| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Zář 2011 14:46
- Nahlásit
Maryje
přejeme ti všecko nejlepčí k narozeninám a abys nemusela chodit somrovat, tak tady máš od nás hromadu, ale nesněz to všecko najednou, jooooo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
Makate? Ja jo, uz od rana a jeste dlouho budu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:16
- Nahlásit
pawLINka
já taky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:43
- Nahlásit
pawLINka
makrel
já též až do osmi
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 15:56
- Nahlásit
Maryji
přejeme fše nej a všechny řízky světa.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 16:07
- Nahlásit
Adiddaska
ta svině Kokos mi vůbec nechce brát do huby ten aport. Cvičí hezky, chůzi u nohy, hledá dřívko, i ho donese. Ale jak vyndám ten aport tak čau.....
A ta svině Kokos má rád ňamky nebo to ten druhej ?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 16:38
- Nahlásit
agáta12
nemá rád vůbec ňamky. někdy třá na cvičáku fluše za všeobecného veselí anglickou slaninu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:01
- Nahlásit
JE TU GERDA????????????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:22
- Nahlásit
Čus bus!
Hlásíme návrat o Eldorádů .
Maryji samozřejmě přejeme vše nejlepší ke kulatinám, hlavně hodně zdraví a jídla
No a podávám hlášení o zkouškách: Elmuš se již naučil čelem vzad a ani to Maxíkovi moc nekazil, takže úspěšně složili ZM. Háravá Kalunka s Eldorádovou si naprosto v klidu poradila se ZVV1 s naprosto úžasnou stopou za 95 bodů.
A to nejlepší na konec. Astrální dvojčata Fanda s Hapunkou úspěšně pokořili ZZO
Zde se chplaci nechali na památku nechali vyfotit s vítězkou Těškého závodu 2011, neb je pro ně velkou inspirací.
Jinak Viktorka neusnula na vavřínech a stále na sobě pracuje. Už zvládá polohy nejen u nohy, ale i před psovodem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:27
- Nahlásit
Baico
gratulace naprosto všem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:38
- Nahlásit
Baico
Eldorádo
supéééér ... vobrovská gratulace
jenom škoda, že jsme nedorazili
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:40
- Nahlásit
Baico
Eldoráno
velká gratulace!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:40
- Nahlásit
jsem zase u našich, chtěla jsem si totiž stáhnout fotky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:41 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
čus
poslala jsem ti něco na vytisknutí prosím a jestli bys mi to mohla donést zítra, třeba na posledním venčení, bych to potřebovala na páteka rovnou bys mi vzala terminátora, co ty na to?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:46
- Nahlásit
makrel
OK dobře, dobře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:49
- Nahlásit
Monty
dííííííííííííííííííííííííííík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:53
- Nahlásit
makrel
ještě neděkuj až to budeš mít raději
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:55
- Nahlásit
Baico
gratulace fšem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:58
- Nahlásit
děckááá nestíhám,byli sme doted bránit krááásně sme se vyblbli,Přemek přived kámoše co ho baví adrenalýn takže odcházel celkem dosti zhmožděn Přemkovým picbumem..krásnej přepad ,2 nádherný rafance v horní půlce těla,zbytek nána obě ruce ,moc se mu tam líbilo ,zase příde
fšem co dneska byli úspěšní velká gratulace!!!!!! to bylo keců že to nepé a můžem se zas plácat po ramenou.-))) tagže plác plác )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:00
- Nahlásit
Maryje
něco pro mařku(vod gerdy jako) k naroskám,bestak ste jí tuty nedali celej den nažrat!
|
Lucca
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:00
- Nahlásit
Baico
Eldorádo
Moc gratuluju ke zkouškám a plácám Vás po ramenou!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:06
- Nahlásit
bré deň,Ohhhhhhh Máňa slaví..!!!
Mařenko milá zlatá, jsi roztomilá černobílá, skoro svatá! Každý by tě chtěl doma mít aby ti moch tvá jemná ouška třít! Přeji ti vše krásně,at tvé jubileum nikdo nepropásne!
tady malý krocánek místo dortu!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:09
- Nahlásit
Baico
gratulace, klobouk dole, pan Fandoslav je čikovný čikula s velmi čikovnou psovodkou!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
pan Fandoslav je čikovný čikula
A je velmi prosíravý. Bych to do něj ani neřekla, pokusil se rozhodčího uplatit aportem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:28
- Nahlásit
Lidi, zase mi psala ta chovetelka. Podle ní ubližuju naprosto nevinným lidem a vůbec jsem strašná, ale i přesto obdivuje, co jsem se svými psy dokázala. Kdybych ten její postoj dovedla ad absurdum, tak podle ní by nebyl problém pro oživení krve švýcarů si pustit do chuvu klidně i vlkošeda. A já prej jsem podle ní uplně mimo. Prej jí volají lidi, co jsem zač, že si dovoluju říkat a psát, co píšu. Jo a prej jsem královna diskuzí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:33
- Nahlásit
Baico
pro oživení krve švýcarů si pustit do chuvu klidně i vlkošeda
tak todle myslim potěší hlavně matýska ))))))
prej jsem královna diskuzí
gratuluju!! na blůčku to taky probíraj jak fsteklý jaxou všicíí děsný a hlavně ti z czpsa ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:36
- Nahlásit
fšem velká gratulace a Baico gratulace za Fandu i za to že je královnou diskuzí : to soutěží o hovadinu týdne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:40
- Nahlásit
davidko[b]
va renata
tak todle myslim potěší hlavně matýska
Myslím, že se domluvíme a pustíme Aníska na Dorču To budou Švýcaři jak vyšití
Grin
gratulace za Fandu i za to že je královnou diskuzí
Pani děkuju. Ale pro vaše dobro bych se nikde na ofiko akcích klubu nezmiňovala o tom, že se se mnou stýkáš, radši ani neříkej, že mě znáš. Nerda bych, aby tě to poškodilo
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:42
- Nahlásit
Všechno nej Krásné a Chytré Marii
Gratuluji ke zkouškám
a už mi řeknete kdo na mě plivnul toho bacila!!!???
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 18:43
- Nahlásit
MARYJE
http://www.lekarna.cz/carbosorb-1x25gm-prasek/
http://prujem.heureka.cz/endiaron-tbl-obd-20x250mg /galerie/?obrazek=e966e35ab86b6370cd90661c5f05107d
furt neumim obrázky , tak ať ti Gerdička nandá podle příbalového letáku páč se z těch všech darů jistjistěnposereš
Adiddaska
No a jakej je jeho fetiš ?
Přivážeš Kokeše na metrové vodítko , aby nemohl zhnuseně čau , když se má radovat z aportu
Vemeš aport , strčíš mu ho pod nos a klik a fet
a znuvu a furt signál že chápe je že si podržíš aport kousek od něj a on aby dostal svůj herák nebo po čem touží čuchne si sám . U těhle cimprlich je to trochu na dýl . Pak se použije trochu násilí a otevře se jim tlamička a nastrčí a klik + fet a zase signál , že chápe je že tu dršku otevřou sami. Je to únavné , ale za úplatky to de , další o něco rychlejší verze je použít rovnou trochu násilí, ale rači s někym gdo to umí a nemyslí tím psa škrtit a jiné debilní techniky .
To je ta fáze , držení .
A potom sbírání ze země , ty s ním dělala něco z obrany nééé?
Tak to je stejný jako s peškem ideál je ve dvou . Jeden jako fík vyhecuje psa , ale místo peška má na špagátě činku , kterou mu nechce dát a pak jako zákusek , zase vydráždit a honit mu ji po zemi až si ji chytí a gdyž tohle de tak malinko odhodit a ty jako doběhneš a dáš mu jen nepatrnou možnost ji sebrat , protože gdyž ji nesebere rychle tak ji nemá a dráždění pokračuje zase kousek odhodit a ty s vořechem zase jako přeběhneš činku a jen s malinkou možností sebrání . No to by ho už snad mohlo nasrat a tu podělanou věc do tý tlamy vzít.
Už jsem jak jirásek haug utahanej smajlik
|