Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:51
- Nahlásit

Fajka
šiš ale tak zas tak hrozný to nebyl

a tak to je do foroty, no! až zas příště někdy někdo

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

PetraK
E TO DEBILŮ KRÁL, VĚTŠÍHO KRETÉNA TAHLE PLANETA NEVIDĚLA.
a ste si jistá pani?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:55
- Nahlásit

Fajka
PetraK
říkej si: Je to debil, je to debil, JE TO DEBILŮ KRÁL, VĚTŠÍHO KRETÉNA TAHLE PLANETA NEVIDĚLA.
JJ a dodej- ušetřím dva tácy za Vetamix, ušetřím dva tácy za Vetamix......
Mimochodem, dyby se nevešl, tak já si něco vemu. Hyena sežera cokoliv

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 14:49
- Nahlásit

inu

a ste si jistá pani?

sse začínám trochu bát, že nešlo vo dopravce, nebo zákazníka asi..... a že své invektivy třeba krapítek přehánim

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 14:51
- Nahlásit

PetraK
sse začínám trochu bát, že nešlo vo dopravce, nebo zákazníka asi...
pani, já myslím, že korunovaná blbce je třeba hledat ve vyšších funkcích než je zákazní

Jináč se tu fšici prozatím mějte, Ořech si někde uhnal ušní zánět, tak budu teď tu našu chlupatou kouli krapítek vopečovávat..

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 16:18
- Nahlásit

inu
vlk nás zabije
.... vlk vás nezabije, vlk je za A) splachovací a za B) ho může nasrat jenom atomovej fyzik.....pani, přejem chlupatý kouli brzké uzdravení....

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 23:01
- Nahlásit

inu
PetraK
sse začínám trochu bát, že nešlo vo dopravce, nebo zákazníka asi..... a že své invektivy třeba krapítek přehánim
pani, já myslím, že korunovaná blbce je třeba hledat ve vyšších funkcích než je zákazní
bingo ...ale hezky vám to došlo aniž bych musela cokoliv dodávat

inu
Ořech si někde uhnal ušní zánět, tak budu teď tu našu chlupatou kouli krapítek vopečovávat..
zdravíme maroda! posíláme piškůtek...

Sem mrtvá hu sebou fláknout, zejtra nebudu..možná až večír..podle toho jak se vysekáme z Prahééé..dofám že tu stávku budete mít fakt až ve čtvrtek a né vo den dřív...

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:15
- Nahlásit

Fajka
le hezky vám to došlo aniž bych musela cokoliv dodávat
to víš, IQ je to jediný, co mi vopčas eště slouží

posíláme piškůtek...
Ořech děkuje, večer si dal půl pytle

Jinak pani, nechcu vas zase obtěžovat, ale nemohla byste mi opět po ICQ udělat helpline? Bo já su tak nasratá, že hrozí nebezpečí (krom toho, že mi pukne céfka), že asi někoho utratím

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Fčéra bylo moc, moc mocinky zajímavý odpoledne

domů jsem došla rozradostněná, páč jsem si koupila novou sukničku a echt gold punčošky ke svým štajním botičkám a taky nový džíny do nich. A bylo hned po radosti, páč pes seséřil celou předsíň, musela jsem nakoupit a večeře se taky neudělala sama. Jsem majitelka rýmičky, takže mi bylo moc gůtově. I dneska je mi moc gůtově

Fajka
bingo ...ale hezky vám to došlo aniž bych musela cokoliv dodávat

mi to zacinkalo hnedle na začátku, ale to jen tak jako vzadu, došlo mi to až při tom posledním

inu
Ořech si někde uhnal ušní zánět, tak budu teď tu našu chlupatou kouli krapítek vopečovávat..

a jééje, no tak ať se to brzo srovná. my uši musíme furt cídit jináč je to prekérka. Jest to velmi neoblíbená činnost.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:31
- Nahlásit

inu
PetraK
hele to fakt byli náký éérupce fčera.... jeden zánět fuchu druhej zesejřenej, já nakrklá... tak snad máme vybráno do konce tejdne

Hlavně a´t se vám daj hošani brzo dokupy voboum

inu
ale nemohla byste mi opět po ICQ udělat helpline? Bo já su tak nasratá, že hrozí nebezpečí (krom toho, že mi pukne céfka), že asi někoho utratím
jasná páka..bud na chvilku hnet a nebo až večer v klídku..jak chcete..

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:39
- Nahlásit

Fajka
Hlavně a´t se vám daj hošani brzo dokupy voboum

no já doufám, že jo, hošíček sice posral co šlo, ale jak jsem vlezla do bytu, tak se na mě vrhnul s paní Minou a lítal prostorem jako magor, nechápu, kde bere sakra tu energii? Dyk nemohl ani chodit a teď už z něj zas člověk vidí jen zrzavou čáru

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:43
- Nahlásit

PetraK
domů jsem došla rozradostněná, páč jsem si koupila novou sukničku a echt gold punčošky ke svým štajním botičkám a taky nový džíny do nich.
se máte já ci takýýý a nemám ani čas jít cournout do města koupit pastu na zuby a kradu ji rodičům

nechápu, kde bere sakra tu energii? Dyk nemohl ani chodit a teď už z něj zas člověk vidí jen zrzavou čáru
zas je dobrý že podle toho hned poznáte že mu je líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:46
- Nahlásit

Fajka

a kradu ji rodičům

zas je dobrý že podle toho hned poznáte že mu je líp

to jo jsem ráda, ono přeci jen dívat se na scípáka, co leží vyřízenej v pelechu a ani ocáskem nepleskne, to není nic na dobrou náladu, tohle už jooo. Ale chtěla bych, aby byl ještě trochek v klidu a ne že znásilní co potká jen vyleze na ulicí

Hele jedeš dneska to tej Prahé?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:51
- Nahlásit

PetraK
aby byl ještě trochek v klidu a ne že znásilní co potká jen vyleze na ulicí
škoda že nebydlíkujete blížjc bo Fajuška začíná být taky zas laškovní a hárání se fakt blíží..Ešusek nelhal

Hele jedeš dneska to tej Prahé?
jo jedu ale má drahá půle to zas zkombinovala s nějakou prací a ted sem prověřovala to co potřebuju zařídit já a řekli mě že ne ve 2 ale ve 3 a ještě možná i dýl že nevědí že mě zavolaj takže časový harmonogram je fkélu a já nevím co kdy stihnu a jestli vůbec zařídím co potřebuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:09
- Nahlásit

Fajka

Ešusek nelhal

von nikdá nelže. Když teda nejde zrovinka vo žrádlo

harmonogram je fkélu a já nevím co kdy stihnu a jestli vůbec zařídím co potřebuj

hele v poho. Když by to bylo k tomu, že to vyjde, tak se prostě ozvi a hotofka. KDyž ne, tak o nic negou. Počítám spíš s tím, že vzhledem k časům to nevyjde, takže může jít maximálně o příjemný překvápko.

nooo a kdybys nezařídila to co potřebuješ, to bys jako potom musela do Prahé ešče jednou někdy jindáááá?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:11
- Nahlásit

PetraK
čau,píšu ti takovej mejl

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:17
- Nahlásit

PetraK
a jééje, no tak ať se to brzo srovná. my uši musíme furt cídit jináč je to prekérka. Jest to velmi neoblíbená činnost
já je vobvykle kontroluju každej tejden, ale teďkonc sem na to ňák zapomněla.. a huž je hotovo :-/

Fajka
já nakrklá... tak snad máme vybráno do konce tejdne
se vobávám, že sem s těma erupcema eště neskončila

nemám ani čas jít cournout do města koupit pastu na zuby
estli chcete, pošlu humanitární pomoc

jasná páka..bud na chvilku hnet a nebo až večer v klídku..jak chcete..
ste fakt svatá žena! Akorát že mě se teďkonc pokakalo ICQ a hlásí mi, že se nahodí během několika hodin..
Tak asi až navečír, jestli budete eště jsoucí.. jo a pani.. nastavte tam rovnou desítku, bo jinak pudu a někoho inzultuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:37
- Nahlásit

inu
ste fakt svatá žena! Akorát že mě se teďkonc pokakalo ICQ a hlásí mi, že se nahodí během několika hodin..
jééé tak to sem ráda že to nefungá jen mě už sem měla boby že sem to zas nějak rozhrkla... tak večír...

jo a pani.. nastavte tam rovnou desítku, bo jinak pudu a někoho inzultuju
šmarjá šmarjáááá, to bude vážný
ok 10ka to jistí

ste fakt svatá žena!
nepřeháněj trumpeto!!

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

Fajka
e to nefungá jen mě
vono to nefungá nikomu už druhej den

šmarjá šmarjáááá, to bude vážný
asi jo, pani.. týká se to totiž toho, co jsme probírali minule.. věci jsou horší a horší

nepřeháněj trumpeto!!
myslím to upřímně

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:48
- Nahlásit

inu
asi jo, pani.. týká se to totiž toho, co jsme probírali minule.. věci jsou horší a horší
si děláš prdel a probírali ste to nák spolu ?

myslím to upřímně
tsss to určitě

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:58
- Nahlásit

Fajka
si děláš prdel a probírali ste to nák spolu ?
jo, ale nepřímo. Vysvětím pak... tyvoe, já snad asi fakt začnu chlastat , páč todle může mít nejspíš jen jedinej konec

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:02
- Nahlásit

inu
a huž je hotovo :-/

a třeba se to zvládne ještě vydatným čištěním, nebo huž je to na ATB?

někdo tady kdysi psal, že používá odvar z kmínu /kmín se dává na chleba páč zabraňuje pomnožování kvasinek/

estli chcete, pošlu humanitární pomoc

taky blbka

Právě jsem zjijstila, že současná nemoc má na mě momentálně stejnej účinek jako alkahůl. Sem hrozně rozverná

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:03
- Nahlásit

inu
hele napiš mě to ve zkratce do mailu bo mě ted něco napadlo že vono by to asi ani nebylo stejnak ted možný páč se do toho zamýchala nemoc....je to vono?

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:05
- Nahlásit

PetraK
nebo huž je to na ATB?
dostali jsme nějakou mastičku a v pondělí dem na kontrolu.. atb zatím žádný.
Eště sme mu našli něco na hlavě v podkoží, tak snad nemá nádor

To je kua zase vobdobí

taky blbka
dycky blpka naivní, důvěřivá... blpka

že současná nemoc
a co máte pěknýho? A de to dohromady s pajšlitýdou a spondylitýdou?

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:10
- Nahlásit

Fajka
.je to vono?
není.. nebo aspoň myslím, že není. ale huž du psát.. jo a ICQ huž zase funguje..

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:12
- Nahlásit

inu
jo a ICQ huž zase funguje..
mě ne
Tak prosím mail..DIK

inu
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:24
- Nahlásit

Fajka
Tak prosím mail..DIK

huž to tam máš..

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:39
- Nahlásit

inu
máte quick reply....

A jestli vám to zvedne všem nádladu tak tady je vánice že není na krok vidět tak snad aspon vy už máte jaro

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
í, tak snad nemá nádor

NE NEMÁ!!!

tak aspoň, že to není na ATB, my kdysi taky měli nějakou mastičku a pomohlo to. A taky máte mazat a vyplachovat, že jo?

naivní, důvěřivá... blpka

pani, vy máte bebí na duši, že jo? Asi i tipuju jaký, tak aspoň fučim na dálku, ať to přebolí.

A de to dohromady s pajšlitýdou a spondylitýdou?
.
to nevim, ale rozhicovalo mě to hásky. Co to je to taky nevim, ale tlemim se naprosto všemu, což při telefonování s náměstkem neni zrovna vhodný

huž to tam máš..

NO HOLKY!!!

Fajka
A jestli vám to zvedne všem nádladu tak tady je vánice že není na krok vidě

už ne, tetkon už ne. Tetkon už je mi líto, dyš padá. Páč je mi jasný, že lidijové na horách umřou na nasrání

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:48
- Nahlásit

inu
Eště sme mu našli něco na hlavě v podkoží, tak snad nemá nádor
nestrááááš nemá určo nééé je mlaďounkej !

PetraK

pani, vy máte bebí na duši, že jo
no to by chtělo aspon turbínu na to fookánííí....sááákra

NO HOLKY
no to víš nikdo čéka nepochválí,nikdo mu neudělá radost..tak musí čék sám

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání