Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:08
- Nahlásit

co by taky jineho cloveka melo napadnout
že bych uháčkovala pro štěně bačkůrky? (teda, ne že bych to háčkovala já)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:09
- Nahlásit

Janiii
taky jsem to nekde slysela ze je to spis geneticky nez vnejsi vlivy kazdopadne strasak je to peknej

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:10
- Nahlásit

mam v horoskopu na tento tyden takze ocekavam tu zaplavu nabidek, nejstrucnejsi nabidka bude zaiste finska

Máte-li v úmyslu studovat nebo pracovat v zahraničí, během víkendu dostanete několik nabídek. Nenechte se očarovat pohádkovými přísliby, nejstručnější a zdánlivě průměrná bude ta nejlepší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:16
- Nahlásit

Janiii
ale torze to nebude
no prave, ty backurky podle me byly jasny znameni a segra cacorce jen zmateni

Tak to je castecne nevyhoda, ze to teda muze prijit fakt kdykoli, to uz aby clovek hlidal ctyrnozce fakt furt... tak snad uz bude vsechno v poradku

A doufam, ze i u tebe bude vsechno zdarne, to uz teda mas za par kdyz uz mas tu skoro torzi?

Maya
no ja si to taky nedovedu moc predstavit

ale nerada bych dala cely odstupny za ksrine na miru, u kterych mam pocit, ze me zavali a padnou na me

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:18
- Nahlásit

Maya
nacrt prave tim, ze mame pidi pokoj tak nevim. ted ty skrine maji 250cm na vysku ale jsou vsechny kolem horni zdi ted a postel je pod dverma pod oknem, takze je "daleko" pro predstavu

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:19
- Nahlásit

to uz teda mas za par
cernej caj
zas takovej balon ještě nejsem - jsem v půlce, termín začátek července. A zatím se zdá podle všech vyšetření i genetiky vše ok, tak doufám, že to tak zůstane.
A to nebylo zmatení - prostě Cácorka bude velká ségra ochranitelka malého psovoda

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:21
- Nahlásit

Janiii
tak ještě že tak.
Gratuluju, jak ke zdravé psici, tak k očekávanému mláďátku (ať to bude cokoliv, štěňátko či děťátko)
Užijte si to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:23
- Nahlásit

janiii gratuluji ke "štěníkovi"
Torze je prevít - fakt jsem se snažila mít všechny dostupné informace (ony ty dogy prostě jsou nejohroženější plemeno) - a už se ví, že se nic neví... Žádné z doporučení (misky ve výšce, klid na pelechu, typ stravy...) se neukázalo jako jednoznačné...

Držím se rady našeho "starého" pana doktora (chodíme do stejné ordinace, jen už k další generaci) - že nejhorší je odepírat psovi pohyb. že jedině silné vazy kolem žaludku ho udrží ve správné poloze. A že nikdy nažrané šelmy ihned neulehly a nespaly bez pohybu - vlčice s nacpaným pupkem klusala za vlčaty... že dřív lovečáci běhali s polonaplněnými žaludky (aby hlady nenačínali zvěř). Krmím žrádlo, které vydrží chvíli v žaludku (aby nebyl většinu dne prázdný) a dopřávám psisku pohyb...
Koneckonců naštěstí se vám torze vyhla... Znám psy, kteří dilataci mají opakovaně - a majitelé ji "vyběhávají" - pes se vykrká a "vyprdí"... Ale rozhodně toto netestovat, pokud není veterinář na blízku - jen někdy vyzkoušet jako "první" pomoc - a pokud hned nezabere - jet !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:25
- Nahlásit

Janiii
Tak to máš podobně, jako kamarádka, taky má termín v červenci. Akorát teda ona chudák vypadá, že by ji už rovnou mohli vodvést, takže čekám minimálně paterčata

Já to tak pochopila, že cácorka bude velká ségra malého tvorečka, ale asi že to slovo ségra může někoho zmást na další vrh

Maya
kde bys koupila tlustici, kdyz chci na doma kytku?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:48
- Nahlásit

cernej caj
kde bys koupila tlustici, kdyz chci na doma kytku?
já mám, velmi odolnou. Už přežila povodeň a moje zacházení už taky přežívá 28 let (dala jsem jí babičce k narozkám v roce 1989), můžu ti jí zkusit poslat. Dokonce mám zítra cestu na poštu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:50
- Nahlásit

kachna_
tyyyjo, to bys byla skvela, ja si teda budu muset nastudovat, jak se to sadi

do mailu chces adresu nebo mas?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:56
- Nahlásit

cernej caj
do mailu chces adresu nebo mas?
chci
jak se to sadi
píchneš to do květináče se zeminou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 14:02
- Nahlásit

kachna_
Díííík, za to ti pak nějak musím dovést ty tempery

No musím asi koupit květináč a zemina stačí ze zahrady? nedává se do toho rašelina na sukulenty?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 14:09
- Nahlásit

cernejcaj
jinak tlustice mivaj vsude ja tu svoji mam tusim z kauflandu ale tak ta od kachny bude odolna to se hodi

tak ty skrine jak mas me by asi vubec nevadilo a klidne bych je dala az do stropu ale ja mam rada uzavreny prostory tak ono to bude spis podle toho asi jak kdo
prinejhorism muzes dat nizsi a nastavec jen na tu rovnou co je dal od postelel
pripadne ten roh u postele si muzes nechat otevrenej polickovej na odlehceni

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 14:10
- Nahlásit

cernejcaj
neni to prřimo jen raselina jako na masozravky ale hlina na sukulenty a by to chtelo v hline ze zahrady riskujes ze ti to shnije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 14:25
- Nahlásit

Maya
presne, kdyz vydrzela kachne 30 let i povodne, mam nadeji, ze mi vydrzi aspon rok, zajistenej tuhej korinek

ja si pred rokem koupila bonsaj. Uz je uschla premyslim, jestli ji mam vyhodit, nebo ji jeste chvili nechat. Je takhle uschla uz asi pul roku (ji zrejme uhnily koreny), ale me prijde dobra i tak. Ale podle fengsuej mrtvy kytky nejsou dobry mit doma

JJ, ten roh u postele, je to cca 25cm, chci odlehcenej jen nekolip policek, aby to suplovalo i stolek u postele na telefon se suplikama na spodary/fusky, tak to je fakt, ze by mohlo byt v poho pocitove. Ja zas prave mrnavy tmavy preplneny prostory nerada ale my nemame moc moznosti

OK, ja se zeptam na hlinu na sukulenty, dik

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 15:15
- Nahlásit

cernejcaj
ja uz mam doma jen sukulenty protoze zaliti tak jednou za tejden nebo za dva je tak maximum my pece
vsechny krasne rostou krome ty poustni ruze ktery na stridacku shazuje listy a zase obrazi takze je mi ji lito vyhodit
nejlepsi je koupit nejakou malou sukulenti hvezdicku a je sance ze ti s toho naroste celkem velka kytka jen nektery mi zustaly mrnavy
bonsaj bych se ani neodvazila vzit do pece

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 15:15
- Nahlásit

cernejcaj
taky asi teoreticky bys tu skrin odlehcila prosklenejma dvirkama a nebo zrcadlem

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 15:30
- Nahlásit

Maya
ja uz mam doma jen sukulenty protoze zaliti tak jednou za tejden nebo za dva je tak maximum my pece
jsem dáááááál. Mám jen kaktusy a tu tlustici, přes zimu nezalejvám a přes léto jsou venku (zalévám v dubnu a první půlce května, výjimečně v létě. Podotýkám, že kvetou).

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 15:39
- Nahlásit

kachna
me kaktusy vzdycky chciply asi je moc zalejvam
sukulenty se ukazaly jako ideal
teda kaktus mam jeden stoletej a pak jednu voskovku a fikus benjamin ale zachazim s nima jak se sukulentama a furt žijou tak asi se nektery kytky umej prizpusobit
ven teda nic nedavam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 15:53
- Nahlásit

jo, neco takovyho taky potrebuju

skleneny dvirka nechci at nevidim ten borcus a zrcadlo na postel by me sralo bych se mohla pak lekat nejakejch odrazu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 19:38
- Nahlásit

cernej caj
no já bych možná nechala udělat extra nástavce a kdyby mi to tam pak vadilo, tak bych je prodala, nástavce na skříně scháněj lidi furt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 20:17
- Nahlásit

Maya
no budu mít nástavce extra, ale takový asi blbý rozměry. Navíc sem to dneska úplně převymyslela a asi si budem moct nechat i ty starý hnusný skříně na kartotéky z firmy, co sme kdysi koupili za litr všechny i s nastavcema sice budem zas skakat po posteli, ale muz proste neni schopnej rozumnyho kompromisu, jediny, co nechce, abysme nechavali udelat skrine na miru, takze abychom se zbavili skakani po posteli pri otevirani okna, budem skakat po posteli pokazde, kdyz polezem do skrine fakt me asi jebne

birma
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 22:05
- Nahlásit

Pohovor jsem přesunula úspěšně na čtvrtek, takže agi zítra stíháme a ještě jsem odpověděla na inzerát na super práci, sice asi dost náročnou, ale bavila by mě, tak držte palce

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2017 22:52
- Nahlásit

Janiii
Huuuuf teda, brrr s Cacorkou. Snad se to nebude opakovat! A jeste bacha na slezinu, ta se rada taky dilatuje castecne, pri podobnych problemech - to te nechci desit, ale fakt radsi mejte oka na stopkach!
A jinak GRATULUJU!!!!! k budoucimu prirustku, navic to bude figurant, ideal do pejskarsky rodiny! Uzivej si ve zdravi, klidu svuj balonovitej stav a at je vse v poradku! Krasny backurky ma uz predem upleteny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2017 06:23
- Nahlásit

birma
drzim palce!

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2017 07:49
- Nahlásit

birma
tak to drzim palce ale tak neznamenala by narocna prace min casu a vyletu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2017 08:56
- Nahlásit

Maya
nacrt loznice sem puvodne si rikala, ze tam udelame stenu a budem tam chodit z boku postele ale nakonec sme si rekli, ze to zkusime udelat takhle
- ty skrine mame 4, sou uplne stejny a akorat nam tam vyjdou + 10cm fuk od ty venkovni zdi

sem si rikala, ze tu jednu snizime tak na 150cm, aby na ni mohla byt lampicka, knizky, budik, a v te druhe zapostelni spacaky pro to se casto nechodi

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2017 09:32
- Nahlásit

cernejcaj
tak to nevypada az tak spatne strejne ma clovek x veci ktery moc casto nevytahuje tak ty muzou bejt za tou postelijsem ted cetla ze eu sechysta zakazat latky co se pouzivsj na nepromokavy materialy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2017 09:37
- Nahlásit

Maya
jo taky sem to cetla... takze i takhle ne uplne prodysny nepromokavy veci, budou jeste min prodysny takze se muzem vratit k plastenkam, budou vyrazne levnejsi pak proti obleceni k prdu

jj, si rikam, ze by to mohlo byt zajimavy reseni. Akorat to posune postel o pul metra k onu, takze budu muset z 50skrinky pod dverma (na hloubku) udelat 38, aby se tam dalo vubec chodit, ale tak ohledne uloznyho prostoru i mista kolem postele nam to nakonec vyresi mnohem lip

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání