| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
Adiddaska
nechápu, jak může někdo tahat psa třeba do hospicu, dyk ten pes z toho musí mít dřív nebo pozdějc raka z tý koncentrace negativní energie tam
Na negativní energii se vyprď, existenci ničeho takovýho věda neprokázala, ale každopádně to psa stresuje. Pes ji zvyklý na to, že chování člověka dokáže číst, předvídat. Chování třeba duševně postiženého je nepředvídatelné, nahodilé a tohle psy stresuje. Proto se na tuhle rasovinu nehodí každý hafík. Mohl by se zachovat přirozeně... kousnout.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:42
- Nahlásit
jindra 22
tak věda neprokázala spoustu věcí. A když pes dokáže vnímat tvojí náladu, radost, stres, strach, dokáže samozřejmě vnímat i náladu ostatních lidí - bolest, strach ze smrti atd. A že pes dokáže chování člověka číst a předvídat? No v ideálním případě jo, ale vem si kolik majitelů má problém se psem jen díky tomu, že neumí být pro psa čitelnej, takže to tak horký nebude si myslim. Ale celkově je to pro psa náročný a vycucává ho to prostě, vo tom žádná. Jsou asi i vyjímky, který to může bavit, nevim no...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:50
- Nahlásit
Adiddaska
bolest, strach ze smrti atd.
To je právě to, co psa stresuje. Kromě nepředvídatelného chování.
ale vem si kolik majitelů má problém se psem jen díky tomu, že neumí být pro psa čitelnej,
Souhlas. Ovšem, vždy jsou řádově čitelnější, než duševně postižení.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 16:53
- Nahlásit
gde ste všichni jako?!?!?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 17:35
- Nahlásit
Adiddaska
gde ste všichni jako?!?!?
v hokně, kde jinde
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 17:55
- Nahlásit
Adiddaska
Je krásně,máme volné pondělíčko a tak ...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 18:04
- Nahlásit
Jo a mám doma konečně ,ovšem navázala jsem chovatelské kontakty a budu muset asi rozšířit chov na jaře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 20:21
- Nahlásit
Eire
pěknej kurník, dej sem prosím fotku celýho.To je samovýroba?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 20:27
- Nahlásit
Eire
a nejlepší sou ty fotky - před tím - kurnik a potom - gril
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:31
- Nahlásit
čus,tak Eire chová a baští slépky a ostatní lezou do hospicu to je teda dobrý . Ale k tématu, nikdy jsem nechtěla psa co se po něm každej může válet a tak ho nemám...a asistenční psy by se měli dávat jen postiženým co mají ke zvířatům vztah a ne jen jako pomůcka...nevim proč by měla ta zvířata obětovat svůj život ve prospěch postiženejch....prostě ne.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:35
- Nahlásit
čus blbkýýýýýý
Děti už mi nosej krta,že ho nechcou.Prej kouše!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:38
- Nahlásit
Jebloň
Děti už mi nosej krta,že ho nechcou.Prej kouše
on je už takhle obří????Ale takovej mazlík přeci nemůže kousat,to je andílek
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
on je už takhle obří????
Kapinku nám vyrostl.
Ale takovej mazlík přeci nemůže kousat,to je andílek
Kdyby sme měli loni mazlíka v Mrdicích,nemuseli by sme si žádnej pírsing píchat a dírky by sme měli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:45
- Nahlásit
Jebloň
Děti už mi nosej krta,že ho nechcou.Prej kouše
krt je ale čím dál krásnější
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:53
- Nahlásit
Jebloň
Kdyby sme měli loni mazlíka v Mrdicích,nemuseli by sme si žádnej pírsing píchat a dírky by sme měli.
hehehehe....známe kousáky tesáky, ty jsou nejlepčí
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:55
- Nahlásit
kejtlin
krt je ale čím dál krásnější
jj,je a kdybych byla větší magor,dovezu si od Hanky ještě Pilota.
Sízra Milanová
hehehehe....známe kousáky tesáky, ty jsou nejlepčí
Vysvětluj to skorospícímu Mauglímu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 22:53
- Nahlásit
Jebloň
jéééé, krtík koník!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 06:47
- Nahlásit
Adiddaska
a nejlepší sou ty fotky - před tím - kurnik a potom - gril
Jo, vypadá to divně
Jebloň
Děti už mi nosej krta,že ho nechcou.Prej kouše!
Zlomocný zloprcek se z krysičky stal.Chudáci děti!!!
kdybych byla větší magor,dovezu si od Hanky ještě Pilota.
kdo říká,že nejsi?! Kdy pro Pilota jedeš?
kejtlin
To je samovýroba?
Skoro ,dělal ho chlap sám Zatepleno na cca 40cm ,včetně vrat a vrátek. šířka 1,8 m, hloubka 3m a výška 2,2
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 08:24
- Nahlásit
Eire
solidní slepičí hacienda
all
čautě, dneska jdu k lidskýmu vetovi s hnátou a krkem...asi dostanu něco k potlačení bia v těle..zřejmě antibio
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 08:55
- Nahlásit
Eire
Skoro ,dělal ho chlap sám
tak to je luxus!!!!!
Sízra Milanová
čautě, dneska jdu k lidskýmu vetovi s hnátou a krkem...asi dostanu něco k potlačení bia v těle..zřejmě antibio
all
bré ráno všem, dnes mám noční a opět mě berou záda
|
monikavrsecka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:08
- Nahlásit
A tak .... hlavně, že médiím se to správně podá...
URL
Ale chápu, že canisterapeutický dečky se hodí. Když jde člověk s pejsánkama do Billy například.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:37
- Nahlásit
monikavrsecka
ty už nevíš jakej nick používat čoveče
Ale chápu, že canisterapeutický dečky se hodí. Když jde člověk s pejsánkama do Billy například
jistě, to je jediný na co jsou dobrý totiž...a ne že se po jejich nádherné srsti budou válet dementi či smradlavý důchodci...to je snad pochopitelný, ne?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele já jsem jako vždycky věděla, že v žumpě nejsou žádný extra inteligenti, ale že jsou to uplný výmazové, to jsem fakt nevěděla nebo sem si nalhávala, že to tak nemůže přece bejt. Fotku Koka s dečkou v Bille jsem dala na FB pouze pro skupinu "blížší známí" , kde se nachází pár lidí z mého pracovního okolí, kamarádi a svého času tam byli i lidi z žumpy. Takže tímto výblitkem dokázala slečna "Monika Vršecká", že je z Žumpy (ještě vzhledem k nicku je to naprosto jasný) takovouhle imbecilitu tipuju tak na Obludu nebo Smažku...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:59
- Nahlásit
Adiddaska
Hele já jsem jako vždycky věděla, že v žumpě nejsou žádný extra inteligenti, ale že jsou to uplný výmazové, to jsem fakt nevěděla nebo sem si nalhávala, že to tak nemůže přece bejt. Fotku Koka s dečkou v Bille jsem dala na FB pouze pro skupinu "blížší známí" , kde se nachází pár lidí z mého pracovního okolí, kamarádi a svého času tam byli i lidi z žumpy. Takže tímto výblitkem dokázala slečna "Monika Vršecká", že je z Žumpy (ještě vzhledem k nicku je to naprosto jasný) takovouhle imbecilitu tipuju tak na Obludu nebo Smažku...
a zajímavý je i to,že Monika vršecká vystupovala ještě za doby když jsme byly v žumpě taky typuju vobludu nebo třeba tetu agátu...ovšem mohla to být kterákoli bunda(vynechává mi K ) tam odsud, ale tak někoho to snad překvapuje?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
a zajímavý je i to,že Monika vršecká vystupovala ještě za doby když jsme byly v žumpě
jojo, to je fakt a šla vždycky proti tobě, tak to bude jasná Vobluda...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:08 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
jojo, to je fakt a šla vždycky proti tobě, tak to bude jasná Vobluda
nebo Impact nebo prostě podobný gerojové co si musej zakládat tajný nicky, aby si nemuseli nasrat do gatí
tak impact to bejt nemohl,beru zpět..jdem udělat seznam, ale vede vobluda...asi chce už dostat vopravdu
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:17
- Nahlásit
Sízra Milanová
si normální, myslíš, že jsem měla Impakta ve skupině "bližší známí" ????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:20
- Nahlásit
Adiddaska
si normální, myslíš, že jsem měla Impakta ve skupině "bližší známí" ????
blbost no,proto jsem jí odvolala taky.... takže po vyšetřování budu toho člověka považovat i za černou perlovku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:31
- Nahlásit
checht,no neda mi to..tyhle decky podle me jsou dobry obzvlaste do Billy pac si o tom myslim sve
ale evidentne je tu nekdo dalsi kdo by Adydas rad rekl neco jako"bud krasna dokud to jde" a ona na to "dekuji dam si pozdeji" zavist je moooc oskliva vlastnost a pokud je nekdo vobluda nema koukat na fotky modelky ,kdyz je nevydejcha
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 11:33
- Nahlásit
sarax
checht,no neda mi to..tyhle decky podle me jsou dobry obzvlaste do Billy pac si o tom myslim sve
ale evidentne je tu nekdo dalsi kdo by Adydas rad rekl neco jako"bud krasna dokud to jde" a ona na to "dekuji dam si pozdeji" zavist je moooc oskliva vlastnost a pokud je nekdo vobluda nema koukat na fotky modelky ,kdyz je nevydejcha
hlavně opět rada..když chci někoho prudit a jsem srab, nesmim bejt aspoň naprostej vyndanej dement co se ihned usvědčí sám
|