| Autor |
Zpráva |
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:37
- Nahlásit
NJN taky jsme ještě byli malý a mamky měla divadlo v lese, že se nám ztratil pes (ani ne roční)!!! chudák...pes v pr... a uřvaný děti co se nehnou ani o píď . Vždyt to říkám tvrdohlej byl, nohy krátký, ale rychlej mrška. Aspon na startu, srnu jako fakt nedohnal, ale hlas měl jak doga . Jestli tě to uklidní tak v pubertě to začalo a skončilo až tak ve 12, ale je fakt, že takhle velkej útěk se mu opravdu povedl jen asi 3, jinak jsme svým řevem odehnali vše v okruhu několika kilometrů aby na to i Benja zareagoval
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:38
- Nahlásit
Eldoguero
Drsnááááá to se mi líbí
nic jiného mi nezbývá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:39
- Nahlásit
Jebloň
jj, přesně tak. Bylo to asi tak týden po tom co ti kluk začal krást v samošce. Podle toho si to tak přesně pamatuješ, viď?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Monty
jo, mám
No tak ti můžou alespoň před ní čůrat
Hele mě Fanouš taky zdrhal za zvěří. Já to mám teď pořešený tak, že v případě vyběhnutí zvěře zřvu lehni a psi popoběhnou max pár kroků a zalehnou. Ale pracuj na přivolání, to je fakt základ.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
jo jinak jsme potkali dneska nějakou trojici lidí a knírači se jim moc líbili, prý jestli aler nemají malé uši, tak jsem řekla, že ne, prý fakt? ale ti černí.... ti černí jsou skoťáci!!! no tak jsem zase pár lidí poučila
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:40
- Nahlásit
koukám základ je nelidský zařvání...nouzovka , noo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:42
- Nahlásit
Monty
no tak jsem zase pár lidí poučila
Hele mě tudle tvrdili nějací kolemjdoucí, že mám dve Belly
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:43
- Nahlásit
Alexa
no tak vono s těma bílejma kníračema a ještě s gulášem to ani jinak nejde ni????
A to je taky vlastně pravda
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:44
- Nahlásit
Monty
Hele můžu mít blbej dotaz? Ty máš westíky, ne?
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
Já že tady znám jednu, a ta vždycky když zmokne, tak je tak nějak narůžovělá...to je normální?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
Mno ... tak já jdu raději pryč. Vrátím se až tu nebude takový dusno, abych nemusela reagovat ...
Zdár
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:47
- Nahlásit
Baico
Ale pracuj na přivolání, to je fakt základ.
jo na tom pracujeme a vždycky jsme pracovali
Hele mě tudle tvrdili nějací kolemjdoucí, že mám dve Belly
twingas
Hele můžu mít blbej dotaz? Ty máš westíky, ne?
jo mám, ale tady mi je místní přejmenovali na knírače
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:48
- Nahlásit
Biluška
jj, přesně tak. Bylo to asi tak týden po tom co ti kluk začal krást v samošce. Podle toho si to tak přesně pamatuješ, viď?
Jooooo,prdlajčku......bylo to tejden před tím,než ty jsi své dcery nutila krást slámu a tvůj(jinak ti věrný partner),tě obral o peníze a jel si dikopříběh s kotětem?.
Jo a jestli sem budeš chtít narvat nevěru mého manžela s Polkou,tak budiž mu k dobru,že nikdy nekradl peníze ani mě,ani dětem,což se o Mášenovi říct nedá......sama jsi napsala,že tě okradl,po té,co jsi podstoupila potrat a jiné harakiry....no ty jsi největší frajerka!!!!....já aspoň své děti krást neučím a to,že to udělal jeden z nich řeším a nedělám si z toho srandu,naopak to řeším!!!!
|
Eire
Člen |
- Nahlásit
Biluška
co ti kluk začal krást v samošce
A tak u dětí je to klukovina,a kdo z nás to neudělal,že...Ale UKRÁST V DOSPĚLOSTI ZA ÚČELEM BEZPRACNÉHO ZISKU JISTÉ PRÁVNÍ NORMY,ŽE KOTKOVÁJE OK !!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Vrátím se až tu nebude takový dusno
doufám, že se někdy vrátíš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:50
- Nahlásit
twingas
no normální to není, leda, že by jí prosvítala kůže, ale to je divné, možná má kvasinky, můj první westík je měl a měl narůžovělou srst, ale tu měl ikdyž byl suchý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:51
- Nahlásit
Jebloň
Zírám jak hluboko dokážeš klesnout Možná by bylo fajn kdybys psala aspoň pravdu a ne tebou zkreslené polopravdy.
Radši jdu ven, tenhle hnůj už nemá s žumpou nic společného, tohle už jsou normální vylhané sprosťárny
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:55
- Nahlásit
Monty
No mě právě přijde divný, že je jenom když je mokrá...asi jí teda možná prosvítá kůže, jak se jí to na ní přilepí . Ale jsem docela ráda, protože růžový psi mě moc neberou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:55
- Nahlásit
malinka
co si založit nové téma. Tam to můžete probrat.
Tak si ho založ a probírej:-P
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:56
- Nahlásit
Eldoguero
Vrátím se až tu nebude takový dusno
doufám, že se někdy vrátíš
Taky doufám
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:57
- Nahlásit
BiluškaZírám jak hluboko dokážeš klesnout Možná by bylo fajn kdybys psala aspoň pravdu a ne tebou zkreslené polopravdy.
Já????
Jako že ty jsi jediná pravda?
Holčičko,tohle jsi psala celkem veřejně na tajný(ani né černý,kde jsi jela větší hrubost),já aspoň přizala jedné z vás(kurva,jak je mi to líto,že jsem jí věřila),že mám doma problém!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 21:57
- Nahlásit
twingas
a je stříhána nebo trimována, nevíš?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:00
- Nahlásit
Biluška
Radši jdu ven, tenhle hnůj už nemá s žumpou nic společného, tohle už jsou normální vylhané sprosťárny
To by ses už nikdy nesměla vrátit........a omyl,tohle je přesně žumpa!
Víš co.....žaluj mě za vylhané sprosťárny!To je tvoje "nouhau"!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:02
- Nahlásit
Monty
a je stříhána nebo trimována, nevíš?
jako jestli ji treba nestrihaj rezavyma nuzkama, ze by se ta rez pak pri desti rozpoustela
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
Monty
Hele tak to nevím, ale tak pochybuju, že by s ní jezdili někam do salonu...jestli to umí netuším, ale spíš si myslím, že stříhaná páč co jsou tam trimlovaný knírači a jezevec, tak u těch je to vždy šílenej rozdíl, když je přejedou....u ní takový rozdíly nevidím
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
Biluška
Jebloň
Eire
jděte si fakt povídat jinam. Tohle už je úmorný. Hádky, dohady, praní špinavého prádla. Proč?? Hlavně proč tady??
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:05
- Nahlásit
Biluška
Kotková,tys tak ubohá,že i blechy v tvé společnosti musely trpět,a to musely přebývat v podlahách u tebe doma cca dva dlouhé roky ..ach jo jsou to konce..s blechama ,nemakačenkem co krade drobný ,dvouma parchantama zasranýma(to jsou děti,ale paní jim jinak neřekne)
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:05
- Nahlásit
jako jestli ji treba nestrihaj rezavyma nuzkama, ze by se ta rez pak pri desti rozpoustela
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:06
- Nahlásit
malinka
neumíš číst?!!
Tak si ho založ a probírej:-P
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:07