Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:45
- Nahlásit

Biluška
ňyc nedělat, poratca vyhodit.
to sem si myslela,dík)) ale penzijko asi mám,dyš mi chodí papír že si to můžu vodepsat z daní! a von to asi ví,bo kdysi dáávno mi to zakládal všechno právě

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
ale penzijko asi mám,dyš mi chodí papír že si to můžu vodepsat z daní!
aha, tak to asi máš, o tom aňy nevym. Ale to neva, beztak nepřecházet. Není důvod, ty fondy sou jeden jako druhý, pro klienta žádná změna. Jediný důvod je, že poratec shrábne provizi za nový obchod. Jelikož je to cizí chlap tak sou mi jeho provize ukradené a vydávám pokyn ňyc nedělat

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:55
- Nahlásit

TOTÁLNÍ KRYZE

musim uklízet..!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:56
- Nahlásit

Biluška
o tom aňy nevym
no já taky moc vo ničem nevym)) víš jaxem na tom s dokumentama)))ale důvod bé patrně jedinej,zahlídla sem cosi na seznamu nějak v tejdnu f tomdle duchu,jebu naň

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:02
- Nahlásit

Grin
musim uklízet..!

proč? jsi sama se psama tak co bys uklízela

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:08
- Nahlásit

Biluška
Biluše mě taky nutěj, aby si nějaký fondy převedla na důchodový připojištění, sou to eště ty alijanc smlouvy, můj poradec pro jistotu neni vůbec na telefénu, co mám dělat opakuji? Tvojí věc neřešim, to si pořeš sama, abych to měla dobře a výhodně. Jesi nemám důchodku, tak se nad sebou laskavě zamysli a dej věci do pořádku. Řikám tě, že nechci umřít jako chudej člověk!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:18
- Nahlásit

Gerda
Řikám tě, že nechci umřít jako chudej člověk
řikám tě,to neklapne((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:26
- Nahlásit

Gerda
dyš já uš to nedělám Uš nemůžu v tomhle směru ňyc pořešit Ale tobě jsem dělala investičko něgdy v té době jak jsi kupovala byt a řešili jsme ty stavebka a věci kolem bytu, ne? Každopádně essi máš penzijko tak ňyc nedělej, ňyc nepřeváděj, ňyc nepodnikej a hlavně NERUŠ. Fšechno nech jak je dokud nám stát nenařídí si ty hnusné penzijka povinně zařídit (aš nám to nařídí tak emigruju do austrálije ).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:32
- Nahlásit

TOTÁLNÍ KRYZE

musim uklízet..!

jako taky krize,musim uklízet,ale nebudu neba mě to,,du dělat neonce nějaký žrádlo a volat Ilu
jo a přestafte si,že ty štěnata kardyjakůch nejsou!!!!!!!!!!!!
normálně to fixlovala neuvěřitelně,měla normál pohyby,tlustá byla ,vypadalo to že si štěnce v ní hrajou fotbal a nic!!!!!!!!!! Ilu je votrávená teda
jinak sem děsně zvědavá kam dneska pudu s nánou,je "hezky" všichni dementi vylezou s těma hnusnejma běžkama,harantama, bobama a čoklama,takže se nedá jít NIKAM jakože fakt!Dneska sem šla už asi po 8 a nakopla sem jen jednoho špringra a druhýho taky špringra sem šikovně vykrákala za uši až řval ,kretén rozmazlenej,nesnášim ho celkem,má děsně příjemný paničky ,ale totál neschopný,je rozmazlenej tak,že u mě by byl většinu času ve vzduchu než na zemi
du se zabít teda..

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:40
- Nahlásit

kejtlin
proč? jsi sama se psama tak co bys uklízela

no právě už je tady bordel takovej, že to vadí i mě
a to je ta krize totiž

davidkova renata

sem děsně zvědavá kam dneska pudu s nánou,je "hezky" všichni dementi vylezou s těma hnusnejma běžkama,harantama, bobama a čoklama,takže se nedá jít NIKAM jakože fakt!

no přesně to se mi honí už od rána hlavou, asi emygruju někam do Břežan, nebo tak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:52
- Nahlásit

Grin
no přesně to se mi honí už od rána hlavou, asi emygruju někam do Břežan, nebo tak.
ale vy neháráte navíc ne?

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
to ne eště toho trochu ale spíš de vo ty lidi "chytte si toho psaaaaaa"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:28
- Nahlásit

Grin
ty lidi "chytte si toho psaaaaaa"
twe to sem ted já

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:46
- Nahlásit

sem málem prošvihla Malou farmu kvůli vám

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

davidkova renata

twe to sem ted já
no jo ale vsadim se že to neděláš hystericky a na vzdálenost 500 m až 1 km

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:54
- Nahlásit

Grin
na vzdálenost 500 m až 1 km
to ne páč tak daleko nedohlídnu

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
to ne páč tak daleko nedohlídnu
si pořiď dalekohled, já bych ho tady taky občas užila abych zjistila co na mě ty tečky táááámhle v dálce volají

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:59
- Nahlásit

sem myslela ted´ že jsem v nějakým hororu mi nešla vypnout tv, ale asi to bude baterkama

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 16:47
- Nahlásit

Dobrý den celý cen

děcka musim vám říct, že sem dneska DZ řekla že téma táboru je hříšnej tanec a nejen že se mu to moc líbilo, ale hned začal sypat z rukávu koho bude hrát a citovat pasáže z filmu, budou prej s Martinem ti důchodci jak kradli v šeldrjeku ostatní cvičenci byli teda docela v šoku jo a kdybyste někdo chtěli tak někdy v půlce května béme dělat béháčko, jenom,
mac1
ňuňánek zoubky kol půl roku neska byli dvě 4 měsíční vrčácí miminka na cvičáku a teprf začínaj měnit zuby

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 16:50
- Nahlásit

kejtlin
mi nešla vypnout tv,

no essi si večer koukala na pučenou videokazetu tak je to jasný

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:01
- Nahlásit

halooo, je ti Gerda nebo se nas jeste snazi potkat v krcaku? Ted jsme prisli, zmrzli na kost, obzvlast Bodlak. asik jsme se sikovne mijely...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:03
- Nahlásit

Alexa
no essi si večer koukala na pučenou videokazetu tak je to jasný

právě, že nekoukala

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:18
- Nahlásit

Čus bus!!
Dnes jsme byli bruslit. Jsem zjistila, že mám oba veverky nadané hokejisty. Vždycky tátovi dokázali sebrat puk
Jinak se mi povedlo pokazit spaní jedný mí kamarádace. Byla na rybníku s dětma a hrozně se divila, že mám dva velký psy. Hned druhá věta po pozdravu byla, že mi musej sežrat půl vejplaty. Tak jsem jí řekla, že beru tolik, že to na vejplatě ani nepoznám.
kejtlin
Konečně je samec připraven odcestovat do nového domova. Opakuji modrej samec se může přestěhovat k tobě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:27
- Nahlásit

Alexa
sem dneska DZ řekla že téma táboru je hříšnej tanec a nejen že se mu to moc líbilo, ale hned začal sypat z rukávu koho bude hrát a citovat pasáže z filmu, budou prej s Martinem ti důchodci jak kradli v šeldrjeku
fááákt??? supér ten má taky dost moch by slušně přispět k táborovýmu šílenctví
Baico
Jinak se mi povedlo pokazit spaní jedný mí kamarádace
Tak jsem jí řekla, že beru tolik, že to na vejplatě ani nepoznám.
tak to byla stejnak hovno kamarádka

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:33 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
tak to byla stejnak hovno kamarádka
No tak zruba před 20 lety (bože, to zní hrozně) jsme se hodně kamarádili. Byla jsem v tý vesnici furt u babičky.
hned začal sypat z rukávu koho bude hrát a citovat pasáže z filmu, budou prej s Martinem ti důchodci jak kradli v šeldrjeku
Takže letošní tábor bude opravdu výživný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:40
- Nahlásit

Baico
Konečně je samec připraven odcestovat do nového domova. Opakuji modrej samec se může přestěhovat k tobě

paráda, samice připrav ena k transportu již dávno, jak to provedeme? příští víkend jsem doma celej, tak bych mohla v neděli do Zlofsi na kafe, bo mám ten kufr pořád zaseklej, nějak nejsou prachy na servis a mohly bychom tam provést předáfku

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:48
- Nahlásit

kejtlin
příští víkend jsem doma celej, tak bych mohla v neděli do Zlofsi na kafe
O.K. Domluveno. Ještě to domluvíme příští týden

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:49
- Nahlásit

Lucie od Arta
Pani, my to nakonec měli tak, že sme s Hancouw šli až dolu k rybníku, takže sme nabrali směr zelená louka, na zelený louce sem si cvičně projela telefon, jesi nemám náhodně vaše tel číslo, páč už se nám jít znova nahoru nechtělo, a nemám ho. Ale máte super Bodláka, je děsně mrňavej! Ale pozor, od zejtra už musí čůrat na plínku, páč je malej a nesmí ven, chápete už to konečně? ))))

Jinak teda parádnická lesoprocházka, dali sme si tři hodinky v krčáku, paráda, teď pojedu projet auto, aby šlo vůbec nastartovat, jedu na nákup, pro ledové víno do kaufu. Ale chce se mi strašně spát už, asi ze zimy, ven se mi nechce zatraceně. S Mařkem jdeme až v 9 s Filátkama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:51
- Nahlásit

Alexa
sem dneska DZ řekla že téma táboru je hříšnej tanec a nejen že se mu to moc líbilo, ale hned začal sypat z rukávu koho bude hrát a citovat pasáže z filmu, budou prej s Martinem ti důchodci jak kradli v šeldrjeku
))) Šumacherovi ))) ty vole, DZ a DDZ se nezdaj )))

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 17:55
- Nahlásit

Gerda
ja si rikala, my se zas drzeli nahore, pac jsme byli metrem a nechtelo se nam pak zasejc lizt hore. my byli dve a pul a ted jsme mrtvi, jenze psi muzou a ja ne, musim jeste desne pracovat. Bodlak je super, uz jsem mu rikala, ze jako se bude vencit ve sprchaci, sorry, vanu nemame, jsme chudi. A von rikal, ze jako jo, ze ho stejne zebou maly pacicky.jenze pak velky psi nasli stopu zajicka a on tak nejak na akci sprchac a omrzliny zapomnel....

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání