Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nešvary a mínusy tohoto fóra
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:48
- Nahlásit

Tohle fórum mám také ráda - pro svou přehlednost a docela slušné lidi , ale uvítala bych registraci pro všechny...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:51
- Nahlásit

Jandula
no kdyby mela ty boule za usima, tak bych rekl, ze tam ma zasoby toho zradla z vikendu ...
hele a ma je symetricky proti sobe?

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:56
- Nahlásit

Terri
ale uvítala bych registraci pro všechny...
A ty s tím nemůžeš něco udělat? Třeba na chorvatským fóru, kam chodím, je povinnost se zaregistrovat, jestliže chceš odpovědět na nějakej příspěvek.

Jirikovo
Nemá, fakt nevím, jestli se někde praštila nebo co, je jak splašená... Taky mě napadlo, teď mě omluvte všichni znalci, jestli to nemůže bejt, jak se přežrala, byla nafouknutá, tak se jí to pak vrazilo někam jinam...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:58
- Nahlásit

Jandula
no tak ta tvoje posledni teorie asi neprojde ...

nevim, jestli kdyz se prastila mela by boule velikosti tenisaku ... mimochodem, jak v Chorvatsku slavi tenis? je tam dneska vubec nekdo v praci??

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:02
- Nahlásit

Jandula
To musí administrátor, já jen "sleduju a mažu"
Ale třeba si to tu Víťa přečte.

Trochu mě mrzí název "nešvary a mínusy" - aby to byla kritika konstruktivní, tak by tu mělo být něco i o kladech (naštěstí v obsahu je)

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:10
- Nahlásit

Terri
No tak uvidíme, ale doopravdy by to bylo lepší... Třeba by to těm lidem, který chodí jen a jen prudit, přišlo zbytečný a časově náročný se registrovat...

Jirikovo

no tak ta tvoje posledni teorie asi neprojde ...
na jednu stranu kéž by nevyšla, já když jsem jí viděla, jak je nafouknutá, tak mě napadlo, jestli náhodou nemá torzi žaludku, ale to by zvracela...

Jinak Chorvati jsou úplně mimo, na všech stránkách novin - tenis, tenis, tenis - i když musím říct, že je to fakt úspěch, nejmladší člen jim vybojoval zlato...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:12
- Nahlásit

Jandula
no tak treba Sara oslavuje tou bouli ve tvaru tenisaku s nima ten jejich uspech ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:13
- Nahlásit

Jirikovo
Hele, já se fakt bojím, aby jí něco nebylo... Dva psi mi umřeli na rakovinu, takže ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:19
- Nahlásit

Jandula
... takze se zatim nestresuj. vzdyt s ni pujdes k vetovi, do te doby stejne nemuzes nic ovlivnit, tak to chce klid. je zbytecny prece ten stres prenaset na psa. ty jsi jeji panicek a ty jsi ten, kdo musi zachovat klid a rozhodovat s chladnou hlavou

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:32
- Nahlásit

Jirikovo
Jelikož Sárina teď spokojeně chrupe doma a já jak debil sedím v práci, tak na ní nemám co přenášet...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:19
- Nahlásit

Jandula
ale stejne, ona to z tebe pozna az prijdes domu. tak klidek, hezky se vrhni do pracovniho procesu a uvidis, ze na to rychle zapomenes ... to vis, prace nade vse

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:21
- Nahlásit

Jirikovo
no nevím, teď jsem si přečetla v tématu hnisavá artritida to, že se může projevovat i zduřením místních uzlin, tak na klidu mi to moc nepřidalo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:29
- Nahlásit

Jandula
furt lepsi hnisava artritida nez nador ... musis na to koukat pozitivne

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:42
- Nahlásit

Jirikovo
no já na tom nic pozitivního nevidím, obojí je to pěkný svinstvo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:48
- Nahlásit

Jandula
hele ty kdyz si neco vezmes do hlavy, tak je to s tebou asi hodne tezky, vid? ja te tady chci jen trochu uklidnit a ty me vzdycky tak odpalkujes a v podstate mam pocit po kazdem prispevku, ze mas horsi a horsi naladu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:50
- Nahlásit

Jirikovo
Jo to je pravda, nálada je horší z hodiny na hodinu. Ale dík za pomoc. Zvažovala jsem, že zavolám do Klánovic dr. Vlachovi, ale zvítězil strach z toho, co bych se dozvěděla, tak jsem radši jen napsala mail... Jsem srab.

ty kdyz si neco vezmes do hlavy, tak je to s tebou asi hodne tezky, vid?
jako s každou ženskou, která si něco vezme do hlavy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:56
- Nahlásit

Jandula
no a uz ti pan doktor odpovedel? a budes mit odvahu si to precist?

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:58
- Nahlásit

Jirikovo
Neodpověděl, přečíst jo, ale při telefonu by to se mnou asi seklo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:00
- Nahlásit

Jandula
tomu nerozumim, jaky je v tom rozdil?? podle me je to cerny na bilym jeste horsi, muze se tam vic rozepsat, nez jak by ti v rychlosti odpovedel po telefonu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:08
- Nahlásit

Jirikovo
No nevím, prostě takhle to řeším já... Nevím proč, ale než volat (vůbec mám problémy s komunikací po telefonu), tak radši napíšu (proto vždycky je většina účtu za mobil cena esemesek).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:10
- Nahlásit

Jandula
ja bych ti tady na ty sms poradil, ale byla by to reklama .... a to by mi mohli zakazat sem vstup.
hele a priznej se, nekoktas nahodou? ze mas problemy s komunikaci po telefonu

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:16
- Nahlásit

Jirikovo
Nekoktám, ale jsem stydlivá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:17
- Nahlásit

Jandula
hmm, stydlivka ... vis ze si to nejak neumim predstavit, dle tvych prispevku tady na foru?

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:19
- Nahlásit

Jirikovo
jakých příspěvků???

No a to je právě to, mně nedělá problém komunikace po internetu, sms, ale přímej kontakt je horší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:20
- Nahlásit

Jandula
aha, dite moderni doby ... z oci do oci to nejde, ale takhle na dalku, anonymne bez viditelneho kontaktu s protistranou tak to jde samo

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

Jirikovo
Bingo, a to je to... Prostě mám čas si to rozmyslet, neplácat kraviny... (i když ty plácám i tak)...

Jen to čekání na odpověď mě ubíjí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:25
- Nahlásit

Jandula
uz hodne lidi mi reklo, ze tim, ze si nerozmyslim co reknu, ale placnu to prvni co me napadne, jsem si napriklad v pracovnim zivote dost ublizil. tak jsem to chvili zkousel jinak. vzdycky nez jsem odpovedel, jsem si to snazil rozmyslet. potom mozna lidi slyseli, co slyset aspon trochu chteli, ale me bylo strasne lito, kolik trefnych a vtipnych poznamek nikdy nespatrilo svetlo sveta ... tak se zase snazim byt uprimny, klidne placat kraviny a ono to nejak dopadne.
jelikoz ale nejsem takovy hrdina, tak v praci se snazim krotit svuj prirozeny temperament, coz neni vubec jednoducha cinnost

Zany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

Mne vadi,ze se prispevky pomalu aktualizuji.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Zany
Tvojej pripomienke nechapem. Prispevky sa aktualizuju tak rychlo, ako rychlo ty das na svojom prehliadaci refresh...

Zany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:19
- Nahlásit

No to je ostuda .Ja nevim ,kde mam refresh?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání