Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
MoSoFa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:27
- Nahlásit

Monty
Ty máš knírače?
Ti moc robustní nejsou, ne?

Biluška
Splihlá?
Jak jako?

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:37 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

MoSoFa
Ty máš knírače?
tak trochu nene, mám westíky
teda oprava, westí slečny

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:40
- Nahlásit

Šmarjápanopodsrpenská, vidíš to??? Čéka na chvílu odstřihnou a tady totok bééé, prošvihla sem to, konec slavné Žumpy no 1 sem se sice při pondělku radovala že už sem zase ready, ale to bych si musela vypnout pin na simce v modemu a pak nezapomenout papíry od něj doma že.... ale pin huž je na věky věkůch zrušen, takže tady zase můžu pruďánkovat každej pracovní déň
akurát mi v tom teda děláte bordel, proč je tady hromada novejch niků, to je jako něco v rámci inovace, že si každej dá do nový žumpy novej nik? Jako když modernizovat tak modernizovat? Ave já teda chňápu, ta pani bejvalá huž s tim byla trapná jaxe tady furt zviditeňovala, skoro že si tam i titul nedala, ale zbytek jako tak trošku nestíham. Nestačí že nevim kdo je kdo v tajný, ale mámo, už i tady???

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:41
- Nahlásit

bonc
já ho taky prošvihla, četla jsem si to až včera

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:42
- Nahlásit

bonc
ale mámo, už i tady???
Jsi vedle jak ta jedle

Tonka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:43
- Nahlásit

Dobré ráno přeji
dneska je velmi krásný den, sluníčko svítí, ptáčci zpívají a kytičky voní

MoSoFa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:52
- Nahlásit

Monty
tak trochu nene, mám westíky
Aha, tak, proč píšou, že knírače?

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:52
- Nahlásit

Baico
Jsi vedle jak ta jedle

no jako TOTÁLNĚ sem tak v háji, že sem se dokonce pokusila něco dočíst, což mě hodilo do ještě většího dyzgomfortu... Ave já neni davidofka?? pokáď se teda nehodila už do úplný schízy ve stylu Psíčka? to je trošku hardkór todlecto. a gdo sou ty všisi ostatní?

Ave já
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:00
- Nahlásit

bonc
skoro že si tam i titul nedala,
Myslíš, že bych ho tam měla mít, jo? No....se přiznám, že už o tom delší dobu uvažuju....co třá JUDr.MUDr.PUDr.Ave já CSC ? Zní to dost honosně?

MoSoFa
Splihlá?
Jak jako?

Jako výrazně splihlá, jenom trošku by se to nepočítalo

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:08
- Nahlásit

Ave já
CSC
Tento titul se již léta neděluje, místi nějse dává za jméno PhD.

Ave já
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:09
- Nahlásit

Baico
CSC
Tento titul se již léta neděluje, místi nějse dává za jméno PhD.

Pro mě za mě budu klidně CSC PhD. čím víc písmenek tím víc adidas

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:14
- Nahlásit

Ave já
čím víc písmenek tím víc adidas
Hele já jsem šla na doktorantru z toho důvodu, že se jeden čas místo CSC dávalo před jmén Dr. A já strašně moc chtěla být DR.Ing, tudíž dring,moc se mi to líbílo. A ti hajzli to pak změnili na PhD za jménem. To už semi tak nelíbilo, proto jsem tu doktoranturu nedodělala. Nebylo prostě proč

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:16
- Nahlásit

Guten ták, ještě dva dny a je víkend. Halelůůůůjáááááá.

Ave já
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

Baico
To už semi tak nelíbilo, proto jsem tu doktoranturu nedodělala. Nebylo prostě proč
To naprosto chápu, jak není motivace...

All
Sem s váma v Mrdicích nebyla, můžete mi teda říct proč mám Mrdickou chřipku? Si ji laskavě okamžitě vemte zpátky

Tinta76
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Gerda
Guten ták, ještě dva dny a je víkend. Halelůůůůjáááááá.
jenom jeden, pani, víkent uš je zejtra
jinak jako váš popis večerního procháskování mě strašně pobavil a zvedl prací udolanou náladu ze špatný na celkem celkem

A dneska mě taktéž pobavil muš. Jsem včéra koupala Betku, na vosušení jsem použila ručník pracovní, kterýžto vzhledem opravdu jako pracovní vypadá. A včéra jsem ještě ke všemu vyprala všecky ručníky a tudíš v koupelce nezůstal žádný jiný a na čistý jsem zapomněla. Ráno se ptám muše, čim si jako utřel gezicht, dyš si večer myl zuby. Prej ničim Tak mi došlo, že mu to vzápětí po použití toho Betky ručníku taky došlo

MoSoFa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

Ave já
v Mrdicích
Kde to je?
a splihlá tedy nebývám

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:26
- Nahlásit

Ave já
můžete mi teda říct proč mám Mrdickou chřipku?
Hele náš táta tam taky nebyl a má jí. Asi nějaké nezdařené šíření zla. Zřejmě někdo nedodržel metodiku a chybička se vloudila.
Jinak Emuš vám vzkazuje, že jste ho velmi zklamaji, že jste nedojeli. Zvláště madam Davídková. Prej dva dny škrobil tanga na avizaci a veškerá snaha vešla vniveč

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:31
- Nahlásit

Tinta76
Tak mi došlo, že mu to vzápětí po použití toho Betky ručníku taky došlo
Je to prostě jenom muš, no )))))))))))

Baico
Jinak Emuš vám vzkazuje, že jste ho velmi zklamaji, že jste nedojeli
čoveče asi bych ani nejela bezpečně, jak sem moc neslyšela, docela sem se nevešla na silnici, mylsim, že bysme se někde po cestě zbořili, vono se s tou teplotou mco dobře nevýletuje )) Neni fšem dnům konec, maj přece v řádu ještě zvv2 a 3...až budou mít bílou apokalypsu připravenou na tohle, dojedeme hnedle i s transparentem - Bílá Dvojka je víc než Černá Jednička. nebo něco podobnýho.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

MoSoFa
Aha, tak, proč píšou, že knírače?
protože mě tím chrou nasráááát otrimované štěně westíka vypadá jak bílý knírač a už mi tak o prostě zůstalo, že mám knírače

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

Gerda
mylsim, že bysme se někde po cestě zbořili
Však vím Já si tak netroufla dojet pro Davídkovou, i bez toho jsem vyjížděla v půl šestý a kdybych se pro ní ještě vracela do prahy, tak by to znamenalo vyjíždět ještě o hoďku dřív. A to bych asi jako šofér nedala.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:47
- Nahlásit

tšus!

Jsem se musela hned po ránu tuna vedle nasrat?!!!!!!!!! Bléééé, kde je mamka?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:49
- Nahlásit

Vy máte víkend až zejtra? Pche, já ho mám už od úterý. Tralala.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
vono po ránu eště za tmy...žádná velká hitparáda, jela si to dvě hoďky, nebo už teď se znalostí míň? Sem tak nad tim přemejšlela a zjistila sem, že bych si to možná i pamatovala, ale velkou jistotu nemám )))

Grin
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
se na ni vys... ;) nekaž si den.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:51
- Nahlásit

Gerda
...žádná velká hitparáda
než jsem u Bolky najela na Libereckou, tak už bylo vidět.
jela si to dvě hoďky, nebo už teď se znalostí míň?
Jela jsem to přesně 2 hodiny a 3 minuty, ale včetně tankování a výběru z bankomatu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:51
- Nahlásit

Jo a smál se mi šéf, že sem zdechlá a že musim bejt v práci, sem mu řikala, že se směju desetkrát, protože je to nakažlivý, a až on bude na festivalu v Portoroži, zrovínka dostane první příznaky, což mě těší moc a nejvíc, že mu bude blbě na tu největší slávu a pro cenu si pude s nudlí u nosu huhlající jako bláááázen ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:01
- Nahlásit

nic se mi nechce a mám toho tady dost... a mám hlad a chci na pauzu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:01
- Nahlásit

Grin
se na ni vys... ;) nekaž si den.

tak to rozhodně ne , jen ta agresivita po ránu mě zaskočila poněkud...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:04
- Nahlásit

Gerda
Jo a smál se mi šéf, že sem zdechlá a že musim bejt v práci

a co ti je? Neni ti to stejný co mně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:06
- Nahlásit

Sízra Milanová
Mě už to odchází, v úterý sem musela odejít z práce už v jednu, horečka, úplně zabublaná hlava, bolení děsný v krku, zalehly mi uši, ještě úplně neodlehly, ale sem rychlohojivá, takže včéra sem sice nebyla u eldorádů, ale odpo už vejlet, dneska dobublám a cajk, asi se mi usadila rýma v hlavě, to se vyžene nějakou protahovací záležitostí.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání