Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:44
- Nahlásit

Maya
no zas yamahy sou dobry, moje fakt maj 18 let a porad hrajou

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:48
- Nahlásit

cernejcaj
no prava ze sem si rikala ze teda kdyz uz je lepsi dat 3 tacy za yamahy nez 2 za nejaky noname znacky Fox nebo co to tam maji
vic za to davat nechci a zas takovej vyber v tehle levnejch neni pokud nechci ty primo detsky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 10:52
- Nahlásit

Maya
a to teda chces pro sebe se ucit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 11:18
- Nahlásit

cernej caj
ne, tady na Mělníku (na tu lhotku to je daleko, to se při akutní nemoci nedá),
Ja taky nenavidim telefon a netopejro sefovi sem volala
to spíš zazdil ten šéf

Lucku nevezmou. Na 28.2. jsme objednaní do PPP, tak třeba budou vědět něco tam, protože já o ostatních školách nemám informace, jaké jsou.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 11:20
- Nahlásit

cernejcaj
primarne pro sebe s tim ze neco naucim neter protoze ona se o tyhle veci zajima a ma na to talent ale rodice s ni tyhle aktivity nechtej podnikat a me to pripada strasna skoda a jelikoz ted je u nas denne tak je prilezitost
teda jako doufam ze zurocim svoje hudebni vzdelani hry na akordeon a s knizkou vyuky pro zacatecniky nejaky to zabrnkani zvladnu a neskonci to u ovcaci ctveraci
bohuzel akordeon jiz nepripada v uvahu protoze jak jsem si zjistila oprava meho 20 tacu a vice, koupe noveho srovnatelneho 30 az 40 tacu takze nejsem silenec a na to domaci brnkani mi postacej klavesy za 3 tacy i kdyz to bude vyzadovat vic usili se na to neco naucit

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 11:21
- Nahlásit

kachna
nevim co je PPP ale drzim palce at se vam podari najit nejakou prijatelnou skolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 11:28
- Nahlásit

kachna_
jj, ale tim chcu rict, ze obcas je to proste nutny udelat a volat, nez cekat, protoze se mohlo stat, ze zapomene nebo cokoli a nedockas se nidky.

Skoda, maji plno? a od dalsiho roku?

Maya
aha, to by bylo dost super. ty umis hrat? je skoda, kdyz rodice cilene zazdej veci, co by deti fakt bavili a tim nemyslim jako koupit si domu kone

hele, muzu si to dat jako hec a taky se zacit zas trochu ucit

jinak teda ses hustaaaa ze hrajes na harmoniku, to se mi desne libi ale teda to je masakr ty ceny, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 12:18
- Nahlásit

cernejcaj
neumim hrat na klavesy ale tak doufam ze kdyz uz clovek umi na neco jineho s klavesama ze to nebude az tak hrozny se neco naucit
mozna naivni predstava
no jo kdyz ma nekdo rodice co uznavaj jen sport tak holt na tyhle humanitni veci musi zapomenout
jj taky se zacni ucit schvalne kdo prvni zabrnka to vohrany pro elisku nebo tak neco
jsem koukala ze prodavaj knizky vyuka hry na keyboard toz jich hodlam nekolik zakoupit
na harmoniku jsem nehrala uz minimalne 10 let od ty doby co se mi rozbila taky mi pripada celkem skoda ze to clovek zapomene ted chtel synovec vysvetlit nejaky stupnice a jsem se musela uz trochu podivat po netu takze kdyz si to trochu osvezim tak to taky nebude k zahozeni si myslim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 12:25
- Nahlásit

Maya
tak nejaky jednoduchy pisnicky das podle not v pohode kdyz umis noty a pak to chce akorat se nejak naucit k tomu ty akordy na levou, ale tam asi jako dvourucka mas lepsi zkusenosti, pac krom hrani musis i mackat ty cudliky na harmonice, ne?

jo budem si posilat nahravky a porovnavat ja umim elisky jen takovej ten znamej napev, kdysi sem umela do toho machat i druhou rukou ale ted uz asi neumim ani noty

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 12:48
- Nahlásit

Maya
Ty fakt umíš na akordeon, to seš dobrá, takovejch tlačítek a k tomu ještě klávesy .
Pošlu mu to mailem, ty klávesy
Maya
pedagogicko psychologická poradna - Lucka totiž občas vynechává písmenka a co je horší, zaměňuje + a - a otáčí čísla (36 počítá jako 63) a já bych docela ráda věděla, jak s tím pracovat.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 13:20
- Nahlásit

kachna
no chodila jsem 7 let do hudebky 2x tejdne tak to se clovek neco nauci
ale zas se souborem jsem se xkrat vyhla skole kdyz jsme otvirali nejakou mistni vystavu a nebo vitali nejaky komouse
dik za ten mail
tak ona Lucinka bude asi nejaky dis to by ti meli tam poradit a urcite to neni na skodu
cernejcaj
no prej to umi i nahravat ty klavesy ale jestli to jde z nich nejak dostat ven to nevim
ja mam u klaves problem s pohybem rukou, ozkouseno na klaviru ze jako na harmonice jdou ruce nahoru a dolu coz je ekvivalent pred sebe a u klaves musi jít do stran a me jdou dopradu takze mi ta klavesnice na sirku brzo dojde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 13:25
- Nahlásit

Maya
tyjo, tak to ses drsna, ja aorat tusim ze si psala o kytare? tak to musis dobre hrat

to nacvicis

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 14:06
- Nahlásit

cernejcaj
kdysi mozna ted už urcite nic moc protoze to zapomenes jako vsecko
kytaru mam doma ale to jsem byla jen brnkaci samouk podle knizky kdyz mi bylo asi 15 a nejak me to nechytlo toz ta si tam od ty dobe pekne visi uz asi jako starozitnost ale byla tenkrat taky dost draha a si pamataju ze jsme ji kupovali az v Praze v Kotve

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 14:25
- Nahlásit

Maya
no ja uz se tesim, az se muz zbavi tech svejch X kytar, protoze na me ceka kytara po mamince ale nemam ji kam dat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 14:42
- Nahlásit

kachna_

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 15:16
- Nahlásit

kachna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 16:50
- Nahlásit

achjo zrusili autobus na kretej sem sla takze 20minut cekani, by si yo taky mohli odpustit furt tema spojema hejbat.

sem.si chtela koupit hrnec a ukqzalo se ze tqkovej jako akorat sorokej a vysokej snad nikde nemqj a na internetu si ten ideal zas nedokazu predstavit. nerezovy nechcu, peknej ceskej smalt, ne polsky vrabeny v cine... tak asi budu naveky bez hrnce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 17:49
- Nahlásit

ufff - snad jsem v pohodě obhájila výstupy udržitelnosti projektu (máme velkou kontrolu z ministerstva)... Pak jsem si potřebovala pročistit hlavu a vzala psíka na dlouhou procházku - sice vodítkovou cestu civilizací, neb v lese je sněhu stále moc a neschůdného... ale i tak si to chlapec myslím užil...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 18:25
- Nahlásit

kachna_
belis nádobí tam měli, ale já potřebuju něco menšího, na rejžu, pár brambor, malou polívku... případně pak takovejhle větší třeba na guláš a belis mám jako favorita. chcu dva. doma sme mívali akorát velikej s jedním dlouhým uchem, ale to se už skoro nedělá

nové info o Máje? neměla jsi volat odpo?

Xerxová
tak šikovná jsi pracovně i jako venčitelka poctivá

Já udělala várku pusinek pro švagra na oslavu, tak uff, mám splněno a už vařím rejžu pro ferinku, radši ještě dostane i když snad už dobrý všechno

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:19
- Nahlásit

cernej caj
u nás maj i dvoulitráček třeba
https://www.eva.cz/zbozi/DOP13989/kastrol-s-poklic i-belis-litina-2-l/

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:24
- Nahlásit

cernej caj
tak třeba kvalitní věci do kuchyně maj třeba tady https://www.kulina.cz/ hrnce si tam můžeš filtrovat i podle velikosti, ale je to holt investice

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:30
- Nahlásit

cernej caj
nové info o Máje? neměla jsi volat odpo?
že jí budou muset zklidnit, aby si odpočala, protože vůbec nespí

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:43
- Nahlásit

kachna_
tak je asi vystreslá chudinka, Kim byl na veterině jeden den a byl z toho hotovej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:51
- Nahlásit

kachna_ Maya

díky,
nakonec jsem objednala z netu tuto sadu, to se mi zdá početně i velikostně celkem OK.

Škoda, že na prodejně měli buď obří, nebo design, co se mi nelíbil... No a rendlík sdlouhým uchem si zatím nechám ujít

kachna_
no to je blbý, jestli je vystresnutá, což ji teda chápu, tak to pro ni asi bude lepší, i pro hojení

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:56
- Nahlásit

cernej caj
z netu
proč mi to děláš??? Já byla přesvědčená, že nic nepotřebuju. Potřebuju to všecko!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 19:58
- Nahlásit

kachna_

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 20:39
- Nahlásit

kachna chůdě Mája. Snad se brzy dostane ze stavu, který ji brání v domácí léčbě.
Se školou je to smůla, ale v PPP je dobré se zastavit a nechat Lucku vyšetřit. Budeš moudřejší - a pokud tam nějaké to "dis" bude - dá se vhodnou metodikou hodně věcí "opravit" tak, že se časem vůbec neprojeví.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 21:22
- Nahlásit

Xerxová
nj, děsim se každé smsky, že se třeba zhoršila (a ono to zatím jen potvrzení platby za slepičky)
PPP
však jsme objednaní už od prosince

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 22:10
- Nahlásit

cernej caj
to jsou krásný hrnce, takový jsme mívali kdysi
a ty plecháčky!!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2017 22:14
- Nahlásit

Vychytávky z 19. století, nechcete-li mít na dlouhých trasách puchejře, dejte si do ponožek mejdlo

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání