Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / S chlupáčem k moři
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:40
- Nahlásit

Jandula
člověk nebo dítě
je v tom velky rozdil? dite je zviratko?

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:45
- Nahlásit

Jirikovo
chtěla jsem odlišit dospělého člověka a dítě, tak neštourej...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:53
- Nahlásit

Jandula
co bych si takhle pri ctvrtku mirne nezastoural?

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:02
- Nahlásit

Jirikovo
Máš dobrou náladu, co... přiští týden klídek, tábor, pohoda... taky bych jela...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 09:08
- Nahlásit

Jandula
mam dobrou naladu, protoze me v tutu nestihl zatim nikdo nastvat. ale to v prubehu dne urcite prijde ....
to vis, tabor nam muzou tady vsichni jenom zavidet ...

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:03
- Nahlásit

ahoj v srpnu taky jedeme k moři s pejskem mám Bordeauxskou dogu jedeme do řecka na chalkidiki je tam místo, které je pro pejska fakt užasný je tam pláž uprostřed píniového háje kde se pejsek může schladit... říká se jí zlatá pláž a moře přímo nádherný a výhoda je, že tam skoro nikdo neni, což je také ideální pro pejska.. je to opravdu o přírodě vlastně celý chalkidiki a to právě chceme kvůli pejskovi, takže doporučuji akorát né s pejskem do Pefkochori na chalkidikách tam je to hodně rušný.. to by nebylo moc dobrý

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Samiraa
Jedete nebo letíte?

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:16
- Nahlásit

jedeme autem.. chtěli jsme letět, protože každý rok letíme na dovču letadlem, ale rozhodli jsme se tentokrát jet autem aspoň se podíváme takhle všude ...... poznáme toho víc a možná pro pejska to je lepší, protože je velký tak by nemohl být na palubě semnou a tam dole by to bylo pro něj asi stresující.....

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:23
- Nahlásit

máme to zařízený v apartmánu přes CK kde smí být ubytování i pejsci, takže super... také jsem dlouho hledala cest.kancelář, která nabízí apartmán nebo hotel kde smí být i pejsek... a spousta hotelů kde mohl být i pejsek měli požadavek, že jen do 4kg no a to ten muj neměl ani, když se narodil. Ale nakonec jsem našla, takže jsem ráda, že může jet s námi

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:34
- Nahlásit

Samiraa
Jak dlouho to tam vlastně trvá? Nebude to pro psisko moc dlouhý???

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:50
- Nahlásit

přibližně 23 hodin budeme zastavovat, aby se mohl proběhnout někdě kde to bude nejlepší.......

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:52
- Nahlásit

jinak on je moc hodný je zvyklý jezdit v autě beru ho snad všude

Samiraa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:54
- Nahlásit

ale ta cesta za to stojí je tam nádherná příroda a na pláži neni hlava na hlavě... takže super dovča

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:24
- Nahlásit

Samiraa
tak si to užijte...

to ALL
V dnešních novinách jsem objevila, že na Jadranu je jediná pláž, která je určena jen a jen pro psy, je to na Istrii, ostrov KRK, město KRK, pláž před hotelem Koralj.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:46
- Nahlásit

Jandula
pláž, která je určena jen a jen pro psy
a to jako funguje tak, ze panicek prijde na okraj plaze, vypusti psa a na plaz muze uz jenom pes??

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:47
- Nahlásit

Jirikovo
Funguje to tak, že přijde páníček se psem, u páníčka se nepředpokládá, že mu bude vadit, že mu psi skáčou přes hlavu, ale je to jediná pláž, kde ti doopravdy nikdo nemůže nic říct...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:48
- Nahlásit

Jandula
no ja jen, ze jsi psala, ze ta plaz je jen a jen pro psy, tak jsem nevedel, jestli tam muzou lidi ... se radsi zeptam, ne? co kdybych nahodou nekdy v zivote zatouzil po dovoleny u more ....

abby
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:08
- Nahlásit

Jandula

To je dobrý vědět,ale my chceme někam níž.Vzhledem k tomu,že chceme jet v září,tak hledat budu až v srpnu.Pak sem hodím na toto téma zase nějaký dotaz a budu ráda,když mi poradíš.Doufám,že když budeme mít auto,tak nebude problém najít pláž,kde to nebude nikomu vadit.

Jirikovo
Od tebe bych seriozní dotaz ani nečekala

Jeny
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 20:09
- Nahlásit

My jsme byli se psem v červnu v Umagu, byli jsme mile překvapeni a moc spokojeni. Příští rok jedem zase na to samé místo.Tady jsou naše rady a zkušenosti, třeba se vám budou hodit:
- CK Luna - kemp Lovrečica, cca 6km od centra Umagu, nové mobillhomy v kempu, terasa, krb, soukromí,klid a ticho, pes vítán,
- pláž cca 80m od kempu, pláž kamenitá, pozvolný vstup, moře čisté, žádné řasy, nejsou tam hotely, takže pes se koupal všude a holky si s ním hrály i na pláži, napočítala jsem tam 6 psů, stromy u moře a tak pes měl možnost lehnout si do stínu ( doporučuji misku s pitnou vodou s sebou!), pokud chtěl,
- cesta po slovinské dálnici byla super, za 9 hodin jsme byli u moře,
- Lovrečica je malinké středisko, jedna pizzerie, jeden zmrzlinář na molu, ale večer jsme trávili buď na terase u krbu nebo procházkou v Umagu
- největší a nejlevnější zmrzlinu mají u vily Rita v Umagu( poblíž tenisových kurtů), 5 Kun za pořádný kopeček zmrzliny
- pro děti je nejlepší koupání u tenisovýh kurtů, super umělá zátočina s oblázky, lehátko za 13 kun na den, tobogán 3 kuny za jízdu nebo 30 kun na den, pes se zde nesmí koupat, ale ve stínu pod palmou na úžasném zeleném trávníku mu bylo dobře
- pozor na benzínku v Umagu ( OMV) u křižovatky, brali jsme benzín a natankovali jsme cca 58 litrů ... no, do té chvíle jsme netušili, že máme táák velkou nádrž, ale neměli jsme sílu se s nima dohadovat. Příště tam už netankujeme.
Nejedete - li k moři za luxusem, můžeme vám toto doporučit.Pejskovi se tam bude líbit.

leon
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:21
- Nahlásit

Jeny
My chceme vyrazit v srpnu na tři, čtyři dny, jen na koupačku a zpět.(4dospělí, 2děti+fenka). Tohle mi zaujalo. Ty jsi byla s cestovkou, ale je možný v kempu Lovrečica sehnat ubytování bez zajištění CK? Prostě po příjezdu na místo? Nevíš to?
Ty mobillhomy by se mi líbili, nechceme tahat stany i raději chceme něco pevnějšího než stan.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:34
- Nahlásit

Ketrin
Jandula
Budem musiet lepsie citat, ale nenasla som to tam predtym Diky za info.

Mimochodom velmi poucne tema

Jeny
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:25
- Nahlásit

My jeli přes cestovku. Na přihlašovacím lístku mám razítko BENTOURS, Lovrečica bb, Umag. Tak to zkus vyhledat přes internet. Žádný jiný kontakt na "pana domácího " nemám. Ty mobillhomy jsou na jejich pozemku u domu, tak se třeba na internetu něco ukáže.

leon
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:32
- Nahlásit

Jeny
Zkusím to jestli mi něco vyjede. Díky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:14
- Nahlásit

leon
podívej tady na tuhle stránku

http://www.elipsa-it.com/istra_mr/hr/smjestaj/kamp ovi?&cr_offset=1&ord=2

leon
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:59
- Nahlásit

Už jsem prohlídla víc kempů a asi to vypadá, že přijedeme a obejdeme, kde bude volno v nějakém karavanu nebo mobilhomu. Zatím nic rezervovat nikde nebudu, myslím totiž, že místo najdeme vždycky.Těší mi, že do hodně kempů berou psy.

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

abby
tak my jsme dovolenou se psem nakonec vzdali... bude vedro, Gary je neplavec a hroznej hyperaktivka, navíc chceme vzít s sebou kola. Takže pro něj bude lepší, když zůstane tady, už má od malička stálé hlídání a teď poslední dobou už ani netruchlí, když ho "opustíme", protože v náhradním domově se má lépe než prase v žitě (a asi mu to i konečně došlo, dřív po nás truchlil). Kupujou mu pribináčky, lipánky, buřtíčky (a to ve velkém) a v kuchyni je pečenej vařenej, protože (ač protestuju, jak protestuju) dostává masíčko jak při jeho přípravě, tak od stolu...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:20
- Nahlásit

Mel

Evidentně z toho Gary trauma mít nebude,tak si to pěkně užijte
A kdy vyrážíte?

My jsme taky nevěděli,jestli vzít psa sebou a proto jsme nakonec zvolili září,kdy předpokládáme,že nebudou takový vedra.I když dneska v telce říkali,že lidi se jezdí k moři spíš ochlazovat,protože je tam chladněji
A my máme na počasí vždycky pech.Spolehlivě nám na dovolené prší.

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

abby
Vyrážíme taky v září, jenže jedeme Sardínii, což je dost na jihu, takže horko předpokládám. Sice jsem vždycky hrozně chtěla jet na dovču se psem, ale vzhledem k tomu, že moje drahá polovice je sportovec, tak neustále něco podnikáme. A to, že bych nechala Garyho někde zavřenýho přes den v apartmánu a jela na kolo nepřipadá v úvahu. Jednak bych se bála, že by tam z toho udělal kůlničku na dříví a jednak to fakt bude mít lepší u známých.

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:37
- Nahlásit

Mel

já ti pak poreferuju,jestli jsme udělali dobře.
Mám z toho hrozný strach,ale zároveň se nemůžu dočkat.
Můj přítel je sice taky sportovec,ale tak v normálu.
My spíš plánujeme výlety do okolí a cestování autem,takže jí to snad vadit nebude.Bohužel nemáme klimu.

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:49
- Nahlásit

abby
Já uvažuju o tom, zkusit moře třeba příští rok jenom na nějaký prodloužený víkend. Hrozně mě zajímá, co by pesan na něj řekl
Když jsme původně přemýšleli, že by Gary jel s námi, taky jsme plánovali ježdění autem po výletech, jenže pak nějak došlo na tu Sardínii a přítel (právě občas až moc sportovec) navrhl ty kola.. no a vzhledem k tomu, že jedem sami dva, tak to bude asi i nejlepší lék proti lezení si vzájemně na nervy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání