Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:48
- Nahlásit

Fajka
zerky hlásí kalamitu

ty vogo, někdo pro sníh nevidí na cestu a někdo ho nemá ani vločku

Fája ve sněhu plave jak kapr

Fotku, fotku!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:55
- Nahlásit

inu
Fotku, fotku!!!
no možná odpoledne jestli přestane fučet bo takhle se nedá fotit

někdo pro sníh nevidí na cestu a někdo ho nemá ani vločku
přijeď ...napakuju ti plnej kufr do zásoby

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:58
- Nahlásit

Fajka
no možná odpoledne jestli přestane fučet bo takhle se nedá fotit
chápu, včera jsem toho taky moc nenamrskala.. a to je mě jasný, že to nebylo ani zpoloviny takový, jako je teď u vás

přijeď ...napakuju ti plnej kufr do zásoby
to je málo, potřebovala bych ho tak z půlky Jizerek a tak velkej kufr nemááááám

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:01
- Nahlásit

jizerky hlásí kalamitu
Fajka
zrovna přemýšlím, že pošlu šéfový k dnešnímu svátku smsku a na kocni zacituju Anděla na horách "až počasí dovolí, pak teprve přijde Gustav"

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:01
- Nahlásit

Fajka
dotázek.. hele, jak jsi psala o tom důvodu, můžu mít malej hint?

Je ten důvod podstatnej?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:03
- Nahlásit

inu
málo, potřebovala bych ho tak z půlky Jizerek a tak velkej kufr nemááááám
si pošli kamidžooon

Janiii
šéfový k dnešnímu svátku smsku a na kocni zacituju Anděla na horách "až počasí dovolí, pak teprve přijde Gustav
blbááá

vy jste ještě tady???? to je pěkná hrůza což??? se vám asi pojede hodně blbě domu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:04
- Nahlásit

inu
Je ten důvod podstatnej?

záleží na tom jak to kdo vidí ale já bych tenhle důvod viděla jako hodně moc podstatnej ...ale jde o to jak to kdo bere....

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:07
- Nahlásit

Fajka
si pošli kamidžooon

a kde ho vezmu?

.ale jde o to jak to kdo bere....
v tom případě na to nemám šanci nikdy přijít

protože pokud je to věc, kterou já osobně nepovažuju / nepovažovala bych za podstatnou, tak mě to na mysl nikdy nepřijde...

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:07
- Nahlásit

vy jste ještě tady???? to je pěkná hrůza což??? se vám asi pojede hodně blbě domu
no teď to protáhli, tak vyfrézujem, a myslim, že po obědě radši vyrazíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

Janiii
myslim, že po obědě radši vyrazíme
no asi by to chtělo bo jináč se dostanete do mumraje až se budou vracet pražácí z hor a bude to asi maso

inu
a kde ho vezmu
pošleš vobjednáfku!

tom případě na to nemám šanci nikdy přijít

protože pokud je to věc, kterou já osobně nepovažuju / nepovažovala bych za podstatnou, tak mě to na mysl nikdy nepřijde...

ja myslím že na to máš šanci přijít...... myslím, že až na to příjdeš tak se ti "rozsvítí" ale třeba to bude trvat dýl...to je možný...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Fajka
pošleš vobjednáfku!

vám, jo?

ja myslím že na to máš šanci přijít...

no, poté, co jsi mě teď řekla, tak si myslím, že je to impossible. Jistě, že se mě dodatečně rozsvítí, komu ne, ale jak říkám, pokud to nepovažuju za důležitý, je to problém.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:29
- Nahlásit

inu
vám, jo
néééé nějaký špedici

no, poté, co jsi mě teď řekla, tak si myslím, že je to impossible. Jistě, že se mě dodatečně rozsvítí, komu ne, ale jak říkám, pokud to nepovažuju za důležitý, je to problém.
no jo no...ale právě že to pak taky hodně vypovídá jakej je prostě u tebe staf noooo

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:33
- Nahlásit

Fajka
néééé nějaký špedici

já myslela, že vy jste špedice, dyš tam máte každou chvíli nějakej kamidžón

.ale právě že to pak taky hodně vypovídá jakej je prostě u tebe staf noooo
stav čeho? Nebuď furt tajemná jako hrad v Karpatech. Dobře víš, že vo tom, co mě řekneš, dycky přemejšlím a snažím se si z toho něco vzít. Jenže z tohodle se dá vzít akurát bolehlaf

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:36
- Nahlásit

inu
já myslela, že vy jste špedice, dyš tam máte každou chvíli nějakej kamidžón
to naščestí nejsme

Nebuď furt tajemná jako hrad v Karpatech. Dobře víš, že vo tom, co mě řekneš, dycky přemejšlím a snažím se si z toho něco vzít. Jenže z tohodle se dá vzít akurát bolehlaf
sorry ale na tohle si musíš přijít sama...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:40
- Nahlásit

Fajka
to naščestí nejsme

nevjěřím, tydlety náznaky (špunty, indiání) jsou móóc podezřelý

sorry ale na tohle si musíš přijít sama...

tebe to snad baví, nebo co...?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:46
- Nahlásit

inu
tebe to snad baví, nebo co...?
mě? ne...ráda bych abysi v tomhle měla jasno , bylo by to pak asi jednodušší .... ale už mlčím, už mlčím..jak bych nic neřekla....

protože když ti to řeknu, tak to vodmávneš a nic..když si na to příjdeš sama, bude to vod srdce a vopravdově...
si myslim...ale taky se můžu mejliti ..žáááno

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

Fajka
ne...ráda bych abysi v tomhle měla jasno

tak proč nemluvíš přímo? To je to tak hrozný, že se bojíš, že bych.. že bych co? Já nejsem na tyhle tajuplný hry, v některejch ohledech funguju jako chlap: když řekneš A, tak myslíš A a hotofson.

Tím spíš, pokud celou záležitost považuješ za nanejvýš důležitou, neměla by se řešit přímo?

protože když ti to řeknu, tak to vodmávneš a nic..
ah, tak odtud vítr fouká... koukám, že my dvě se taky známe zatraceně málo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

inu
ah, tak odtud vítr fouká...
no nevím co myslíš ale u nás fouká momentálně vod severu a zase mě to připadá že záležitost která se mě netýká ovlivnuje komunikaci mezi náma a to mě jako dost mrzí...

koukám, že my dvě se taky známe zatraceně málo
já myslím že docela dobře abych věděla že tímhle si musíš projít a přijít na to sama...

obraťme list..... dik

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

Fajka
zase mě to připadá že záležitost která se mě netýká ovlivnuje komunikaci mezi náma a to mě jako dost mrzí..

tak se vyjádři jasně a žádnej problém nebude. Období, kdy jsem se naštvala jen proto, že mě někdo řekl něco nepříjemnýho, už mám dávno za sebou. A myslela jsem, že je to jasný už tehdy od toho Duo CACIBu

já myslím že docela dobře abych věděla že tímhle si musíš projít a přijít na to sama...

OK, tak já ti teda řeknu, co udělám, já na to kašlu. Protože ať člověk udělá, co udělá, stejně se nakonec nezavděčí absolutně nikomu. Já se chci bavit přímo o čemkoliv a chci, aby stejná pravidla platila pro obě strany a ne, že ne. Chci, aby mě lidi hnali k odpovědnosti jen za to, co jsem udělala a ne abych podávala vysvětlení za skutky jinejch, s kterýma nemám absolutně nic společnýho. Unavuje mě rvát se za ostatní s vědomím, že jsem jim akorát tak pro srandu a tak na to z vysoka seru. GAME OVER. (Předchozí věty neplatí konkrétně na tebe, ale obecně)

Kuboj mě jednou řekl, že flamy se vyhrát nedají. Když jsem se ho ptala, co se teda má dělat, tak mi řekl jednu moc chytrou věc: na každou hru musí bejt dva. A pokud chci vypadnout ze sraček, který mi nevyhovujou, mám jedinou možnost: stanovit si vlastní pravidla a řídit se jima.

OK, zatáhla jsem tě do něčeho, co se tě netýká a mám za to silnej pocit viny. Na druhou stranu jsem to neudělala ze zlé vůle, ale jen proto, že tvýho názoru si vysoce cením a po diskuzi s někým úplně mimo triangl jsem chtěla mít jasno. Pokud cítíš, že máš potřebu mi k tomu něco dodat, já to oceňuju a chci to vědět. Pokud ale mi to říct nechceš a to z důvodu, kterýmu vůbec nerozumím, OK, já to respektuju. Ale tohle je hra, kterou už nechci hrát, protože mě ty pravidla nevyhovujou.

Takže la pardone, ale jdu od toho, s tím jak to leží a běží.

Ale to neznamená, že na tebe dštím síru...! To akorát znamená, že mě nevyhovuje danej stav věcí a nehodlám v tom pokračovat.
That is all.

obraťme list..... dik

Wakatta.. jdu vařit

Číííííf
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:14
- Nahlásit

Zdravím milé dámy
(tohle už můžu psát jen já - pokud mě některá nechce urazit)
inu
v některejch ohledech funguju jako chlap
Tak sem tady Pani! A mám veškeré vědomosti které ve Vašem problému mohou být zodpovězeny, ale o moc měkčí nebudu (vy ste se na mě domluvily se jako odpověď nepřijímá, páč já mám vlastní mozek - malej, ale je tam - ten mozek myslim).
Janiii
Brý ráno - ne, ještě to nemám

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:15
- Nahlásit

Dodatek: v tuhle chvíli existuje pouze jedinej člověk, kterej může moje rozhodnutí změnit. Záleží ovšem jen a jen na něm, jak se k tomu všemu postaví. Pokud tak, jak s tím vnitřně souhlasím, podržím ho. Pokud ne, je mi líto. Už jsem si svoje udělala. A pokud to nejde touhle cestou, najdu si svoji vlastní, kde se budu zodpovídat pouze sama sobě a nebudu hrát podle pravidel, která si určují jiní a ohýbají si je tak, jak se jim zrovna zamane.

A toť už skutečně opravdu vše.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:16
- Nahlásit

inu
a myslíš si že tě chci akorát naštvat a tahat za noc a nebo to s tebou myslím dobře???

jdu vařit
nepřipal to prosím tě

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

Číííííf
Tak sem tady Pani!

LOL

Hele, Čífe, já z tebe tahat nic nebudu. Napsala jsem to jasně. Pokud mi chcete něco říct, tak mi to řekněte, pokud mi to říct nechcete, tak smůla. Ale ne moje Prostě pro mě už to žádnej problém nepředstavuje, rozhodnout se věci neřešit je taky rozhodnutí. Jestli jsem v mínění klesla o další tři nebo pět řádů je smůla, ale myslím, že s tím dokážu v pohodě žít..

Zdravím milé dámy
(tohle už můžu psát jen já - pokud mě některá nechce urazit)

Hele, máš štěstí, že tu Brůtofka není, ta by ti dala.. za porušování kopyrajtu

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:20
- Nahlásit

Fajka
a myslíš si že tě chci akorát naštvat a tahat za noc a nebo to s tebou myslím dobře???

myslíš to se mnou dobře, ale děláš to tím nejhorším možným způsobem.

To je stejný, jako když se mě snažila moje matka dohodit chlapa, o kterýho jsem absolutně nestála a to jen proto, abych někoho měla...

nepřipal to prosím tě
já ale nejsem naštvaná... mě se naopak velice ulevilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:22
- Nahlásit

inu
ale děláš to tím nejhorším možným způsobem
no jo no ......nobody is perfect .....tak to prostě nech bejt..tak jak sem ti už několikrát psala....

PS:
jednou na to stejně příjdeš sem si jistá

Číííííf
šmarjáááá kontrola ...muším makat ...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:29
- Nahlásit

Fajka
no jo no ......nobody is perfect

no, spousta lidí si neuvědomuje, že co je dobrý pro ně, může být to nejhorší možný pro někoho jinýho

.tak to prostě nech bejt..
však nechávám, teď už defynytývo

jednou na to stejně příjdeš sem si jistá
a není to jedno? Je. Zeměgule se kvůli tomu nepřestane točit.. naštěstí

Číííííf
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

inu
Pani, tady jde o to, že když na to nepřijdete sama, nemá smysl vám říkat o co jde, jelikož je potom jasné, že to berete za špatný konec.
Malá nápověda: je třeba vrátit se ke zdroji všech problémů, na úplný začátek a najdete rozřešení (je ale třeba si opakovat, jak zněla otázka) a najít důvod už je celkem jednoduchý, já myslim, že Kuboj už by na to přišel (tím Vás nechci Pani urazit, jen má v tomto ohledu asi racionálnější myšlení).
Rozřešení je jednodušší, než se to na první pohled zdá.

Pokud se ptáte, jak je to důležitý, tak odpovím takto:

Z hlediska lidského bytí absolutně nedůležité.
Z hlediska bytí jednotlivce, poměrně velmi důležité (né však životně).

Mnoho zdaru v řešení - je mi jasmé, jak mi odpovíte, ale to mi neva - posílám Pusinku na čelíčko - a to ze dvou důvodů - chlazení a pomoc při přemýšlení -

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:42
- Nahlásit

Číííííf
je třeba vrátit se ke zdroji všech problémů, na úplný začátek a najdete rozřešení (je ale třeba si opakovat, jak zněla otázka

no, ale ona to žádná otázka nebyla? Z mý strany to bylo jen konstatování na základě "poslední kapky". Tak nevím, jestli vůbec myslíme na to samý.. (necekcuelní)

já myslim, že Kuboj už by na to přišel (tím Vás nechci Pani urazit, jen má v tomto ohledu asi racionálnější myšlení).

jo, to je možný, on má totiž tu výhodu, že se věcma nikdy příliš nezabývá, takže na sebe nanabaluje mentální balast a díky tomu může vše řešit rychle a ještě mít zdravej odstup.. třá se tenhle přístup taky naučím, bo mu to docela dost závidím.

Rozřešení je jednodušší, než se to na první pohled zdá.
To tak bejvá dycky... teda krom slovních úloh z matiky a fyziky

Z hlediska bytí jednotlivce, poměrně velmi důležité (né však životně).
tak to je blbý, protože já to nikdy nedělala pro kšeft

je mi jasmé, jak mi odpovíte,
a trefila jsem se s tou odpovědi do vašich představ?

chlazení a pomoc při přemýšlení
to by předpokládalo, že jsem naštvaná a chci nad tím přemejšlet... takže si ji nechám jenom jako takovou milou pozornost :blush:

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

inu
no, ale ona to žádná otázka nebyla?

tady je prapůvodní dotaz kopírováno 6.12.2010 10:15

Fajka
á nemám vaše zkušenosti nezažila sem co ste zažívala vy a proto to asi ani nemůžu hodnotit

ber to tak, že já vidím jen ten povrch. Jestli jsou za tím i nějaký vznešený úmysly...
ale já prostě tohle podporovat nebudu. Fakt ne. Ale furt čekám na ten důvod, proč s tím neseknout

Mě nic nenapadá, tebe ano?

Fajka
Člen # Zasláno: 6 Pro 2010 10:08
Citát

inu
eště máš malej dodatek, ju?
máš odpověd ale jen krátkou

to já vím.. jen jsem chtěla, abys věděla, proč jsem se tě ptala...
ok dobrá ale nevím jestli to byl dobrej tah..víc v mailu

no když myslíš...
to je jedno co já myslím já chci vědět co myslíš ty?

Fajka
Člen # Zasláno: 6 Pro 2010 10:15
Citát

inu
Ale furt čekám na ten důvod, proč s tím neseknout

Mě nic nenapadá, tebe ano?
jeden velkej mě napadá ale schválně jestli na něj příjdeš ty???...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

Číííííf
Pani, tady jde o to, že když na to nepřijdete sama, nemá smysl vám říkat o co jde, jelikož je potom jasné, že to berete za špatný konec.

No a ještě tady tahle věta.. teda krom toho, že nedává smysl (pro mě), tak proč by mělo záležet, za jakej konec to beru? Není to koneckonců jedno? Co se stane, když to vezmu za konec, kterej považuješ za dobrej (šťastnej nebo jakej)? Zvýší se tím tvoje mínění o mě nebo co se stane?
A pokud to vezmu za špatnej konec? Budu tím pádem nějak degradovaná? Nebo proč by na tom mělo záležet?

Dokud jsem nad tím přemýšlela, snažila jsem se nad tím přemýšlet ze svýho pohledu. Už na přelomu jara /léta jsem měla jisté pochybnosti i celkovém přínosu v celé záležitosti. Jak mém, tak i pro mě samotnou.
A nyní jsem došla k tomu, že tyhle pravidla mi nevyhovují a hrát podle nich nechci a nebudu.

Nevím, proč je to tak nepochopitelný a co za jsoucno by v tom mělo být...?

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání