| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:05
- Nahlásit
hergot, jednou se dostavim a tady to žije..... ste fšici v kině bo co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:23
- Nahlásit
Pumpa
ste fšici v kině
šiš, ona už je zase někde nějaká bomba nebo co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:30
- Nahlásit
agáta12
Ale , co mám za zprávy a i vlastní zkušenosti - ti lidi i psi neměli dlouho potom i 10 let žádnou běžnou virózu nebo tak něco
to je ok, jestli příští rok Kalun chytí psinčák, budu tuto informaci reklamovat
Tebe kousla zmije?
Pumpa
tak to vypadá, že jsem jim vymluvila štěně za desítku, dyž se nechtěj ničemu věnovat.
Velmi rozumné
dyž se čuba hárala, psové zbourali kotec a teď se neví kdo je taťka
To sice jo, ale není nic jednoduššího než po narození udělat testy paternity a fertyk, takže i tohle bych viděla trochu jak výmluvu, zvlášť vzhledem k tomu dalšímu
To je fakt humus, chudák mimino, snad bude ok.
Jo a jinak dnes v jedenáct štyrycet se ze mně stala oficiálně teta a z pána velkých nosů strejda )) je to Olivia, měří 49 a váží 2.80
Tý jooo, gratulacéééééééé
Baico
šiš, já úplně zapoměla - všechno nééééééjlepší princi Hyjacyntovi a ať se na mě nezlobí, že přeju až tak pozdě, řekni mu, že mám alchajmra
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
Eldoguero
To je fakt humus, chudák mimino, snad bude ok.
no a víš kolik za něj dala?, vosum papírů asi začnu množit....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 21:47
- Nahlásit
Eldoguero
o sice jo, ale není nic jednoduššího než po narození udělat testy paternity a fertyk
aha a to se jako pak i po narození štěňat dá dodatečně udělat papírovej chov?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:00
- Nahlásit
Pumpa
vosum papírů
právě jsem dostala infarkt
aha a to se jako pak i po narození štěňat dá dodatečně udělat papírovej chov?
No, pokud by to nahlásila, jako to krytí a udělala pak testy paternity, aby to potvrdila (určitě tam byl jeden pravděpodobnější otec), tak by jí to zřejmě klub uznal, pokud by byli oba uchovnění. Záleží na klubu samozřejmě, ale reálný to je.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:05
- Nahlásit
Eldoguero
právě jsem dostala infarkt
šiši a nejsou to jen zaražený prdy?
no jo, no...a to si před čtyřma měsícema koupila, taky leona, oba rodiče bezpapíráci zaručeně čistokrevní a taky vosmička
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:08
- Nahlásit
Eldoguero
jo a eště má toho mrňouse bez kupní smlouvy, jako jedinej důvod proč tohle udělá chovatel s chovnejma čoklema sem vymyslela, že se jich prostě chtěli zbavit, aby mohli mít další chov co nejdřív a nepřišlo se na to....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
Pumpa
šiši a nejsou to jen zaražený prdy
Myslíš no nevím,mám to zkusit
to si před čtyřma měsícema koupila, taky leona, oba rodiče bezpapíráci zaručeně čistokrevní a taky vosmička
Druhej infart - du si pro espumizan a uvidíme
Hele, ale to je jako fakt neskutečný, jak může dát někdo osmičku za bezpapíráka, když za řekněme 12 - 15 má zvíře s PP, který opravdu bude to daný plemeno a nemusí řešit věk a většinou ani zánět střev navíc, kdyby něco, může "reklamovat"
Jako já tím neomlouvám prodejce, ale na druhou stranu, když je o to zájem, proč by nemnožili zařučeněčistokrevnýpoPProdičíchaleštěňatabezPP že jo
jako jedinej důvod proč tohle udělá chovatel s chovnejma čoklema sem vymyslela, že se jich prostě chtěli zbavit, aby mohli mít další chov co nejdřív a nepřišlo se na to....
No, mohla se stát "nehoda" to neříkám, že nemohla, určitě by nebyli rádi, kdyby se na to přišlo. Ale mě spíš zaráží ten věk a zdravotní problémy štěněte
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
Eldoguero
no nevím,mám to zkusit
dej si fenyklovej čaj anebo aktýviji, protože normální je cítit se dobře víš?
no hele to bylo tak, chtěli hlídače, že prej rtw, tak jsem sehnala, papíráka za vosum, páč měl po kýle, což si nemyslim, že by byl takovej problém po rekonvalecenci. Tak jsem se dozvěděla, že je za psa osum moc. Pak dovezli toho prvního leona a za vsum, tak jsem chvíli přemejšlela kdo z nás se zbláznil, ale po argumentu, že za leona jí to není líto dát jsem to v rámci možností pochopila, víš jak.....
pak tendle prcek, už jsem se nedivila, po předchoz story, začala jsem se divit, až když jsem ho viděla a hrkly mi slzy do vočí, takový miminko se přede mnou krčilo na chodníku a mělo to bejt plně navočkovaný a baštit zvesela grancle, dyž mi to začlo cucat prst....
teda vona je Zuza jinak moc hodná holka a mám ji fakt ráda, ale bohužel si některý věci nedá vymluvit, nebo si nemůže pomoct, nebo já nevim.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:26
- Nahlásit
tak moje mimi dorazilo, už trénuju, ještě mi příjde někdy kámoška vysvětlit nastavení, já a manuály moc totiž nejdeme k sobě
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:27
- Nahlásit
Monty
já a manuály moc totiž nejdeme k sobě
prej teprve ž dyž selžou všechny metody je nařadě přečíst si manuál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:43
- Nahlásit
gratuluju fšem co mají narozeninové psy, nové mimina, infarkt a nové štěňata. A zas du, špym a špym.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:43
- Nahlásit
Pumpa
no nic, jdeme spát, dobrou
už se těším až ho vyzkouším venku, ale předpověď nevypadá moc slibně
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 22:59
- Nahlásit
Pumpajinak jsem nasraná, neboť si známá tudle dovezla mimi leona, z chovky, ale bez pp, prý z toho důvodu, že dyž se čuba hárala, psové zbourali kotec a teď se neví kdo je taťka, což je blbé, ale je to ta lepší varianta štěňat bez papírů, dá-li se tomu věřit. Nicméně, přivezl mi to ukázat, bylo to tříkilové miminko
můžeš mi prosím zjistit jméno fenky )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:02
- Nahlásit
Pumpa
dej si fenyklovej čaj anebo aktýviji, protože normální je cítit se dobře víš?
Zkusím to, ale essi to bude ten infart ...
hrkly mi slzy do vočí, takový miminko se přede mnou krčilo na chodníku a mělo to bejt plně navočkovaný a baštit zvesela grancle, dyž mi to začlo cucat prst....
chudák mrně
já už fakt nevím co na to říct
Monty
Jé, ty se máš, tak zítra čekám zcela nové fotky bílých kníračů
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:02
- Nahlásit
laguna
to neví, neví ani jméno chovky.... už jsem se ptala v tý nasranosti....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:05
- Nahlásit
Eldoguero
essi to bude ten infart ...
tak Ti prej garantujou vrácení peněs, buď f klidu....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:11
- Nahlásit
laguna
Tý jo, no vidíš a já si debil tady lámu hlavu nad nějakým chovatelem leonů
to ten alchajmr
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:14
- Nahlásit
Pumpa
tak Ti prej garantujou vrácení peněs, buď f klidu....
A tak to jsem v klidu
dyš mám ty záruky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:22
- Nahlásit
Eldoguero
tojotojo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2012 23:45
- Nahlásit
Pumpa
mám ráda chovatelský servis tohoto ražení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 06:55
- Nahlásit
fstávat a makat, uš je páteček. Ne, že by to teda něco znamenalo, páč zase budu dřít i o víkendu, ale aspoň ten pocit....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 07:32
- Nahlásit
bré ránko, konečně páteček
akorát to počasí by bylo lepší, kdyby bylo jiné
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 07:38
- Nahlásit
Dobré ráno krasomily!
pawlinka makrel lucinkasdivnymčíslem
POZOR POZOR POZOR HLÁŠENÍ ZÁVODNÍHO ROZHLASU
Mam konečně název toho našeho bylinnýho zázraku, je to ALLEGRIS, více zde: http://www.veterinarnipece.cz/allegris-2151.html
Ovečkin na něm jede 20 dní, za celou dobu ani jeden noční běs, včera zátěžový test krze megavítr a slejvák a NIC. Pes úplně klidně dadal. Doktorka radí dobrat co máme na měsíc a zkusit vysadit, když špatný tak brát klidně trvale, když dobrý tak vysadit dokud se zas nezhorší, nedělat preventivní kůry.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 07:52 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Dobré ráno!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 07:56
- Nahlásit
bonc
ALLEGRIS
Myslela jsem, že je to ono.
No super, je parádní, že se mu žije líp.
Na podzim taky nasadím a uvidím, co to udělá s Tomášem. Asi bych mu to začala dávat někdy v listopadu a budu doufat, že se mu taky bude žít líp.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 08:03
- Nahlásit
pawLINka
Na podzim taky nasadím
proč až na podzim?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 08:11
- Nahlásit
bonc
Protože je teď víceméně v klidu. Nejhorší období začíná většinou na podzim se zhoršujícím se počasím a taky jak začínají ty petardy. A taky si myslím, že na něho negativně působí i ta tma. Ráno chodíme za tmy, odpoledne taky...
Teď není důvod mu to začít dávat. A snad ani v nejbližší době důvod nebude...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 09:15
- Nahlásit
Čus bus!!
Konečně pátek,sice hnusnej,ale pátek.
bonc
Gratluji ke zklidnění pana Ovec
|