Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:56
- Nahlásit

Baico
O.K. Domluveno. Ještě to domluvíme příští týden

O.K.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:38
- Nahlásit

Lucie od Arta
jéé tak to je naprd, protože Pavlii byla autem, bydlí přesně jak saraksovi, takže sme vás přece jen měli jít ulovit a mohli jste jet domu jako páni. Máme tu taky jednoho drsnosrsťáka, ale ne trpajzlika, normál velkýho, je děsně nádhernej, má ho taková starší paní, ten pes má nějaký monstrpředky, je děsnej von, vždycky, když ho vidim, si na tebe vzpomenu, ale teď, jak sem viděla Bodláka, se k tomu budu eště smát, jak je Bodloš malej ))))) My potkali srnu, co kolem nás šla děsně blízko, Hancaw si myslela, že je to nějakej děsně velkej pes, jinak holky naše krz radost ze zimy taky chtěly lovit, Mařena se nemá ráda s Pikslíkem, ale sou spolu děsně lovecká dvojka, navzájem se vyzývaj, aby šly něco honit. Tak pak taky společně dostanou vylágoš.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:48
- Nahlásit

Lucie od Arta
Bodlak je super,
Ty říkáš Vigouškovi Bodlák????

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:07
- Nahlásit

Jebloň
von se tak jmenuje. Bodláček z Florianova panství
Gerda
by mi dvakráte nepomohlo, že bydlí Pavlína v Modřanech, páč já bydlím jaksi v Nuslích. Viggo je taky desne von, jen na to nevypadá, vypadá jak malé komické zviřátko.
Srnky mi nehoníme, to maj oba zákaz, kterej oba dodržujou...ale zajíc, to je jiná...

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:27
- Nahlásit

Čaute Albertíí
tak jste se nakonec nepotkali jo? Bodláček je velmi ftipný pes a jaký měl pjekný futrálek!
Náhodou jste mohly bejt rády páč jsem tu srnu aspoň uzřela kdežto vy jste neviděly nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
páč já bydlím jaksi v Nuslích
aha...tak nevim, proč si pořád mslim, že jsi z modřan...no tak bys prostě jela do modřan, no ))

hancaw
s Pavliii sme řikali, že nás krz tebe bolej nohy, že si dost hrozná...))))))

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:29
- Nahlásit

davidkova renata
do špringrů se NEKOPE A NEKRÁKAJÍ SE ZA UŠI !!!! , takoví inteligentní pejskové, těm se musí vykat a rozumně jim vysvětlit, co po nich chceš a proč, když uznají tvé požadavky, splní je bez krákání

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:00
- Nahlásit

Gerda
hancaw
Lucie od Arta

a nám nikdo ani neřekl že se jde A já jsem měla dneska volno a venčila jsem sama

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:12
- Nahlásit

Gerda si furt nestěžuj! Kvalitně jsem vás ovenčila a zítra můžeme znova

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:19
- Nahlásit

hancaw
Gerda

Jo taaaaaak, takže pubescentního nevychovaného Grinečka nechcete a jeho paničku ignorujete Dobřeeeeeee! Gerdice všem určitě řekla jak Grin masí Andy, co???!! Ale to jsou sprostý pomluvy - Andy si dycky začne a pak hraje děsnou chudinku, ale fajn, jak chcete, mohly jste strávit odpoledne ve společnosti jednoho z nejušatějších psů s PP, to je pocta abyste věděly!
Ts, teď už vás taky nikam nevezmeme!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:25
- Nahlásit

hancaw
my zítra sjedem asi jen na petřina, dnes sem nestihla ani si vyprat, ani nic.

Grin
prosimtě my se dohodli včera jen narychlo, páč to máme všechny do lesa kousek, jak sme z jedný čtvrtě, proto mě ani nenapadlo řikat to ještě dál. Neřikala sem nikomu, jak grinek masí andy, jenom tobě, že se k ní chová jako buran )))) Zejtra jdem jenom s háravym nandem, tak to byste asi nechtěli, nebo jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:34
- Nahlásit

dobrou blbouncíííííííí

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:35
- Nahlásit

Gerda

jak sme z jedný čtvrtě
Příště když si vzpomeneš tak klíďo pošli sováka, do krče mi jede bus ze zbraslavi přímo ale jináč si samo dělám prdel pani, my dobře víme, že nás chcete

Neřikala sem nikomu, jak grinek masí andy, jenom tobě, že se k ní chová jako buran
no to chová, a taky ji masí mě s tim taky sejří ale hele ona si to nenechá líbit, pěkně ho kouše, když už ji to neba

Zejtra jdem jenom s háravym nandem, tak to byste asi nechtěli, nebo jo?
Hele Grineček by chtěl, a moc... ale myslim že by mě a matku davídkovou brzo ohrozila ruplá céfka Navíc zejtra asik hlídám Tarušku, takže se Grin bude mít s kym zakusovat do sytosti

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:36
- Nahlásit

taky du ležet, dobrou

inu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 00:10
- Nahlásit

Jen probíhám, šécky pozdravuju a zasejc mizím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 07:03
- Nahlásit

nazdar pitomci, zdravím vás z hokny.Samozřejmě jsem nenastartovala, tak mě Radek vezl i ráno, protože bus co měl ject v 6.22 prostě nepřijel.
Co se dělá s autem, když nanastartuje? Dává se na nabíječku??? Radek to tedy říkal, že jí ani nemam vyndavat, že mám napojit prodlužovák dát ji na noc a ráno auto chytí, jestli ne, tak mám baterku v prdeli a musim koupit novou

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 08:34
- Nahlásit

nazdar xichtí, už neblinkám a žijůůů, héééč

Zato čéééra, to bylo vjecí čéra.. třá mi řekli, že Crysa je 2. nejlepčí čupka malinois u našeho klubu a celkově 11. nejlepší všestranná zvíře klubu (bez ohledu na pohlaví a varietu). A to prosím bylo přes 30 přihlášených

ÓOO jsme dobrééé!!!!!

ale to zádo mě sejmulo odpo fakt nehorázně.

kejtlinCo se dělá s autem, když nanastartuje? Dává se na nabíječku??? Radek to tedy říkal, že jí ani nemam vyndavat, že mám napojit prodlužovák dát ji na noc a ráno auto chytí, jestli ne, tak mám baterku v prdeli a musim koupit novou

esli startovalo normálně, tak bych to zkusila navečír znova, mohlo ti zamrznout palivo nebo mohlo bejt něco moc prochladlýho, ale víc chladno už by nemělo bejt. Esli to ani nemělo ani snahu o jakýsi pokus i recuscitaci motoru, tu baterku bych vyndala a dala do tepla a tam jí po rozmrznutí přeměřila (esli máš čím) a nebo dala na nabíječku úpa aby se osvěžila. Venku bych to nepřipojovala, dle mých zkušeností už kvůli čoklům, kteří byť jindy nic neničí, tak v nejnevhodnější chvíli papají drátky

Jo a taky sem vám chtěla napsat, že Kamílek je sebevrach nebo debil.
Večer mu dávám jíst, po zahradě opět seberu filcy comá přes vchod, říkám mu "dnes bude nejchladnější noc, taxi to tam nech, ať ti není zima!" a co von?? urval to zas a roztahal. A taky říkal že už není malej kluk a leze na boudu a shazuje z ní věci a papá je aby tam už nebyly, jako třá kus pletiva jsme tam měla schovanej, jen proužek asi dvoumetrovej s vázacím drátem, několikery dvířka co jsem měla namyšlený do dřevenejch boxů do auta, jen čekám kdy na sebe strhne i to kolo co tam mám pověšený na hákách asi to budu muset převěsit k rozumný Asíčkový.

Konec hlášení fčeském jazyce, mějte se a já se jdu zazimovááávat abych přežila polární výpravu do Zlovsi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 08:38
- Nahlásit

Crysa
nebudou papat nic, ohlídám to, když ji vyndám, už ji tam nikdy nedám

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 08:56
- Nahlásit

dobré jitro, taky je u vás taková kosa?

Crysa
nejvěčí maliní gratulacéééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 09:01
- Nahlásit

Meteorologická zpráva - Praha / Ruzyně, Česká republika.
Zpráva byla sestavena před 25 minutami, v 07:30 UTC. Rychlost větru byla 3.6 metrů za sekundu z jihozápadu (220°).
Teplota byla -20 °C a rosný bod byl -22 °C. Teplota sa zdála být -27 °C. Atmosférický tlak byl 1028 hPa. Relativní vlhkost vzduchu byla 83.9%. Obloha byla bez význačné oblačnosti.
Viditelnost (dohlednost) byla 4500 metrů.
V 7:30 jsme JEŠTĚ! byli venku, asi jsem už otužilá, neb mi po návratu domů ani neupadl nos, možná si zkusím jít zaplavat do Vltavy, jestli tedy není zamrzlá.
Dobré ráno všem normálním, co teprve otvírají oči a jsou ještě v posteli.

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 09:03
- Nahlásit

Malý spratek usnul, velký už spí dávno, usnu si také , zatímco vy půjdete omrzat při venčení, já budu chrupat v teploučku domova.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 09:42
- Nahlásit

Tak nikdo akci neodvolal, jdu naloďit a jedem Kakáčem kousat fíka. Crysa bude doma, v autě by promrzla jak je bezkožichová a v odkládačce jí líp nebé.
brrrrrrrrr se mě teda moc nechce...

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

kejtlin
a proč bys ji tam už nedala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

makrel
a proč bys ji tam už nedala?

protože jsem neschopná co se týká auta

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 11:08
- Nahlásit

kejtlin
tak já bych ji tam dala, ale zase nemám nabíječku, takže jsem na to stejně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 11:11
- Nahlásit

čus dementi,co se děje a komu ničíme život dneska ?.-))
mac1
do špringrů se NEKOPE A NEKRÁKAJÍ SE ZA UŠI !!!! , takoví inteligentní pejskové, těm se musí vykat a rozumně jim vysvětlit, co po nich chceš a proč, když uznají tvé požadavky, splní je bez krákání
pani abyste mě nenařkla z dyzgrymynace,dneska sem nakopla jednoho irskýho setra např ))) tak si nemyslete že si to skovávám jen pro přerostlý kokřííícííí .-)))) BTW. ten druhej sráč je fakt neskutečnej,přivolání nula,de si kam chce,venku mu z huby nic vzít nemůžou bo by je kous,doma dělá neskutečnej bugr dyš čuby háraj páč von TO chce,bojí se petard a vůbec tědle věcí,takže ho utěšujou a dávaj mu prášečky..no jeblo by vám,pani!! ale je krásnej,to fakt jo.-)))
Crysa
třá mi řekli, že Crysa je 2. nejlepčí čupka malinois u našeho klubu a celkově 11. nejlepší všestranná zvíře klubu (bez ohledu na pohlaví a varietu). A to prosím bylo přes 30 přihlášených
ooo ste nejlepčí!!!! gratulýre !!! a gdes byla nebo co???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 11:25
- Nahlásit

makrel
tak já bych ji tam dala, ale zase nemám nabíječku, takže jsem na to stejně

já taky ne, ale má ji radek, to je to samý jako kdybych ji měla já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 11:29
- Nahlásit

jééé vona tu byla Inu ???? proč chodí f tak debilní čas a eště zase vypadne takže si nepřečte,že jí jednak velmi zdravím a chtěla sem s ní probrat vánoční pečení letos,mohla sem jí udělit mnoho cenných rad a postřehů!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 12:07
- Nahlásit

Dobré jitro, před chvílí sme se s mařkem probudili, zdá se mi, že sme lehce zaspali...

Když auto nestartuje, volám kamaráda, napojím startovací káble na bakterii jeho a mojí a pak si spolu startujem. A pak se podívám, jakou mám baterii, zavolám servisákoj, jakou si mám koupit, on řekne, že silnější, pošlu kolegu do auto kelly, on koupí baterii, namontuje jí a teťkanc zatim startuju na první votočku klíčákem. Jesi byla v noci velká zima, sem zvědavá, jesi knédl postartuje.

Sem si spanim zabila půl dne, potřebujem jen malý prochajdění a pak něco prát a takový ty věci vokolo.

Co děláte, krom mac1, která už spí krz Análek?

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 12:15
- Nahlásit

Gerda
Co děláte

zrovna tady špekuluju co s načatym dnem, mám možnost jít se psem a s mámou na procházku, jenže ta procházka bude končit u praprarodičů (ano, mám ještě pradědečka a prababičku ) kteří jsou na tom zdravotně a mentálně tak špatně že mě to uvrhne do deprese minimálně na celej příští tejden.
Pak mám možnost jít sama, což je nudaaaa ale zase klid a možnost cviení s psem
no a nebo můžu eninkovat, ale když je takhle hezky tak to neni moc přijatelná varianta.

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání