Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nešvary a mínusy tohoto fóra
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Fifi
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:32
- Nahlásit

Kazdy ma moznost svoje nazory podat, jak chce, nekomu to sedne, jiny se urazi a dalsi pochopi treba ironii! Milovniku, ja myslim, ze pokud se zde clovek na neco zepta a dostane odpovedi, ktery se mu nelibi, uz sem znova nejde, tak proc resit, co mi na cz.psovi libi a co ne! Myslis, ze se kdokoliv z prispivajicich necha zformovat na ano - takhle mam psat a ne - takhle se to nelibi?? O tom snad kynologicka DiSKUSE neni, to bychom se vraceli nekam o 16 let zpatky!

Tchor
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:55
- Nahlásit

me tady taky vadi moznost prispivat bez registrace, neb ¨mezi anonymamam mam casto zmatek kdo je kdo.

Jinak povazuju tuhle diskusi za jednu z nejlepsich na netu, prave pro relativni slusnost mezi lidma.

marilynka
# Zasláno: 2 Pro 2005 17:04
- Nahlásit

milovni
milovnikpejsku
Mě se právě líbí, že su tu můžu pěkně počíst příběhy ostatních bláznů do hafíků. Je pro mě strašně příjený číst trable, radosti, dotazy všech pejskomilů. Nejde mi o fakta, ale o tu pohodu tadyJste všichni skvělý a jsem moc ráda, že jsem tyhle stránky objevila

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 17:05
- Nahlásit

Tchor
Pravdu dis, tak uz radsi taky nejsem anonymem!

Lea
# Zasláno: 2 Pro 2005 21:46
- Nahlásit

Já si taky nepamatuju nějaké hádky..No jo! Kromě mě! Já se tu kdysi pěkně rafla s jednou "všeznalou" paní, ale to už je stráááááášně dávno, ještě ve staré verzi fóra a to už je pro pamětníky tak nevím jestli tu někdo nepamatuje paní Lucii Mirić. Ta se shádala snad s každým
Jinak fakt pohoda a i docela sranda

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 21:52
- Nahlásit

Ja mam toto forum strasne rada prave take ake je!

Rejpalka
# Zasláno: 2 Pro 2005 22:09
- Nahlásit

Tak jestli potřebujete,já se s vámi klidně ráda pohádám.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 22:20
- Nahlásit

Lea
pamatuju

monika
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 22:32
- Nahlásit

taky se mi to tady líbí.stačí mi to číst a je mi veseleji

Lara
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 23:32
- Nahlásit

Mě dost vadí - a to jsem už taky psala, že se lidi nedržíte tématu. Když si kliknu na dotaz třeba o psince, tak mě fakt nezajímá,kolikrát váš pejsek spadl za schodů nebo čím krmíte.

Tchor
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 08:49
- Nahlásit

Lara
To mas tezky o zavaznejch odbornejch tematech nema cenu na podobnejch forech diskutovat a bezne tema se za chvili vycerpa takze bud zanikne nebo se prevede na jine.

zuzka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 10:01
- Nahlásit

mě trochu vadí, že někdy mě to přihlásí automaticky, jindy ne
a pak když už se ukážu jako anonym, někdy mi nestojí za to čekat těch pár vteřin abych poslala znovu jen podpis

taky bych brala obrácené řazení příspěvků, třeba jako na mujpes

Jerryk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 21:06
- Nahlásit

Mujpes je fuj. Už na něj nechodím, protože je vulgární a negativní a ultimativní. Moc se mi líbí právě tady, protože je tu spousta pozitivních lidí a také se zde uznává, že co pejskař, to jiná zkušenost, nikdo nevnucuje svoji pravdu ostatním (většinou). A humor ten je tu bezva. Často manželovi čtu zážitky a reakce. Takže přeju všem páníčkům a paničkám hodně zdravé a veselé pejsky.

Tchor
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 21:50
- Nahlásit

Jerryk
Forum je takovy jaky si ho lidi udelaj.

Jerryk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 22:30
- Nahlásit

Tchor
Souhlasím. A zaplaňpanbuh, že tady jsou lidi fajn.

zuzka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 11:28
- Nahlásit

Jerryk
mujpes byl fajn, než se tam začali vyskytovat "nepříjemní" lidé
proto jsem ostatně začala chodit sem, jen některé "vymoženosti" mi chybí.
Jako třeba když najedu myšítkem na téma, pořád čekám, až se mi ukáže první příspěvek, nebo kliknu a pak zjistím, že musím až na poslední stránku

ale já si časem zvyknu

zuzka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 14:19
- Nahlásit

FiSt
jo to je fakt, na to dobré si člověk zvykne rychle
máme na mujpes fórum strakáčů a občas mi chybí, že nemůžu vložit fotku, o rozsypaných odkazech ani nemluvě

ale třeba ifauna je pro mě španělská vesnice, tam se i při různých způsobech řazení ve fóru vždycky ztrácím

suma sumárum cz-pes je prostě nejlepší

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 16:30
- Nahlásit

Tchor
Naprosto souhlasím, že fórum je o úrovni lidí, kteří do něj přispívají. A fakt je, že moc protivnejch rejpalů se tu dlouho neohřeje... Musím však nepokrytě přiznat, že taková "ostřejší debata" - např. tenkrát Saly a jakástakás majitelka různorodého příbuzenstva (od primářů až po ....), která hrozila pomalu mafiánskými možnostmi atd., se mi četla jako detektivka!!!

Tchor
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 17:14
- Nahlásit

ola

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 07:34
- Nahlásit

Ahoj Všichni, mě se tady taky moc líbí, je fakt že někdy je to trošku napjaté, ale tak je to i v reálném životě. Ale jinek je to tu super, hodně se tu dovím, o proti jiným fórum se mi tady líbí. VŠECHNY VáS ZDRAVÍM

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:23
- Nahlásit

Lea
Aaaaa, koukám, že Svijet ljubimaca dorazil i sem... Tady Sarica...

Anonymní
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:22
- Nahlásit

Jandula
Aaaaa, koukám, že Svijet ljubimaca dorazil i sem... Tady Sarica...
hmm, zrejme nerozumim reci tveho kmene ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:23
- Nahlásit

a zakazte sem prispivat tem anonymum. to se takhle v pondeli zapomene clovek prihlasit a hned je za anonyma ...

tak to jsem byl teda ja

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:23
- Nahlásit

Anonymní
To byl vzkaz pro Leu... Přepokládám, že ona bude rozumět...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:24
- Nahlásit

Jandula
povidam, ze jsem to byl ja ...

ja ale uz nicemu dneska stejne nerozumim

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:25
- Nahlásit

Jirikovo
A víš, že mě to napadlo... Lea je dívčina (snad to takhle mohu napsat, aby se nezlobila), která hovoří chorvatsky a přispívá na chorvatském fóru Svijet ljubimaca...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:26
- Nahlásit

Jandula
dobre vam tak, jeste na chorvatsky forum polezu .... to bych v praci neudelal uz vubec nic

co Sarinka o vikendu?? uz zere?

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:41
- Nahlásit

Jirikovo
Což o to, už by i žrala, popíšu ti, co udělal přítel mojí kamarádky: v sobotu jsem jí u nich nechala, protože jsem musela něco vyřizovat a Martin je takový rozmazlující svého psa (tzn. Denýsek žere všechno, od dortů až po zmrzlinu a já jsem hnusná, protože Sáře dávám jen granule), tak Martin dal Sárince Denisovy granule s rejží a tuňákem v oleji, asi pěknou porcičku a pak mi říkal, co kecám, že krásně papá... Já bych ho zabila - Sárinka byla celý odpoledne jak ten zlej pes z pohádky o Pejskovi a Kočičce, přežraná s nafouknutým břichem ležela, funěla, prděla tak, že by se za to nemusel stydět ani starej chlap a jakoby ublinkávala... A ty hromady co z ní ještě včera šly...

No a na zbytek se podívej v tématu artroskopie

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:46
- Nahlásit

Jandula
no takze je to jasny. ty ji proste davas nejaky pekny humus a Sarinka to samozrejme nezere. kdyz dostane normalni psi stravu (aspon trochu kvalitni a chutne granule) tak se muze zblaznit radosti a sezere toho spoustu. nesmis se divit. ona vedela, ze doma budou zase ty hnusny, tak si po vzoru krecku chtela udelat zasoby ...

a k tem boulim - kdysi jsi to tady uz psala. strasne ji prohlizis a hlidas, jak se chova, co a jak a zbytecne se stresujes ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:48
- Nahlásit

Jirikovo
a k tem boulim - kdysi jsi to tady uz psala. strasne ji prohlizis a hlidas, jak se chova, co a jak a zbytecne se stresujes ...
Ale ona ty boule fakt má, na levý straně (kde myslím, že jí před třema týdnama očkovali malou) a na pravý velkou jak tenisák... To podle mě není tím, že jí pozoruju...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání