Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:37
- Nahlásit

mám hroznou chuť na zázvorovej nápoj, ale nechce se mi ho strouhat přijeďte mi ho někdo nastrouhat honem!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 21:16
- Nahlásit

Adiddaska
znám jen zázvorovej tonik a ten je moc dobrej

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 21:42
- Nahlásit

kejtlin

todle je teplej jakdyby čaj z nastrouhanýho zázvoru s medem. Už dorazil muž a uvaří mi ho!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 21:45
- Nahlásit

Adiddaska
todle je teplej jakdyby čaj z nastrouhanýho zázvoru s medem. Už dorazil muž a uvaří mi ho!

hmm to musí bejt dobrý

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:03
- Nahlásit

kejtlin

Tak mě napadlo mimoděk uplně zčista jasna nenadále...hledáš ještě tu novou práci, nebo už si to vzdala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:06
- Nahlásit

Sízra Milanová
Tak mě napadlo mimoděk uplně zčista jasna nenadále...hledáš ještě tu novou práci, nebo už si to vzdala?

ještě občas o noční CV pošlu na několik míst, ale jsem bez šance, protože všude jsou v kurzu starý, ošklivý panny, které se zcela oddají práci..tam rodina fakt nehrozí, protože by na to nikdo nevlez....a o to těm zaměstnavatelům jde...

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:10
- Nahlásit

tak nekoho se na deti ani neni treba ptat mno...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:11
- Nahlásit

kejtlin

všude jsou v kurzu starý, ošklivý panny, které se zcela oddají práci

fakt jo? No eště že sem si teda přísahala, že nikdy makat nebudu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:14
- Nahlásit

ale i ošklivá stará panna může mít přítele, co by se osměloval a osměloval....ale neosmělil by se nikdy, protože by to byl vlastně přítel jen v její mysli....ale to už zase jinde jsme to je jiná vesnice....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:15
- Nahlásit

Adiddaska
fakt jo? No eště že sem si teda přísahala, že nikdy makat nebudu!

ty nemusíš, ty jsi krásná a chytrá, na tebe budou makat ty ošklivý , starý doživotní panny

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:20
- Nahlásit

pritel co neni pritel,nebo nepritel co je pritel kurna....vis jaky je fajn mit imaginarni pratele?!blby kdyz ho nekdo prebere ze jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:25
- Nahlásit

sarax
vis jaky je fajn mit imaginarni pratele?
vlastně...nevím, nemám ve zvyku cokoliv nalhávat okolí i sama sobě
!blby kdyz ho nekdo prebere ze jo
jo to jo, ovšem jistě ne pro přítele, ten díkybohu ani netušil....že je něčí vymodlený, imaginární přítel

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:30
- Nahlásit

kejtlin
jsou v kurzu starý, ošklivý panny

tak to abych zkusila svoje štěstí...ovšem jestli nevadí že nejsem panna teda, jinak bych mohla vyhovovat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:31
- Nahlásit

kejtlin

buď ráda, že nejsi jako potěmkinova vesnice, navrh huj, vespod fuj a ještě to je obrovský

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:32
- Nahlásit

sarax
pritel co neni pritel,nebo nepritel co je pritel

já mám zkušenost s tim když se někdo tváří jako přítel, ale pak jedná jako nepřítel, ale to bude asi taky jiná vesnice

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:38
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak to abych zkusila svoje štěstí...ovšem jestli nevadí že nejsem panna teda, jinak bych mohla vyhovovat

nevyhovuješ, na tvém obličeji je totiž poznat, že je to obličej, nelze si splést s jinou částí tela
Jimmi
buď ráda, že nejsi jako potěmkinova vesnice, navrh huj, vespod fuj a ještě to je obrovský

potěmkinova vesnice je velký zlo huj a fuj je právě o tom nalhávání něčeho svému okolí.....
Sízra Milanová
já mám zkušenost s tim když se někdo tváří jako přítel, ale pak jedná jako nepřítel, ale to bude asi taky jiná vesnice

to už zase vedle....ehhh jinde jseš

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:41
- Nahlásit

kejtlin
nevyhovuješ, na tvém obličeji je totiž poznat, že je to obličej, nelze si splést s jinou částí tela

no občas si nejsem tak jistá uplně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
no občas si nejsem tak jistá uplně

jsi sexy? jsi
umíš se hezky nalíčit? umíš
máš bradu? máš

tak oč ti jde....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:46
- Nahlásit

du spát teda ne jako spát eeeeeesssslííííííííííííííííííííí mi jako rozumíííítééééééé?!!!!!!!
břímrkajícíspilenejkejsmajlíkcotokaždýmuděsněnatře :

jinak se mě taky několikrát na pohovoru ptali jestli plánuju děti a to jsem navrch i vespod fuj...a když jsem řekla že děti jsou fuj, tak mě nevzali...nechápu prostě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:48
- Nahlásit

kejtlin
jsi sexy? jsi

nebal mě pořád....

umíš se hezky nalíčit? umíš

to zas jo, to je jediná moje záchrana

máš bradu? máš

mám dvě,takže čim víc asi tim líp

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:50 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Sízra Milanová
nebal mě pořád....

ježiš sem to zase proflákla
mám dvě,takže čim víc asi tim líp

k rozeznání od ostatní části těla jsou i dvě dobré

monikavrsecka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:53
- Nahlásit

Sízra Milanová
Adiddaska

Jen upřesnění k mému výkřiku do tmy.
Silně mě udivilo (a znechutilo, přiznávám), že někdo, kdo tak silně odsuzuje rasismus, je schopen napsat o postiženým člověku „nějakej mentál“ a o seniorech „smradlaví důchodci“.
Máte prarodiče? Oni páchnou? Nebo kde jsou ti konkrétní „smradlaví důchodci“, podle kterých zobecňujete? Moje prababička před lety dožila v domově důchodců a nepáchla nikdy. Nebyla jsem zase tak malá, abych si to nepamatovala.
Moje kamarádka má tzv. postižené dítě. Znám ho odmala, mám ho ráda, komunikujeme spolu.
V některých situacích díky svému handicapu nevypadá standardně. Toť vše. Nemám problém sedět s ním u jednoho stolu a jíst... Nemám problém jít s ním mezi lidi.
Že někdo se psem složí canisterapeutické zkoušky, pochlubí se certifikátem v médiích a canisterapii se nevěnuje, to je jen jeho věc. Ale, že to nedělá z důvodu, aby se mu po psovi neválel ten zmiňovaný mentál, kterej za to nebude ani patřičně vděčnej.... no comment
Tímto bych uzavřela debatu, prostě jsem jen měla potřebu se vyjádřit k tak protichůdným postojům.
Rozhovor jsem neměla schovaný, jen jsem si ho pamatovala a najít ho nebyl zas takový problém.
Ano, Vaše téma občas čtu, z určitého hlediska je pro mne i zajímavé.

Nikdy jsem nepoužívala nick Černá perlovka, ráno (a nejen ráno) před zrcadlem se běžně zdravím „Ahoj, obludo“. Smažka nejsem. Nehulím, v poslední době už ani nepařím, nesmažím.

Kdybych se musela v extrémní situaci rozhodnout, zda zachráním život svému psovi nebo cizímu dítěti, vím, že bych zachránila dítě.

Dobrou noc.

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:53
- Nahlásit

Sízra Milanová
DDDDDDDDDD

damy jste blpky

jako uprimne je to stejne divny...ono vzdy se najde nejakej Otik..pac v jistejch smerech to jinac nedopadne,holt nektera cekame na prince(dost z nas uz ho ma) a jina bere co ves ci cvicak da

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:57
- Nahlásit

monikavrsecka

a nemáš náhodou dredy?!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:01
- Nahlásit

Škoda že už nežije babička, ona se uměla tátovi hezky starat o poštu od fanoušků, i od těch postižených. A ani moc nesmrděla.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:03
- Nahlásit

Sízra Milanová

Myslim, že dredy nemá, to spíš blechy...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:06
- Nahlásit

Adiddaska
Myslim, že dredy nemá, to spíš blechy

fuj ty myslíš to snad ne...tady u nás že by se to mohlo objevit,tomu odmítám uvěřit!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:14
- Nahlásit

monikavrsecka

Jinak ty smradlavý důchodce mám od paní Libuše Kotkové ze združení pro výcvik psů Alfa, řikala nám to při instruktáži canisterapeutických týmů, že budeme muset psy častěji koupat, protože zejména od důchodců budou smrdět. Byla jsem na CT zkouškách dvakrát s oběma psy a řikala to pokaždé. Ona je v této oblasti odbornice, takže to musí být pravda, čili i tvoje prababička v domově důchodců musela smrdět, kdyby to nebyla pravda, pani Kotková by nám to přeci neřikala!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:17
- Nahlásit

Adiddaska

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:21
- Nahlásit

Sízra Milanová

Se tlemíš ale vona to fakt řikala! A taky řikala, že máme utírat psom packy jen když se někdo z personálu kouká, jinak prej ne. A tak různě, mně se ten přístup její líbil, tak jsem si některé tyto znalosti a dovednosti osvojila ;)

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání