| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:08
- Nahlásit
PetraK
NE NEMÁ!!!
asi pudu do kostela hodit něco do kasičky, bo vet říkal, že to mám sledovat, že by to mohlo být vod zranění, ale vono se to vůbec.. nezmenšuje
A taky máte mazat a vyplachovat, že jo?
zatím jenom mazat, co bude dál, se dozvíme v pondělí..
pani, vy máte bebí na duši, že jo? Asi i tipuju jaký, tak aspoň fučim na dálku, ať to přebolí.
pani, asi takhle.. ste se trefila.. takhle sem se naposled mizerně cejtila v roce 2007
Každopádně díky, vono to časem přejde...
Co to je to taky nevim, ale tlemim se naprosto všemu, což při telefonování s náměstkem neni zrovna vhodný
to první sou potíže s pajšlem (prej vod hlavy, říkal pan dochtór , takže eště mám asi chronickou blpkotýdu)
To druhý ale není zas taková sranda: URL :P
NO HOLKY!!!
nezáviď a přidej se
Fajka
nestrááááš nemá určo nééé je mlaďounkej !
se uvidí příští týden, estli je důvod k obavám.. ale je to taký divný, takže se přirozeně bojím
spon turbínu na to fookánííí.
jéé, třeba by mě to zaneslo někam do teplých krajů
no to víš nikdo čéka nepochválí,nikdo mu neudělá radost..tak musí čék sám
svatá pravda
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:10
- Nahlásit
PetraK
už ne, tetkon už ne. Tetkon už je mi líto, dyš padá. Páč je mi jasný, že lidijové na horách umřou na nasrání
todle sem v prvním kolem přehlídla
dik, pani, hnedka se cejtim vo dost líp!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:42
- Nahlásit
inu
PetraK
šiš vy dvě se tu zas tlemím jak blb...
vyrážím do tego Práglu tož sem zvědavá zda nehumřu...vrátím se až večír...
inu
na mailose odpovím a nebojte já jen naznačovala žádný detaily...věřím že dobře dopadně bebí vaše i Oríska!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:47
- Nahlásit
Fajka
.vrátím se až večír...
ščastnou cestu
já jen naznačovala
huž je to tady zasejc ňáký dvojsmysly
a mailose odpovím
skoro se bojím zeptat, esli eště v tomdle století
Ba ne, to já jen, abyste věděla, že huž je mě vo malinko líp
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:48
- Nahlásit
inu
ne, to já jen, abyste věděla, že huž je mě vo malinko líp
skoro se bojím zeptat, esli eště v tomdle století
Tak tu nezlobte !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:52
- Nahlásit
Fajka
no to by chtělo aspon turbínu na to fookánííí....sááákra
no a nebo jí můžu pučit toho svýho bacila. Pak jí bude hrozně dobře. Tady mi nikdo nevěří, že jsem si nešlehla
[/i inu
dik, pani, hnedka se cejtim vo dost líp!
máš -li cosi na duši, svěř se tetě Petruši
[i]nezmenšuje
ale taky nezvětšuje.
Každopádně díky, vono to časem přejde..
to rozhodně, žádnej ..... tendlenten nehodnej.... za to nestojí, ale přetrpět se to musí. Budem nadávat kolektývně?
To druhý ale není zas taková sranda
počki- to ale neni trvalý řekni, že ne? Já jen nahlídla, nemám čas, musim úřadovat, abych doúřadovala dříf než scípnu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:52
- Nahlásit
Fajka
Tak tu nezlobte !
ne, ne, du zase makat na té dizertaci.. nebo dezerci? Vono je to vlastně jedno
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
PetraK
Tady mi nikdo nevěří, že jsem si nešlehla
sem s tím, bo jediný, co tu mám na šlehání já, jsou bílky
máš -li cosi na duši, svěř se tetě Petruši
to říkávala moje matka taky a dyš sem to udělala, byl dycky průůůůůser
ale taky nezvětšuje.
to né, ale mění to konzistenci.. su neklidná jak prvnička na jaře.
Budem nadávat kolektývně?
na co třá?
ale přetrpět se to musí.
tak tak, bo inzultace sou ešče furt nelegální
to ale neni trvalý řekni, že ne?
mnooo, je to nevyléčitelný chronický autoimunitní.. co sem zapomněla.. jo a děsně votravný
musim úřadovat, abych doúřadovala dříf než scípnu.
ty mě píšeš ze záchoda?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:58
- Nahlásit
je chronické onemocnění, pro něž je charakteristická sakroileitida a spondylitida s tvorbou syndesmofytů, které vedou až k ankylóze.
f kerým jazyce to jako je????????
To zní jak složení granulí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:04
- Nahlásit
PetraK
ale blpka teda su, pani, bo sem nepochopila, že se neptáte na význam slov "pajšlitýda" a "spondylitýda", ale že hovoříte o tej své "šlehitýdě"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
inu
co tu mám na šlehání já, jsou bílky
ešče se taky daj šlehat rovnou celý vejce, což by možná v tomle případku, kdy duše bolí, tak jak bolí, esli sem dobře pochopila, nebyla vůbec marná varianta. Co?
a dyš sem to udělala, byl dycky průůůůůser
klid, já su tolerance sama
na co třá?
špatná otázka!
dobře to má znít pravděpodobně-esli se nepletu, tak na koho?
inzultace sou ešče furt nelegální
ale účinný
je to nevyléčitelný chronický autoimunitní..
DO ......... JO JÁ TO ŘEKNU, DO PRDELE!
ty mě píšeš ze záchoda
, nee, v hajzlu ešče nejsem, ale asi brzo budu
su neklidná jak prvnička na jaře.
vim a chápu, ale podporovat vás v tom nebudu.
To zní jak složení granulí
taky to bude stejný svinstvo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:40
- Nahlásit
Zdravím dámy
Nestíhám, nestačím, nesvačím...... včera jsem byla v Práglu s nejmladším, dneska s klukem u zubaře a zítra jdeme na další ko.... holt budu mít klid až příští týden. Tak moc nepište, ať stíhám, alespoň jedním očkem sledovat děj...
PetraK
koukám, že má ešusek nějakej problém se zažíváním.... tak snad to je jen přechodná záležitost ( od sněhu k jaru) a bude brzy fit
inu
taky máte doma veselo .... koukejte se dát do pořádku a chlupatce držíme palce
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:41
- Nahlásit
PetraK
aj šlehat rovnou celý vejce,
fujtajksl, z bílků je aspoň sníh.. co vznikne z tohodle?
klid, já su tolerance sama
to říkávala máma taky.. a pak to přišlo
tak na koho
to nefím.. nejlíp asi na nějakýho společnýho známýho
JO JÁ TO ŘEKNU, DO PRDELE!
mno, tam je to vobčas taky
Ale to máte fučíka, pani, každej máme něco..
A dneska huž vím, že sou na tom někteří mnohem hůř a větší chudáci, i dyš sou fyzicky zdraví
nee, v hajzlu ešče nejsem, ale asi brzo budu
to máte v práci tak velký mísy?
le podporovat vás v tom nebudu
to jen děláte dobře
taky to bude stejný svinstvo
chuťově nebo výživově?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:42
- Nahlásit
brut
Ahoooooooj!
Koukám, že se taky nezastavíš!
taky máte doma veselo .... koukejte se dát do pořádku a chlupatce držíme palce
děkujem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:47
- Nahlásit
brut
problém se zažíváním.
spíš bych to viděla jako problém s přežíráním.
tak snad to je jen přechodná záležitost (
ono už to mohlo být za námi, kdybych to neuspěchala.
inu
fujtajksl, z bílků je aspoň sníh.. co vznikne z tohodle?
POMSTA PŘECE!!! POMSTÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
a pak to přišlo
klid pani. Mně se přezdívá vrba křížená se studní
nejlíp asi na nějakýho společnýho známýho
no já sem myslela spíš jako na toho, kdo vám udělal to duševní bebí, jako.
A dneska huž vím, že sou na tom někteří mnohem hůř a větší chudáci, i dyš sou fyzicky zdraví
já vim, ale když já bych si přála, aby nikdo neměl takovýhle věci. Krom šmejdů, těm bych naložila to, co měli mít ty vostatní a hodný.Tak!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
PetraK
POMSTA PŘECE!!! POMSTÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
to je taky nějaká hyper super buchta?
Mně se přezdívá vrba křížená se studní
nejdřív vomotáte pevnejma šlahounama a pak utopíte?
no já sem myslela spíš jako na toho, kdo vám udělal to duševní bebí, jako.
pani, ja bych vo tom rači nemluvila, když dovolíte, eště je to fresh...
aby nikdo neměl takovýhle věci.
to já taky, bo je to těžce dědivý
Krom šmejdů, těm bych naložila to, co měli mít ty vostatní
věř tomu, že někerý věci bys nepřála ani těm, co by zasloužili přerazit lískovkou, přivázat k traverze, zatlouct do sudu a hodit do přehrady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:41
- Nahlásit
inu
nepřála ani těm, co by zasloužili přerazit lískovkou, přivázat k traverze, zatlouct do sudu a hodit do přehrad
věř tomu že přála, v tomhle jsem svině, stejná jako svině, která si to zaslouží. Kdo nehraje poctivě, nezaslouží slitování. Bohužel to nejde uskutečnit.
když dovolíte, eště je to fresh
ich fršté!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 16:21
- Nahlásit
PetraK
v tomhle jsem svině, stejná jako svině, která si to zaslouží. Kdo nehraje poctivě, nezaslouží slitování. Bohužel to nejde uskutečnit.
tak pod todle se ti podepíšu, i když u tý spondylitýdy fakt váhám.. je to celkem prekérka
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 16:59
- Nahlásit
čáááááááááu! Se omlouvám, já sem taky pracující, jen jsem měla na začátek března naplánovanou dovolenou, že pojedem na Slovensko na lyže a ono z toho sešlo, tak jsme jeli s manžou aspoň do Němec se trochu ohřát. Měl narozky, tak jsme to takhle aspoň oslavili. Bylo to super, všem doporučuju. Kor když pojedete v den narozenin, máte vstup zadara.
Janiii
Pořád nemocná, ale když už mám dovolenou, tak nebudu dřepět doma. Už mi nejni tak zle, abych nemohla chodit. Ale dneska se z toho teda vzpamatovávám...
Jináč si Dejv přivezl jako suvenýr didjeridu a chudák Gaston, on ho s tim pořád zlobí! Se bude divit, až mu to rozkouše, páč je to poměrně hezkej klacek, akorát tak do huby.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:46
- Nahlásit
mishi
Kor když pojedete v den narozenin, máte vstup zadara
a to i doprovod nebo jen oslavenec?
Tož děcka sem zpět... tak dneska jako už lepší jo, bo v Prahé (maj teda jar..u nás vánice) ale to jim prominu bo sem sice nestíhala nic jako kafé s Ešuskou, ale zato sem stihla co sem potřebovala a dopadlo to vííííííc než dobře!!
Jo a taky mě už přešlo rudo před vočima bo se našlo to co moje drahá půle někde odložila aniž by tušila kde a hledali jsme a nemohli to najít... docela mě spad šutr ze srce tlaková vlna musela dorazit až na Moravu... bo to byl program za pade
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 20:23
- Nahlásit
Fajka
Jo a taky mě už přešlo rudo před vočima bo se našlo to co moje drahá půle někde odložila
jo tááák, tak to už chápu tu narážku na Pájovu voblíbenou farbu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 20:48
- Nahlásit
čau lidíííí,
chtěla jsem vám slíbit že se tu aspoň o víkendu objevim, ale v sobotu máme celodenní školení takže místo abych slavila svátky a narozeniny v rodině, tak se budu školit a v neděli jedem k levý tchýni na oběd
Fajka
pani budete mít asi protekční chatičku vedle mě Montíkovic famílie totiž nejede
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:01
- Nahlásit
Fajka
doprovod nééé. Ale to neva, stojí to 25eur, tož to vyjde na stejno, jako dyž pojedeš o víkendu do Aquapalace v Praze...
Jinak gratulejšn k nálezu. Náhodou naše ztracený eura ste u toho nenašly? Normálně nám zmizeli.
Janiii
Jako co to je, školení o víkendu? To přeciž nejni možný!!! Budeš za to mít aspoň volno v tejdnu?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:05
- Nahlásit
Jako co to je, školení o víkendu?
nojono, ale víš jak - docela se těšim, bude to o komunikaci se zákazníkem - aneb jak ho slušně poslat do pr**** a představa, že by mi to zabralo jeden pracovní den, kterej bych doháněla bůhvíkolik hodin povečerech, tak snad i tu sobotu obětuju ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:14
- Nahlásit
Brý den, dneska jen probíhám,
vlk
pani, sem se dozvěděla, že letos je v soutěži psaní Japonských esejí téma "Yume"
Asi do toho pudu
Škoda, že nésu na vašem místě, to by se krásně psalo vo tom, jak si jdu vybírat svoje vysněný Yume z vrhu celkem tří Yumítek, ale myslím, že se nechám lehce inspirovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:22
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁ echmechmÁÁÁÁÁM echmechm ŠTÁÁÁÁJ!!!
Tak jsem scípla. Jsem doma a rvu se cibulí, to je stejně nejlepší lék. Doktorka mi zdáli nakoukla do krku a pak aniž by mi řekla, co mi je, předepsala antibiblijotitéka. a na ty já jí pardon, ale séřu. Takže recept letěl, stejně mi nepředepsala ani Bromhexáč, co jsem chtěla, ale nějaký pilule, z kterejch bude mít procento. Tak u mě teda nebude, krafka jedna. Je dobrá akorát k tomu, aby vypsala neschopenku a člověku cpala furt nějaký prospekty. Musim se zvetit, příští víkend jedem na ty Štajnýýýýýýýýýýýýý. Jinak eufórie celkem přetrvává- je to divný. je mi blbě ale svět je veselej, asi jsem si šlehla a nevim o tom . Hošíček smutně kouká na můj chleba se salámem a hromadou cibule. Už mu asi rejže s mrkvou leze krkem /a taky má po tom svítivě oranžový houna/, to se nemůžeš při sbírání splést .
No nic, jdu se svalit, páč sice je mi veselo, ale tělo protestuje. tak se mějte.
Janiii
, tak se budu školit
budeš nezřízeně zdělaná
Fajka
Jo a taky mě už přešlo rudo před vočima bo se našlo to co moje drahá půle někde odložila
áááááááááááááááu, auuuuuuu, to skorem bylo na ten koberec, vzhledem k tý částce no hlavně, že je to na světě. Když oni maj v hlavě průvan a jednu buňku.
nestíhala nic jako kafé s Ešuskou,
no vona stejně s těma bacilama nebyla moc kafovací Ale je to škoda
mishi
páč je to poměrně hezkej klacek, akorát tak do huby.
ty seš taky nemocná? To jsme spolek marodůch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:23
- Nahlásit
inu
esejí téma "Yume"
Asi do toho pudu
a název to bude mít - MY FŠICÍ SME JUME!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
PetraK
MY FŠICÍ SME JUME
ty voe, to bude trháááák! Pí vlková, naučte se do půl března džaponsky, bo koncem března huš to muší bejt odeslaný!
A vyhrát můžete tudle pěknou, užitečnou mašinku:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:34
- Nahlásit
inu
ty voe, to bude trháááák!
s tim se počitá
ty wado,s oused je doma a pouští si ty svý candrbály, to je děs, něco mezi bílou orchíjí a kadlikem gotůch. Asi pustim hošíčky germánský a votočim volume doprava, páč todle se fakt nedá. hergot, dyk to ešče neni důchodce, aby todle poslouchal??? Von to pouští dycky, když je doma sám. Jeho manželka si myslí, že pouští nějakej rock, nebo co to tudle řikala mezi řečí, když jsem se bavily o bordelu v baráku (na můj Štajní koncert naštěstí řeč nepřišla ), tak říkala, že manžel sice poslouchá rock, ale ne moc hlasitě. Tak ji asi vyvedu z omylu. Sdělim jí, že si poslouchá Kadlika a to bohužel DOST hlasitě. Jdu mrsknout hošíčky do přístroje asi dáme soutěž, kdo vydrží dýl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:40
- Nahlásit
PetraK
Asi pustim hošíčky germánský
s to ešče neudělala?
Sdělim jí, že si poslouchá Kadlika
a nemá tam třá nějakou milku?
kdo vydrží dýl
esli je starší a nahluchlej, tak zaručeně von