| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
díky ta gratulace, jinak dva neudělaali a ti drzý důchodci jo, ale jen kvůli tomu, že si komisař šel vařit kafe a oni to opsali!!!!!!!!!!!!! jak si ty starý hovna vůbec mohli dovolit!!!!!!!!!!!!!! já je ale nabonzuju až bude příležitost, natvrdo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:20
- Nahlásit
Adiddaska
no vono je to pod terasou a nejde se k tomu dostat. je to děsně nebezpečný
vim,musíme to ale zabít...je to naše mise
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:21
- Nahlásit
kejtlin
jak si ty starý hovna vůbec mohli dovolit!!!!!!!!!!!!!! já je ale nabonzuju až bude příležitost, natvrdo
bejt tebou je i zmlátim zasmrádlý důchoci,vybij se na nich i za dědka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
mlátit je nebudu, bych je musela zabít.Ale chápeš, že mladý lidi se to drtěj, no já si to tedy dvakrát přečetla a oni to drze opíšou!!!!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:24
- Nahlásit
kejtlin
.Ale chápeš, že mladý lidi se to drtěj, no já si to tedy dvakrát přečetla a oni to drze opíšou!!!!!!!
drzý geronti... poslední dobou se roztahujou všude....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
počítač nezvládaj, to volej 2 lidem co s tím, já totiž automaticky nevím, neumím, máš stejný peníze jako já, nebudu za tebe dělat.Za mě taky nikdo nedělá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:34
- Nahlásit
ten geront co ho udělali předákem, má posílat obchůzky jednou za měsíc ve formátu pfd, on ani neví co to pfd je, říká tomu ddt, protže si ani to pfd nepamatuje, on je 4 dny doma a zapomene heslo a šéf si myslí, že si to do toho formátu dá!! velmi naivní člověk.On si zřejmě myslí, že to budu posílat za něj-sloužíme spolu, ale to se dost splet
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:51
- Nahlásit
kejtlin
on je 4 dny doma a zapomene heslo
uááááááááááááááá
hele vedle maj novýho..no staronovýho třídního nepřítele a pořádaj na něj hon..že chtěl vraždit pejska než by ho kastroval, že to napsal na debilní psí forum přitom pro reálnýho vraha psů nemusej chodit ani z vlastních řad..měli by s nim asi pro výstrahu udělat proces jako s Miladou Horákovu ...vivat honu na čarodejnice, pochodně do ruk od másla a jedém
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
uááááááááááááááá
ty se tomu směješ, ale bohužel je to pravda , nevíš co to je s tim slouřit, on udělá průser a vezeme se oba
hele vedle maj novýho..no staronovýho třídního nepřítele a pořádaj na něj hon.
nemám čas dočítat, jdu se psama ven se uklidnit a přemlouvat Gošu aby vysrala ten pytlík
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:01
- Nahlásit
kejtlin
ty se tomu směješ, ale bohužel je to pravda, nevíš co to je s tim slouřit, on udělá průser a vezeme se oba
no jo,gerontí gang tam máte...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:06
- Nahlásit
Hoj všem, jen jsem chtěla podat hlášení o zachráněným kocourovi:
Mamka už ho má doma a je z něj zcela na měkko, nebyla mi ho s to ani půjčit do ruky, furt se s nim mazlí a neustále ho vykrmuje, takže z kočičího ducha konečně přestaly trčet kosti Myslim že líp skončit nemohl, má všechnu lásku a pozornost co by si zvíře mohlo přát a velmi rychle toho zvládl začít využívat
Psi mají zákaz k mamce chodit, chudinky, zcela spadli z lopatky, protože u mamky vládne kocour železnou pěstí
čááááu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:07
- Nahlásit
Grin
Mamka už ho má doma a je z něj zcela na měkko, nebyla mi ho s to ani půjčit do ruky, furt se s nim mazlí a neustále ho vykrmuje, takže z kočičího ducha konečně přestaly trčet kosti Myslim že líp skončit nemohl, má všechnu lásku a pozornost co by si zvíře mohlo přát a velmi rychle toho zvládl začít využívat
senzacééééééééééééé,tralalaláááá...Severusek se má jako prase v žitě,bylo jasný že se do něj mamka ihned zamiluje
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:47
- Nahlásit
Grin
měla bys to poslat tý vetce, že Severus děkuje pánům profesorům, co jí nenaučili najít žílu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:54
- Nahlásit
ty jo jako klika ze to frajerka nenasla
jinak od ted vim ze verit necemu co vidim na vlastni voci nebudu!dulezita je virtualni pravda
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:05
- Nahlásit
sarax
ty jo jako klika ze to frajerka nenasla
kdo nenašel co?
jinak od ted vim ze verit necemu co vidim na vlastni voci nebudu!dulezita je virtualni pravda
No jasný když vidíš souseda že má svýhopsa normálně se o něj stará...stačí jeden mail a už víš že je EE a když ne vrah minimálně nebezpečnej psychopat
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
to už neni možný ani
Nooooo....nějak se mi tomu všemu taky nechce věřit! Ale oběd byl gůt a společník taky,nebylo to vůbec rozpačitý setkání,ale moc příjemný.....prej to zopakujem,až se vrátíme z Englendu a von vodkudsi z hor.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:18
- Nahlásit
Jebloň
Nooooo....nějak se mi tomu všemu taky nechce věřit! Ale oběd byl gůt a společník taky,nebylo to vůbec rozpačitý setkání,ale moc příjemný
hmmmmm....to jsou věci teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 16:33
- Nahlásit
Grin
číčák je krásnej
all
ani procházka mě neuklidnila.Ukázka jak kokot dojebal kamna, těm kamnům bude v srpnu rok !!!!!!!!!!!!!a na fotce jsou umytý, to co tam je už nikdy nikdo neumeje
taky jsem řekla, korunu nedám na věc na kterou on bude šmatlat, púrotže to zasviní nebo totálně zkurví!!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:20
- Nahlásit
kejtlin
to sundáš, existuje pěna na čištění trouby, tím to posktříkáš, necháš chvíli působit a setřeš to, nevěš hlavu, fakt to půjde pryč. Znáš to nebo mám se kouknout na název?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:30
- Nahlásit
Eninka
Znáš to nebo mám se kouknout na název?
pěnu jsem koupila v Lidlu a nefunguje to, za jinou dávat peníze nebudu, nemá to cenu, bylo b y to za chvíli znova, tohle už je několik měsíců.
je to ohořelý, vypadá to jak od omastku nebo napálený
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:53
- Nahlásit
kejtlin
musíš mít blbou pěnu, i na několik let napálenýho seškvařenýho sajrajtu třeba v té troubě, ale i na sporáku to funguje. Když je toho víc, musíš tu pěnu dát víckrát po sobě na ty místa a ona to postupně rozpustí, někdy jedna vrstva nestačí, no ale ty asi víš sama, jak to máte. Nechci ani zlehčovat Lídl, ale dost věcí tam prodávaj míň kvalitní, co si budeme vykládat
Ale nechci ti do toho kecat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:01
- Nahlásit
Eninka
já se na nějaký kamna co zkurvil dědek můžu vymrdat!!!!!!!!!! stejně mu za chvíli ukopnu palici tak je to jedno.Opět a zase debil, vyndám maso z mrazáku, pro psy, dám rozmrazit a ten dement tam udělá díru, aby vyndal kus masa pro kočku-kočka samozřejmě dostává najíst ode mě, kdybych spolíhala na dědka tak to tu všechno pochcípe hlady a žízní, tu díru nechá nezakrytou a mouchy tam co...nakladou vajíčka takže já třeba kilo masa vyhodím, já na to totiž mám mám plat 10400!!!!!!!!!!!!!!!!§ zmrd debilní, příště mu to maso oflákám o držku
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:17
- Nahlásit
kejtlin
já vím, že seš na dědu naštvaná, ale ber to tak, že lepší už to nebude a když budeš zuřit, tak z toho bude blbě jen tobě. Ty vajíčka jsou nahovno, to uznávám, ale je starej, tak je nemotornej a nepřemýšlí už tak, dej si panáka, nohy na stůl a hoď to za hlavu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eninka
za hlavu to házím 10 let kurva číše přetekla nešlo to donekonečna, i doktorka mu říká až sem půjdete vykoupejte se, ne to prase nemytý dementní se bude mejt jednou-dvakrát za rok
edit: a kde na to mám do píči asi brát peníze???? abych to mohla házet za hlavu???????
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:38
- Nahlásit
kejtlin
ach jo, no....třeba tě za odměnu za to všecko čeká nějakej krásnej život ještě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:41
- Nahlásit
Eninka
ach jo, no....třeba tě za odměnu za to všecko čeká nějakej krásnej život ještě
no jasně naivní jsem nebyla nikdy a nemyslím, že ve 33 začnu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:57
- Nahlásit
kejtlin
dědek je špatnej no, vo tom žádná...at neleze vůbec k plotně smraďoch
Eninka
hele už se nauč sem dávat fotky pesanů taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
dědek je špatnej no, vo tom žádná...at neleze vůbec k plotně smraďoch
myslíš, že to ovlivním, když jsem 13hodin v práci? Má navaříno+chodí na obědy, ale on by žral jen maso ale žádný nekoupí, tak to je pak těžký a oni nemají ve škole denně maso??? to je divný kurva
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:02
- Nahlásit
kejtlin
nebuď skeptik, hele může dojet princ na bílým koni, můžeš vyhrát ve sportce, může přijít pohádkové dědictví po nějakém neznámém strýčkovi z Emeriky, může přijít nějaká úžasná pracovní nabídka, no toho je co by to ještě mohlo být
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:03
- Nahlásit
Eninka
nebuď skeptik, hele může dojet princ na bílým koni, můžeš vyhrát ve sportce, může přijít pohádkové dědictví po nějakém neznámém strýčkovi z Emeriky, může přijít nějaká úžasná pracovní nabídka, no toho je co by to ještě mohlo být
jasně vole, tak ten byl dobrej
|