Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:11
- Nahlásit

leyenda
Nemusí,já jí to sem naflákám za vás.

Dárečky od lejendičky

[imgs]https://www.hondenbenodigdheden.com/data/art icles/images/s_6563.jpg[/imgs]

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:14
- Nahlásit

Jebloň
diky, pani
sarax
lity lity

jdu, mam hroznej frmol

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:19
- Nahlásit

leyenda
Maryje děkuje převelice, i když se to nedá sníst, dala sem jí k tomu řízek ))

sarax
To vůbec netušim o tý registraci...Máňa čipovaná je, ale neni v registru psů bez PP, je v normálnim registru očipovanejch spů...v tom případě nám asi neplatí ZZO...to sou věci tě povim teda...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:22
- Nahlásit

Gerda
ale ta postel je luxusní, holky závidí

Tonka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:29
- Nahlásit

Gerda
v tom případě nám asi neplatí ZZO
ZZO vám platí, vztahuje se to jenom na zkoušky skládané od 1. 3. 2011 tady jsou pokyny http://www.kynologie.cz/cks/zapisy/pokyny_-_regist r_psu_bpp.pdf
a tady je žádost http://www.kynologie.cz/cks/dokumenty/zadosti_o_re gistraci_psa_bpp.doc

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:30 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Gerda
totok plati od brezna 2011 dle toho co pisou..Mel nemohla nastoupit v nedeli na Fpr3 diky tomuhle....takze ja poslu a zaregistruju trincu

jinak ano ten odkaz od Tonky..je teda stejnej jak ten ode me a formular sem nedala bo sem nevedela esli to vis))) no jdu shanet razitko na cip..registrace stoji tusim 250,-

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:37
- Nahlásit

Gerda
maryji vše nej
jebloň
u vás eště jezděj koškaři jo? u nás už dávno ne

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:45
- Nahlásit

kejtlin
u vás eště jezděj koškaři jo? u nás už dávno ne
U nás taky. Kůůůžeee, vykupujeme kůůůže a starý nábytek.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:47
- Nahlásit

Gerda
čuuuus, už nehebeš? Myslíš, že bych si mohla někdy k tobě dojet pro tu taštičku? Jsem už nehorázně splihlá třá někdy během dneška? Stačí když mi to hodíš i z okna jen dííík

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:49
- Nahlásit

Tonka
No ale už si nepamatuju, kdy sme zzo dělali, jestli letos, nebo loni...

sarax
Mel nemohla nastoupit v nedeli na Fpr3 diky tomuhle....takze ja poslu a zaregistruju trincu
Ty vado, to je teda věc, tak to Mařku taky eště zaregistruju, neboť zcela proti jejím zájmům ji budu nutit do cvičení min celý příští rok.

Maryje chtěla poděkovat dalším gratulantům, ale musela do kuchyně loudit další řízek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:51
- Nahlásit

Adiddaska
nehebu, kliďko piďko stav se kdykoli, z okna ti to nehodim, bydlim v sedmym )))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
už je ti líp?
mě už trochu taky odvčera skoro pořád spim, ale zejtra do hokny

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:58
- Nahlásit

všecko néééj Marušce

chtěla jsem jí poslat k zakousnutí Rambíkovo ucho, ale nezvládnu sem na Macu vložit fotku

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:58
- Nahlásit

kejtlin
A co máš doma za léky? Vysomrovala sem u mámy 6 rozpustnejch acylpirinů, 6 takovejch těch rozpustnejch long...něco na kašel, k tomu sem měla nějaký paraleny, kapky na kašel a biparox, postupně sem to včera večer všechno do sebe nalila, joxem sem si vystříkávala krk celej večír, teď už bublam a jde to do hajzlu, zejtra sem cajk totál komplet. Vřele doporučuju, hlavně ty long...něco na kašel, to ti urve to bolavý z krku a kašel pak už nebolí. Eště teda trochu blbě slyšim, píská mi v uších a mám je zalehlý, ale aspoň mě neserou sousedi, co něco vrtaj a stavba vedle našeho baráku. Jestli dneska můžeš, lež, nalej do sebe vše, co doma najdeš, navečír si dej horkosprchu a šup zas do pelechu, ráno seš dobrá.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:02
- Nahlásit

Gerda
kejtlin

Mařka už taky hebe. To máte z toho, že se málo voblíkáte!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:04
- Nahlásit

Gerda
já nekašlu jen mám rýmu ta už trochu polevila po dithiadenu, už mi jen píská v hlavě a píchá v uších asi mám i teplotu je mi pořád vedro nemůžu najít teploměr, mám acilpiriny, paraleny a ibalginy+spoustu analgetik

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:16
- Nahlásit

Adiddaska
kejtlin
hele to neni možný, musely sme tam něco chytit. Podle mě za to můžou ty přetopený chatky ,si nemůžu pomoct.

kejtlin
no a když se tim nafetuješ a pudeš si lehnout tak na 3-4 hodinky?

Lucca
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:22
- Nahlásit

sarax
ty mas pro Marenku nejaky tip na panicku?
Zatim ne, chtělo by to asi konkurz na takovou, co jí netahá mezi psy, necvičí jí moc a hlavně dělá to, co jí Maryje řekne

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:25
- Nahlásit

tak já se loučím, do zítřka budu zase bez intronééétu
papa, jdeme ven

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:26
- Nahlásit

Gerda

ale my neměli vůbec přetopenou. Třá Kejtlinu sem viděla chodit furt v bačkorech, gatě po kolena mokrý vod trávy a jak jsme tam seděli v klubovně pak a všechny okna otevřený, to bylo jak kdybysme seděli venku i když ste to necejtili. No a ty přetopený chatky vás dorazily, pak jste vylezli ven do zimy a bylo to

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:27
- Nahlásit

Lucca
to by bylo děsně jednoduchý, bo Mařka řiká pořád jen jako já - Mám hlad ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:30
- Nahlásit

Adiddaska
kdyby se v těch chatkách netopilo, sem dobrá, bo od dubna nemám zavřený dveře na balgon, celej večír po venčení tam dycky stojim v pýžu a chytám nápojku, pak si s váma píšu, nebejvá mi vůbec zima, doma je stejně jak venku, ale kdyby tam bylo vyhřáto, sem vyřízená hned. Asi největší paseku nadělaly ty mokrý boty, no....i když my eště měli s atuší otevřený cesotu domki všechny okna krz kouření v autě, tak mi asi taky nafoukalo v kutný hoře do ksichtu....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:31
- Nahlásit

du ven s šampusama. A klikat trochu.

Lucca

ta svině Kokos mi vůbec nechce brát do huby ten aport. Cvičí hezky, chůzi u nohy, hledá dřívko, i ho donese. Ale jak vyndám ten aport tak čau, ani se na něj nepodívá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:32
- Nahlásit

Gerda

no fakt že ten přechod z tepla do zimy je nejhorší a mokrý nohy to je vražda, to měla právě i Mařka..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:34
- Nahlásit

Adiddaska
Kokos mi vůbec nechce brát do huby ten aport.
a kousne do něj aspoň?

mokrý nohy to je vražda
a to měla kejtlina ty holiny z mlíkošůch...jenžto je neměla na noze, má v krku bebíčko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

Gerda
nejdu ani náhodou je krásně a mám poslední volný den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:37
- Nahlásit

Gerda
já neměla holiny sem je zapomněla ve verandě asi s 3 kg piškotů doma

Lucca
Člen
- Nahlásit

Gerda
to by bylo děsně jednoduchý, bo Mařka řiká pořád jen jako já - Mám hlad
No tak jí nechat u mámy jedině Nebo najít ňákou důchodkyni, která by jí poslouchala a jen podávala jídlo z ledničky

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Gerda
a to měla kejtlina ty holiny z mlíkošůch...jenžto je neměla na noze, má v krku bebíčko.

Holiny i s piškotama nechala doma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:40
- Nahlásit

Lucca
No tak jí nechat u mámy jedině
no to tak v podstatě je, s mámou Mařka strašně moc zlobí, protože se dělá jen to, co Mařka chce. A že si neváhá nadiktovat, úplnej domácí malo-gansta ))))

Jebloň
Holiny i s piškotama nechala doma.
Baletka )))) Pche!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání