Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 09:51
- Nahlásit

Alexa
tak si tak řikám, ještě že se mi ta spotřeba nikde nepíše
Tak to by mi bylo celke jedno, neb si po vzoru svéhootce vedu knihu jízd, kam si zapisuju každý tankování s ujetejma km a taky si tam píšu, kdy měním pneumatiky. Evidence musí být

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 09:53
- Nahlásit

Baico
po vzoru svéhootce vedu knihu jízd, kam si zapisuju každý tankování s ujetejma km a taky si tam píšu, kdy měním pneumatiky. Evidence musí být
tak takovým problémem já netpím dycky když vidim hladový oko, zajedu na nejbližší benzínku... to je jedinej systém, kterej mám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 09:58
- Nahlásit

Grin
mám tak deset, peklo
hm..todle má nějak podobně gerda prej..to je asi dost co?nijak tomu nerozumim,ale 5 je půlka z 10 ,takže tak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:00
- Nahlásit

Taky se mi spotřeba v autě nepíš. NAŠTĚSTÍ! Bo moje auto žere jak tank, a to doslova.

Jsem přepracovaná, vůbec nestíhám zase.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
todle má nějak podobně gerda prej..to je asi dost co?nijak tomu nerozumim,ale 5 je půlka z 10 ,takže tak
no to je hooodně na to, že to je malý auto se slabym motorem... musim tankovat dvakrát tak často jako bajkofka

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:13
- Nahlásit

Brýtro blázni. Mám dvě zprávy. Jedna je strašná - umřely mi všechyn semínka baobabí a nevyrostlo ani jedno z růžových krom toho jednoho hodnýho semínka, co jako slušná kytka vzešlo, snad chvíli bude žít. Dobrá zpráva je, ze jsem do květniku po baobabech zasadila semínka od Leyendičky ze Smoky mountains. Další zpráva je, že švadla má krásný softšíly (schválně to se švadlou řikáme, bo její muš je anglán a děsně mu vadí, když řikáme softšííííly), dokonce i růžový, krz Montíka sem je fotila hnedle, ale jelikož už mi tu nefachá imageshack...nevim proč, vůbec prostě už nevložim obrázek...prdnu vám to vedle, tam to eště fachá.

Co ta Kájinka dneska? To je tolika zmijích? Hele kdyby kousla Markuse, myslim, že by to bylo fatální...doufám, že Kájinka už je splasklá, může se o ní starat Viktor pomahač, neboť je to hodné a starostlivé děcko. Eldo, ozvi se hnedle tě povidám!

Děcka, bude o vejkendě velkohnusně? Ach jo, to je zlé...

Jak se máte? Dnes máme vítání opčánkůch, tak zas bude v álejích nablito.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:18
- Nahlásit

Grin
hele nevim, jakou mám spotřebu, techičák uvádí kolem 7, autu je už ale taky hodně, rok výroby je to 98, starej vůz, 1,4, malej je úplně stejně jako fábie nebo felície. Jen myslim, že je lehčí. Nikdy sem eště spotřebu neměřila, vim jen, že půlku nádrže spotřebuju za týden po městě. Celkově to byl špatnej kup, ale to už je teď jedno, dojezdim ho do mrtě, půjde rovnou na šroťák. Jako špatnej úplně ne, protože je to děsně hezký auto. Pětadvacítky jsou ještě hezčí, maj čtyři přední světla, ale tyhle 214 jsou taky moc krásný povedený auta.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:21
- Nahlásit

Gerda
umřely mi všechyn semínka baobabí a nevyrostlo ani jedno z růžových krom toho jednoho hodnýho semínka
tak proč mě to ale vůůůbec nepřekvapuje?? ))

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:24
- Nahlásit

Gerda
vim jen, že půlku nádrže spotřebuju za týden po městě
A kolik na t půlku nádrže ujedeš km. Já mám momentálně dlouhodobou spotřebu 6,3 l ma 100 km. Ale přes jaro a léto se dostanu i na 5,7l. Zatím nejmenší spotřebu jsme měla loni při cestě ns Slovač do Prešova. To jsem se dostala na 4,5 l, což je benzíňáka dost dobrý číslo

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
tak proč mě to ale vůůůbec nepřekvapuje?? ))
mě to taky nepřekvapuje, ale je mi to líto...za to rozmarýna kvete jako blázen, stromek náletový roste tééééš, biluše taky, aji ty vostatní kvítka, ale prostě baobábky a růžičky nichts...ach joooooooooooo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:28
- Nahlásit

Baico
To jsem se dostala na 4,5 l
hmmmm, tak to je velká masírka!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:30
- Nahlásit

Gerda
ach joooooooooooo!
jako ale měla bys vědět že se nemáš pouštět do žádnejch větších samostatnejch akcí

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:31
- Nahlásit

Gerda
dokonce i růžový, krz Montíka sem je fotila
ooooo paní, vy jste moc hodná

Děcka, bude o vejkendě velkohnusně? Ach jo, to je zlé...
neeee, musí být krásně a nejlépe hned zítra

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:34
- Nahlásit

Gerda jsem ti řikala abys jim nechala klid! jak maj chudáci klíčit dyš je furt optěžuješ?!

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:34
- Nahlásit

Monty
neeee, musí být krásně a nejlépe hned zítra
No zítra ať alespoň nechčí, máme naplánovanou další inlájnovou akci a mokrej asfalt zoufale klouže.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:35
- Nahlásit

hancaw
Paní, hoď nějakou fotku Kabátka! Vůbec jsem ji neviděla od doby, co ji máš. Už musí být úplně velká šelmyje!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:36
- Nahlásit

Baico
Monty
Gerda
maj bejt přeháňky, aspoň že už zrušili ten sních

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:45
- Nahlásit

Baico
Alexa
když mě dneska dorazí zrcadlovka, tak ji chci o víkendu prubnout a nejlepší by bylo sluníčko
koukala jsem se na předpověď a u nás by alespoň mělo být hezky v neděli

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:51
- Nahlásit

Monty
, tak ji chci o víkendu prubnout a nejlepší by bylo sluníčko
No tak na bílý psy neni uplně nejlepší to jasný slunce. Musíš to pak hodně upravovat v poči, aby jsi vyvážil jas a barvy. Věř mé zkušenosti

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 10:56
- Nahlásit

Baico
No tak na bílý psy neni uplně nejlepší to jasný slunce. Musíš to pak hodně upravovat v poči, aby jsi vyvážil jas a barvy. Věř mé zkušenosti
no, to bylo foceno, když bylo sluníčko, není upracována a myslím, že dobrý

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:09
- Nahlásit

Grin
po vzoru svéhootce vedu knihu jízd, kam si zapisuju každý tankování s ujetejma km a taky si tam píšu, kdy měním pneumatiky. Evidence musí být
tak takovým problémem já netpím dycky když vidim hladový oko, zajedu na nejbližší benzínku... to je jedinej systém, kterej mám

ano ano mám to podobně, buď když jedu do makra hned natankuju bez ohledu na plnost nádrže, bo když na mě bliká a písklá hladový voko

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:14
- Nahlásit

hancaw
ty baobábky byly uhnilý, s těma by se už nic nestalo. Jak sem opracovávala semínko, proďobla sem i tu tvrdou slupku, takže sem narušila to "embryjo" uvnitř, takže to prostě celé umřelo. u ostatních jsem jenom opilníkovala tu vrchni vrstvičku, neďobala, nechala namočený dýl, aby klesly, zasadila, zalila, vyprdla se na ně. Takže teď vlastně jenom povyházim tu první várku, kterou sem rozbila, třeba ještě ty ostatní vzejdou, uvidíme. Růžičky sem nastudovala, jak se to s nima má dělat, zakryla je víčkem, ale aby zůstaly prodyšný, jen abych udržela vnitřní vlhkost vzduchu, přikryla sem i tu vzešlou rostlinu, páč se má odkrejvat, až když vyrostou pravý lístky, a ty ještě nemá. Když nevzejde nic, nakoupim prostě halt další semínka. Potřebuju to kokosový vlákno a perlit.

Monty
Ty už máš to čvrtý mimino? Myslim tim ten foťák ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:18
- Nahlásit

Nazdar a dobré dopoledne přeji
leyenda
Dobre rano vsem a obzvlaste Kajince
děkujeme, Kájí zdraví a mává bílým ouškem
davidkova renata
hele třá to úpa přejde a nespojí si to ..je to dobrý péf tadle argentýna,lecos vydrží a neni to nějakej extra cíta,taxnat to bé dobrý.
Já pevně doufám, dnes ráno běhala po louce, našla si nějakou stopu zvěře (každý ráno si to dozata užívaj, úmyslně chodíme na louku, kde v noci courá zvěř a já je nechávám nasávat divočinu ) a chvíli po ní s Bjutinou šly, mrskala si u toho, tak snad si to nespojí. Každpodáně na tu louku, kde se jí to stalo dlouho nepůjdem
Monty
Baico
A všichni co je to zajímá.
Dnes je zase lepší než včera, řekla bych, že se pomalu vrací do normálu, venku se chová už úplně ok, doma je spavější. Každopádně ale myslím, že jí to pěkně bolí když si hraje s jiným psem (zatím jen vlažně), hrozně si na tu levou půlku tváře dává pozor a vyloženě uhýbá.
Když ji na to sáhnu, neříká nic, když ji to zmáčknu nebo masíruju, neříká nic ... Jenže to je právě u nich to blbý, že voni neříkaj nic skoro nikdy ...
Otok pomalu mizí, stále teda oteklá je, ale je to zase lepší než včera.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:21
- Nahlásit

Gerda
eee, to jsem fotila s kámoščinou zrcadlovkou, moje dneska dorazí mezi 15-17hod.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:23
- Nahlásit

Eldoguero
ať se holčička rychle uzdravuje a knírači posílají na rychlejší uzdravení kníračí pusinky (ty zabírají vždy )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:30
- Nahlásit

Monty
Kájí děkuje a vzkazuje, že normálně by je vdechla z principu, ale, že jsou bílí a hodný, tak na ně bude taky hodná a nesežére je
Normálně je na psy nějaká hodnější, dnes si dokonce nechala olizovat hubu od Bjutinky, což by ji normálně nedovolila, páč si jí drží i doma ve vzdálenosti maximálně metr a to i na gauči

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:34
- Nahlásit

Eldoguero
je to zase lepší než včera.
tak to je moc dobře, je to hrdina, podrb ju za nás pěkně.

Monty
ooo už dneska ti přijede??? Tak proto potřebuješ na víkend to počasí, abys mohla pořád fotit a fotit a fotit )))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:39
- Nahlásit

Jen procházím, nedá mi to a musím se pochlubit, mě žere moje velkoauto 5,5litru, přes zimu 5,7litru. Průměrně teda. Po rovinatým městě, případně dálky po rovince dávám i kolem 4litrů (třá z Ústí do Chomutova), bohužel jezdíme častěji na Vysočinu
Ale je to diesel, takže kdyby nebyl z firmy rozchlastanej, žere mi ještě míň.
Jak se máte?

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:42
- Nahlásit

Maky a Trix
Ale je to diesel
Tak já se v létě dostanu na 5,7 v průměru dostanu i s benzínem. Tátův diesel jezdí v průměru za 4,2 litru.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2012 11:45
- Nahlásit

Baico
a co má?

<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání