| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 13:28
- Nahlásit
birma
tak ja nakoukla, ale na me moc anglictiny, takze bych to asi nepochopila
Maya
tak treba se casem dopracujou k nejakymu posunu.
sem si dneska koupila novou inkartu. Jeste se musim naucit setrit, abych si mohla dovolit jezdit na vylety jak se to delaaa?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 13:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
aneb v překladu. Po zaplaceni nutných nákladů a jídla mi zbývalo cca 4000 na to, abych si s nima měsíčně dělala co chcu. šla do čajovny, jela na výlet, zaplatila ubytko, zaplatila tancování, koupila si mikinu, vodítko, batoh, koupila psum granule...
No a teď budu mít asi problém ,že můžu projíst měsíčně jídlo do výše stravenek a tím hasnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 13:52
- Nahlásit
cernejcaj
inlartu kupuju už od vanoc chci si ji objednat pres net a nejak skleroza a nebo neni cas
jakoze budes muset omezit jidlo jen na stravenky a nic ti nezbyde?
tak vis co, zahrada a vlastn brambory a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:05
- Nahlásit
Maya
budu mit hrubyho min, nez mam ted cistyho, takze to asi mluvi za vse
ale tak zas hypo sem si tenkrat brala s dost podobnym platem a taky to slo, jen sem nemela treba ty psi, co dost prozerou a vubec ta veterina a tak... a taky sem tenkrat tolik nejezdila ven, protoze sem nevedela, co mam s kolenem a bolelo me furt a strasne
ja pojedu v breznu na vikend na vylet, tak uz bych si prave chtela koupit vcasnou jizdenku, tak sem si vzpomela, ze mi za tyden konci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:06
- Nahlásit
Maya
co tam je? video si tady nepustim
Video z My Fair Lady profesor v Pygmalionu se jmenoval Henry Higgins
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:08
- Nahlásit
birma
ajooo tys myslela volajiciho na mayine odkazu, ja cekala furt ve videu ze ma nekdo volat a byla sem zvedava, jaky bude mit jmeno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:18
- Nahlásit
birma
aha, me to prislo jako bezny anglicky jmeno zvlaste pro lorda
cernejcaj
tak jasne ze na mensi plat si clovek zvyka blbejc taky jsem to jednou mela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:32
- Nahlásit
Maya
tj, ale pak si zvyknes, tak je to zas v pohode to bude "kdyz nepujdu tento tyden tancovat, muzu jet v sobotu na vylet" no a vlastne psi nemusej zrat acanu, ze jo, britcare je taky fajn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:36
- Nahlásit
tak me napada, sou nejaky levnejsi granule, ktery bys dala jeste psovi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:46
- Nahlásit
anotace na knihu
https://wiwontwor.wordpress.com/category/kniha/
granule asi ten Brit Care, Fitmin nebo ta normální řada Nutramu taky snad není tak drahá urcite by se neco naslo
ted jsem nekde cetla ze na navy zivotni veci si clovek zvyka 3 tejdny to me teda prijde strasne malo ale ja jsem hodne konzerva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 14:54
- Nahlásit
Maya
no ja si taky urcite budu zvykat dyl, nez 3 tejdny, ze nemam vubec na nic penize
recence husta
sem k moji nelibosti zjistila, ze z adulky acany 18kg za 1500, ze ji prebalily do zlutyho pytle, prejmenovali a 17kg stoji 1700
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 15:20
- Nahlásit
cernejcaj
tak zdrazuje se vsechno a pekne potichu tak proc ne granule
ono ale v ty kvalite uz podle me nic cenove srovnatelnyho s acanou nenajdes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 15:23
- Nahlásit
tak jeste rychle naobjednat dopredu modrou ze sklad..zasob
ale proste hypo sem si brala s tim platem.co dostanu a slo to taky v poho x let, takze clovek se nauci a zvykne si. jen srazka s realitou nic moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 15:29
- Nahlásit
cernejcaj
tak jasny ze si zvyknes ono ti nic jineho nezbyde
holt psum koupis levnejsi granule vyletu budes mit pulku a ve zbylem usetrenem case si budes na zahradce okopovat brambory a mrkev abys mela jidlo zdarma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 15:43
- Nahlásit
maya
jak rikas. diky premire vilnyho casu ze me bude akcni bezec asi po 4letech sem vlezla do alberta u zvonarky. chyba. v tescu bych mela nakoupeno, zaplaceno jen za dobu, kdy tu cekam u pokladen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 15:53
- Nahlásit
sem si misto stare karty k uctu vyhodila novou aneb kdyz na me vykoukla z penezenky stara, doslo mi, ze budu bufetit
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:12
- Nahlásit
cernej caj levnejsi granule, ktery bys dala jeste psovi?
co baští teď - jakou acanu? jaký máš cenový limit ?
teď jsem koukala ND LG kuře je 12kg za necelou tisícovku a jsou super na ochutnání psiskům můžu poslat... nebo OptimaNova kuře + rýže ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:22
- Nahlásit
HaZa
Díky za tipy, ochutnávky netřeba, mám doma popelnice A myslím zrovna N&D jsem měla ochutnávky a docela jim to jelo. Optimanova neznám, taky se podívám
Teď krmím právě modrou Acanu a čekám na balík nízkotučnýho Marpu pro tlusťošku, acana má 18% tuku a ona z ní dycky nabere, ale říkám si, lepší na zimu obalená a na jaro zhazovat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:23
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrý,takže bez jídla?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:27
- Nahlásit
čaj Najt už začal asi hubnout... zřejmě do plavek - zmetek jeden. Celou zimu jsem si pochvalovala, jak hezky žere, že už vždycky snídá (i před výletem - už nemusí mít páník kravatu ) a v posledních dvou dnech už opět nechá kus snídaně... a s chutí až večeří. Takže v létě těch osmdesát kilíček mít zase nebude...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:31
- Nahlásit
Maya
nastesti stara ma platnost do konce unora ale zatrnulo mi. Novou uz mam v penezence
Xerxová
dyt je hubenour i tak, a zacal hubnout? tak asi fakt reaguje i na zimu/leto a kdyz je teplo tak nema chut
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:54
- Nahlásit
čaj no ještě asi nehubne - blbě snídá dva dny... ale jak ho znám... Nasvalený je, hrudník má jak stodola - jen ten pas má jak vosa a žebra znatelná skoro všechna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 19:55
- Nahlásit
Xerxová
že by už se oteplilo? teď má teda tejden lejt, takže už asi fakt jaro
Dorin taky zhubnul, Lokin nevim, v těch chlupech to nejde ani našahat
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 20:27 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
cernej caj ségra má chovku jestli se nepletu ... tady URL když si řekneš dostaneš na optimu chovatelské ceny a akci na 5+1 zdarma ;) jen se odvolej na mě ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2017 21:05
- Nahlásit
HaZa
dík, mrknu a zeptám se.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 08:19
- Nahlásit
Maya
co bys rekla na slozeni samsfiled ? hledam barely a narazila sem na akcni 4+1 zdarma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 08:32
- Nahlásit
cernejcaj
proste normalni prumerny granule
zajimavy je tohle http://www.psikrmivoradce.cz/clanky/recenze/co-maj i-spolecneho-krmiva-profine-ontario-sams-field/
jsko byt tebou ja bychto moc neresila psy mas dospely takze nerostou takze kdyz pitrebujes neco levnejsiho tak dobry jakykoliv prumerny granule ve kterych neni nejaky vylozeny pruser
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 08:55
- Nahlásit
Maya
jj, prave ted mam dilema, zda za postovny dat cenu barelu nebo vzit ty granule a mit postovny zdarma sice budou dva mesice lezet doma, ale to se nemuze zkazit
OK, diky moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 08:58
- Nahlásit
cernejcaj
neotevrenej pytel v pohode vydrzi zvlast ted kdyz nejsou vedra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 09:05
- Nahlásit
Maya
jinak teda profine jehne nakonec se zda taky celkem zajimavy i krz cena/vykon.
Prijde mi fakt docela masakr, ze totozny slozeni muze byt takhle i o 30% drazsi jen v jinym pytlu... a clovek nema kapacity vse porovnavat sam.
|