Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 18:57
- Nahlásit

zavrelka
dávala jsem kontakt jedné paní co ode mě chtěla merle fenku tak se asi ozve.
Se bude muset zapsat do pořadníku .

to merlaté pořád nevím jestli bude bi
Maskuje se, zmeteček, co? To mi dělají taky Když jim začnu vyhrožovat, že je zmlátím essi se okamžitě nevybarví tak se radši vybarví

Kdybys chtěla pomoc vybrat jména tak se s důvěrou obrať na Žumpu

zavrelka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:00
- Nahlásit

Biluška
za pomoc s jménama děkuji, ale naše mladá rozhodla že to bude Angel a Agent
původně jsem si chtěla nechat merlatou fenku, nějak se nepovedlo a řeším dilema jestli nechat Angela Kolik máš zájemců o merlatou fenku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:22
- Nahlásit

zavrelka
tu jednu slečnu co jsi posílala. Letos všichni zájemci chtějí pejsky. Takže můžu se 100% jistotou předpokládat, že se narodí samé fenky

Angel a Agent
Nic proti, ale znám asi tisíc Angelů a asi sto Agentů. Poslední Agent je ve vrhu u Gabky Hrotekové. V podstatě jenom o pár týdnů starší než tvůj.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 20:37
- Nahlásit

Biluška
vidíš a já měla zájemce o fenky kdyby jsi věděla o nějakém vhodném páníčkovi pro toho bikolorka tak pošli odkaz

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 23:32
- Nahlásit

zavrelka
jasně, neuspokojené zájemce budu posílat na revanš k tobě

zavrelka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 09:23
- Nahlásit

Biluška

datli
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 07:49
- Nahlásit

tak co mimísci?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 09:23
- Nahlásit

vidím, že se všude rodí my čekáme mimina až v létě, ještě pořád ale nemáme toho ženicha asi mě z toho brzo klepne, neumím hledat...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 12:07
- Nahlásit

Představujeme vám malou Elle Belle von Schnappi Schnapp

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:50 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
Jakto že Elle Belle? Kam se poděla ta epes rádes jména? Hele Epes Rádes by bylo dobrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 14:01
- Nahlásit

Shelticka
Je Elle Belle po Belince.
Když je jenom jedna tak se holt nemůžu pořádně vyřádit Budu se muset přeorientovat na nějaké plemeno co mívá víc než deset štěňat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:18
- Nahlásit

já budu potřebovat jména na B, vymýšlím je 3 roky a nemám nic, takže asi stejně skončíme u Beníků a Betynek

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:52
- Nahlásit

Shelticka
V tom případě s tebou přestanu kamarádit . S důvěrou se obrať na Žumpu, vymyslíme ti takové jména, že se nebudeš stačit divit

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 12:50
- Nahlásit

Biluška
až to bude aktuální tak jo do té doby by to tam zas zapadlo...

datli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 08:07
- Nahlásit

Holky,ukažte zase mazlíčky,jak porostli -prosím

datli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 08:10
- Nahlásit

Pro pobavení.Každej den něco zkouším sDýdou na výstavu.A včera jsem měla možnost se proběhnout po koberci velikém a se zrcadlem.Běžel hezky ,ale až do chvíle ,kdy zjistil, že vedle něj běží naprosto stejný pes.Fascinová, že vidí parťáka ,furt čučel do zrcadla a nesl si ocas,jakkdyby tam bylo 40 st!Je to marný,je to marný,je to marný!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 09:40
- Nahlásit

datli
foto nemám, leda to co jsem dávala na fb z té hromadné procházky a ani na výstavu netrénujem to se totiž nedá, ona tam ten stolek prostě ráda nemá, protože ho má spojený s veterinou, když ještě na ni sahá cizí člověk... ale doma to nenacvičím, tady je jí to samozřejmě šumák Můžu si leda tak nacvičit anglickou větu vysvětlující proč se bojí že to není z výšek ani lidí, ale veterináře...

zavrelka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 15:46 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

Agent bi Zatrishe URL

Angel blu Zatrishe
URL

datli
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 13:00
- Nahlásit

Hani jsou moc pěkní!hned bych si je pomazlinkala.Kde jsou ty časy štěňátek mé smečky!Dneska se s nima mohu uvstekat.Jestli je to tím,že je venku jaro,prostě tady koní a řvou.JÁ teda taky pak řvu.
Začínám mít žaludeční neurozu ze zítřka.Se bojím,že bude ostuda,že něco zapomenu,nebo že se mi pes nehorázně zprasí na výstavišti,nebo z něj něco vypadne na place...Níkdy to nedělá,což je právě důvod,proč s tím začít zrovna zítra,že?

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 17:21
- Nahlásit

datli
z něj něco vypadne na place - tak tuto zkušenost už mám taky... naštěstí to bylo v dorostu, venku na trávě a jen loužička, rozhočí nekomentoval. Ono to je těžký - kruh byl po nějaké době jediné místo kde byl klid a nebyla tam taková koncentrace lidí a psů v bezprostřední blízkosti... (a to vyvenčená samozřejmě byla).

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 17:23
- Nahlásit

zavrelka krásní kluci.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 18:18
- Nahlásit

Tony
děkujem

datli
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 20:01
- Nahlásit

Tony to je dobrý-uprostřed kruhu klid.Já teda viděla jen jednu výstavu s kobercem a to mi teda moc klidný nepřišlo.ALe ti psi to prostě berou jinak jak my,žejo.Srandisti na zabití.
Byli jsme se teď projít s děckama a Kláře vypadlo z kapsy vodítko.300 metrů okolo řeky,nonevěřili byste,jak se psi dokázali zprasit.A Miga jsem málem lovila v řece.On,co nelovil,vždy jen naháněl,najednou honil kačeny a už byl v rozvodněné Bečvě a chystal se k plavbě,což taky nikdy nedělal.
Z 6 byli dva jedinci kontaminovaní lejnem.Dýdovi se večer postavilo ucho a ocas už pár dní taky.Prostě najednou strašně čučí,lítá,všude je ho plno,pes v pohodě,ale výstavně teda naladěn evidentně není.No nemůžu mít všechno.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2013 17:59 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

URL

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2013 19:42
- Nahlásit

MichaelaV
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 17:22
- Nahlásit

Dobrý den, máme nyní doma 4. dnem borderku, které je 11 týdnů a plsnatí nám srst. Tedy hlavně na nohou a u kořene ocasu. Pokusila jsem se srst rozčesat, ale štěndo nedrželo a moc dobře to rozčesat nešlo a nechtěla jsem ji nijak trápit. A chtěla bych se zeptat, zda nemáte nějaký typ, vychytávku či tak podobně, jak bych bych mohla srst rozčesat?
Moc krát děkuji za Vaše rady.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 19:46
- Nahlásit

pokud nechce držet - vzít na klín a chvíli hladit a chvíli česat... je to na dlouho.... ale podaří se

zavrelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 19:47 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

URL

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2013 17:59
- Nahlásit

jedno štěňátko bílé kolie z FB

zavrelka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 18:09
- Nahlásit

nějak to tu zapadá .... tak jedno foto

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání