| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:43
- Nahlásit
PetraK
, to natvrdlý vylepšení přišlo až s loňskou várkou
co do toho sypeš, cement?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:07
- Nahlásit
inu
co do toho sypeš, cement?
no ňák to nastavit musim. dyš už nenakupuju těsto ve slevě jako Davítkojc, která ho šécko vykoupí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:46
- Nahlásit
inu
smack down the idiots!
Já má hotový kokosky (tvrdý jak šutr), marcipánový placky (lepivý jak karamel), špekulky (zas to nechutná, jak bych chtěla, ale aspon to není spálený) a celkem 12 kousků lineckýho ze dvou várek. Čtyři kousky na sebe pasujou
zkus dát kokosky do igeliťáku a do lednice na půl den, mohly by změknout ( popř je dej na balkon), marcipán netuším, páč ho nedělám, špekulky byly vynikající a určitě chutnají stejně. Pokud ti linecký nepasuje, tak ho pokapej čokoládou a máš vyřešenej problém, páč ho můžeš vydávat třá za "obrázky z lineckého"
PetraK
no to se ti nedivim, páč jo to fakt o hubu
jj, krásně lesklé, když na to koukám z okna a svítí přitom sluníčko
pokud bych ho nemusela odklízet pod časovým tlakem- odjezd do práce a tak podobně, tak mi to neva, páč to je dobrý posilování, jen si čék nesmí vzít hamounsky velkou lopatu aby to šlo rychle, to pak záda řvou
nejsem tlačená časem, mám malinkou lopatičku, abych si nenamohla moc záda a stejně to odklízení nenávidím...a záda mě bolej, jak jinak
no a já opak
já vím
tak dobře
ale bude, to se bát nemusíš.
já myslím, že bude mít radost už jen z toho, že za ní přijedu... ostatní jí zřejmě bude jedno
A nedivím se Ti, že nechce cestovat, jdu zrovna volat prostřednímu hošíkovi, co má býti návštěvou, zdaliž se na to nechcou vykašlat.
vzhledem k tomu, že na příští týden hlásí značné ochlazení, tak jsem z toho dost nešťastná tuplem...
vyjde to jindy. nevíš proč to má být takhle
to nevím, ale moc mě to mrzí, páč sem se na ně těšila ... chybí mi ranní probuzení od Lumpa a jeho očista mého gezichtu se zaseklejma tesákama v hlavě
no uvidíme. uvidíme
.... říkal slepej a šlápl do houna
krásný svět je svět teóryje
a předstaf
šak moc dobře víš, že mu to nehrozí
vím, že nic nevím, ale vím, že mu nic nehrozí, páč nevím, jestli by to vědění a nevědění nakonec vědomky nevěděl
ále jooo, klidně můžeš, jen by to zabralo hodně místa
když už máš své velko forum, tak by se to i ztratilo, že?
uš nevim čemu mám a čemu nemám věřit
si byla včera večír u nás doma, když sem to samý říkala synkovi?
úúúúúúúúúš sem zase ztracenááááá,
to vůbec navadí, páč nešlo o nic důležitýho
TÝÝÝ JO, TAK GRATULACE TOBĚ I DÍTKU A JAKÝ BYLY OSLAVY??
vyřídím .... jedna u nás proběhla už v sobotu, páč v úterý byl jako vždy v Práglu ( díky praxi a středeční nultý hodině)... byla rychlá, ale dle jeho slov vydatná ... druhou měl v úterý u svý holky, kde dostal dětské šampíčko na rozloučenou s dětskými léty ( mimo jiné samozřejmě) , další oslavu s kamarádama má dneska a to ve velkým, páč narozky slavěj tři ( všichni jsou narození v rozmezí 4 dnů a všichni plnoletí) a už teď vědí, že jim přijde popřát 140 kámošů ze škol, florbalu, hokeje, fotbalu, z táborů atd.
no a hlavně taky co kotel?? šlape?
kotel furt kontroluju, si připadám jak magor a zatím je v cajku...tak doufám, že vydrží
TSSS. já mám opět stejně jako loni moduritový stromečky pamatuješ?? Loni tozměklo až na velikonoce, uvidíme jak letos
pamatuju Co to máš za zajímavej recept? Páč tohle bych ráda vyzkoušela
Páč první pokus před dvěma lety vyšel za měkkotu, dalo se to jíst hned, to natvrdlý vylepšení přišlo až s loňskou várkou
blbáááááááááááááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:08
- Nahlásit
inu
nechceš ke špekulkám vyzkoušet i Zázvorky?
Tady máš recept ( budou sice tvrdší, ale postupně změknou)
Zázvorky
560 g hladké mouky
500 g moučkového cukru
4 vejce
30 g mletého, sušeného zázvoru (dávám 1 polévkovou lžíci)
1 prášek do pečiva
trocha citronové kůry
Všechny suroviny smícháme a na vále vypracujeme poměrně tuhé, hladké těsto. Vyválíme asi 3 mm silnou placku. Vykrajujeme různé tvary, které necháme do druhého dne odležet. Druhý den pečeme na pečícím papíru ve středně vyhřáté troubě téměř do zlatova.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
brut
jj, krásně lesklé, když na to koukám z okna a svítí přitom sluníčko
: moc se těším na odpoledne do polí
a stejně to odklízení nenávidím
hele zas ale furt lepčí než třeba ve Švédsku
, že bude mít radost už jen z toho, že za ní přijedu..
přesně. Ale z dárků určitě taky.
tak jsem z toho dost nešťastná tuplem...
to chápu, tak to zvládni děfčico
mého gezichtu se zaseklejma tesákama v hlavě
trochek masochistka, že?
.... říkal slepej a šlápl do houna
no jo, no
předstaf
no a to si předstaf......
vím, že nic nevím, ale vím, že mu nic nehrozí, páč nevím, jestli by to vědění a nevědění nakonec vědomky nevědě
a tetkon už neví nikdo nic
rum, tak by se to i ztratilo
to je fakt, ale čas nejni- sem tu dneska sama a točíí se to tu.
když sem to samý říkala synkovi?
ááá průser nějakej??
důležitýho
dík, páč nemám šanci jít to hledat
už teď vědí, že jim přijde popřát 140 kámošů z
týýý žbďoooo!
.tak doufám, že vydrží
musí! Jinak ho zkapalníme
o to máš za zajímavej recept? Páč tohle bych ráda vyzkoušela
jen se posmívej!!
no rozpustíš ve vodní lázni
osminku másla
dvě lžíce medu
moučkovej cukr
skořici
lžíci vody
mleté ořechy
pak až to povychlane vmícháš do toho 1-2 vejce, hl. mouku a kypřící prášek do pečiva
vyrobíš těsto,vykrajuješ a pečeš. Co nespálíš - jako já, to ti ztvrdne - jako mně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:32
- Nahlásit
blbáááááááááááááááá
.
já ne to těsto. Páč fakt zpočátku to prostě bylo měkký, všem to hrozně chutnalo, pekla jsem to aji do práce, ale loni se to seklo a letos to evidentně furt drží loňskou lajnu
brut
inu
Tady máš recept ( budou sice tvrdší, ale postupně změknou)
no a nebo rovnou může vyzkoušet ten můj recept, to budou rovnou tvrdyý a nezměknou nikdy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:52
- Nahlásit
PetraK
moc se těším na odpoledne do polí
já za chvíli odcházím na procházku s plesnifcema ( sem zvědavá kam dojdem, páč jestli to bude moc klouzat, tak venčení nechám na mužíčka) a začíná se zatahovat
hele zas ale furt lepčí než třeba ve Švédsku
dej pokoj!... jen ta představa a naskočily mi puchejře
přesně. Ale z dárků určitě taky
doufám
to chápu, tak to zvládni děfčico
když ne, tak mi prosím, vytvořte spálený věnec ...abych věděla do čeho půjdu
trochek masochistka, že?
mužíček to taky říkal
no jo, no
no a to si předstaf......
jak ti dědkové v hospodě nebo na lavičce
a tetkon už neví nikdo nic
no právě proto to tak je, aby nikdo nic nevěděl a my dvě věděly
to je fakt, ale čas nejni- sem tu dneska sama a točíí se to tu.
tak to pak joooo
ááá průser nějakej??
malinkej
dík, páč nemám šanci jít to hledat
se ti nedivím ... já si jen pamatovala stránku, kde jsem vaše odpovědi viděla, zbytek jsem nedočítala, páč toho byly zase romány... jen doufám, že mi nic podstatnýho neuteklo... ale to v tomhle bordelu moc nepředpokládám ( nebo spíš spolýhám na to, že by mi od tebe přišla smska)
týýý žbďoooo!
jo, moje reakce byla téměř totožná .... naštěstí měli dost rozumu a mimo zamluvení hospody a jednoho společného přípitku nic dalšího nedomluvili ...takže si pití bude každý platit sám ( přece jen sem do toho dítěte vložila alespoň kousek zdravého rozumu)
musí! Jinak ho zkapalníme
to je fakt... tímhle sem ještě nevyhrožovala
jen se posmívej!!
já nic..to muzikant
já ne to těsto. Páč fakt zpočátku to prostě bylo měkký, všem to hrozně chutnalo, pekla jsem to aji do práce, ale loni se to seklo a letos to evidentně furt drží loňskou lajnu
a nepečeš to na moc stupňů a dlouho? Navíc jak je v tom med, tak to zpočátku bude trochu tvrdší, ale má to změknout ( zkus je dát do krabice, pak do igeliťáku a do lednice nebo na balkon... můžeš k nim dát kousek japka, ale to nesmí zmrznout, páč by jinak ztratilo ten správný efekt)
a nebo rovnou může vyzkoušet ten můj recept, to budou rovnou tvrdyý a nezměknou nikdy
přemýšlím, jestli ho nevyzkouším já
Jinak se s váma loučím a jdu venčit, pak péct... pokud budu mít ještě sílu, tak se tu večer objevím
Všem přeji krásný víkendík... hodně zábavy, pečení, zdobení, blbnutí s psékama a v pokud se tu neobjevím, tak mi držte palce, ať se ve zdraví ve středu vrátím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
brut
a začíná se zatahovat
tak to mi neva,páč to znamená, že může sněžit
užij si procházku v klidu.
. jen ta představa a naskočily mi puchejře
no vidiš a hnedle je líp si nestěžovat
vytvořte spálený věnec
to nám pude dost snadno. a taky bude určitě zaručeně nerozbitnej
mužíček to taky říkal
my dvě věděly
tak to se ti asi nesplní, ppáč já nevim nikdá nic
malinkej
ajajajajjááájajaj
doufám, že mi nic podstatnýho neuteklo... al
tak tentokrát je škoda, žes nedočítala, esli budeš mít čas, tak číhni, budeš jednak plačka a druhak se budeš tlemit. Jsme tu samí dobří a navíc ftipní lidé
..takže si pití bude každý platit sám
dobře dělá!! A taky ať si každý vezme svůůůj lístek, páč jinak stejnak projedou gatě.
. tímhle sem ještě nevyhrožovala
nech si to v záloze
to muzikant
esli to chceš hodit na hošíčky, tak to se ti nepovede
a nepečeš to na moc stupňů a dlouho?
nejspíš to bude v tomhle + že to dělám hodně slabé, páč zbytková placka , která je tlustá nezvvrdla a je jeditelná. teda byla, sem jí sobecky sežrala. No dám do krabice s japkem a uvidíme
užij si procházku, nezlom si nožky a páááčko. já mizím do políí
A ZVLÁDNI CESTOVÁNÍ.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:17
- Nahlásit
brut
Druhý den pečeme na pečícím papíru ve středně vyhřáté troubě téměř do zlatova.
děfčico, proč ty máš dycky tak nemožný požadafky?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:39
- Nahlásit
zdravíme z Fajkýšovic sousedství, dojeli jsme k taťkovi, pěkně tu fičí, zafoukává to silnice, tak jsme zalezli do baráku a jsme rádi že jsme v teple.
berni jsme vzali s sebou náhubek, tak zítra dostane nátlamnik a půjde se družit s holkama a ať se vopováží bejt nervóza nervózní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:08
- Nahlásit
čust děcka, sem už včera nenapsala bo jsme dorazili domu v šest večer mrtvý a zapadli rovnou do pelechu a probudii se až dneska ráno to byla jízda teda, kalamita na entou fakt..takhle zapadanou německou dálnici jsme ještě nezažili a bylo to skoro celou cestu , pak odhazování sněhu aby jsme se vůbec dostali dom no hrůza...a včera a dneska tu beu ustání padá a padá..dneska máme jít na coursing ale nevím jestli to vůbec technicky půjde ve skoro půlmetru sněhu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:19
- Nahlásit
Fajka
neska máme jít na coursing ale nevím jestli to vůbec technicky půjde ve skoro půlmetru sněhu
tu padá taky.. jedem do Rosic socializovat a já řídím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:21
- Nahlásit
inu
já řídila včera asi 400 kiláků a fuj tajbl teda v tom ledovatým hnusu číf řídil 600 kiláků a v té nejhorší vánici v noci a na neprotaženým..sem myslela že se tam ani nedoplazíme celou cestu tam se dalo jet tak sedumdesátkou jinak už to bylo nebezpečný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:28
- Nahlásit
Fajka
já řídila včera asi 400 kiláků a fuj tajbl teda v tom ledovatým hnusu číf řídil 600 kiláků
vobdivuju vás, akurát vy jste na to asi trochu víc zvyklí, když žijete na horách, pro mě je to poprvý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:43
- Nahlásit
inu
jste na to asi trochu víc zvyklí, když žijete na horách, pro mě je to poprvý
no jo jenže ono to není jen o tom jestli já se bojim nebo nebojim jet..já se většinou nebojim toho že bych to já nezvládla protože když je takhle tak se fakt jede opatrně..já se spíš bojím těch okolo..můžeš jít sebeopatrnějš ale když tě smete kamijon co jel jak debil a včas na ledu nedobrzdil tak je s tebou amen
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:06
- Nahlásit
tyvado ted sem se ptala jestli se vůbec v tomhle sněhu běhá , prej jo tývado to bude akce je tu skoroo 50 čísel prašanu ještě že máme s Kazišovou tmavý psiska a nebudem je muset v závějích dlouho hledat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
RRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRAMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Fajka
tož jste v pořádku doma!!!!
my dneska zrušili výjezd páč to ráno vypadalo drsně.
¨Večer má přijít Ričrd -kdo potřebuje koberečky, dejte sem ob¨jednáfčičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
vědeckýn poznatek dnešního dne??
Ustrouháte-li si v ajfru a maximální silou bříško na pravm prsteníčku tak to sice strašně bolí ale a¨zato hodně krvácí!!
a ta¨ky se pak blbě píše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
jsme zpátky z kůůrsingu ...šiš to byl zasejc adrenalín
ale běhalo se kráááásněěěěěě
ale to natahování a ještě k tomu se to Fáje jednou zaseklo (samo na tom nejvzdálenějším místě ) tak sem tam musela jít vodseknout, a zase zpátky mastit na start tam vodchytit Fáju a hned zase natahnout naviják...sem tam mále vypustila duši ale musela sem se smát bo jak to bylo zaseklý tak Fája celou dobu stála nad návnadou a dloubala do ní neustále pacičkou něco jak ...tak šup hejbej se..ještě nejsi na konci... byla otomiloučkááááááááááááá
PetraK
Ustrouháte-li si v ajfru a maximální silou bříško na pravm prsteníčku tak to sice strašně bolí ale a¨zato hodně krvácí!!
a ta¨ky se pak blbě píše
hele nevopič se na řezání a sekání prstůch sem tady já
tož jste v pořádku doma!!!!
jo ale už sem neměla fakt sílu napsat sem šla vyvenčit a pak rovnou do peřin a ani nevím že sem se přikryla a probudila se až ráno
Večer má přijít Ričrd -kdo potřebuje koberečky, dejte sem ob¨jednáfčičky
momentálně žádná aktuální potřeba nejní ale beru na sklad abych byl vždy připraven
sem si dala kafe a místo mlíka do něj nalila velkou lampu vaječňáku ....oj oj to se zahřeju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:54
- Nahlásit
tak dneska jsme měli z prdele kliku. Protože jsme odjeli z Brna, vrátili se před chvílí a zjistili, že není zamčenej byt Prostě ten debilní zámek je sice bezpečnostní, ale tu a tam se stane, že to prostě vyskočí a otevře se a Kuboj to po sobě nezkontroloval, takže jsme po nějakých šesti hodinách nepřítomnosti zjistili, že jsou otevřený dveře do bytu
Krve by se ve mě nedořezal, naštěstí se vůbec nic neztratilo. Naštěstí, protože vchodový dveře od minulýho tejdna nesou známky pokusu o vloupání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
měli z prdele kliku. Protože jsme odjeli z Brna, vrátili se před chvílí a zjistili, že není zamčenej byt Prostě ten debilní zámek je sice bezpečnostní, ale tu a tam se stane, že to prostě vyskočí a otevře se a Kuboj to po sobě nezkontroloval, takže jsme po nějakých šesti hodinách epřítomnosti zjistili, že jsou otevřený dveře do bytu
no týjo teda to byla klika ! a fakt jako otevřený nebo zavřený ale nezamčený??
koukám ne pohádky od bratí grimů..ale teda moc se mě nelíběj a jsou to děsný krváky
budu si muset nějakou klasikou spravit chuť
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:13
- Nahlásit
Fajka
jako otevřený nebo zavřený ale nezamčený??
no, byly právě i otevřený
Možná se nám tady po bytě někdo prošel, ale naštěstí nic nešlohl... aspoň počítače tady zůstaly, eura tady zůstaly a nic tu neneslo známky toho, že by tu někdo něco hledal..
bratí grimů..
Grimmové jsou morbidi, na to bych nekoukala...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:20
- Nahlásit
inu
no, byly právě i otevřený
no tak to je hodně blbý to ste teda měli kliku že nemáte vystěhováno
Grimmové jsou morbidi, na to bych nekoukala...
ale no jo tak jednou kouknout a stačí..ted už to dokoukám ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:27
- Nahlásit
Fajka
to ste teda měli kliku že nemáte vystěhováno
ani nemluv ledacos bych oželila, ale notebook by byla katastrofa ztratit
k jednou kouknout a stačí..ted už to dokoukám .
járadši jinčí pohádky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:31
- Nahlásit
inu
járadši jinčí pohádky
no to já taky
a jaký bylo cestování u vás?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
Fajka
a jaký bylo cestování u vás?
Dopoledne děsný. Protivítr a sníh, bez stěračů to vůbec nešlo, za autama se zvedala tříšť, která zaplácávala vidění plus u Rosic se přidala mlha. Když jsme dorazili do Ivančic, tak se náhle oteplilo a začalo drobně pršet, takže sníh šel skoro okamžitě dolů.
Šli jsme s klukama (Miky, Ori) odpoledne do polí za barák a to v jednu chvíli pršelo docela intenzivně, pak to přešlo a vysvitlo slunce.
Cestou zpátky už jen drobně mžilo, sníh je skoro úplně dole.
Nejhorší ale byly nakonec výtluky. Už několik let volá silnice mezi Ivančicema a Rosicema po kompletní opravě. Každé jaro se zaflikujou ty nejhorší díry a většinou to vydrží až do dalšího jara. Jenže protože před týdnem a něco napadlo dvacet čísel a zase to roztálo, je silnice jak po těžké kulometné palbě a kdo jede víc jak pětatřicet, riskuje, že uvalí kolo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 23:07
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jen sem na vás přišla juknout a páč vůbec nic nestíhám, tak hlásím, že tu budu nejdřív ve středu večer, ale spíš až ve čtvrtek
PetraK
tak to mi neva,páč to znamená, že může sněžit
a nebo taky ne
užij si procházku v klidu.
žádná nebyla, páč sem se po pěti minutách klouzání vrátila zpět
no vidiš a hnedle je líp si nestěžovat
to nám pude dost snadno. a taky bude určitě zaručeně nerozbitnej
alespoň ho nikdo neukradne
tak to se ti asi nesplní, ppáč já nevim nikdá nic
já taky ne... naštěstí
tak tentokrát je škoda, žes nedočítala, esli budeš mít čas, tak číhni, budeš jednak plačka a druhak se budeš tlemit. Jsme tu samí dobří a navíc ftipní lidé
nestíhááám, tak snad až se vrátím od tety...
dobře dělá!! A taky ať si každý vezme svůůůj lístek, páč jinak stejnak projedou gatě.
platili si to rovnou .... mladej šel prý tak trochu z donucení ( přítelce se to tam už nelíbilo)v jednu pryč, cérka ve čtyři a kamarád, co mu bylo taky osmnáct v půl šestý
nech si to v záloze
určitě to někdy použiju
esli to chceš hodit na hošíčky, tak to se ti nepovede
tssss, jak to víš?
nejspíš to bude v tomhle + že to dělám hodně slabé, páč zbytková placka , která je tlustá nezvvrdla a je jeditelná.
aha, tak příště to chce víc silnější + snížit teplotu trouby
teda byla, sem jí sobecky sežrala.
jestli chutnala, tak je to super
A ZVLÁDNI CESTOVÁNÍ.
sem na to moc zvědavá.... počasí nebude nic moc
inu
děfčico, proč ty máš dycky tak nemožný požadafky?
můžeš je péct i bez papíru na dobře vymazaným plechu, nooo
Fajka
už včera nenapsala bo jsme dorazili domu v šest večer mrtvý a zapadli rovnou do pelechu a probudii se až dneska ráno to byla jízda teda, kalamita na entou fakt..takhle zapadanou německou dálnici jsme ještě nezažili
hlavně, že jste v pořádku doma
dneska tu beu ustání padá a padá..dneska máme jít na coursing ale nevím jestli to vůbec technicky půjde ve skoro půlmetru sněhu
u nás je šílená obleva. ... za chvíli nebude po sněhu žádná památka
tyvado ted sem se ptala jestli se vůbec v tomhle sněhu běhá , prej jo tývado to bude akce je tu skoroo 50 čísel prašanu ještě že máme s Kazišovou tmavý psiska a nebudem je muset v závějích dlouho hledat
jůůůů, to by měl Brůůůů radost... nejen že miluje sníh, ale ještě v něm běhat za střapečkem, to by bylo to pravé ořechové
jsme zpátky z kůůrsingu ...šiš to byl zasejc adrenalín
ale běhalo se kráááásněěěěěě
ale to natahování
ale musela sem se smát bo jak to bylo zaseklý tak Fája celou dobu stála nad návnadou a dloubala do ní neustále pacičkou něco jak ...tak šup hejbej se..ještě nejsi na konci... byla otomiloučkááááááááááááá
inu
Protože jsme odjeli z Brna, vrátili se před chvílí a zjistili, že není zamčenej byt Prostě ten debilní zámek je sice bezpečnostní, ale tu a tam se stane, že to prostě vyskočí a otevře se a Kuboj to po sobě nezkontroloval, takže jsme po nějakých šesti hodinách nepřítomnosti zjistili, že jsou otevřený dveře do bytu
Krve by se ve mě nedořezal, naštěstí se vůbec nic neztratilo. Naštěstí, protože vchodový dveře od minulýho tejdna nesou známky pokusu o vloupání
cožééééé?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 23:09
- Nahlásit
Tak dámy, loučím se... jdu balit cukroví, doprat prádlo a hlavně připravit jídlo na dva dny, kdy tu nebudu.
Moc nepište, abych to pak stihla dočíst.... a držte palce, ať někde nezůstanu zamrzlá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 08:03
- Nahlásit
brut
cožééééé?
no, do baráku se zhruba minulej tejden zkoušel někdo vloupat. Naštěstí jsou vchodový dveře z bytelnýho kovu, takže jsou na jednom místě jen trochu odchlíplý, ale i tak ...
takže představa, že se sem třá znova někdo vláme a my necháme takhle nabídnutej byt
Jinak nezaprší a nezaprší.... proto tady zřejmě leje
Sníh už je úplně dole
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:33
- Nahlásit
jizerky hlásí kalamitu sněží sněží obrofský kusance, fučí vítr jako prase. při venčení sem se po cestách bořila do pasu závějema Fája ve sněhu plave jak kapr
|