| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 15:09
- Nahlásit
Crysa
pokud budeš potřebovat fíka, pak se to bude odvíjet od jeho časových možností,
Uvidíme. Přizpůsobím se fíkovi.
Jdu domky květinářky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 15:25
- Nahlásit
Baico
já nechci fíka, tenhle děsně práská bičem, chci mít do toho pokusu o zkoušku "zvukově čistej" plac ))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:38
- Nahlásit
šmarjá tady se zas slaví??
tož já taky něco málo nesu..
ale uklízet si to pak budete samy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 20:16
- Nahlásit
čuste blbouni, co jste dělali???
My byli jen přes hoďku a půl venku, protože jsem měla domluvené stříhání, doufám, že zítra nebude pršet, abych to děckám vynahradila
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:17
- Nahlásit
když musíš tak musíš
http://www.stream.cz/mazlove/669983-necekane-ukonc eny-zavod
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:22
- Nahlásit
Alexa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:29
- Nahlásit
no nic jdeme spát, jdu dohnat tu včerejší hnusnou noc, dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:59
- Nahlásit
Alexa
sabotaz
Monty
dobrou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 06:06
- Nahlásit
Dobre rano, jestli mate nekdo narozeniny nebo svatek, prihlaste se o darky, fejs na me zadny jmeno nevyplivl dneska, tak nevim... Nerada bych nekoho opomnela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 07:40 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ráno, nemám ráda vstávání a to prý starší lidé mají menší potřebu spánku, mě to příjde naopak, že jak jsem byla mladší neměla jsem se vstáváním problémy a teď je to rok co rok horší
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 07:44
- Nahlásit
Bre den, ja uz se zase jedu skolit. Dneska se mi ale nechce, protoze budu doma pozdeji nez kdybych byla v praci.
Vcera bylo moc fajn odpoledne, doma jsem se jen prevlekla a z venku jsem prisla az po osme.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:10
- Nahlásit
Čus bus!
Včera jsem chtěla jít s veverkama čuchat, ale nešla jsem.Opět mi hrclo v zádech. Při vynášení těžkého plechového kýble s vodou, která nám kape z bojler od té doby, co ho tatínek opravoval a tvrdil, že se to zanese vodní kamenem a kapat přestane. Tak jsme byli jen klidné prochajdě.
Ale vzhledem tom, že mi táta včera přezul Zeleninu na letní gumy, tak jsem mu to odpustila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:50
- Nahlásit
dobré ráno krásné a milé dívky a ženy
svítí slunce žbluňce takže budem dnes jen krátce v práci, jak pozdě jsem přišla, tak brzy půjdu doki a půjdeme s Alexičkou na ťopičky a s baruškou na tu chůzičku aby měla hodně bodíků na zkoušce, třá pak přimhouří voka nad cyklistou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:56
- Nahlásit
Alexa
třá pak přimhouří voka nad cyklistou
No třeba tam cyklista nebude. Ve zkušebáku je psáno, že si rozhočí může i jen vybrat některé z těch věcí napřezkoušení.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:20
- Nahlásit
Bré jitro, za chvíli máme odjezd na cvičák, tak zas budem chytří a vzdělaní
A esli máte málo slavení a přebytky darů, tak jsm vám neřekla, že minulej tejden, přesněji 28.3. měla narozeniny paní Asíčková. Měla desátý narozeniny!
Tak jí třá můžete dodatečně popřát, aby jste nevyšli z přací kondice
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:22
- Nahlásit
Crysa
ty vole kulatiny a ty jsi nám to neřekla???? To se nedělá
Tak paní Asíčkové přejeme vše nej a jdeme s knírači nakoupit nějaké dary, za chvíli jsme zpět s dary
Jo a my jdeme v pátek na agi!!!!!!!!!! jsem zvědavá na ty moje tupouny a a ještě větší tupounku mě samotnou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:27
- Nahlásit
Crysa
tady jsou teda dary pro paní Asíčkovou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:54 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Crysa
Tak jí třá můžete dodatečně popřát, aby jste nevyšli z přací kondice
mila pani Asickova, preju Vam dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninam a do dalsi desitky hodne zdravi
tady mate rozporcovanou kravu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:13
- Nahlásit
nazdar kreténi,nestíhám apsolutně nic,netušim kdy se dogestim,přeju každýmu k svátku,naroskám,zkouškám,výstavám,svatbě,rozvodu,n arození děcka,štěnat anevimcoeště a du se zabít
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:25
- Nahlásit
davidkova renatadu se zabít
Máš závět?Já jen pamatuj na ty co sou na tom špatně aby nebylo ani zrno nazmar
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:29
- Nahlásit
danajasa
ani zrno nazmar
nazdar!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:37
- Nahlásit
davidkova renatanazdar! ZDAZ ZDAR ZDAR
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:40
- Nahlásit
Nazdar jelimáni,
dnes je mi moc blbě, vlezla na mě jakási choroba, asi moribundus, děsně mě bolí v krku a prakticky celý tělo, klasika klouby, svaly, takže křipka asik
Ó můj bóže, au ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:41
- Nahlásit
Eldoguero
už zase paní? nejste vy nějak často nemocná???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:45
- Nahlásit
Montynejste vy nějak často nemocnáse nedif dyž bydlí na aljašce gde je běžně -40c a okolo baráku jí běhaj lední medvědi keré prozřetelně maskuje za dogy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:48
- Nahlásit
danajasa
ty zas na něčem jedeš ano, paní, asi máte pravdu taky mám sice lední medvědy ale na elijašce nebydlíme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:57 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Monty
už zase paní? nejste vy nějak často nemocná???
bývaly časy, kdy jsem nebyla nemocná ani když všude řádila chřipková epidemie, občas jsem to odnesla nějakou tou rýmou. Takhle scíplá jsem co se narodila malá. Mám asi nějakou imunitu pošramocenou či co, ale myslím, že to zas za nějaký čas přejde.
danajasa
nedif dyž bydlí na aljašce gde je běžně -40c a okolo baráku jí běhaj lední medvědi keré prozřetelně maskuje za dogy
Nějaká ftipná po ránu se mi zdá
Včera byla kosa pěkná, ale to asi všade, dnes naopak svítí slunce trochu a pěkně jsem se zpotila při ranním procházkování, akorát nedokážu posoudit essi teplotou venkovní nebo mojí vnitřní
Dogy dnes běhaly velmi moc, Viktor a Afín honily Happu, ale Happu jim utekl, řítil se šílenou rychlostí ke kraji pastviny k ohradníku - teda přesněji řečeno drátu na zemi se válejícím - Happu už párktár dostal od ohradníku a tak si na to dává bacha (dokáže proskočit mezi spodním a horním drátem velmi elegantně ) a tak kanárek šikovný z plnýho trysku zastavil cca 20 cm před drátem Má super koordinaci pohybu. Což se ovšem o Afínovi říct nedá, páč ta čupka černá do něj zezadu napálila A co myslíte Happu si toho ani nevšiml
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:07
- Nahlásit
Eldoguero
a co Kájinka? už je úplně OK?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:28
- Nahlásit
Monty
Řekla bych, že jo. Ještě doma je víc spací než obvykle a má trošku zvětšený uzliny podčelistní, ale to je tím otokem, který jí teprve teď opadl asi, takže v pohodě. Dnes jsem chtěla jít poprvé na stopy, ale ranní procházka mě málem zabila, tak uvidím essi mě podběl postaví na nohy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:29
- Nahlásit
Eldoguero
tak uvidím essi mě podběl postaví na nohy
když tak ven jinou drogu dajanasa by ti určitě poradila
|