| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 20:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
celkově jsi podvratnej potetovanej živel s červeným vlasama...a ne uprděnej maloměšťáckej podvodníček no.... a to se neodpouští..dokonce asi ani pod krávou ses nenarodila
A sem na to pyšná.
Eninka
já žila svůj úděsnej život dva dny se zahradníkem na zahradě a musím říct, že mi to tu krásně udělal. Teda bylo jich víc
Ty se nezdáááááš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 20:48
- Nahlásit
byla jsem v tescu koupit něco k jídlu a koupila si rybízový Frisco a doplnila ovocný pivo, grepový neměli, koupila jsem citronový a jedno v plechu limetka+bezinka, to jsem ještě nepila
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 20:57
- Nahlásit
Eninka
musím říct, že mi to tu krásně udělal
no vidiš a to se vyplatí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 20:57
- Nahlásit
Jebloň
Ty se nezdáááááš
že jóóó......já jsem tady doma taková jeptiška se vším všudy, někdo je kvůli tomu v klášteře, já mám klášter zde
A pak dojde na dva dny pět šikovnejch mužíků a dělaj mi pomyšlení - posekali .........trávu samozřejmě, přeřízli mi.....několik stromů a keřů, pohnojili to.....trávu, vydrbali....zbytky suché trávy po zimě, a tak podobně, to se mám
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:01
- Nahlásit
kejtlin
byla jsem v tescu koupit něco k jídlu a koupila si rybízový Frisco a doplnila ovocný pivo, grepový neměli, koupila jsem citronový a jedno v plechu limetka+bezinka, to jsem ještě nepila
ty seš už taky malej alkáček koukám..no já chlastám skorem furt s mužem,teda v přimřený míře vínečko a tydlenc frisca taky..
ale dnes teda chlastat nebudu, když jsem po dlouhý době u rodičů a zítra dělám generální úklid bytu a už ho nabídku k prodeji,stejně v něm vůbec nejsem...a uvidim jestli a jaká bude poptávka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:08
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty seš už taky malej alkáček koukám
já nechlastám denně, ale mám dovolenou tak můžu chlastat měla jsem v plánu o dovču chlastat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
kejtlin
já nechlastám denně, ale mám dovolenou tak můžu chlastatměla jsem v plánu o dovču chlastat
já to myslela pozitivně jen si dávej!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:11
- Nahlásit
kejtlin
já nechlastám denně
A to já zasejc soro jo.
ale mám dovolenou tak můžu
Nechci vidět,jak to bude vypadat o dovolený.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:36
- Nahlásit
Jebloň
A to já zasejc soro jo.
ty jsi regulérní označenej alkáč takže u tebe se to předpokládá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:57
- Nahlásit
hele kdo co chlasta,kdo komu to a jak udelal---vymejslim afery tak nestiham
Simici dneska nezlobi a datadisk mazlicci byl dneska na gauci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:52
- Nahlásit
i když jsem odpo chrápala, tak na mě padá spánek, jdu do peří přečíst pár stránek knížky.dobrou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 06:57
- Nahlásit
Jebloň
Máte pěkný baťůžky na tu velkocestu,malinko i závidím
Sízra Milanová
zase si někde žijete vaše ubohý životy a nejdete ani na net?
Nehoráznost,co? Budiž ti útěchou,že jsem se nezbavila ani jednoho svýho starýho psa a kamarádce surově nevychovávala jejího psa.Nuda prostě nuda...
Gagina má rentgen za sebou,bez náznaků přítomnosti meta,srdíčko doktorku překvapilo ,vzhledem k věku čekala podstatně horší stav.Takže jsme nasadili Karsivan.
A malá Šerynka si vyrobila slušivý hotspot velikosti mužské dlaně pod krkem a velikosti mexického dolaru za krkem.Takže je vystříhaná,ATB devastovaná a moc ráda se chodí ukazovat panu doktorovi.Včera tam byl s ní syn a říkal jak si pobrukovala,když ji to mydlinkoval,pak mu dala hudlana.Je to děvka v psím kožiše,co jde po vetech
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:56
- Nahlásit
Eire
Máte pěkný baťůžky na tu velkocestu,malinko i závidím
Já už si nezávidím.....včera jsme si už cvičně zabalili a je to těžký jako kráva.
Gagina má rentgen za sebou,bez náznaků přítomnosti meta,srdíčko doktorku překvapilo ,vzhledem k věku čekala podstatně horší stav.Takže jsme nasadili Karsivan.
Uf,uf,uf......mi jsme na rtg a krv objednaný s Brůsem po dovče,páč hůř vstává a je celkově ztuhlej.
A malá Šerynka si vyrobila slušivý hotspot velikosti mužské dlaně pod krkem a velikosti mexického dolaru za krkem.
Hotspoty jsou hnus!
Je to děvka v psím kožiše,co jde po vetech
To je tady v tom tématu celkem běžný.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:20
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/prazsti-stra znici-uskrtili-psa-pred-ocima-jeho-majitele-zachyt ila-je-kamera.html
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:31
- Nahlásit
Eire
Já to viděla večer ve zprávách......pozitivní na tom je to,že jsou i svědci co se nebojí mluvit a že jejich kolegové taky tohle hned řešili.....škoda jen,že to feňule nepřežila.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 09:19
- Nahlásit
Eire
Nehoráznost,co? Budiž ti útěchou,že jsem se nezbavila ani jednoho svýho starýho psa a kamarádce surově nevychovávala jejího psa.Nuda prostě nuda...
nůůůda teda
A malá Šerynka si vyrobila slušivý hotspot velikosti mužské dlaně pod krkem a velikosti mexického dolaru za krkem.Takže je vystříhaná,ATB devastovaná a moc ráda se chodí ukazovat panu doktorovi.Včera tam byl s ní syn a říkal jak si pobrukovala,když ji to mydlinkoval,pak mu dala hudlana.Je to děvka v psím kožiše,co jde po vetech
ty voe to jsou slasti teda ten hot spot je divná věc stejně...
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/prazsti-stra znici-uskrtili-psa-pred-ocima-jeho-majitele-zachyt ila-je-kamera.html
Cože?Já to neotevřu...proč to udělali ty píčusové fizlovský..že jsou idioti to se vědělo ale teď budou i vraždit psy?!!!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 09:46
- Nahlásit
Jebloň
To je tady v tom tématu celkem běžný.
Tsss asik mě četla přes rameno )
Sízra Milanová
ten hot spot je divná věc stejně...
Jj přesně,vet taky říkal,že se objevuje jak se mu zachce.Koupala jsem všechny čauky a jen Šerynka měla kožich totálně vylínaný,zkrátka pět a půl chlupu ,večer byla suchá ,celou neděli v poho a v noci na pondělí tohle.Jinej čau ,ač mají kožichy jak blbec,si nic takovýho nepořídil...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 09:52
- Nahlásit
dobré dopoledne všem, koupu psy, tedy vykoupala jsem zatím jednoho a nějak mě nic nebaví...........
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 09:58
- Nahlásit
Eire
Jj přesně,vet taky říkal,že se objevuje jak se mu zachce.Koupala jsem všechny čauky a jen Šerynka měla kožich totálně vylínaný,zkrátka pět a půl chlupu ,večer byla suchá ,celou neděli v poho a v noci na pondělí tohle.Jinej čau ,ač mají kožichy jak blbec,si nic takovýho nepořídil...
přesně,taky mi přijde že ten hnusnej spot nerespektuje žádný pravidla a zapařuje se dle libosti
kejtlin
dobré dopoledne všem, koupu psy, tedy vykoupala jsem zatím jednoho a nějak mě nic nebaví...........
furt lepší než bejt v hokně...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 10:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
furt lepší než bejt v hokně...
tak to o 100% to je jasný
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:17
- Nahlásit
kejtlin
tak to o 100% to je jasný
tak pozdravuj sašu hemalu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ne ,bude to Ilja Muromec
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:29
- Nahlásit
Eire
Ne ,bude to Ilja Muromec
all
řeněte mi někdo ve zkratce někdo jakej je v povaze rotvajler vůči dobrmanovi...vy kynovložky,díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
Eire
tak pozdravuj sašu hemalu
Ne ,bude to Ilja Muromec
roury , kdybyste mi poradily fakt něco použitelnýho.....
Sízra Milanová
myslíš, jakej je rozdíl v dobrmanovi a rtw v povaze?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
já neporadím lautr nic, akorát vím ze své zkušenosti, že dobrman - v Brně mu někteří říkají domrdan, je vtipnej pes, jelikož mě jednou jeden chytl zezadu za krk a neměl v plánu mě pustit (byl velkej jako já, když stál na zadních) a pak jsme měli doma dva dobrmany když jsem byla děcko a jednoho dne se rozhodli, že nikoho nepustěj dom a jejich páneček - děda, kterýho taky napdali (celá rodinka stála venku před bránou), je
"musel" nechat přes bránu utratit myslivcem - ale to si nepamatuju, byly mi tak čtyři roky. Jo a rotvík - sousedů - ten mi honil fretky, když k němu vlezly na jeho zahradu a chtěl je zabít do hlavy, takže tak. To jsem poradila, což?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:07
- Nahlásit
Eninka
až na to že je nechal utratim myslivcem se mi ten příběh líbil....no mužovi se líběj a mně za rotvici, já se nebojim že by mě sežrali, max bych z nich zas udělala pudly že jo , ale to je jen hudba budoucnosti, jen tak přemýšlím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:08
- Nahlásit
Sízra Milanová
dobrman je víc nervák než rtw, přijde mi že dobrman se rychleji učí, ale zase rtw si to déle pamatuje, oba baví výcvik asi stejně, je to ale pes od psa
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:19
- Nahlásit
kejtlin
dobrman je víc nervák než rtw, přijde mi že dobrman se rychleji učí, ale zase rtw si to déle pamatuje, oba baví výcvik asi stejně, je to ale pes od psa
já bych chtěla dortíka takovýho mazla, co se nemazlí s cizejma..prostě jako je Nyx,ale nemusel by bejt debil na psy teda...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty jo, vy byste šli do rotvíka? Tak to jste drsňáci, z něho pudla neuděláš, se obávám. Soused, když s ním chodil ven, tak jsme všichni zdrhali a to ho měl dobře vychovanýho, ale přece jenom, je to vlkodlak. Já, kdybych nebyla takovej nahouby pejskař, pořídila bych si Saarlose, to je panečku pan pes. A ještě se mi šíleně líbí Sofie - prostě barzoj je taky faj. No záleží, co od něj čekáte.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
debil na psy může být a nemusí, ted´ myslím rtw i dobrmana to je kus od kusu a včasná socializačka taky udělá dost
|