| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2012 23:17
- Nahlásit
Biluška kam jedeš pani? jsi to rozjela až když jsme bezpečně daleko jo?
Jestli bude dělat bugr - půjde bydlet na mráz sprateček jeden!
Jdu taky dělat špym a špym byl to náročný den dneska!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 03:03
- Nahlásit
tak nevím essi vám mám říct "fstávat a makat", nebo "špym a špym". Já teda špym a vy si dělejte co chcete, beztak tu nejste
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 08:08
- Nahlásit
No tak vstávat lemuřice !
Je tam krásné bahýnko a ten kdo nepřijde domů jako prase má černý puntík !
Jdeme konečně taky cvičákovat a prubnout opraveného pana S.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 08:50
- Nahlásit
bré ráno, dneska jsme to s tím spánkem přehnali, vstávali jsme až po osmé hodině, malý mě nebudil, tak jsme mohli chrápat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 10:45
- Nahlásit
vlk
ahoj vlku, tak ty bydlíš někde blízko? a proč se ještě nekamarádíme?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:25
- Nahlásit
makrel
vlk
jo, FM je blízko, co máš za psa?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:39
- Nahlásit
stetisek123
jo skoti tam asi fakt jsou, zdá se mi, že brácha měl jednoho na ledničce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:39 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
PRO BILU,
(nebo ahoj polopravdo, já teď nějak nevím jak tě oslovovat),
koukám jaká jsi dneska aktivní a činorodá, tak to by jsi mohla všem povykládat, jak jsi se stala váženou canisterapeutkou.
Ne? nepovíš? no já to ani nečekám, já budu takové dobrotisko a napíšu to za tebe.
Jednou ráno Líba vstala a řekla si "co bych asi tak mohla dělat?, čím bych ještě mohla těm milovaným pejskům pomoci", no a osvítil jí duch svatý(nebo psí) a rozhodla se že bude cvičitelkou canisterarapie.
Na tom není vůbec nic špatného, všechny co to dělají svým srdcem a mají pořádně vycvičeného a ozkoušeného psa držím palce. Sama nic takového nedělám, já tu potřebu jaksi nemám.
Ale ty začátky u tebe nebyly nijak růžové viď, vlastně začaly tím, že jsi ráno vstala, rozhodla ses čím budeš, otevřelas komp, trochu sis zalistovala na stránkách organizace, která to dělá několik let a postihla tě hluboká inspirace, stejná, jaká postihla studenty práv na univerzitě v Plzni, při psaní svých disertačních prací.
Proč myslíš, že můj Andy u tebe zkoušky nemá, celý ty dva roky totiž vím, že je to k hovnu, jenom bych ti strkala další peníze. Taková charitka...a na to nemám, to co děláš na "tvých zkouškách" můj pes umí v reálu a zadarmo. ...Jo a sem líná lítat po školkách...a navíc pro tebe a tvojí živnost...jenom doufám, že na to živnost máš, asi jo, ty vždycky říkáš pravdu!
PRO OSTATNÍ
Tak ...hlavně a to je důležité, se mi nesnažte nic vysvětlovat, já o to nestojím, jenom jsem chtěla, aby jste si to přečetli.
Zítra si třeba povykládáme o tom, jak si půjčovat peníze...
nebo něco z minulosti.. agilitění? třeba? ještě nevím
P.S.
tohle v a jiné "veselé příhody" Bilušky se mohly probrat na FB, jenže ona to smazala... takže nemám jinou možnost než to napsat sem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:40
- Nahlásit
makrel Monty
Bydlím kousek od Žermanické přehrady, ale nemaje auta a místní spoj jezdí jen 3x denně do práce takže přiblížení kamkoliv je skoro nemožné....a taky skladba psistva moc na společné venčení nějak není.... 4x šiba, NO, francouzký buldoček a nově kavkazam.... foto zde -URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:59
- Nahlásit
Jimmi
Paní Zuzana Daušová z organizace Helppes posledně po svých lžích tady skončila u výslechu na policii a následně před přestupkovou komisí městkého úřadu (či jak se to teď jmenuje). O výsledku ti možná ráda povypráví sama. Tak si dej bacha, abys tam neskončila taky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:18 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Biluška
vůbec nechápu o čem to píšeš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:56
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/261493-sedmdesatilet a-zena-vypada-na-40-ji-jen-zeleninu-a-pije-destovo u-vodu.html
asi se dám na deštivou vodu a budu vypadat jak kojenec
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 13:45
- Nahlásit
Monty
vam to rikam furt, at nezerete mouku, cukr a maso a nechlastate
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 13:47
- Nahlásit
leyenda
aspoň ten chlast nechat...prosím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
leyenda
aspoň čokoládu nechat....prosím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 14:14
- Nahlásit
Pro Bilu
tak mě se to rozleželo v hlavě a máš Bilu pravdu, že jsem napsala to ošklivé slovo "krádež" neoprávněně, já se ti tedy omlouvám. Ono by to vypadalo, že jsem zlá, závistivá a nepřející osoba... a to já nejsem ne? Trochu jsem ti i pomohla nebo ne? Ale jasně, chápu, že to nestojí ani za řeč a navíc je to strašně dávno.
Navíc se bojím abys mě neudala na policii, mohla by sis pošpinit karmu a to já rozhodně nikomu nepřeju.
Takže jsem to smázla (to jsem se naučila od tebe, něco napsat a potom to smazat ).
Napsala jsem trochu jinou formulaci, třeba se všem ostatním, co se tě drží za podolek bude líbit víc.
Hele čekala jsem, že to trochu víc zaspamujete....tohle je slabota vážené
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:03
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem doma ze cvičáku. Fanda dnes krásně poslouchal a i kousal. Akorát se mu všichni smějou, dokonce tam padlo, že mě obdiviuujou, že jsem lipicána naučila alespoň trochu kousat do rukávu. Ale my jim to jednou ukážeme!!!
Jinak Bajkonůr dostal na zadní doprovody opět bižu a bylo to o dost lepší.
Jinak Michal vyhodil jednoho kurzistu hned po deseti minutách, ukrajinec s kupírovaným pitbulem. Ale jinak to vypadá, že všichni budou fajn a vědí, proč na ty kurzy přišli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:06
- Nahlásit
čus dementi jaxe máte?
Baico
ukrajinec s kupírovaným pitbulem
kuli tupírování?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:06
- Nahlásit
Biluška
aspoň čokoládu nechat.
tak jedine jednou tydne jeden ctverecek (ten maly ctverecek) 99tiprocentni, ze jsi to ty
makrel
aspoň ten chlast nechat...prosím
no to vubec
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:07
- Nahlásit
davidkova renata
čus dementi jaxe máte?
dobre, jako obvykle...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
kuli tupírování?
Ne kvůli tomu, že tan chlap byl uplně blbej. Už na první hodině furt kecal a že tohle nejde, protože... a pod. No pak si milej pitbulík vyšláp na Sametového čumáčka a Michal ho vyhodil. On totiž když telefonoval, tak se jako první věc ptal, jestli mu anučíme psa kousat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:22
- Nahlásit
leyenda
dobre, jako obvykle...
Dobrá nálada sice nevyřeší všecky naše problémy,ale nasere tolik lidí,že stojí za to si jí udržet
Baico
On totiž když telefonoval, tak se jako první věc ptal, jestli mu anučíme psa kousat.
aha,tak to jo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:37
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno
Dneska byl pěkně hnusnej den, albertí chcalo :/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
chcalo :/
tady moc ani ne,sic bylo hnusně,ale lepčí než bílý mrtky ..pokáceli sme mnoho trifidů,zabili Jardu a táhli spokojeně dom.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:51
- Nahlásit
nazdááár jelimani
du vám jenom říct že odedneška je u nás jaro a tady důkaz míst slibů_
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:56
- Nahlásit
Alexa
To už máme od včera. Máma mi vysadila do truhlíku za okno petrklíče
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 15:58
- Nahlásit
Alexa
Co to máš za kytky?
Už bych taky něco vysadila...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 16:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co to máš za kytky?
violky - ty malý macešky
Baico
o už máme od včera. Máma mi vysadila do truhlíku za okno petrklíče
důkaz!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 16:03
- Nahlásit
Alexa
gratuluju k jaru , kdybych to umela, mohla bych vam sem taky dat par jarnich fotek, ale treba byste mysleli, ze jsem potouchla
Spokojim se s oznamenim, ze na louce jsem videla uz v patek capy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 16:06
- Nahlásit
Alexa
tady důkaz míst slibů_
ty voe u nás už sněženky vodkvetly )))
|