Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 12:55
- Nahlásit

vlk
... nemaj voni japonci dneska nějakej státní svátek ????

paní ve vší úctě ke starším a moudřejším ale vy ste taky blbka

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 12:58
- Nahlásit

Fajka
....já vim, mě to říká každej......no já jen kdyby třeba jo, že bych jim místo drcenýho kuřecího dneska rozmrazila kuřecí prsíčka.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 15:04
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

NAZDÁREK BÁBY!!! JAK SE DAŘÍTE??? Zlobily ste? nevotvíraly ste neznámejm lidem??

Jdu to tady v rychlosti projít takže:

Fajka

Skupina Rammstein byla v Bělorusku prohlášena nepřítelem státu

no Ty vado, to je náááářez!!! Lukašenko je fakt echtgold trotel Sem netůchala, že by mohi bejt hošíčci až takhle nebezpečný

Jestli se to k nim dostalo, tahle gůtová zpráva, tak se podle mě trhli smíchem

prej sme měli kliku že jsme včera nevyhráli nad Ruskem bo jinak by nám přišel následující telegram:

Gratulujeme vám k výhře STOP,plyn STOP, ropa STOP

hele ty fakt jedeš, tohle je skorem tak dobrý, jako Štajni rozvračeci Běloruska

my ještě NEzačali a by se to stihlo tak by to muselo odejít zítra

FAJKO! Ty vole, proč jsi neřekla, že jste v takovým prézu?? Seš máčo nebo co? Místo toho, abyste stíhala, tak jsme cáraly po venku!! Ale bylo to moc gůůtofka! fakt se mi to moc líbilo a HLÁSÁM DO CELÝHO SVĚTA, ŽE FAJFKA NENI VRACH, je to velmi decentní dáma - když se teda nerozjuchá s Ajšusem,to je fakt, že je pak nebezpečná, hlavně pro kolena kolemstojících , a v kombinaci s Ešusem je to přehnaně dynamická kombinace

chce se mě křičet Ráááááááámštáááááájn...

no prosím!! Jak to jde když se chce!!

A jsem ráda, že jste to teda stihly, bych měla výčitkůch fůru
inu
shikoku:

tyjofka , co to je za pjehnýho čokla?? Džíponsko je pro mě téměř kynologicky neprobádaná země

Štěňátka budou očkovaná a odčervená, s nasíracími předpoklady.

davidkova renata

Davíckojc už je zas těhotná? Tak se jim to s Psíčekem podařilo?

Hyena

RÁÁÁMŠTÁÁÁJN!!!!!!

Děkuji pani za udržování disciplíny

No hlásím, že venčení jsem ustála, ale těsně
gratuluju!! dostanete řád ZČP aneb Zlatejch Čistejch Podlikaček

vlk

To je ale MILEJ PEJSEK

No a jinak - konec dovči byl fakt bezva. Ešus jak je oblíbenej, tak si tak rotoval hospůdkou, chodil si kupovat k pultu rohliky a housky. to bylo ještě dobrý, jenže pak se zjevil kuchař, kterej ho oblibuje a......... následně jsme v noci nezamhouřili nikdo ani oko, páč Ajšůsek čudinka blil a blil a blil. Já nestíhala chytat do misky, čistit koberce,následně i zeď bylo a je mu hrozně. Nakombinoval se celotejdenní zápřah a to, že splácal asi tak tunu všeho možnýho. On si to tam užíval, páč je rád oblibovanej, motal se tam od jednoho k druhýmu, sekal poklony, řikal Rum, objednával u pultu.... no a teď je chudák vyřízenej. Blil tak, že nemohl únavou ani chodit, vypadá jak mrtvola, ale huž je to lepčejší. Hlavně takhle když panička vkydne do misky rozvařený krůtí prsíčka s rejžou a mrkvou. To je hned svět veselejší. a pro mě taky, páč mi ho bylo moc líto. Vypadal tak, že by ho Fajka nepoznala. Ještě nikdy jsem ho neviděla, že by nemohl chodit. A teď hrozně zapáchá, páč prdí jak vo život. Hlavně vo ten náš

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 17:14
- Nahlásit

PetraK
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRR ŠŠŠŠŠŠŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮSSS
is back! Zdravim, paninko, co snizek, vydrzel na lyzovando grando?
Blil tak, že nemohl únavou ani chodit, vypadá jak mrtvola, ale huž je to lepčejší.
Chudak cokl, esli by mu nebylo bylo bejvalo lip v klidu v Prahe, sou napady ho tahat do hor, esli on nemel nakonec vysokohorskou nemoc. At je brzo v cajku, tlamatec zrzavej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:01
- Nahlásit

Fifi
is back!

yeah, I'll be back!! Jak řiká Arnold Švarcenegrůch

co snizek, vydrzel na lyzovando grando?

joo, bylo to gůtový, hlavně na začátku, snížku hodně, sluníčko, a skorem žádný lidi, za první dva dny jsem se totál odrovnala, páč jsem jezdila do umrtvení. ANI JEDNOU SEM NESPADLÁÁÁÁÁ!! I když ve čtvrtek - to už byl ale sníh hodně blbej teda, no tak to se mi povedlo co už léta ne - jela jsem se zkříženejma lyžema , leč sem borkyně, nepadla jsem, ustála jsem to se ctí.

Chudak cokl
neni ani tak chudák, jako nenažranej blb. Nemá si furt chodit nakupovat , byl u toho pultiku furt

nebylo bylo bejvalo lip v klidu v Prahe

nebylo, páč by nemohl pak provozovat nově vynalezenou hru zvanou - Hoďte čokla do závějí bohužel mu nejsem schopná vysvětlit, že tuhle hru může hrát jen s pánikem, páč já to hovado třicetikilový neuzvednu, natož abych s nim mrskla nach závěje.
Bohužel nemůžu doložit celej fotozérijál, páč pánik nechce bejt vidět, ale když ne fázi odhození, tak alespoň fází letu a dopadu sem mrsknu.

Fáze letu

dáze doskoku:

fáze dopadu

prej naprosto bezkonkurenční zábava

nemel nakonec vysokohorskou nemoc

no měl vysokožravou nemoc spíš huž to je lepší, venku je živější, lítá po schodech a hlavně.... loudí

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKOOOOOOOOOOOO

Číhni sem na rajče, máš tam fotky krásný modelky:

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Beda_2010/#album

Nepovedlo se Ti náhodou nahrát ty příšerný pazvuky co Ešus vydával, když nemohl za Fajfkou?

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:22
- Nahlásit

PetraK
pani, poslušně hlásim, že sem hlídala, aby sem někdo cizí nevlez.
Vítejte zpět!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:29
- Nahlásit

inu
pani, poslušně hlásim, že sem hlídala, aby sem někdo cizí nevlez.

čikovná, čikovná je, dostane nějakou vodměnu. Suši asi?

Vítejte zpět!
díky, ale abych se přiznala, ešče bych radši byla tam

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:29 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

lidííí pomooooc !!!!!! Nějak sem si omylem nastavila jako hlavní prohlížeč Firefox a teď mě to nechce pustit na Explorer.... nevíte někdo co s tím..... než se vzteky uhryzu v řiť ...

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:31
- Nahlásit

Fajka
no a co víc vy ste drzej akitář !
říká kdo? Já sem úplnej Mílijus Neviňátko

měl čék neomezenej rozpočet tak by to nuda zas nebyla bo svět je táááák velkýýýýýýý
si piš. Jednak bych v Tichomoří (tam co testujou ty jaderný zbraně) koupila vostrůvek a na ten bych vysídlila fšecky naše kynologický "vosobnosti"
Pak bych si zakoupila jednu dvě funkce, například ŘEDITEL ZEMĚGULE.
No a každej druhej týden bych jezdila na velkej nákup do Japoncka

udělal to nejnutnější (a u toho bordel) tak je tu jak po výbuch granátu nemusím vám asi popisovat ty její vobličeje nezabralo ani naše heslo..my neuklízíme my pracujem.... to zas bude mít vo čem drbat
na slépky je nejlepčí kohout

ty voe, co to zase je, todlencto? zase se musim s někým dělit vo funkci??????

no co to??? co to je zase za smích??
takovej upřímnej, vod srdce...

Tož inu tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:34
- Nahlásit

vlk
lidííí pomooooc !!!!!!

u kolegy!!

Já bohužel neporadim, sem ráda, že na tom umim psát

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:34
- Nahlásit

PetraK
Suši asi?
suši ne, suši je bléé, to rači súšu, jako keks

ešče bych radši byla tam
ani nefite, jak já vás chápu

vlk
nevíte někdo co s tím..
pustit explorer? Mě se dycky při prvním spuštění zeptá, jestli ho chci jako výchozí prohlížeč, ovšem asi bys musela restartovat komp.

Kuba vzkazuje to samý

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:39
- Nahlásit

inu
ovšem asi bys musela restartovat komp
du to zkusit, jen doufám, že se to neposere eště víc bo mi vylítne tlak a trefí mě šlak....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:40
- Nahlásit

vlk
že se to neposere eště víc bo mi vylítne tlak a trefí mě šlak....
jen to ne.
Když to nezabere, máš ještě možnost vodinstalovat si Firefox, já ale myslím, že by to mělo být v pohodě

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:51
- Nahlásit

inu
nejde tooooo furt je tam nasáčkovanej ten Firefox.... i když klepnu na ikonu IE votevře se ta ohniváliška..... mě jebnéééé

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:54
- Nahlásit

vlk
i když klepnu na ikonu IE votevře se ta ohniváliška..... mě jebnéééé
vodinstaluj FireFox!

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:58
- Nahlásit

inu
vodinstaluj FireFox!
...ale když já tu mrchu taky vobčas potřebuju....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:00
- Nahlásit

vlk
klít. Zase ho pak nainstaluješ.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:03
- Nahlásit

inu
suši je bléé
hluboce souhlasím, i když jsem to ještě nejedla

jako keks
tak zaskoč. Za chvíli z trouby vyndavám koláč s příchutí vánočního pečiva moc dobrá věc,

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:07
- Nahlásit

Petra K
Vítejte zpět chudáček Ešusek přežranej unaveneeeej...tak hlavně dyž to není nic vážnýho bo přežrání vytráví a z únavy se vychníkuje

Paní nahrátý ty zvuky bohužel nemám ani jednoho a že "zpívali " krásně a voba

Ale neva, však dyž byl z Fajuše Ešusek tak nadšenej tak my jednou až pojedem kolem vás přepadnem na apaluuše třá... vám pomůžu kosit zahradu a ty dva necháme spolu vylítat

A ještě jednou moc děkujem za super zážiteK, fakt ta vychajda stála za to !!

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:09
- Nahlásit

PetraK
Za chvíli z trouby vyndavám koláč s příchutí vánočního pečiva
co to jé? Můžu dostat recept?

i když jsem to ještě nejedla
vo nic jsi nepřišla, je to humáč

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:12
- Nahlásit

inu
klít. Zase ho pak nainstaluješ
.... apude to ???? sem jednou odinstalovala Skype a huš mi znova nainstalovat nejde..... můj komp je totiš můzejní kousek....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:28
- Nahlásit

vlk
apude to ???
proč by to nešlo? A estli náhodou nepude, tak jsou i lepší prohlžeče, třeba google chrome

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:28
- Nahlásit

PetraK
Tak vítejte zptáky z dovolený. je vidět, že ste se ( a zejména Ešúsek) neflákalia řádně jste si vše užili. To vás chválím
RÁÁÁMŠŠTÁÁÁJNNNN!!!
P.S. kurnik nevíte, proč je víkend tak krátkej

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:32
- Nahlásit

inu
uf, tak já to teda zkusím.... i když bojim, bojim..... bo já dycky něco vodinstaluju a při tom mi zmizne několik dalších věcí....

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:35
- Nahlásit

vlk
musíš dát odinstalovat jen tu jednu.. zkus to..

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:39
- Nahlásit

inu
je pryč mrcha jedna, zase tu mám starej dobrej Explorer..... f čem je lepčí ten gůůůgl ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:41
- Nahlásit

Fajka
tak hlavně dyž to není nic vážnýho bo přežrání vytráví

no huž je výrazně lepčejší, už chodí i do svýho bunkru v obýváku a když přišla máma, tak jí vynadal, že nic nepřinesla. Včera, když přišla, tak ani nezvednul oko, jako kdyby nikdo nepřišel. Vytrávit mu nemá co, páč se vyblil do bezvědomí. To sem ještě fakt neviděla, bylo mi ho hrozně líto, byl naprosto vyřízenej, klepal se vyčerpáním, protože pochopitelně byl unavenej z hor jako takových, plus nevyspání předtím, pak taky nemohl spát, jak mu bylo zle. Nechtěl si lehnout, spal ve stoje a padal... no děs, fakt. Ani nohy ho neunesly, nepoznala byste ho.

A ještě jednou moc děkujem za super zážiteK, fakt ta vychajda stála za to !!

My děkujem taky a moc, fakt to byla bomba, Fajkýše je skvělá. Cítím se poctěna, že se nechala drbat na kebuli. Toho si cením,jak kdybych dostala medajlu na olympiádě

my jednou až pojedem kolem vás přepadnem na apaluuše třá

na to se těším, fakt. Páč na tý naší obří louce mají prostoru habakůk a kdybys chtěla, lze potrénovat i zvěř, vím tam, kam jít najistotu.

inu

co to jé?
něco moc dobrýho a v pohodě i debilem jako já zvládnutelnýho.

Můžu dostat recept?
ano prosím. Nejdřív si uděláš tu srajdu co z toho dělá tu vánoční chuť a matlá se navrch:

Ve vodní lázni rozpustíš v kaserólu:

150 g Hery
125 g cukru
1x vanilkový cukr
3 polévkové lžíce mléka
3-5 lžic marmelády ( nakyslé klidně těch 5, když je sladká, stačí tak ty 3)
a mleté vlašské oříšky - množství záleží na tom jak můžeš hýřit.
Rozpustíš a necháš vychladnout mezi tím děláš:

Těsto v robotu (a taky zapneš troubu na 150-170°C)

100 g Hery
100 g cukru
1 vanilkový cukr
a uděláš mojej oblíbený bzzzzzzzzzm, přidáš
1 celé vejce
1 lžíci mléka
a zas uděláš bzzzzzzzzzzzzm a přidáš
225 g hladké mouky
1 lžičku prášku do pečiva
a zas děláš bzzzzzzzzzzm

fkydneš na vymazanej plech (takovej ten s trošku vyšším okrajem). To těsto je tak trochu jako linecký, ale ne tak tuhý, nicméně musíš ho po tom plechu rozpatlat rukama namočenýma do mouky. Jde to snadno, páč těsto fkydneš doprostřed a rozhňoucáváš těma zamoučněnejma rukama do stran.
Pak na to naleješ tu vychladlou srajdu a šoupneš tak na 20 minut do tý předehřátý trouby.

Vyndáš a až vychladne sežereš a nikomu nic nenechá

je to humáč

už podle složení ble,ble, ble a taky mi to nevoní teda. Chápu, že kdybych tejden hladověla, budu ščastná za súši, ale takhle ne-e.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:44
- Nahlásit

vlk
f čem je lepčí ten gůůůgl ????

mě přijde momentálně ze všech prohlížečů nejlepší. Krom toho, že umí spoustu vychytávek, tak mi přijde, že je nejrychlejší a nejmíň se seká.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:44
- Nahlásit

Hyena
P.S. kurnik nevíte, proč je víkend tak krátkej

To vám řeknu naprosto přesně, ABY NÁS NASRALI!!

( a zejména Ešúsek) neflákalia

no ten teda ne. Na prezidentský chatě předváděl ty svý cukrbliky od Poklona pane Khón až po novinku zvanou Zajíček v své jamce, až jim vyžral zásoby rohliků. Jakmile jsme přišli dovnitř, přiběhl číšník, nebo číšnice (Ešus rozradostněn, že vidí Pana Rohlika, či slečnu Tatranku ,si mohl ocas umlátit) a hned hlásili: "Už se to nese, dva rohlíčky pro Zajíčka" a hned bylo na stole. zatim co my museli na pivo čekat

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání