Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:34
- Nahlásit

Eninka
tam bylo mrtvých a zmrzačených psů víc, bohužel jedna z mnoha jebek, vypila jsem 5 velkých panáků hruškovice, tak se mi možná budou plést pís,ena

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:03
- Nahlásit

Eninka
co prodala asi deset štěňat a jedno jediný mělo na očičkách něco s třetím víčkem a ona u veta, kde byla zrovna Vlčáčková řekla, že 1500 za operaci nedá a že jej chce u nich nechat uspat, tak to je něco podobnýho. Kreatura jedna

humus!!!!!!!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:15
- Nahlásit

ronysek
kasně čím více psů, tím líp ... a nejlepčí je odstraňovat

furt lepší než nedělat nic a bejt zapšklej retard co se jen směje ostatním co se o něco snaží...například jako Vlčáčková pomoct zvířatům co se na ně někdo vysral mi přijde teda smysluplnější než dokola žvatlat o tom, že by neměli být množitelé a idioti atd..jenže jsou a ty zvířata žijou a asi neni řešení je všechny uspat že... každej může pomoct třeba jen jednomu konkrétnímu zvířeti a neni to na hovno

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

ronysek

to jako kvůli drobné vadě očka měl být štěnís utracenej? Nezlob, víš že se těšíš mé oblibě, tak si to nepokaz

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:21
- Nahlásit

Sízra Milanová

furt lepší než nedělat nic a bejt zapšklej retard co se jen směje ostatním co se o něco snaží...například jako Vlčáčková pomoct zvířatům co se na ně někdo vysral mi přijde teda smysluplnější než dokola žvatlat o tom, že by neměli být množitelé a idioti atd..jenže jsou a ty zvířata žijou a asi neni řešení je všechny uspat že... každej může pomoct třeba jen jednomu konkrétnímu zvířeti a neni to na hovno

přesně tak, když už se na zvíře někdo vysral a vyklubalo se na tento všivej svět, tak oceňuju a taky se o to snažím těm nebohejm zvířatům, co se dostaly do rukou sviním, nějak pomoct a i kdyby to byl jen jeden tvor, tak to vždycky stojí za to. Nepomocí nepomůžu těm v budoucnu, aby jich bylo míň, člověk musí vycházet z přítomnosti

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:34
- Nahlásit

ronysek

ty si hrozivej vůl

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:37
- Nahlásit

all

pozor muž hlásí nejvíc..teď tu mistruje a povídá: Když my starý dobrý cz-pejskaři si sedneme a domluvíme se, že si cz-psa vezmeme zpátky pod svá křídla, tak vy mladí agresivní pisálkové skončíte v jednom tématu, kde budete brečet mezi sebou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:47
- Nahlásit

ronysek
To žasnu teda, já byl přesvědčenej, že tvůj muž je minimálně hluchej a slepej.

sis ho asi spletl se svojí mámou vycpanou

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:49
- Nahlásit

ronysek

ty si hrozivej vůl
To se hned pozná silný argument inteligentního člověka

to nevidím jako argument, ale jako dobrý přirovnání

protože jsi zaujatej pes a basta

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:57
- Nahlásit

ronysek

tys myslel doslovně?

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:02
- Nahlásit

ronysek

To jsou ty nový na pas?

ne, ne, na pas mám svoji podobiznu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:05
- Nahlásit

ronysek
Tož nemám myšlení postavený na emocích, ale na druhou stranu je fajn(čistě z egoistického pohledu), že většina to tak nastavený má

připadá ti že v někom tady ještě vyvoláváš nějaký emoce? Za sebe řikám, pouze mi nestojí za to se celej večer s tebou bavit o hovnech furt dokola,protože je to nudný...a du

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:25
- Nahlásit

Co tu furt řešíte s tim pošukem Psem?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:43
- Nahlásit

Sízra Milanová

Dělej, kde seš, Čokl de do ataky svý starý dobrý! hele a oni ty pejskaři za starýho dobrýho Cz psa se nějak chystaj na nějakej nájezd? Jako Blanický rytíři až bude Cz psu nejhuř??

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:46
- Nahlásit

psíček tady ještě je, jo? už ho nevnímám. je to jako na pražskejch chodnících - plno hoven, tak je prostě překračuješ, ale už tě nerozčilujou vůbec...

Kejtlin

RIP Jerry, je mi to moc líto.

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:51
- Nahlásit

ronysek
ale já vám stejně nedám, bo jste brrr.

jo ty seš tu fakt furt, jo? no buď v klidu, myslím, že bych se z tebe pozvracela tak na deset metrů jistě, musíš hrozně smrdět, jak seš tlustej, asi jako paní od běloušů, tam to taky nikdy nebylo nic moc. takže spíš buď v klidu, co se nějkýho dávání týče...

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:55
- Nahlásit

Ach jo,furt tady čumákuje psék jeden bláznivej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 23:06
- Nahlásit

ataka je tady,pěkná

Adiddaska
hele a oni ty pejskaři za starýho dobrýho Cz psa se nějak chystaj na nějakej nájezd? Jako Blanický rytíři až bude Cz psu nejhuř??

to nevim, ten můj právě volá Argoskovi a myslim že zas zavolá Rudovi..jestli si něco domluvěj, uvidíme

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 23:17
- Nahlásit

ronysek

mustangove byli dlouho v chladu,

Fakt jo?Možná se zdrželi na Islandu třeba,co já vím

All
tak konečně je mám doma,Amroksky a Hempsírky devět kousků.Ale jsem zklamaná,poněvadž jsou tak roztomilé kuřičky jedny,že jim nemůžu dát ty jména původně myšlený

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 23:34
- Nahlásit

ronysek
Fakt se ti to povedlo, už mi rupe céfka, bo chu vědět, voco go...strašně moooc si to přejuvědět ...oupa děsivě. Máš radost?

to jsem ani nevěděla že tě to tak chytne,tim líp aspon se zabavíš ale spíš jsem to psala ségře...apropos už ataka dosáhla vrcholu?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 07:39
- Nahlásit

ronysek

Jinak dobrej nápad psát si se ségrou na foru

že jo? Taky mi přijde

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:08 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

kejtlin
tak zrovna majitelka tý čivy co měla zlomenou nohu měla plat v té době kolem 40 000 a veterinář řekl, že to udělá za cca 1700 a řekla ne, takový tvoři by neměli mít psa

Normálka. Bezcitná, arogantní svině, pro kterou jsou chechtáky vším. Nějaká managerka, nebo jiná píča. Běžný produkt zvrhlého společenského systému, takových znám...
Já jsem skoro ve třinácti letech nechal operovat psa na perineální kýlu. Za deset tisíc. Dopadlo to blbě, vet byl mladé ucho ještě s mokrým razítkem v diplomu, který se pouštěl do něčeho, na co evidentně neměl. Pojebal to, psovi porušil nerv ovládající funkci svěrače. Kadil si do pelíšku, hovínka pak žral ve snaze zachovat čistotu. Pak to všechno zvracel. Když měl konečník rozlízán do krve, a zlepšení stavu se nedalo očekávat, nechali jsme jej uspat. Moc smutné. Dodnes jsem se s tím úplně nevyrovnal. Pes byl jinak i přes svůj věk ve velmi slušné kondici. Takže vážení, když sebou váš pes ve vyšším věku náhle sekne a je po něm, je to sice hodně smutné, ale považujte to za dar. Pro něj, i pro vás... Veti z vás budou jen dolovat prachy, pomůže málokterý.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:21
- Nahlásit

jindra 22
Takže vážení, když sebou váš pes ve vyšším věku náhle sekne a je po něm, je to sice hodně smutné, ale považujte to za dar

z jedný stránky máš pravdu...jenže ve chvíli ztráty to tak člověk nevidí

Veti z vás budou jen dolovat prachy, pomůže málokterý.

ze mě zatim žádnej nedoloval prachy a všichni pomohli perfektně, ale já chodím jen k těm fakt dobrým...taky jsem byla u jednoho co jsem nebyla spokojená a už jsem se k němu nevrátila.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:26 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Někdy se můžeš splést. Já jsem byl na té operaci na klinice, kde mi hafíka vyléčili z potravinové alergie. Tož jsem si myslel, že jsou borci. Jenže jsem si neuvědomil, že od té doby uběhlo pět let...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:27
- Nahlásit

all
chodíme s Nyxinou teďko na nové psí hříště(to strašlivé místo kam pravý kynolog nikdy nevkročí ) co tu je a je to super. Včera jsem se tam s mužem na střídačku schovávali a Nyx nás hledala a při tom proskočila takovym kruhem a skočila překážku vysokou..pak teda našla muže a skočila radostí na něj a nakopla ho vy víte kam , ale nakonec přežil...bavilo by mě mít to hříště na zahradě

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:32
- Nahlásit

Sízra Milanová
nakopla ho vy víte kam , ale nakonec přežil...

Normálka, s tím se musí počítat. To moje šestiměsíční štěndo, které už ani nezvážím, umí vítat pěkně temperamentně. Si asi pořídím rukáv pro figuranta.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:43
- Nahlásit

jindra 22
To moje šestiměsíční štěndo, které už ani nezvážím, umí vítat pěkně temperamentně.

To věřim, když už před časem vážil víc než moje dospělá Nyxinka

Si asi pořídím rukáv pro figuranta

jo o tom taky přemýšlím

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:01
- Nahlásit

ronysek
Mno to je jen to, co si sugeruješ případně jak to vnímáš. Pojem dobrý vet je silně relativní jako asi všechno leč současná veterina vetům skoro ani neumožňuje bejt prostě dobrej. Asi jsou vyjímky, asi jo.

podle mě to bude asi stejný jako s lidskejma doktorama..poměr dobrej,průměr,dement...

ronysek
Absolutní většina těch, co psa mají, by ho mít neměli ať už jakýchkoliv důvodů, pokud to bereme výlučně z pohledu dobra pro psa.

otázka spíš je proč ho takovej člověk vůbec chce, když ho pak evidentně nemá nijak zvlášť rád...

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:26
- Nahlásit

ronysek
Ty jsi chudinka omezená, viď? To si jako myslíš, že v někom tady ještě vzbuzuješ vůbec nějaké emoce? Neblbni, možná lehký údiv nad tvou debilitou, ale to je asi tak vše.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:27
- Nahlásit

ronysek
A proč se lidé třeba vdávaj a ženěj, když jim sex nebo třeba "mít rád" stejně nic neříká?

No jo, to je fakt...ale stejně mě převapí třeba ten příklad s tou boxerkou jak jsem psala...mají psa 9let a v 9letech ho vyhodí rodit do boudy a nechají vlastně umřít defacto a přitom do tý doby se o něj starají,dávaj mu jídlo atd...tak proč je nepřestal bavit ještě jako malej...ale co to melu, lidi dávaj do ústavů svý rodiče,kradou jim důchody apod...prostě svině, proto to tak je...

Ten poměr jo. Ale to, jak rojevují navenek s bude lišit. Je to hodně daný právě tou ekonomikou neboli tím, jak a z čeho jen vet a lidskej dochtor financovanej.

No já byla u mediálně hodně známýho veta, kterej mi nutil operovat psovu nohu šroubama...pak jsem zajela tam jak chodím teď a řekli mi, že je to nehorázně zastaralá metoda a že by se to psovi vyrvalo...a udělali to laparoskopicky a ještě ten den pes odešel po svejch domů...a nekulhal a ten mediálně známý vet se pak divil,že by to taky mohl udělat laparoskopicky, jenže já neřekla že to chci...ehm, takže k němu už ne a ten je jen lehce levnější než klinika kam chodim, ale třeba zase vetka od nich, když pes měl silný průjmy mi řekla, že nebude posílat vzorky hoven tam a tam, bo z toho stejně prd poznaj a jen bych platila a místo toho udělá místní test zadara a počkáme a dáme dietku atd...to se mi líbilo že netahaj zbytečně prachy ikdyž jsou poměrně drahý..nebo možná právě proto...nevim

Těžko hledat lidi, co aspoň přemýšlejí nad tím, jestli vůbec někoho mají rádi ...natož aby s tím třeba něco dělali.

natož psa...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání