| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:01
- Nahlásit
dobrý večer vespolek
Adiddaska
už neotravuj s těma kostma,nebo budfu muset někoho zabít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
pořád prší, ale už málo, dala jsem si grepový pivo a ted´ mám rajčatovej salát.Vyjímečně mi jde televize, ale nic z programu mě nezaujalo, až ve 22.05 na barrandově věřte-nevěřte
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:20
- Nahlásit
ty vole to je banda chudinek, vovovovopravdu.
a zas jdu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
mám pro tebe návrh na svatební nebo narozeninovej dort
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:45
- Nahlásit
kejtlin
šoupni je do lednice a dej jim je zítra
jo a všechno vostatní, co je v lednici dám asi kam?
už to maj sežraný, ale hoďku a půl jsem tam musela hlídat, aby byl každej se svou kostí ve svym rohu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:48
- Nahlásit
Adiddaska
jo a všechno vostatní, co je v lednici dám asi kam?
jako že by se to nevešlo nebo to tam bylo s kostma? já balím kosti do několika igelit´áků, když je potřebuju uskladnit do zejtra
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:50
- Nahlásit
kejtlin
nevešlo, musela bych vyndat celej jeden foch, abych tam dala dvě takovýdle kosti
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:16
- Nahlásit
kejtlin
jůů pěknej dortek
Adiddaska
do řiti, to je kost!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:20
- Nahlásit
jinak jsem si narazila kostrč a opět ten rozmasakrovanej loket , v trávě byl balonek já na něj šlápla a padla na zadek jak v těch groteskách
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:24
- Nahlásit
kejtlin
škoda žes neuklouzla po banánový šlupce, to by bylo dokonalý
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:38
- Nahlásit
Koko mě strašně kous do prstu, asi mi sleze nehet!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:49
- Nahlásit
Adiddaska
škoda žes neuklouzla po banánový šlupce, to by bylo dokonalý
to bys musela ty, já nejsem blond....
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 22:08
- Nahlásit
kuk
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 22:08
- Nahlásit
chtěla jsem v krámu Gambáč limetku a bezinku, omylem jsem sáhla vedle a mám řízný citron, je lepší než Radler i Staropramen
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 22:09
- Nahlásit
ahóóoj, měla jsem doma psí au pairy domluvit systém hlídání v době mý nepřítomnosti. To bude prdel, vymyslela jsem dokonalej plán, aby se doma něco nesemlelo a moje odvážná mamka, která když dříve viděla ty xichty provokující bojůvku vždy zdrahjící hódně daleko je najednou děsná hrdinka, protože prej za její přítomnosti se určitě nic nestane, protože ona to zmákne, hahaha. Už ju vidím, jak zvedá do luftu 45 kilovýho psa, kdyby náhodou....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:20
- Nahlásit
kejtlin
chtěla jsem v krámu Gambáč limetku a bezinku, omylem jsem sáhla vedle a mám řízný citron, je lepší než Radler i Staropramen
jo?To musim vyzkoušet!!!
Eninka
ahóóoj, měla jsem doma psí au pairy domluvit systém hlídání v době mý nepřítomnosti. To bude prdel, vymyslela jsem dokonalej plán, aby se doma něco nesemlelo a moje odvážná mamka, která když dříve viděla ty xichty provokující bojůvku vždy zdrahjící hódně daleko je najednou děsná hrdinka, protože prej za její přítomnosti se určitě nic nestane, protože ona to zmákne, hahaha. Už ju vidím, jak zvedá do luftu 45 kilovýho psa, kdyby náhodou....
máma je čak noris trochu co?
Jebloň
bucáncíííííííííííííííííííííííííííí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 08:16
- Nahlásit
Ahoj ženy krásné, chytré a sexuálně uspokojené.
Dnes jdeme z práce do koktejl baru, tak jsem si teda vzala koktejlky. Jen mi řekněte, jak má člověk nebýt alkoholik, když všechny tyhle akce jsou jen o chlastu. Proč třeba nejdeme běhat do Stromofky??
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:10
- Nahlásit
Adiddaska
už to maj sežraný
Myslíš jako okousané maso a chrupavky,ne?Nebo celou kost?Protože tu by nesežraly ani moje vlkošky....
jbat
Proč třeba nejdeme běhat do Stromofky??
Tam je to zapláclý už běhnama
Jebloň
Rozkošníčci
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:18
- Nahlásit
Eire
jasně, že jen ohlodaný, to by nesežrali celý hele čokl tu zas oxiduje, neni bloklej, jen měl extrémně dlouhou ataku asi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:23
- Nahlásit
Eire
Adiddaska
Kyra ji jednou sežrala, myslela jsem, že ji nedá, ale dala, lila jsem do ní olej a dostala sádlo asi půl kila,už preventivně,ale neměla zácpu, od tý doby jí tak velký kosti sekám napůl.Ovčandy ji nesežerou, nemají na to zubní výbavu asi
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:27
- Nahlásit
kejtlin
jako Rambík by jí asi sežral, kdybych ho s ní nechala celej den, ale pak by chcíp
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:42
- Nahlásit
Adiddaska
hele čokl tu zas oxiduje, neni bloklej, jen měl extrémně dlouhou ataku asi
Jasně míří opět mezi náásženský nenávidí a tak mezi ně furt leze,aby se ubezpečil,jak je nenávidí.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:44
- Nahlásit
Eire
to si pleteš, ženský nenávidí Jindra, Pes nenávidí všechny, i chlapy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:17
- Nahlásit
Eninka
a kdo ti teda bude ty psy hlídat? Nebo kolik lidí? To vypadá na uplnej tým hlídačů
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:30
- Nahlásit
Adiddaska
můj tým se skládá z čaka norise mamky, mašera z ulice a kamaráda metalisty Džora z Titaniků - to se sestava co?
Mám to děsně složitě vymyšlený, některý dny budou spát Eninka nebo Terka (na střídačku) u mašera, kterýho maj děsně rády, mezitím některý den bude spát Eninka doma, nebo u mamky doma a mezitím budou i u mě doma všechny pohromadě buď s mamkou, či kamarádem a to opět na střídačku, tudíž i přes den - to vždycky všechny spolu, akorát se prostřídaj au paiři, takže asi tak
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:32
- Nahlásit
ronysek
jak se to stalo, že se z Eninky stala tvá kamarádka?
to je jasný přeci, mám neodolatelný kouzlo osobnosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 10:36
- Nahlásit
venku není asi skoro žádnej vzduch , ale i přesto jdeme ven
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 11:21 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Adiddaska
to si pleteš, ženský nenávidí Jindra,
Opět dezinformace na mou adresu. Ženský docela můžu, některý maj chytrý hlavinky. To jen slepice mi vadí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 11:42
- Nahlásit
Už tu zas voxiduje ten maniak...já taky doufala v jeho "virtuální" smrt, že Vitulka zasáhnul a ono nic
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 11:59
- Nahlásit
ronysek
budeš ještě někdy zábavnej, nebo už pořád nudnej?
|