| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 19:47
- Nahlásit
Adiddaska
jedu tak trochu "nedobrovolně" za tu výhru z vánoc u Novy do Chorvatska, Gradac, hotel Labineca http://www.ckvt.cz/hotel-labineca-gradac/
Já buch hrozně chtěla Jet se psama k moři, ale nic jsme nesehnali, kde by vzali tři velký psy, chtěli jsme jet i s našima
kdybys chtěla, známí mají v Chorvatsku koupenej baráček a jezdí tam často, znají tam všechny široko daleko - místní lidi, můžu se ti zeptat, je to přímo u moře, určitě by to šlo domluvit, místní tam pronajímají domečky, co vím
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 20:00
- Nahlásit
Eninka
tak to by bylo uplně super!!!! Ale musí tam být dobrý vstup do vody a hlavně bez ježků. Nám právě ani v Chorvatsku nechtěli nic pronajmout s třema psama. Chěli bysme právě vilku u moře, nejlíp se zahradou, grilem třeba, bazénem a tak. Tak se mi zeptej prosím, dik moc
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:12
- Nahlásit
Adiddaska
ták, mám pro tebe info:
oni jsou na pevnině někde naproti Krku, je tam jediná pláž a tam nesmí psi a prý je tam dost kamenů, tudíž ježci. Dala mi tip, kam jezdí na kolech a prý jsou tam krásný vilky, klid, lidi s psama běžně, s bazénama apod. a údajně stačí jet na pas blint, že tam se najde vždycky ubytování tohoto typu. Na Krk po mostě, pak trajektem na ostrov Cres a pak lze ještě vedle na Lošin, zde je mali a veli Lošin. Prý je tam strašně krásně, písek, piniové háje, každá vilka má svůj vstup do vody a kolem dokola soukromí a se psama žádnej problém, ale nemá žádnej konkrétní kontakt, je to jen tip, že je to tam podle vašich představ. Kdybyste nechtěli jet na pas blint, najdi na netu tyhle místa, prý turistické agentury ti to domluví. Jinak mám ještě jeden tip, na jaře jsem vrazila autem do majitele jedné z největších cestovek tady a ten mi poradil, že nádherně a podobný podmínky jsou tady: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/vis/
to není ta cestovka, jen abys mohla juknout na fotky jsem to sem dala ....ještě tady např. foto http://levnedochorvatska.cz/stredni-dalmacie/ostro v-vis/
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:32
- Nahlásit
Eninka
do koho jsi vrazila autem? Napiš mi to na FB, určitě ho znám
jinak zadám úkol muži na ten ostrov Cres a Lošin
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:35
- Nahlásit
Eninka
dik moc!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:43
- Nahlásit
Adiddaska
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:09
- Nahlásit
tak jsem v práci objevila mravenčí kolonii čítající asi tisíc mravenců, vyfučela jsem je sprejem, děsně to smrdí tak uvidím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:12
- Nahlásit
kejtlin
já mám vyzkoušený na ty mrchy jinou věc, protože spray byl u mě doma jen slabej odvar, zničíš jen postříkaný potvory...donesla jsem dom "domečky", ty mršky to odsud nanosej dom do "hnízda" a otrávěj všechny okolo, poté zmizly kolonie, co sem lezly úspěšně roky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:14
- Nahlásit
Eninka
ty domečky tu máme taky, ovšem moc se neosvědčili.Myslíš ty černý plochý plastový?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:21
- Nahlásit
kejtlin
jojo, ty návnady se sladkým jedem, u mě to mělo daleko větší účinek, ale asi máte chytrý mravence a nenosijou to své královně ...anebo už v nich nic není
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:33
- Nahlásit
Eninka
.anebo už v nich nic není
jsou měněný pravidelně
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:39
- Nahlásit
Na mravence je nejlepší rychlovarná konvice. Prostě přelejt nežádoucí mraveniště vařící vodou. Je to levné, účinné, k přírodě šetrné. A když bude potřeba, tak zopakovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:54
- Nahlásit
jindra 22
Na mravence je nejlepší rychlovarná konvice. Prostě přelejt nežádoucí mraveniště vařící vodou. Je to levné, účinné, k přírodě šetrné. A když bude potřeba, tak zopakovat.
jasně proleju skříně i lednici , díky za radu, ale je to celkem nereálný
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:12
- Nahlásit
kejtlin
díky za radu, ale je to celkem nereálný
Proč nereálný? Copak nejde prolít lednici nebo skřín vařící vodou? No, na zahradě je to lepší, to je pravda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:15
- Nahlásit
jindra 22
Proč nereálný? Copak nejde prolít lednici nebo skřín vařící vodou? No, na zahradě je to lepší, to je pravda.
protože kdo to bude sušit, kam si dáme věci a kdo to bude vytírat, já fakt ne, protože za cca 7 hodin jdu na 4 dny volna a po mě potopa, at´ se taky stará někdo jinej
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:18
- Nahlásit
kejtlin
nepujdem někdy venčit zas?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:19
- Nahlásit
Adiddaska
nepujdem někdy venčit zas?
klíd´o můžem, Goša mi ted´ ale hárá
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:20
- Nahlásit
kejtlin
eee, tak to asik né, to by šamponi zblbli už definitivně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:22
- Nahlásit
Adiddaska
eee, tak to asik né, to by šamponi zblbli už definitivně
až dohárá, tak půjdeme spolu , připrav se na roje komárů , ale mám repelent v zásobě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:31
- Nahlásit
kejtlin
ok a vemu ti ty signály konejšivý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:32
- Nahlásit
Adiddaska
ok a vemu ti ty signály konejšivý
super
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:04 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
dnes je krásný den, sice se tam dělá hnusný vedro a vypadá to na bouřku-doposud bylo pod mrakem, ale ode dneška do neděle mám volno!!!!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:35
- Nahlásit
kejtlin
Na mrdlence se mi nejvíce osvědčilo tohle http://www.zahradni-centrum.cz/pripravky-substral- 534/substral-na-mravence.html
Že ten Víťa zarazil i fatdoga alias psíčka alias chvd......
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:37
- Nahlásit
čus, co děláte? Myslim, že Psíka vyhodili zas. Budu asi nahlašovat osoby častějc teda
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:38
- Nahlásit
kejtlin
jaký vedro????? je strašná zima!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:48 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eire
Na mrdlence se mi nejvíce osvědčilo tohle
my je máme v práci vevnitř, asi zase napíšu mail šéfovi, nebo ne, to pořád všechno zařizuju já-baterky, novej monitor, novej pc, jed na mravence, raid do zásuvky proti létajícímu hmyzu, pastičky, deratizéra na hubení švábů.....at´ se stará někdo jinej taky
Adiddaska
jaký vedro????? je strašná zima!!!
u nás je 30 stupň ů nad nulou
čus, co děláte?
nasekala jsem slepici a makrely, ted´ piju kafe, nedělám nic a nebudu dělat nic
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 14:15
- Nahlásit
Adiddaska
čus, co děláte?
Já se právě strašlivě přežrala bifťourů.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 17:58
- Nahlásit
u nás krásně prší a bouří
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:02
- Nahlásit
kejtlin
U nas pravě taky a ja mam rozmrazeny dvě obrovsky stehenní kosti pro šampony na večeři, takže budu asi muset stravit dvě hodiny v garaži, protože ven jim to dat nemužu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:19
- Nahlásit
Adiddaska
šoupni je do lednice a dej jim je zítra
|