| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
inu
Co se stane, když to vezmu za konec, kterej považuješ za dobrej (šťastnej nebo jakej)? Zvýší se tím tvoje mínění o mě nebo co se stane?
stane se to, že na některý věci budeš jinak koukat, budeš je jinak řešit nebo neřešit...a bude se ti asi i líp dejchat...
ale nebudu tu mluvit za čííífa...i když to co napsal napsal líp než bych byla asi schopná zformulovat já
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:54
- Nahlásit
Fajka
tady je prapůvodní dotaz kopírováno
no to sice jóó ale já jsemcelou dobu brala za bernou minci ten email a tam to dotaz nebyl. Ale jelikož jsi to v odpovědi na něj vypíchla, tak se to pak začalo rozebírat, pro mě to v tu dobu byla v podstatě hotová věc.
Na druhou stranu jsi působila, že v tom vidíš něco, co já nevidím, tak jsem vznesla dotaz... a vod tý doby je tady ten unendlich flame kdo co myslel nebo nemyslel.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:55
- Nahlásit
Fajka
stane se to, že na některý věci budeš jinak koukat, budeš je jinak řešit nebo neřešit...a bude se ti asi i líp dejchat...
takže jinak.. A proč to považuješ za důležitý?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:57
- Nahlásit
inu
ale já jsemcelou dobu brala za bernou minci ten email a tam to dotaz nebyl
a kerej bylo jich víc???
ale stejně je to jedno..pravdu má číf..:
je třeba vrátit se ke zdroji všech problémů, na úplný začátek a najdete rozřešení
je tady ten unendlich flame kdo co myslel nebo nemyslel.
no prostě zbytečný dohody... vybodni se na to....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:58
- Nahlásit
inu
takže jinak.. A proč to považuješ za důležitý?
protože to je ta podstata, to je ten počátek to je ta prapůvodní věc o kterou šlo a na kterou se jaxi zapomnělo a nebo ted momentálně vůbec nemyslí..se mě teda zdá....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:58
- Nahlásit
Zdravím, zdravím
Co myslíte, je to dost urážlivé a přesto slušné? má to být odpověď na špatně vyřešenou stížnost.
Vážený pane úředníku,
Uvedené informace pro mě dostačující rozhodně nejsou, i když mi napovídají mnohé o tom, proč se Česká pošta chová tak jak se chová, je-li tento způsob řešení stížnosti považován za dostatečný. Jsem ráda, že jste dokázal shrnout podstatu mé stížnosti, ale potěšilo by mě také, kdybyste ji i řešil a nespokojil se s pouhým popisem stavu.
Narozdíl od Vás jsem si informaci, zda si nepřejí dodávání mé pošty do společné schránky u paní a pana Vovsových ověřila a je samozřejmě stejně nepravdivá jako minule. Mimochodem, opět byli v poslední době dotazováni, nikoliv zda si přejí doručování mých zásilek (pokud existuje nějaký zákon nebo vyhláška, která umožňuje nedosílání zásilek osobě uvedené na poštovní schránce, ráda bych znala jeho číslo), ale zda tam bydlím.
Nevím, proč bych měla já činit nějaká dodatečná opatření kvůli naprosté neschopnosti doručovatelek, když pouze stačí, když mi prostě budou doručovat poštu, jsou-li toho vůbec schopny.
S pozdravem Lenka Kadeřábková
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:59
- Nahlásit
Fajka
a kerej bylo jich víc???
hned ten první s těma dvěma dotazama.. tam jsem připojila na vysvětlenou jednu větičku a ty jsi na ní reagovala..
je třeba vrátit se ke zdroji všech problémů, na úplný začátek
opět... co považuješ za úplný začátek? Ten mail? Ten konflikt? Něco jinýho?
Co když fakt každá myslíme něco úplně jinýho? V tom případě se takhle nedohodnem ale nikdy?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:02
- Nahlásit
kachna_
Co myslíte, je to dost urážlivé a přesto slušné?
tja, pani, možná bych to ještě učesala (čili nech to vodležet pár hodin poté, co jsi to napsala a přečti to znova)
jinak doufám, že tě konečně vyslyšej, důry jedny
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:02
- Nahlásit
inu
Pokud na to Pani přijdete (a sama) budem potom jasný, že velmi důležitý důvod s tím neseknout tady je a navíc ten jediný kvůli kterému to stojí vůbec za to. A co se týká toho konce - nyní to berete pořád za konec, který je ve všech pohledech takový, jaký Vám správně připadá a to nedůležitý - na tomto konci je správné řešení s tím seknout. Je ale důležitý, najít ten opačný konec - pro nás ten důležitější a tam se skrývá to rozřešení - jediné správné - zůstat v tom bahně dál.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
opět... co považuješ za úplný začátek? Ten mail? Ten konflikt? Něco jinýho?
Co když fakt každá myslíme něco úplně jinýho? V tom případě se takhle nedohodnem ale nikdy? první mail si posílala už 5týho s dvouma dotazama na který sem odpověděla dlouhým mailem... to bylo pro mě vyřízený...pak si se ptala na foru a pak ještě opakovaně v mailech..je to to co ti kopíruju na minulý straně... tohle tím ted myslím to je pro mě dotaz o kterej mě jde..na kterej myslím..na kterej můžeš ale nemusíš odpovídat...
to jen aby jse teda mluvili o stejný věci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:12
- Nahlásit
Fajka
protože to je ta podstata, to je ten počátek to je ta prapůvodní věc o kterou šlo a na kterou se jaxi zapomnělo a nebo ted momentálně vůbec nemyslí..se mě teda zdá....
Mhm, když to napíšeš takhle, tak mě napadají dva způsoby, jak si to vyložit.
A taky mě to vede k tomu, že se tady pravděpodobně celou dobu každá bavíme o něčem jiným..
Číííííf
že velmi důležitý důvod s tím neseknout tady je a navíc ten jediný kvůli kterému to stojí vůbec za to
jeden takový důvod jsem měla.. proto jsem do toho všeho šla, ALE obávám se, že to není realizovatelné, není v mé moci s tím cokoliv udělat, protože jsem zjevně jediná (nebo jedna z velmi mála), která to považuje za důležitý a chápe, že je třeba v zájmu vyššího cíle přinášet i určitý oběti. Jenže se zdá, že pro ostatní jsou to jen hezký plky, ale realita je úúplně jinde...
pro nás ten důležitější a tam se skrývá to rozřešení - jediné správné - zůstat v tom bahně dál.
Tak ještě jinak. Celou dobu mi o něco šlo. Myslela jsem si, že o to jde nejenom mě. Nyní ten pocit nemám a ze své pozice nemám v podstatě absolutně žádné prostředky k tomu situaci změnit, protože faktory, které postrádám jsou moc (provádět změny na vyšší úrovni), respekt (těžko přesvědčíš někoho o své "pravdě", když z tebe má akorát prdel) a peníze (no, tady snad nemusím vůbec nic dodávat, ani to, k čemu by byly použity).
Naopak mě ta věc dost vysiluje, bere mi spánek, čas a osobní život.
Pokud tady ten důvod nějaký je, pak bych ho ráda slyšela, protože cena, kterou platím za mizivý výsledek je příliš vysoká a prostě v tom už nechci pokračovat.
Ale je dost možné, že nejlepší bude nechat to všechno jít do sraček na později, z trosek popela začít znova. Kdo ví?
Každopádně jsem tohle od začátku neplánovala ani nechtěla, chtěla jsem něco jiného a to postrádám ze všeho nejvíc.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:15 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
to jen aby jse teda mluvili o stejný věci
tak asi nějakým způsobem o stejný věci nakonec přeci jen asi mluvíme
Uff...
A jo, vrtala jsem do toho, protože mi přišlo, že je to důležitý..
EDIT:
no a taky ta otázka (jestli tě napadá důvod..) potom byla tak trochu řečnická
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:15
- Nahlásit
inu
já myslim, že už to řešit nebude, já ho chci jenom naštvat tak jako on svojí odpovědí naštval mě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:18
- Nahlásit
kachna_
já ho chci jenom naštvat tak jako on svojí odpovědí naštval mě
F tom případě, pani, máte mé požehnání...
Ale fakt je nechápu.. zajímavý, že nám doručujou neustále poštu pro domácí, která bydlí v Praze, a to i doporučený dopisy a balíky a pořád tady zvoněj a otravujou, ale ve vašem případě..
fakt no comment
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:21
- Nahlásit
inu
Každopádně jsem tohle od začátku neplánovala ani nechtěla, chtěla jsem něco jiného a to postrádám ze všeho nejvíc.Každý máme to, co máme a musíme se s tím vyrovnat, jinak to prostě nejde. Na spoustu věcí se nejde připravit, ale žít se s tím musí.
Píšeš tady spoustu pravdivejch věcí, ale sou příliž složitý na to, aby Ti pomohli najít ten správný konec, i když se mi zdá, že se možná blížíš (a možná už si na to i částečně přišla).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
já ho chci jenom naštvat tak jako on svojí odpovědí naštval mě
v tom případě klidně přitvrď
inu
no a taky ta otázka (jestli tě napadá důvod..) potom byla tak trochu řečnická
no tak proč se na ni snažíš už víc jak týden odpovědět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:28
- Nahlásit
Číííííf
Každý máme to, co máme a musíme se s tím vyrovnat, jinak to prostě nejde
za tohle si můžu sama, mohla jsem se tvářit jako většina a vůbec do toho nehnípat, takže to spíš bylo jen takové konstatování mé vlastní blbosti.
ale sou příliž složitý na to, aby Ti pomohli najít ten správný konec
možná, že žádnej správnej konec ani není? Často ten nejlepší možný úmysl se může proměnit v ten nejhorší výsledek a často ani to nejvyšší úsilí nemusí být doceněno.
Ale o to tu nejde, nejde tu o metály a ani nepůjde. Jde tu o motivaci. A tu já už prostě nemám. Jediný, co ještě můžu udělat je to, že to nebudu podporovat, to znamená jednak dávat veřejně k dispozici svoje vědomosti, aniž bych cokoliv zatajovala nebo si ohýbala pravdu tak, aby vypadala jako NEJ a druhak (s menším impaktem, protože jde v řádově o 1 ks výhledově do budoucna) NEKUPOVAT další.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:29
- Nahlásit
Fajka
no tak proč se na ni snažíš už víc jak týden odpovědět
nečteš
Psala jsem už milionkrát, že tvůj názor vážím vysoko. Pokud naznačuješ, že existuje něco, na základě čeho bych měla přehodnotit ten svůj, potom jsem tak chtěla učinit. Tečka. Konec. Zvonec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:32
- Nahlásit
inu
za tohle si můžu sama, mohla jsem se tvářit jako většina a vůbec do toho nehnípat, takže to spíš bylo jen takové konstatování mé vlastní blbosti.
a tak´dy z tý odpovedi ja naprosto jasný (aspon teda mě) že ten důvod vůbec ani netušíš a jdeš optě špatným směrem
možná, že žádnej správnej konec ani není? Často
je bud si jistá že JE!
aby vypadala jako NEJ a druhak (s menším impaktem, protože jde v řádově o 1 ks výhledově do budoucna) NEKUPOVAT další.
jak to myslíte nějak nechápu ted zase já...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:35
- Nahlásit
inu
Každopádně jsem tohle od začátku neplánovala ani nechtěla, chtěla jsem něco jiného a to postrádám ze všeho nejvíc.
čeho konkrétně se to týká?
vysvětlit prosím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:39
- Nahlásit
Fajka
a tak´dy z tý odpovedi ja naprosto jasný (aspon teda mě) že ten důvod vůbec ani netušíš a jdeš optě špatným směrem
tak já to nazvu pravým jménem jo, tady ty náznaky jsou mnohasmyslný. Prostě jsem si koupila čokla, protože jsem chtěla dělat pejskařinu. Nekupovala jsem ho s tím, že budu dělat bojovníka za práva zvířat. To, že jsem ho nakonec dělala, je věcí mojí nátury, ALE to neznamená, že toho lituju.
Spousta lidí, co toho čokla má, se do těchhle věcí vůbec neplete a jistě mají klidnější spaní, než já.
je bud si jistá že JE!
no, to právě nejsem, protože už jsem si stačila všimnout, že v životě není nic takovýho, jak se to jeví...
jak to myslíte nějak nechápu ted zase já..
tak zase na plnou hubu: nekupovat si v budoucnu další štěňata od chovatelů.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:40
- Nahlásit
Fajka
čeho konkrétně se to týká?
vysvětlit prosím
viz můj předchozí příspěvek
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:46
- Nahlásit
inu
Zavřete oči - odcházím...
Odcházím proto, abych zase přišel.
Jdu se mazlit s mašinkama (Čífová kdyžtak vysvětlí) a nepomlouvat - Please.
Tak zatím Pá Pá (všem)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
číf tvrdí že si na to částečně přišla já tvrdím že neee....podle toho jak odpovídáte ...no možná částečně jo..ale jsou prostě veci ke kterejm člověk musí dozrát duševně...
například:
abych si vážila práce jaký ted mám (se všema komplikacema starostma průserama ale i nějakýma výhodama) musela sem si hrábnout na samé dno a projít si šílenejma věcma... ...
kdybych přišla rovnou do tohodle stavu co momentálně máme budu jen a jen nadávat...a uvidím jen všecko to špatný...
tož asi tak
možná jste na dně právě proto aby jste se od něj odrazila aby se vám rozsvítilo a mohla jste plavat tím správným směrem
thats all
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:47
- Nahlásit
Číííííf
Jdu se mazlit s mašinkama (Čífová kdyžtak vysvětlí)
doufám že jde stehovat soustruh aby se mohli odstěhovat lisy a vrtačky a uklidit chodba od nářadí...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:01
- Nahlásit
Číííííf
Zavřete oči - odcházím..
jen tak? A nic nenapíšeš?
Fajka
číf tvrdí že si na to částečně přišla já tvrdím že neee...
esli vy taky nemyslíte každej něco jinýho
abych si vážila práce jaký ted mám (se všema komplikacema starostma průserama ale i nějakýma výhodama) musela sem si hrábnout na samé dno a projít si šílenejma věcma..
jestli mě chceš naznačit, že bych měla bejt nejdřív chovatel, abych je mohla kritizovat, tak na tom je sice velkej kus pravdy, ale bohužel musím oznámit, že chovatel fakt nebudu, protože nemám podmínky na to dělat to pořádně a vod mrskání zvířat, jak to leží a běží jsou tady jiný, to věci vůbec neprospěje
aby jste se od něj odrazila aby se vám rozsvítilo a mohla jste plavat tím správným směrem
no..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:03
- Nahlásit
ucpal se nám odpad. Strašlivě moc moc.
Pérem točíme oba jak vzteklý (máme dlouhý, s klikou - škoda že tu není Ešuska. Tohle by jí myslim zabavilo na hodně dlouho) - nic asi je tam někde nějaký blbý esíčko, odkud to dál nejde, prolejvám to hydroxidem ve velkym, a poslední možnost je vzít to HCl a pak už budeme muset volat instalatéra
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:05
- Nahlásit
kachna_
ucpal se nám odpad.
a víte aspoň čím?
prolejvám to hydroxidem ve velkym
ani to nezabírá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:15
- Nahlásit
inu
esli vy taky nemyslíte každej něco jinýho
neboj oba myslíme jednu a tutéž
jestli mě chceš naznačit, že bych měla bejt nejdřív chovatel, abych je mohla kritizovat, tak na tom je sice velkej kus pravdy, ale bohužel musím oznámit,
ale tohle sem tada vžádným případě nemyslela
nejsem typ co by řikal že nejdřív musíš bejt vdaná mít tři děti, odchovat 20 psů musí ti bejt minimálně 50 let aby si mohla se zebe vypustit nějaký moudro nebo kritiku
kachna_
prolejvám to hydroxidem ve velkym, a poslední možnost je vzít to HCl a pak už budeme muset volat instalatéra a prolej váš ten hydroxid s horkou vodou?
to je blbý ted v zimně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 13:15
- Nahlásit
Číííííf
Brý ráno - ne, ještě to nemám
máš na to hodinu než odjedem
a jináč taky brý ráno
|