třetí byla v pohodě...to jsem jí zase musela hlídat, aby neskákala po výškách a nepřetrhala si stehy
Takže dneska v noci bude Bucíšek v klídku a ty se zbavíš olympijských kruhů.... i když by jsi je mohla dát do aukce a ještě by jsi na nich vydělala
Fajka
Nevím jestli někdo sledujete Janu H na Finmarkslopet, ale já sem napnutá jak kšandy do cíle jí zbývá už jencca 50 km už má jen 5 psů z toho jeden se veze bo už nemůže tři další kulhají...no je to opět nervák hlavně aby dojeli a dali se brzo dokupy ...
taky sleduju a držím jí palce, ať dorazí v pořádku... myslím, že tohle je větší nervák jak loni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
Fajka
inu
já si naštěstí ty dvě nepletu... jen poprvé jsem měla pocit, že mishi napsala svůj nick blbě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:42
- Nahlásit
brut
já si naštěstí ty dvě nepletu...
bo seš mladší a néseš senilní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:48 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
inu
myslíš, že jsem mladší... než ty nebo než Fajka? Jestli než Fajka, tak rovnou hlásím, že jsem o pár let starší
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 10:49
- Nahlásit
brut
Asi ne o moc
by ses divila, jakej rozdíl může udělat pouhej rok
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:00
- Nahlásit
inu
by ses divila, jakej rozdíl může udělat pouhej rok
ve vývoji sklerozy?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:05
- Nahlásit
brut
ve vývoji sklerozy?
některá onemocnění postupují rychle... třá skleroza, chronická blpkotýda a srablij
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:17
- Nahlásit
inu
třá skleroza, chronická blpkotýda a srablij
na to je ale většinou zaděláno už v mladém věku, pak se stav pouze zhoršuje...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:21
- Nahlásit
brut
na to je ale většinou zaděláno už v mladém věku
no, tak genetika je sfiňa, to samozřejmě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
Teda dámy má trošičku problémek a nevím, jak z něj ven...
Jak víte, v červnu bude první Acd speciál. No a já mám od kamarádky slíbené peníze jako sponzorský dar na nákup cen a drobností pro pséky. Mám i vymyšleno, co nakoupit ( protože přesná částka zatím není díky mému problémku uzavřena), jenže nevím kde....
Do pet centra jsem dojela a z těch věciček, co bych si představovala nemají téměř nic, u nás ve zveráčích je to podobné a po netu v nějakých chov. potřebách se mi to nechce kupovat, když neznám majitele a nejsem si jistá, jestli by poslali přesně to, co chci.... takže mi zbývá jen mezinárodka v Práglu na začátku května a to nevím, zda tam budou mít to, co potřebuju .....
Pro PetruK .... zase mám to svoje obrovské dilema ( lednice, pračka, postel...)
Huf, už nad tím dumám dva dny a stále nejsem ani o krok dál
inu
no, tak genetika je sfiňa, to samozřejmě
a projeví se ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:32
- Nahlásit
brut
Teda dámy má trošičku problémek a nevím, jak z něj ven.
asi sem kompletně natvrdlá, ale jak přesně ti můžem pomoct?
a projeví se ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš
svatá pravda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
inu
asi sem kompletně natvrdlá, ale jak přesně ti můžem pomoct?
nejsi natvrdlá ... jen holky, co už mají s mým stylem vybírání a nakupování zkušenosti, tak vědí, že potřebuju slyšet vaše názory, rady ohledně nákupu atd. ( abych pak stejně tápala a byla z toho nervozní) ... navíc, pokud by jste někdo znal někoho, kdo má net obchůdek a je solidní, tak bych byla za tuhle informaci ráda, páč bych se třeba i rozhoupala k nákupu věciček tam a nečekala do května na mezinárodku....
svatá pravda
to mám doma dvakrát a nějak si říkám, že až se mi jednou rozmnoží, tak se asi poprve v životě opiju
Tak dámy, zatím se loučím....odjíždím k zubaři, aby mi konečně dodělal ten otevřený zub... odpolko se tu objevím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 12:11
- Nahlásit
brut
dyž já jaksi nechápu, co chceš kupovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 12:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
RRRRRRRRRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
LÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍBE IST FÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝR ALLE DÁÁÁÁÁÁÁ
Včera jsem na jůtrupce objevila manika, kterej ve švédsku nahrál CELEJ KONCERT v super HD kvalitě, skvělej obraz i zvuk. Takže.......... po skončení hodiny germánštiny jsme si dali germánštinu v praxi a UDĚLALI SI DOMA EŠČE JEDEN KONCEEERT
http://www.youtube.com/watch?v=9B6TAR5xvLc&feature =channel
BENZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN, GIB MIR BENZÍÍÍÍÍÍÍN!!
inu
přijede houmles šmrncnutej santaklausem
máš divnej fkus
Fajka
japko
řiká se blpko!
Janiii
teda tahle noc nebyla dobrá, Bucíšek celou noc štrádoval po obýváku, nechtěl ležet, no kruhy pod očma mam jak na olypijááádě
jak psala Fajfka - natuty vymejšlí vendetu , bych se kapek bála
brut
Takže to rozštípl po cestě domů, když povídá: "a když bych se oženil po maturitě, tak by jsme ušetřili?"
.
no ty vole! Sem právě vdechla hrnek vod kafe, kvůlivá němu se mi drcnul v krku , to je vůůůůůl ach bože, bolí mě teď v krku, jak jsem se dusila. Se divím, že jste fakt nenabourali
o Bruta, páč blil jak Amina a ne a ne přestat... nakonec z něj vypadla lopatka listí
co blbne?? Možná si ale potřeboval vyndat ty chlupy, nejni tráva, tak vzal za vděk listím??
No jestli na tom byl jako hošíček na horách, tak je mi ho moc a moc líto a nedivím se mu, že nechce ven, pipinka malá. Hele jestli nesejří, tak možná zkus nejdřív br.kaši. Ta je taková šetřivější než ta rejže. A pak taky časem banán, on udělá v pupíku takový frotíčko na to co sní potom.
to tím nebude, spíš vysíláš nějaké prapodivné vlnění a výsledkem je....... "sybil
ale dyk já vůbec nejsem zlej člověk, sem nejhodnější ze všech lidijůch (pravda, Brtnik by se to pokoušel asi vyvrátit, ale to by se mu zatrhlo )
výsledkem je....... "sybil
no , spíš asi rozbil. páč v mý přítomnosti praskají petrolejky a občas nefungujou počítatadla. , ale nedělám to sválně, fakt ne. Ani to že co řeknu, tak se to začasto stane. To vono samo
..to víš, že má nějakou bolístku... najdu a začaruju
jehehé,jak chceš přivolávat bolest na někoho, kdo si v ní libuje?
a toho starýho pardála vynech, jo?
si teda připravím teplou, když mu studená nevadí
teplou, studenou a do klece
tak jsem mezi řečí nadhodila ten čtvrtek, že bych potřebovala na chvíli místo oběda vypadnout, protest zatím žádný, tak snad to klapne. Myslíš, že bychom se mohly sejít třeba na Andílku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 12:30
- Nahlásit
brut
Mám i vymyšleno, co nakoupit ( protože přesná částka zatím není díky mému problémku uzavřena), jenže nevím kde.
JAU, tak to bude zase prekérka, to už je jasný . hele nevím, jestli tam ještě je, ale tuším, že na Lužinách byl takovej velikej Zveráč - jestli fungujou, třeba by tam něco mohlo být??
a pak - znám jednu šikovnou osobu:
http://chovatelskepotreby.wz.cz/
číhnik tam, jsou to stránky výmarů Artemis Terra a třeba u Evy něco najdeš? Evča je poctivec. Kdybys chtěla, mohla bych jí předem cinknout a zkontaktovat vás, třeba by posehnala i něco co nemá?? Ceš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
PetraK
Nazdarek Randaaaaaaaaaaaale, podavam hlaseni, Sadlo ma stehy venku, este mame pro jistotu prodlouzeny antb o 5 dni, zvolna se zacina spokojene kutalet. Takze cekam, co zase vymysli, esli zacne bejt inkontinentni,tak ji kompetentne zaskrtim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 13:12
- Nahlásit
Fifi
Sadlo ma stehy venku
TO VIM DÁVNO!
sem čekala, kdy se vyjevíš i tady, kanimůro
tak ji kompetentne zaskrtim.
esi to nebude kontraproduktivní, dyš si do ní už nacpala veškerý jmění ale.
Dobře se to čte, tak ať se drží Sádelnice.
Nazdarek Randaaaaaaaaaaaale,
a řiká se RRRRRRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!, tak si to pamatuj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 13:41
- Nahlásit
PetraK
a řiká se RRRRRRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!, tak si to pamatuj
jooo a vodkdy ??? vod doby co vznik randál ???
Zas mě to sem nepouští, minulá strana mě zůstala úpa utajená nějakej šotek už zas vystrkuje růžky
No aspon makám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:04
- Nahlásit
Fajka
jooo a vodkdy ???
vod furt! VOD FURT A NA FURT!!!
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Zas mě to sem nepouští, minulá strana mě zůstala úpa utajená
To je tim, že neumíš správně pozdravit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
PetraK
To je tim, že neumíš správně pozdravit
Jááá? co kecáš!!! náhodou umím..koukej...
Dobrý den...
Inu
tak už to tu vyzvednul kurýr, bedna atlet svalovec, tmavovlasej, vysokej, usměvavej sympaťák tož sem zvědavá co dorazí k vám .....o berličce hnáty křivé..pod plachetkou osoba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:28
- Nahlásit
PetraK
TO VIM DÁVNO!
Tak ti prdim na naky hlaseni uz, pro priste!
A esipak vis, ze celyho Crufta vyhral Esusovitej peef? Sme mu tadyk fandili, jecely sme, ze Esuuuus musi vyhrat (ja teda este fandila rotvikovi).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:33
- Nahlásit
Fajka
Dobrý den...
vona je snad úplně blbá??????????? Nebo CO????
nebo možná neumí číst, páč jinak by věděla, že když chci slušně pozdravit, tak:
Rozkopnu dvéře a zařvu:
RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
bedna atlet svalovec, tmavovlasej, vysokej, usměvavej sympaťák
ešče řekni, že měl zelený voka!!
a tos ho pustila? Proč?? Proč sis ho nenechala na chov, seš normální? No nejsi. dyš neumíš ani normálně pozdravit.
|