| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:07
- Nahlásit
twingas
lucYnka XIII
tak pokud je stříhána, tak to asi bude tím, ta srst je pak hodně jemná a pak ji může prosvítat ta srst když je mokrá, u trimovaných se to nevidí, protože ti mají hrubou srst a neprosvitne to, ani když je mokrá, tak asi proto
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:08
- Nahlásit
malinka
jděte si fakt povídat jinam. Tohle už je úmorný. Hádky, dohady, praní špinavého prádla. Proč?? Hlavně proč tady??
NE!!!!!
Ty tu u toho nejsi a tohle téma bylo od začátku ke zviditenění zakladatelky a jejích kamarádek......funguje to a to je důležité!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:10
- Nahlásit
Monty
a když se west stříhá, má pak hodně jemnou srst? Ben, jak si olizuje podvozek, tak tam má taky růžovou srst, psí sliny bílou srst růžověj
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:11
- Nahlásit
Eire
malinka
neumíš číst?!!
Tak si ho založ a probírej:-P
číst jistě umí, když umí i psát...a jen vyjadřuje názor, že se tu na celkem příjemném linku udělalo poněkud dusno...a ne každému je to příjemné. Neznám osobně ani jednu z Vás, ale i tak Vás mohu poprosit o založení jiného tématu...popř vyříkejte si to osobně, vypadá to, že se znáte. Chodím sem po večerech relaxovat a dozvědět se něco o PSECH. Děkuji
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:11
- Nahlásit
Zdarte ďáblovo osazenstvo, co je to tady za trapárny?
Koho zajímají koule trojkulkina, tak bude bezkulkin, pač tam má nádor, ale ne varlete, ale jakéhosi varloobalu (moc nevím, přibyl nový veterinář a byl very nice tak sem se soustředila na víc věcí najednou).
Takže v neděli biochemka a příští pátek přijde o svou chloubu, tak na nás prosím myslete, ať to nemá nametastázovaný někde
Jdu do peřin, gubájt a dík včera za konzultačku!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:12
- Nahlásit
malinka
nemám slov..........
Nápodobně
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:13
- Nahlásit
twingas
Chodím sem po večerech relaxovat a dozvědět se něco o PSECH. Děkuji
A tak teď tu o Karkulce )
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:14
- Nahlásit
twingas
To se ti tady stane eště mockrát.......my nepotřebujem za každou cenu prodat "namnožená štěňata"...takže ti je v jiných tématech nevnucujem a nepotřebujem tě jako "jasnýho jezdce"!
|
twingas
Člen |
- Nahlásit
Ben, jak si olizuje podvozek, tak tam má taky růžovou srst, psí sliny bílou srst růžověj
Ted asi naštvu hodně lidí...ale bílýho radši teda nee...i když zase je všechna špína hned vidět, a ne že se schová v tý tmavý srsti...
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo když se stříhají tak jim ta srst zjemní, trimujou se proto aby měli správnou teriérkou hrubou srst, drsnorstí teriéři by se neměli v´ůbec stříhat a ani ne koupat, koupáním ta srst taky hodně jemní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:15
- Nahlásit
Dáška
tak na nás prosím myslete, ať to nemá nametastázovaný někde
moc drzim palce
twingas
ahoj, ja mam dobrmana , jsem takovy protiklad Montika , jakyho psa mas ty?
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:16
- Nahlásit
Dáška
Jé tak to budu držet palce, at se fikne a už o nádorech v životě neslyšíte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:17
- Nahlásit
twingas
Ted asi naštvu hodně lidí...ale bílýho radši teda nee
naštvi si koho chveš mě nenaštveš já jsem za svou volbu strašně ráda ikdyž.... ta Faithina teď zlobí
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:18
- Nahlásit
Jebloň
No já jsem sem původně přišla s tím, že chci v létě kupovat štěně...ale ted toho mám moc, tak tu po večerech relaxu
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:19
- Nahlásit
Jebloň
Ty tu u toho nejsi
No právě!!! A po pravdě, ani nechci.
Tak proč to probíráte zrovna, tady?
tohle téma bylo od začátku ke zviditenění zakladatelky a jejích kamarádek......funguje to a to je důležité!
aha, tak proto. Tak to jo. Tak pokračujte.
Přijdu jindy
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
leyenda
prý večer paní vy protiklade můj
|
twingas
Člen |
- Nahlásit
leyenda
No doma je jezevec...a ted v létě si budu pořizovat štěndo...první opravdu svoje
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:20
- Nahlásit
Dáška
je, tak to musí dobře dopadnout !!!
|
Jezevec
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:20
- Nahlásit
Tak já si taky přisadim, když už jsem na žumpě, kam podle mýho názoru hnůj patří, kam taky jinam že ?Moji nevěru nikdo řešit nemusí, páč žádná nebyla.
Pokud někdo spí s někým, kdo mu krade prachy, budiž. Pokud někdo množí, uspává apod, těžce to zkousávám, resp. to nezkousnu, ale taky budiž...
Ale v okamžiku, kdy ten někdo začne argumentovat klukovinou ( holkovinou ) kterou jsme asi někdy udělali všichni ( děkuju Eire za připomenutí ) jako protiargument na svý "poklesky", říká mi to jediné : Biluško, Ty seš neskutečně velkej a velmi vyvinutej dámskej orgán !!!!!
Omlouvám se všem, reagovat jsem musel a tohle je můj poslední příspěvek...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:21
- Nahlásit
Dáška
Koho zajímají koule trojkulkina, tak bude bezkulkin, pač tam má nádor, ale ne varlete, ale jakéhosi varloobalu (moc nevím, přibyl nový veterinář a byl very nice tak sem se soustředila na víc věcí najednou).
Takže v neděli biochemka a příští pátek přijde o svou chloubu, tak na nás prosím myslete, ať to nemá nametastázovaný někde
moc držíme palce, určitě to zvládne nebuj
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:21
- Nahlásit
Monty
to je dobře, už jsi holt vytrénovaná třema teriérama
:
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
leyenda
protiklad Montíka bys byla, kdybys měla kočku, ne? CO je opak psa vůbec?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:26
- Nahlásit
twingas
tak každý má jiné favority, u mě jsou to na doživotí westíci
neda pokud neoslepnu a nebudu potřebovat retrívra na to už jsem děcka taky upozorňovala, že k nám za pár let může přibýt takový větší pejsek než jsou oni
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
CO je opak psa vůbec?
nepes???????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:29
- Nahlásit
Dáška
tak bude bezkulkin, pač tam má nádor
No tak to držíme palce, ať to není nic fujky fuj! Pak dejte vědět.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:30
- Nahlásit
Monty
jo slepeckýho asi taky budu potřebovat...ale zase ti bílý jsou aspon vidět, já mám občas problém toho našeho najít
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:31
- Nahlásit
Monty
nepes?????
nepes neni protiklad, to neni nic
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:33
- Nahlásit
Jezevec
Moji nevěru nikdo řešit nemusí, páč žádná nebyla.
Pokud někdo spí s někým, kdo mu krade prachy, budiž. Pokud někdo množí, uspává apod, těžce to zkousávám, resp. to nezkousnu, ale taky budiž...
Nehodlala jsem tu vůbec řešit naše soukromí(páč její množení vůbec,ale pokud o to p. Kotkové jde,má to místo jedinečné),ale mohla by se Biluše zeptat koťětě,proč platí byt navíc!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:34
- Nahlásit
[b
Lucie Kratochvílová
protiklad Montíka bys byla, kdybys měla kočku, ne? CO je opak psa vůbec?
tsss, mam TRI kocky a taky vojovyho kralika a ctyri kone
Monty
ahoj, protiklade
twingas`
hlavne si nekupuj bilyho psa, jsou strasne neprakticky (a honej srnky)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 22:34
- Nahlásit
leyenda
hlavne si nekupuj bilyho psa, jsou strasne neprakticky
Jak který pani, jak který
|