| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Mám trošinku zpoždění, ale máme za sebou dohady kvůli hypotéce a dneškem je snad všechno dořešeno....teda doufám.
Fifi
ty vypustis, a plesnivec je jen zene a nekousne? To ja udelat s Kremylem, tak usetrim za vetamix.
přesně tak.... já vypustím, Brut uvidí balon a letí... malá se přidá a nic kromě toho balonu je nezajímá. Pokud chlapci včas nezdrhnou, tak mají smůlu a balon je Bruta ( umí si ho vynutit bez útoku na cikáňata či jiné lidské osazenstvo planety)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:02
- Nahlásit
PetraK
TO NENI ŠÍLENCTVÍ!!! TO JE KULDŮRNÍ ZÁŽITEK. víme?
jj, každej tomu říká jinak
příště nehrozit, rovnou vypustit.!!!!!!!!!!
to asi budu muset udělat... páč včerejšek měl ještě dohru, když si harantí kopali později a balon jim neustále zalítával pod auto. Tak jsem se beze slova vyklonila z okna a koukala na ně ( teda nad ně, ale to na tu dálku nemohli poznat). Fakt bych vám přála slyšet pokřiky, vdět obscéní gesta, slíknutý podvlíkačky a jejich holej zadek včetně pindíků
Dopadlo totak, že když jsem na nic z toho nereagovala a neustáe na ně koukala, tak se dekovali jinam..... mužskej byl vzteky nepříčetnej a jen jsem ho musela uklidňovat, aby jim nešel zmalovat zadnice ( jo a těm harantům je mezi 4 - 10 lety)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:13
- Nahlásit
Hyena
vy nejedete na Cakov?
Ubytko nebude drahý, páč se má spát v nějaký ubytovně..takže stačí cesta a bašta ( taktéž nějak neoplývám prašulkama, v poslední době je to čím dál horší...)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:14
- Nahlásit
brut
páč včerejšek měl ještě dohru,
No bať, jak řikám, rovnou vypouštět. Poliši mi taky říkali, nechoďte varovat, rovnou nás volejte.
každej tomu říká jinak
já tomu řikám KULDŮRNÍ NÁŘEZ
bože, bože, tak moc se těšim, tak mooooooc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:19
- Nahlásit
PetraK
No bať, jak řikám, rovnou vypouštět. Poliši mi taky říkali, nechoďte varovat, rovnou nás volejte.
já taky většinou nevaruju... v létě používám kýbl se studenou vodou a na keci říkám, že se alespoň jednou za čas umejou ( ještě mi nikdo z rodičů nepřišel nadávat). Včera jsem si ale říkala, že je docela zima na studenou vodu.... holt příště tak útlocitná nebudu
bože, bože, tak moc se těšim, tak mooooooc.
se netěšte osobo, jinak vás trefí šlak.... koukejte se hodit do klidu a doléčit chorobu, aby jste tam nelekla jak žába
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:45
- Nahlásit
BAF!
mUSÍTE BEJT TAK UKECANÝ? dYŽ TU SEM, TAK SE NIC NEDĚJE A DYŽ TU NEJSEM, TAK KRAFETE TAK, ŽE TO NEMŮŽU NIKDY DOČÍST.
Hlásim článek na zvířetníku, jak se Gastoňák zamiloval.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:57
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak jsme zpátky a máme jednu dobrou a jednu špatnou zprávu.
Ta dobrá je, že vet si nemyslí, že by stav uší odpovídal počátečnímu stádiu tamtoho. Černá kůže je prý pigmentace a může vzniknout po prodělaném zánětu.
Tož mi spadl šutr z hercny, ale samo, že ho budem sledovat. Kdyby se to totiž vrátilo, potom by to mohlo značit, že je teoreticky problém ještě jinde.
Ta špatná je, že "boule" na hlavě nemizí, sice se nezvětšuje, ale ani nezmenšuje a jediný způsob, jak zjistit, co to je, je to votevřít a poslat na histopatologii A nebo jít na magnetickou rezonanci, ale dvanáct táců nazbyt fakt nemám
Ešče nevím, jak se k tomu postavit, páč estli je to benigní nádor, tak sice nebezpečí nehrozí, ale může se z toho eventuelně stát nádor maligní a to huž je průser.
Zase čekat, jestli to neporoste = maligní, to huž taky může být pozdě... chjoooo
Ale dámy, všem za držení palců velké díky
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:04
- Nahlásit
inu
Pani, na tu rezonanci beztak jednou půjdete, páč vám to nedá spát, takže esi je nějaká možnost, jak ty peníze splašit, tak rozhodně na rezonanci jít... Nám teda pomohla neskutečně, hlavně ten pocit, když víš, na čem jsi a žes dělala, cos mohla... Já si na to tenkrát brala kreditku a holt jsem splácela, ale fakt mi to za to stálo. Držíme pěsti, aby bylo všecko OK...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:08
- Nahlásit
mishi
já to eště musím probrat doma (zatím to nikdo neví), ale co se týče těch peněz, spíš jde o to, že mi brzo vyprší pracovní smlouva a ještě nemám nikde najisto sehnanou novou práci, takže momentálně je to pálka, kterou si nemůžu dovolit. Zkusím si nejdřív sehnat nějaký info o týhle problematice a pak se uvidí..
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:18
- Nahlásit
brut
Bohužel nejedu, i když to není extra drahý, tak jídlo, nějaká ta hospa..... Březen ja fakt na prachy dost na pytel. I ten coursing bude tak tak, ale zase chci čubě neco dopřát a když se o cestu s někým podělím, vyjde to podstaně levněji.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:18
- Nahlásit
inu
Pisla jsem ti na maila, co mas na webu, mrkni.. a drzim palce.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:25
- Nahlásit
Fifi
díky, máš odpověď..
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:27
- Nahlásit
inu
Budu ti držet pěsti, aby to všechno dobře dopadlo... Uvidíš, co vymyslíte doma...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:10
- Nahlásit
JDU SE ROZLOUČIT MILÉ DÁMY PÁČ:
RRRRRRRRRRRAM, RRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
6X překontrolováno oblečení, 10x lístek, jdu si nalakovat nehty na černo, znovu vypucovat svý štajní botky, zkontrolovat lístky......, oblečení a...... vypucovat botky...... a ráno, ráničko šup za hošíčkama!! No teda ráno, ráníčko úplně ne, ale HŮŮŮŮŮŮŽ JE TO TU!!!
inu
máme jednu dobrou a jednu špatnou zprávu
ej. Tak mě z toho vyplývá, že pořád, pořád držim ty palce, to mi přijde nejjistější. A myslim na vás.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:12
- Nahlásit
mishi
dneska nestíhačka, článek si musím nechat na potom, ale fotky jsem okoukla, slušímu to Gastoňákovi jednomu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:14
- Nahlásit
PetraK
JDU SE ROZLOUČIT MILÉ DÁMY PÁČ:
RRRRRRRRRRRAM, RRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
paní tak si to pěkně užijte a hlavně se nám vpořádku vraťte ju?
Jo a jedna rada..spíš jeďte dřív než pozdějš bo u nás se honěj všici čerti, chumelí už je novejch skoro 10 čísel a nemá přestat a jde to přes celej vršek republiky tož, aby ste nezůstali někde v koloně viset a dorazili včas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
Fajka
Jo a jedna rada..spíš jeďte dřív než pozdějš bo u nás se honěj všici čerti, chumelí už je novejch skoro 10 čísel a nemá přestat a jde to přes celej vršek republiky tož, aby ste nezůstali někde v koloně viset a dorazili včas
já vim, mám z toho strach, proto sem chtěla jet Prndolinem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:29
- Nahlásit
PetraK
já vim, mám z toho strach, proto sem chtěla jet Prndolinem!
dyž vyrazíte s dostatečnou rezervou tak to bde v poho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:43
- Nahlásit
Fajka
jedem v jednu, se zastávkou v Brně,tak snad to prej stačí. Jde jen o to, aby se cesto něco nevybetlilo. Huf, nemůžu se dočkat. Budu se v noci odkopávat nedočkavostí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 22:04
- Nahlásit
PetraK
tak snad to prej stačí. Jde jen o to, aby se cesto něco nevybetlilo snad jo přeju vám to !
Budu se v noci odkopávat nedočkavostí
a u toho křičet Ráááááándááááááál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 22:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
a u toho křičet Ráááááándááááááál
chudáci sousedi
ale, máte tam chybu. Budu křičet RRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁJN!
DOOOBROU
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:10
- Nahlásit
RRRRRRRRRAAM ŠTAJN, RRRRRRRRRAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
sem zpět a s deprzézí, bez hlasu, bez sluchu a s modřinama na rukouch, jak sem mydlila do zábradlí
BYLA TO BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! BOMBA, PROSTĚ NEJ!! PLAMENŮCH JAK PŘI POŽÁRU NÁRODNÍHO DÍVADLA Zpívala jsem celou dobu, hlásifky dohlasovaly
CHCI DALŠÍ KONCERT, HNED!!! Právě jsem zjistila, že asi pojedeme do Berlína. přidali koncert v květnu v Berlíně. JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
PetraK
PLAMENŮCH JAK PŘI POŽÁRU NÁRODNÍHO DÍVADLA
pani, vy huž to nehulte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:26
- Nahlásit
inu
pani, vy huž to nehulte
to nemusím, páč jsem naspídovaná z koncertu ještě.
Ale vy asi pani vo Rammstein moc nevíte, že ne?
http://www.youtube.com/watch?v=gkSr4Y1mbnY
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:25 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
Ale vy asi pani vo Rammstein moc nevíte, že ne
Tož já sem byla naživo akorát blahý paměti na Lucii v Rondu a to sem uměla zazpívat akorát "Medivídka z Bogoty" , tož se ke své tuposti klidně přiznám
http://www.youtube.com/watch?v=gkSr4Y1mbnY
Tohle jsou křídla lítací a já jsem Jííííííííraaaaa!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:28
- Nahlásit
inu
Tohle jsou křídla lítací a já jsem Jííííííííraaaaa
pozor, na Tilla se nešahá!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:09
- Nahlásit
PetraK
pozor, na Tilla se nešahá!!
tak to pardooooooon..., pani! To nebylo myšleno ve zlym..
Fajka
sem teď čučela do mapy, kudma bysme k vám na sevér eventuelně jeli a su tak vyflusaná, jako bych fakticky řídila
Máte tam teda pěkně chnusný kruháče, pokud teda mapa nekecá
Původně sme chtěli vyrazit z Brna ve tři, ale dyš to tak vidím, tak nejspíš Kubu donutím, aby si vzal dovolenou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
BEEEENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!
BENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!! ICH BRAUCH BENZIIIIIIIIIIIIIN!!!
inu
tak to pardooooooon..., pani! To nebylo myšleno ve zlym
šak já vim , sem si z vás dělala pani čurinu, ale to víte, bránit ho budu vlastnim tělem , páč je to bůůůůůůůůh
Máte tam teda pěkně chnusný kruháče
no jo, s těma se tam rozdováděli
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:27
- Nahlásit
PetraK
Warum brauchst du Benzin?
páč je to bůůůůůůůůh
a nemůže ten bůch konečně zařídit jaro?
no jo, s těma se tam rozdováděli
na některejch asi bude čék kroužit jak letadýlko káně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:29
- Nahlásit
Zdravim dámy..... kde je Fajka????? slibovala jaro a u nás napadlo přes noc půl metra sněhu a fůůůrt padá....
inu
na některejch asi bude čék kroužit jak letadýlko káně
...koukám, že jsme měli stejnou povinnou četbu.....
|