Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:23
- Nahlásit

Eninka
ty jo, vy byste šli do rotvíka

já jo,muž ne...já jsem si jistá že by mě miloval a respektoval, já si udělám vztah se psem docela snadno, jsem nejvíc hovnokynolog právě,takže ho pravděpodobně nijak zvlášt nevycvičim,spíš vychovám...ale co znám dortíky,tak jsou to mazlové teda....ale muž to stejně neschválí a já zas toho dobrmana asi, nelíbí se mi vzhledově právě moc....takže si pořídíme asi pudla a bude klid

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:43
- Nahlásit

Sízra Milanová

já jsem si jistá že by mě miloval a respektoval

tak to určitě každej psík
A ty jej chceš k Nyxe jako kámoše?

jsou to mazlové teda

to jsou i bullové, dokud ti neukousnou nos

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 14:56
- Nahlásit

Eninka
A ty jej chceš k Nyxe jako kámoše?

¨no až budem mít ten dům a spíš asi ne, když má muž taky psa že jo...já spíš jentak kecám jaký psi se mi líbí, pak se mi ješt líbí hrozně moc Landseer teda nebo novofunlanďák...na toho bych muže asi přesvědčila a tyhle obři jsou pohodáři

to jsou i bullové, dokud ti neukousnou nos

nejlepší je rotobull, je fakt roztomilej ale

http://www.youtube.com/watch?v=Razwn4By-Bo

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 15:02
- Nahlásit

Sízra Milanová

koukám, že máš ráda velký psy, pokud chceš fakt koně, tak je vhodnej vlkodav, na něm můžeš i jezdit z hospody

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 15:10
- Nahlásit

Eninka
koukám, že máš ráda velký psy

to jo z malejch se mi líbí jen jezevčík a docela ještě i westík

pokud chceš fakt koně, tak je vhodnej vlkodav

ne,ne to vůbec,ten má hlavu co se mu nelíbí, já jsem na ty medvědí hlavy....ikdyž mám lišku

Buďto se mi totiž líbí ty jakoby ostřejí jako ovčák,rotvik atd..(bulové ne,ty nemám ráda)

nebo ty obřiska jako landseer,funlandisko,lvisko a tak

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 15:12
- Nahlásit

Sízra Milanová

zapomněla jsi na kavkaze, ten by si vás doma dal všechny k snídani i s Nyxou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 15:14
- Nahlásit

Eninka

ten se mi líbí moc,ale ten by mě určitě zabil o tom si nedělám iluze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 15:35
- Nahlásit

Eninka
Sízra Milanová

nemusel by, většina kavkazů miluje svoji rodinu a smečku, samozřejmě, jsou i tací co se vysírají do pána, co nikdy nevyjdou ze dvora, nebo zahrady v horším případě z kotce, protože jsou venku nevzladatelní, ale většina jich je jako moje Kyruška, tj doma nekompromisní hlídač a venku mazel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:05
- Nahlásit

Děcka mám úžasnou večeři, nebo spíš pozdější oběd-kapustový karbanátky s bramborama

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:05
- Nahlásit

kejtlin
nemusel by, většina kavkazů miluje svoji rodinu a smečku, samozřejmě, jsou i tací co se vysírají do pána

jako možná by mě nezabil kdyby byl hodný...ale radši to nebudu pokoušet , ikdyž to třeba nechápu že se pes otočí do páníka svýho...bát se svýho psa si nedokážu představit

ale většina jich je jako moje Kyruška

ťuťuťu

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:10
- Nahlásit

Sízra Milanová

jako možná by mě nezabil kdyby byl hodný

to mi připomíná mého strejdy, co měl to heslo, bez nějž nepustil nikoho dom (3,14ča pes a havran, jestli pamatujete)...a ten všude říkával, že má moc hodnýho syna, protože jej ještě nezabil.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:20
- Nahlásit

Eninka
ten všude říkával, že má moc hodnýho syna, protože jej ještě nezabil

no a nebyla to nakonec pravda?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:20
- Nahlásit

Tak Sofie je ozdobou zahrady vo tom žádná, ale mně se děsně líbí vlkodav..uááá to je můj sen, akorát nevím, co bych s nim potom dělala...asi by šel na zahradu k Sofii

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:26
- Nahlásit

Jimmi
ak Sofie je ozdobou zahrady vo tom žádná, ale mně se děsně líbí vlkodav..uááá to je můj sen, akorát nevím, co bych s nim potom dělala...asi by šel na zahradu k Sofii

A teď už budou ozdoby dvě.

Já toužila po vlkouškovi strašlivě moc,vlastně už jsem ho měla u Erin zamluvenýho,ale pak to holt dopadlo blbě.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:32
- Nahlásit

Jebloň
na naší pidi zahradě by vlkodav vypadal směšně....navíc nevím co se s nim jako dělá??? lovit jeleny s nim rozhodně nebudu...už mě nic nenapadá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:36
- Nahlásit

Jimmi
Jebloň
já a Radek jsme chtěli vlkodava, když jsme měli koně, že ho budeme brát sebou na vyjížd´ky, ve finále jsme si je tedy nepořídili, ale sen je to stále

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 16:53
- Nahlásit

kejtlin

sou krásný co? no jo, já si je vždycky pohladila aspoň na výstavě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:00
- Nahlásit

all

mě by hrozně zajímalo, jak by vypadal vlkodav kříženej s mopsem..tim teda nikoho nenavádim aby to zkoušel,ale hrozně by mě to zajímalo

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:14
- Nahlásit

Mně se vlkodav vždycky líbil strašně moc. Známí měli vlkodlaka (tak mu říkám) a ten byl skvělej mazel. Jednou jsme u nich byli a jeden kámoš je hubenej a menší a tak seděl na dece na zahradě a vlkodláček na něj vlezl, položil ho na rovno a sexuálně ho obtěžoval. Toho kámoše nebylo pod ním vůbec vidět, vypadalo to, že pes si to rozdává s myší dírou, prostě jen pes a nikde nikdo. Nechtěl z něj slézt, borec řval ať ho sundáme, páníček řval, ať sleze, ale pesan byl nadšenej a trval na svým. My se děsně řechtali, akorát jeho manželka byla na nás naštvaná, že se mu smějeme. Vidím tu situaci dodnes před sebou, od tý doby se mi líběj, jsou vtipní prostě. Ten pes se totiž u toho smál taky, slintal a bavil se.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:28
- Nahlásit

Eninka
My se děsně řechtali
no aby ne

Ten pes se totiž u toho smál taky, slintal a bavil se.

to chápu, psům se sexuální hrátky líběj všeobecně

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:38
- Nahlásit

Eninka

mně se na vlkodlakovi nelíbí že je hrubosrstej,žádný hrubosrsťáci se mi nelíbí....nepřijdou mi jako polštářek na bucání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:51
- Nahlásit

Jimmi
sou krásný co?
moc
Eninka
to mi připomíná, jak jsem před cca 15ti lety jeli s mým známým na krytí s bernardýnkou.Přijeli jsme a tam obrovskej pes, fena nebyla malá, ale ten pes byl fakt obří, fena pod ním pak už podklesávala, protože ho nemohla udržet, tak ten majitel přemejšlel, jak to udělá, bylo mu v tý době asi 65 let, střízlík, ale čipera děda, prej já si pod ní vlezu a budu jí držet zádama, nápad dobrej, pes nakryl, svázali se, ale fena jak cítila, že má pod sebou oporu, tak neřešila a celou váhou padla na majitele, ten hubu v hlíně tam něco mumlal, a já : nechcete cigaretu zapálit?-byl silný kuřák , a on : já bych kouřil, ale já nevím jak Musel tam vydržet celou dobu, co psi byli svázaní a byli svázaní velmi dlouho.....dodnes na to vzpomínáme, když se potkáme

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:54
- Nahlásit

kejtlin

pěknej příběh,měl štěstí že pes nenakryl jeho

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:05
- Nahlásit

tohle nepochopim...určitě na ní množili a ted už je jim na hovno

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16533435/NEMECKY-O VCAKchovna-fena.php

a je tam spousta 5ti 6ti letejch psů...všichni se stěhujou do bytu a nikdo se o ně už nemůže starat....

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:12
- Nahlásit

kejtlin

celej tvůj zážitek nemá chybu, úplně to vidím
tohle by uspělo v seriálu "To nevymyslíš" anebo v Bakalářích.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:36
- Nahlásit

co děláte? určitě zase chlastáte že jo???
mě opět nejde tvtedy jde stylem půl slova, 10 minut kostičky a několik minut temná obrazovka s útržky slov

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:47
- Nahlásit

kejtlin

co děláte?

psiska daly cca 4 kiláky venku, pak koupel v bazénku a jedno klíště pod krkem, Eninku jsem odvezla na noc k mamce, říkáme jí "babička", ona tam hrozně ráda jezdí za psama v okolí, tak dvakrát v týdnu do rána, bere to jako velkej výlet, v autě vždycky honosně sedí na předním sedadle a důležitě se rozhlíží
a teďka si asi něco dám do nosu

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:47
- Nahlásit

Tak jsem to konečně zapíchla a načnula modrýho portugala

All

Vlkodav je ten nej nej pes a ticho!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:55
- Nahlásit

Eire
Vlkodav je ten nej nej pes a ticho!!!

jak je to s poslušností a " držení se pána " když by byl branej třeba na vyjížd´ky s koněm? Není zdrhací a lovící?

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:06
- Nahlásit

kejtlin

Poslušnost normální,ta co pro normální život potřebuji.Sedni,stůj,drž,místo,nežer ze stolu..no tak si to vem
Na vyjížďky je to docela těžký pes,spíše sprintař než vytrvalec.Mě nezdrhají,,hlídají si mě a Isaba semtam má tendence vyrazit po stopě,ale dá se ukočírovat.

Jebloň

měla u Erin zamluvenýho,ale pak to holt dopadlo blbě.

Tak to mě mrzí do dneška ,docela hodně.Anička oslavila osm let letos v květnu a je vitální jak štěndo...škoda

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání