Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:58
- Nahlásit

přece jen jsem měla ject na tu návštěvu já, bych nemusela uklízet........

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:30
- Nahlásit

neeee návštěva přijede o 3 hodiny dřív, nemám nic připravenýho ani uklizenýho

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:46
- Nahlásit

Ty vole slyšel někdy někdo z vás o Kanadským Labradorovi? Vím, že labrouš je z kanady původně, ale tohle má být nějaký větší a mohutnější ráz nebo co. Rovnou jsem teda majiteli řekla, že se nechal napálit, ale nevím...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 17:30
- Nahlásit

jbat

Já znám jen trialový labradory, jakdyby pracovní verzi, ale ty jsou naopak subtilnější. Zeptej se na regrívrech

Jebloň
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 20:30
- Nahlásit

aaaaa du blejt!!!!
Kandidátka na ránu fláká fotky spokojených psů.......ke každýmu z nich měla dát fotku psa,kterým je nechá zabít!!!!
kandidátka na blicí pytlík se pohoršuje nad Jindřichem(nemám ho ráda).....ale že popisovala soulož s manželem jako s králíkem a svoji vaginální mykózu,to je v pořádku,to jim připadá v pohodě!
Du se poblejt,zapiju to růžovým vínem,co jsem dostala jako dar a pak budu žít svůj život s dětma a psama mimo cézeta.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 21:24
- Nahlásit

Jebloň
kandidátka na blicí pytlík se pohoršuje nad Jindřichem(nemám ho ráda).....ale že popisovala soulož s manželem jako s králíkem a svoji vaginální mykózu,to je v pořádku

Ne, to nebylo v pořádku,to bylo to největší zlo co jsem kdy četla, zlatý Jindrovo koule

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:25
- Nahlásit

Jebloň
Až tak, jo?

Stejně bych ráda znala odpověď na tuhle otázku.
Čili kde kecám?

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12511_145.html#13

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 00:04
- Nahlásit

Sízra Milanová

No nech bejt, Jindrovo koule mě třeba konkrétně hodily hodně dolu!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 00:06
- Nahlásit

Adiddaska
No nech bejt, Jindrovo koule mě třeba konkrétně hodily hodně dolu!

jako nemůžu říct, že by mě nezaskočily,to bych zase lhala...

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 08:08
- Nahlásit

Jimmi
ve čtvrtek jsem byla s mladým na testech u Beránka, dědka jsem přibalila do auta taky = PRA/ Kat a další pohlavní nemoci neg

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 14:49
- Nahlásit

Ahoj všichni, koukala jsem, že Vlčáčková pěkně přibarvila mé vzkazy, ale vzhledem k tomu, že v pozitivním slova smyslu jí to odpouštím. Vrátila jsem se o den dřív, a jsem ráda, protože po cestě dom stála na hranicích se Slovinskem kolona 24 km, což jsem s řidičem měřila na chlup přesně, a v té koloně stály i busy, které mají dneska večer nakládat dovolenkáře vracející se dom, takže je jasný, že jen tak zpátky neodjedou, protože kolona stála směrěm Chorvatsko. Jinak hotel super, jídlo (spíš žrádlo) taky, plno chlastu a pod. v tom all incl. Psiska doma byly hodný, takže žádný průser nebyl, fotky dodám v pondělí, ale moc jich nebude, jelikož v plavkách vypadám jako vorvaň a těch mám nejvíc
Jinak jsem poznala na vlastní žaludek mořskou nemoc ihned po vyplutí výletní bárky, která se nestíhala houpat na všechny světový strany, jelikož vlny dosahovaly úctyhodných rozměrů a vystoupit už nešlo, byť jsem hlasitě projevovala vůli ihned vystoupit, klidně i do moře
Toliko hlášení od Eninky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 14:54
- Nahlásit

Eninka
supééér, až na tu mořskou nemoc tedy...

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 15:00
- Nahlásit

kejtlin

až na tu mořskou nemoc tedy

ale já nad ní nakonec vyhrála, stačilo trochu Rakije a bylo mi jedno, z čeho se motám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 15:01
- Nahlásit

Eninka
ale já nad ní nakonec vyhrála, stačilo trochu Rakije a bylo mi jedno, z čeho se motám

tak to pak cajk

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 16:01
- Nahlásit

Eninka

čus, tak to sis pěkně užila,to je fajn

kejtlin

hihihihihihihi......nezapomněla si nám tu něco říct o včerejšku? Aha!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 16:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Sízra Milanová
hihihihihihihi......nezapomněla si nám tu něco říct o včerejšku? Aha!

vůbec nevím, o čem mluvíš.....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 16:46
- Nahlásit

kejtlin
vůbec nevím, o čem mluvíš.....

asi ti pošlu písničku

http://www.youtube.com/watch?v=xRk-dDU36kM

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 16:55
- Nahlásit

Sízra Milanová
asi ti pošlu písničku

si dement nejvíc

Eire
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 17:17
- Nahlásit

Jebloň

Kandidátka na ránu fláká fotky spokojených psů...

Doufá,že se zapomene pod pozitivní reklamní masáží,že je špína všech špín.Nikoliv nezapomene !!!

Ovšem co je hodně na pováženou,je to,že její "kamarádky"dělají,že se nic nestalo.Dokonce mi jedna tvrdila,že ji nezná tak dlouho, aby o něčem věděla.Pět let je asi málo přizdisráčský zbabělce s vůní rekta nesnáším

Eninka

Tož víté doma,babo vycachtaná

Tak vrcholí háračka u holek čaučauích a je veselo.Bleček ví,že Ica je jeho máma,tak ji přenechal ve dvoření Teddovi.Chudák dědeček hříbeček 13 letej s vasektomií se snaží,nožkama plete ...ale je ščastné
Blek si hlídá Šerku a je to prdel je pozorovat..vrchol čekám v úterý..tak to nechám na nich,jestli do tohoto světa přivedou potomstvo,uchovnění jsou,krycáky vyplněný taky maj....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 17:27
- Nahlásit

Eire
Pět let je asi málo přizdisráčský zbabělce s vůní rekta nesnáším

pěkně řečeno...vůně rekta,to budu používat

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:17
- Nahlásit

Eninka

Nazdar dovolenkářko,je dobře,že sis to užila.
Eire
Doufá,že se zapomene pod pozitivní reklamní masáží,že je špína všech špín.Nikoliv nezapomene !!!
Jsou věci na které se nezapomíná a tohle je jedna z nich.
Ovšem co je hodně na pováženou,je to,že její "kamarádky"dělají,že se nic nestalo.Dokonce mi jedna tvrdila,že ji nezná tak dlouho, aby o něčem věděla.Pět let je asi málo přizdisráčský zbabělce s vůní rekta nesnáším
Ale pravdu asi měla,ještě ji dost dobře nezná.
tak to nechám na nich,jestli do tohoto světa přivedou potomstvo,uchovnění jsou,krycáky vyplněný taky maj....
Jééééé,budou zase malí medvídci

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:28
- Nahlásit

Jebloň
To jsem si myslela, že máš větší "koule". Podle toho, jakou tady hraješ drsoňku. A on to zatím obyčejnej srapapa. Tak díky za rozšíření obzorů a v orientaci stran tvé důvěryhodnosti tvojí kejdy na netu.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:33
- Nahlásit

Gi a smečka

ty vole to ti tolik záleží co si o tobě jebloň a ostatní myslí tady? že to pořád řešíš....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:45 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ne Sízro. Tvrdila, že lžu, když jsem napsala, že jsem nikoho (vyjma těch tří jmenovaných) z tady té bandy neměla v přátelích. Tak by mě zajímalo, koho dalšího jsem tam měla..

Je mi v podstatě u prdele, co si o mě myslí. Ale pokud tvrdí, že lžu, ať to něčím podloží.. To přece není těžký napsat další jména.

Teda je to těžký, protože není koho napsat.
Ale chtěla jsem vědět, jak se k tomu vlastnímu lhaní a lživým útokům postaví ona sama. Velká drsňačka a nadávačka.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:51
- Nahlásit

Gi a smečka

ježišmarja taková kravina...to je lživý útok? No tak to teda tě dostane do varu celkem prkotina...kdyby tě třeba obvinila že něco děláš, ale řešit koho jsi měla a koho ne v přátelích...to je trochu nuda,ne?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:51
- Nahlásit

Gi a smečka
Tvrdila, že lžu,
Protože lžeš,ty tři co jsi jmenovala je snad jasnej důkaz.
To jsem si myslela, že máš větší "koule". Podle toho, jakou tady hraješ drsoňku. A on to zatím obyčejnej srapapa.
Co je ti do toho jaká sem.....koule prober s Jindrou a Božkou,ti dva ti za to budou vděčný a na srapapu se vyser,stíhačko
Je mi v podstatě u prdele, co si o mě myslí. Ale pokud tvrdí, že lžu, ať to něčím podloží.. To přece není těžký napsat další jména.

Jestli ti něco není jedno,tak to co si o tobě někdo myslí,z toho totiž živíš tu svou stíhu.A nemyslela sem tvůj profil,ale Alfu Kojetín,kterejžto je taky tvůj.Tak di do vole prdele a buď dobrá!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:55
- Nahlásit

Jebloň
A nemyslela sem tvůj profil,ale Alfu Kojetín,kterejžto je taky tvůj.
Takže akorát neumíš číst. Tak to jo.

Protože lžeš,ty tři co jsi jmenovala je snad jasnej důkaz.
Já myslela, že jasnej důkaz lží jsou tvoje zvratky na Erin, který z tebe lezly, když sis koupila bezpapíráka od množitelky kejtlin.

A už du vole do prdele. Teda na pívo.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:56
- Nahlásit

Jebloň
Tak di do vole prdele a buď dobrá

jo tu alfu jsem měla i já v přátelích...a to přitom Impact pak založila skupinu proti mě...nenávidíme Mařku nebo nějak tak

Jebloň
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:58
- Nahlásit

Gi a smečka
Já myslela, že jasnej důkaz lží jsou tvoje zvratky na Erin, který z tebe lezly, když sis koupila bezpapíráka od množitelky kejtlin.
Prosím????
Na Erin jsem nikdy neřekla nic špatnýho,od toho je jiná mrdka a ty,který jste si myslely,že ona píše ty svinstva na IFauně!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 18:58 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Ještě totok teda.

Sízra Milanová
No tak to teda tě dostane do varu celkem prkotina..
Do varu? Ve Varech jsem nebyla ani nepamatuju. Ale pobavilo mě to.

kdyby tě třeba obvinila že něco děláš,
Tak to už je dost starý a myslím, že jsem slyšela už všechno.

řešit koho jsi měla a koho ne v přátelích.
Řešila jsem Jabloň. Koho měla či neměla v přátelích jsi řešila ty s Ádou.

a to přitom Impact pak založila skupinu proti mě...nenávidíme Mařku nebo nějak tak
A pak kdo je paanoik.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání