Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nešvary a mínusy tohoto fóra
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
milovni
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:32
- Nahlásit

Čauky...

povídejte, přehánějte, co vám na tomto fóru vadí, nelíbí a tak vůbec a já začnu:

mě se nelíbí to, že tazatelé mají strašně dlouhé příspěvky a o některých odpovídajících ani nemluvě... a to mě strašně nebaví číst ty vaše dlouhatánský věty, když to jde říct krátce.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:32
- Nahlásit

Čauky...

povídejte, přehánějte, co vám na tomto fóru vadí, nelíbí a tak vůbec a já začnu:

mě se nelíbí to, že tazatelé mají strašně dlouhé příspěvky a o některých odpovídajících ani nemluvě... a to mě strašně nebaví číst ty vaše dlouhatánský věty, když to jde říct krátce.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:37 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit

milovnikpejsku
ja bych naopak preferoval dlouhe vety, protoze s pouzitim vice slov, ktera poskladas do vety, cimz se z vety jednoduche stane souveti, muzes vyjadrit presneji podstatu daneho problemu, vice proniknout do dane oblasti, lepe poradit tazateli, nebo dokonce byt jeste vtipnejsi nez my vtipni zde, ackoliv se ti na prvni pohled muze zdat, ze to proste nejde, cemuz ja plne rozumim, ale kdyz se bat prestanes, zjistis, ze ti prsty zacnou samy tancit po klavesnici a ze delka vety neuprosne narusta a to i prestoze jsi puvodne chtel splodit vetu obycejnou, jednoduchou a kratkou, tak jako ja v tomto pripade.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:40
- Nahlásit

jirikovo

moje prsty tančí po klávesnici dost rychle a dobře, ale jsem člověk, který jde po faktech a nepotřebuju k tomu nepotřebný kecy.... toť vše...

Nikita
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:42
- Nahlásit

Osobně si myslím, že by se mohla zavést povinná registrace pro přispívající. Je tu moc anonymů a kdo se v nich má vyznat... Anonym by mohl číst, ne psát.

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:42
- Nahlásit

milovnikpejsku ale třeba si chcou lidi popovídat a počíst, ne ????????

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:43
- Nahlásit

Nikitanekdy jsem anonym i já -nechtěně.....

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:46 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit

wensday já doposud myslel, že hlavní úlohou fóra je jistit odpověď na otázku na kterou neznám odpověď....

na povídání je odkaz CHAT

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:49
- Nahlásit

další nevýhoda tohoto fóra že nejsou uživatelé nějak personizováni... uživatel si nemůže vyplnit svůj majlík, odkud jsem a co mám za psa... (samozřejmě vše dobrovolně) pokud to ale jde tak se omlouvám a ukažte mi kde

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:50
- Nahlásit

milovnikpejsku Jak víš, na některý otázky neexistují jednoduchý odpovědi

Mně spíš vadilo, že někdy jsou odpovědi některých přispívajích trochu drsný , ale časem jsem si zvykla. Ja fakt, že se tu poměrně rychle dozvíš nějakou radu.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:53
- Nahlásit

wensday jasně že to nejde u každého dotazu, ale mám pocit, že si tady někteří lidi seberealizují a ukazují jak jsou super se svýma poznámkama viz Jirikovo výše.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:55
- Nahlásit

milovnikpejsku
mě vadí, že některý dotazy jsou moc krátký a je v nich málo informací k problému, takže co člověk, to názor

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:56
- Nahlásit

milovnikpejsku
a taky mi vadí, když se někdo zeptá, jestli pro něj má někdo radu, popř. má stejnou zkušenost a dostane se mu odpovědi, že ne.

Fifi
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:59
- Nahlásit

Nechodim sem dlouho, ale libi se mi tady
Urazek minimum a kdo chce, vzdycky si najde neco poucneho... Jinak dlouha souveti take miluji, a nic proti nim nemam, pokud obsahuji aspon nejakou myslenku nejlepe k danemu tematu!

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:59
- Nahlásit

birma
útočíš na můj příspěvěk v tématu "teriéři" co to byla zkouška, jestli tady někdo sleduje co kdo píše

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:00
- Nahlásit

O.K. a jiné problémy Vás na tomto fóru netrápí????

Fifi
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:03
- Nahlásit

Neboj, milovniku, sleduje!!!
Jinak jsem se nedavno moc pobavila pri stavebne-demolicni diskusi na tema plotu

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:03
- Nahlásit

milovnikpejsku
A nebylo by pro tebe jednodušší naprogramovat si valstní forum a tam si zavést svoje valstní pravidla než rejpat do něčeho cizího?

Myslim, že tohle forum je naprosto v pohodě, taky jedno z těch, ve kterých si mužeš asapoň nějakej profil (mail, www stránky apod.) vyplnit. Ukaž mi jiný pejskařský forum, kde jde aspoň to, co tady... Proč nejít kritizovat tam?

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:07
- Nahlásit

Eimy
kde se dá editovat profil?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:15
- Nahlásit

milovnikpejsku
abych taky jednou odpovedel k veci a jeste se pokusim byt strucny:

kdyz vlezes na sebe kliknutim na "Clen" a nahore das "Preference" tak muzes editovat svuj profil

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:16
- Nahlásit

milovnikpejsku
jinak jsme tady vcera resili, jestli nase reci uplne mimo lidem vadi nebo ne. vetsina se vyjadrila, ze nevadi ... kdyby to dopadlo opacne, asi by nam nezbylo nez se jit realizovat nekam jinam ...

haha
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:16
- Nahlásit

no já jsem celkem spokojená až na to že se taky občas nevyznám v těch anonymech ale toť asi vše ,na některou otázku se vážně jednou větou odpovědět nedá ,sama mám problém odpovědi přijatelně zkrátit ,ale myslím že to nevadí koho daný problém zajímá tomu to nevadí ,když mi to až tak nezajímá tak to přeskočím a je to
milovnikpejsku
na labradoří diskuzi už nechodí lidi do kterých bys mohl dloubat?

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:17
- Nahlásit

Jirikovo
a cos čekal, že ti někdo jiný řekne, když ty a Garfield jste tady nejsilnější osoby....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:20
- Nahlásit

milovnikpejsku
když ty a Garfield jste tady nejsilnější osoby....
nejsilnejsi osoby??? to si delas srandu. ja jsem tady na foru asi tri mesice a je tady takova spousta lidi, kteri me strci do kapsy tim co o psech vedi a vubec i zivotnima zkusenostma, ze jsem proti nim piskle ... za nejsilnejsi osobu jsem se tady nikdy nepovazoval. jinak nase prosba o nazory lidi byla minena uprimne a pokud nekdo nedokaze ani takhle anonymne pres internet rict svuj skutecny nazor, je to spis na leceni ...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:22
- Nahlásit

haha nedloubám, ale přispívám do fóra...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:23
- Nahlásit

Jirikovo

nejsilnejsi osoby??? to si delas srandu. ja jsem tady na foru asi tri mesice a je tady takova spousta lidi, kteri me strci do kapsy tim co o psech vedi a vubec i zivotnima zkusenostma, ze jsem proti nim piskle ... za nejsilnejsi osobu jsem se tady nikdy nepovazoval. jinak nase prosba o nazory lidi byla minena uprimne a pokud nekdo nedokaze ani takhle anonymne pres internet rict svuj skutecny nazor, je to spis na leceni ...

sleduju vaše příspěvky a nejde o to co víš, ale jak to podáš a někdy je to dost drsný...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:24
- Nahlásit

milovnikpejsku
jinak i kdyz spolu asi nebudeme souhlasit s nazorem na styl prispevku na tomto foru, tak stejne musim uznat, ze pesana mas nadhernyho a jelikoz Sumava je muj nejoblibenejsi kraj, tak s tema fotkama ze Sumavy jsi me fakt chytil za srdce ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:26
- Nahlásit

milovnikpejsku
pockej, ja tady nikdy nikoho neurazil, nikdy se do nikoho nenavezl a nikdy se s nikym moc nehadal ... (teda az ted trochu s tebou)
a nedelam to i kvuli tomu (krome nejake zakladni lidske slusnosti), ze mam prvniho psa, sam se dopoustim spousty chyb a rozhodne se necitim na to, abych nekomu radil. proto taky nikoho neodsuzuju, kdyz nejakou chybu udela ...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:27
- Nahlásit

Jirikovo
díky...

asi jsem blbý, ale kde se dá zjistit co tam mají ostatní lidičky v profilech napsaný????

a dneska už končím..... čauky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:28
- Nahlásit

milovnikpejsku
vzdycky klikni na to "Clen" pod prezdivkou. ale funguje to jen u zaregistrovanych lidi ...

cau v pondeli, dokoncime nasi plodnou debatu

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání