| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 18:53
- Nahlásit
kejtlin
piju víno
davidkova renata
u nás by měl poločas rozpadu cca 3 fteřiny
Grinečkovi se moc líbí, umyl ji a zval ji do pelechu (strkal ji tam čumcem) ale ona nechtěla.
Vojtíšek je z ní nesvůj, protože je větší než on
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 18:54
- Nahlásit
Grin
jé krásná madlenka budete mít madleňátka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:00
- Nahlásit
Grin
Grinečkovi se moc líbí, umyl ji a zval ji do pelechu (strkal ji tam čumcem
tyjo ten je hodnej )))))))))mě se děsně líběj tydle blízký setkáním třetího druhu )),ale to nemůžeš mít kreténa co má f palici program Vražda Smrt Zabití ..i dyš s kočkou soužila 3.5 roku f pohodě,bylo taky hezký na to koukat,to mě bavilo,ale po tej veveře a nově beranoj.-)))) si to rozhodně už netroufnu vidim jí to na vočích..ale zas třá neloví,teda jako loví velmi nadšeně,ale je zcela poslušná,ví že nesmí vyběhnout,dycky se zastaví a koukne na mě esi to jako taky vidim,ale přibíhá na přivolání cvalem v pohodě..funguje na větu To je srnečka,,zajíček,cokoli a to se nehoní..
naval fota společný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:12
- Nahlásit
Alexa
budete mít madleňátka
naštěstí přišla vykastrovaná, takže madlenečky nehrozej
davidkova renata
tyjo ten je hodnej
je zvyklej ani slepičky dneska u kámošky na zahradě nezakous
mě se děsně líběj tydle blízký setkáním třetího druhu
fota nahrávám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:19
- Nahlásit
Mařena ráda loví kočky. Ale bojí se jich. Asi jak jí dal Mazánek na budku...opatrně si ho chce očuchat, když je statickej, ale mazánek to moc nemá rád, tak se po ní tak kouká vočmama a Mařena dělá, že jde jen tak náhodně okolo a vůbec k němu nečuchá. Ovšem pokud by běželi a ona se náhodou dostala blízko, chytla by ho zubama, to jako jo. Nejvíc jsou ale bažanti a křepeláci, miluje po nich pátrat ve vysoký trávě, to myslim, že by mě asi neposlechla...ale ona je celkově strašně rozmazlená a rozcapená, je to strašnej smrad.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
http://myshotaurus.rajce.idnes.cz/_/
debil si udělal z králíka polštář jen co jsem se otočila
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:21
- Nahlásit
Gerda
Grin venku loví zajíce a kočky taky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:24
- Nahlásit
Grin
Ale umí mít doma svýho vlastního králika a pohoda. Je prostě jen selektivní smrad )))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:24
- Nahlásit
Grin
šiš voni se kastrujou i minikrálící????? fotešky pěkný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:29
- Nahlásit
Gerda
Ale umí mít doma svýho vlastního králika a pohoda. Je prostě jen selektivní smrad
to jo no rozhodně
Alexa
šiš voni se kastrujou i minikrálící
hele kastrujou se i potkani nebo křečci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Grin
to je boží.-))) jaxe mucká s kajíkem,debil jeden bílej:.-))))
jináč ptáci nás vůbec netankujou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
Grin
Kámoška volala z veteriny že nějaká p*ča jí tam přinesla 3 zakrslý králíky s tim, že chce aby je utratili, že má alergický dítě klasika. tak jsem si jednoho (jednu) vzala, od tý doby co Lucka umřela je Vojta celej smutnej... tak máme Madlenku...
ty lidi jsou fakt píčusové to se nevidí,ale zas jsou i lidi jako ty co si zajocha vemou,takže neni vše ztraceno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
o je boží.-))) jaxe mucká s kajíkem,debil jeden bílej:.-))))
jináč ptáci nás vůbec netankujou
Ptáci bylo to první co začal lovit, dneska už za nima ale nevybíhá a když vyběhne tak je odvolatelnej, nevidim na něm že by ho nějak dráždili.. ale jak cejtí králíka, nebo králík před nim vyběhne, tak je to blbý..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:59
- Nahlásit
Nazdar vrazi a lofci
Co novýho? Krom Grinovýho přírůstku?
U nás by měl poločas rozpadu třikrát kratší než u davídkojc, páč by na něj byli tři takže ňyc nebude vám říkám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty lidi jsou fakt píčusové to se nevidí,ale zas jsou i lidi jako ty co si zajocha vemou,takže neni vše ztracen
tjn... teď mi kámoška psala, že udala všechny tři
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hale, my našli v práci, v regále večer, když sme zavírali, králíka v krabici od prášku na praní, chudák, bůh ví jak dlouho ty výpary voňavý dejchal. Ale žila pak ještě pět let, tak to snad bylo bez následků
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:05
- Nahlásit
děcka musíme bejt vopatrnější s těma čistkama vedle!
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/258787-muz-bru talne-zavrazdil-mlady-par-ktery-vyskrtl-jeho-dceru -z-pratel-na-facebooku.html
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:17
- Nahlásit
stetisek123
njn až zas budem někoho vyhazovat vodněkud,mušíme si vo něm zistit co nejvíc essi mi rozumíš
¨
děcka asi sa odjebávám,zejtra se snad ta krafka už vychčí na ten koberec konečně bo má bejt kláda jaxviňa!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:31
- Nahlásit
Takže ten kretén si tu nevolnost a srajdu způsobil žraním sněhu a ledu!!!!! Naštěstí je to už celkem dobrý, docela baští, dneska dostal injekci na uvolnění křečí žaludku, probiotika a taky jonťák. Legrace za 300
Jen nechápu jak je možný, že Bajkonůr, který se velmi posrávací se může natláskat sněhu a ledu po libosti a Fanda, kterej se neposere po ničem jen oblízne rampouch a sere žlutou vodu. Asi nějaká chyba v matrixu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:33
- Nahlásit
Baico
Takže ten kretén si tu nevolnost a srajdu způsobil žraním sněhu a ledu!!!!!
no joooo, pan fufínek je totiž asi zhýčkaný a musí jenom Dobrou vodu Grin se po sněhu a ledu taky připosrává, ale nic co by mě rozházelo už
Hele ale třeba ti v tom sněhu zrovna sežral něco hnusnýho..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:40
- Nahlásit
Grin
Hele ale třeba ti v tom sněhu zrovna sežral něco hnusnýho..
Nemyslím, on se pak po žádným hnusu neposere. Ale já už ho několikrát načapal, jak si hraje s kusem ledu. Jen mě sere, že jsem ho měla už celkem vykrmenýho a za ty 3 dny, co pořádně nežral, tak je tak chrt. Snad se mi podaří do května na světovku zase trochu vykrmit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:40
- Nahlásit
BaicoJen nechápu jak je možný, že Bajkonůr, který se velmi posrávací se může natláskat sněhu a ledu po libosti
hele dva lidi budou běhat venku v mrazech a jeden bude mít chřipku nebo nastydne a druhej nic.. a zánět trávení ze sněhu je docela častej, jen mě nenapadl když si to prvně psala, páč tady v tu dobu nebyla ani jinovatka. Ale moji kucí, ta stará garda si tím taky prošla, jen měli dva dny rozhašený zažívání a pak pohoda. Srovnali se většinou dost i na vývarech a musela jsem je venku hlídat. Na dvoře už toho tolika nesežrali.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:44
- Nahlásit
Crysa
jen mě nenapadl když si to prvně psala, páč tady v tu dobu nebyla ani jinovatka.
No to sice jo, ale ten kretén si louskal led ze zamrzlý misky.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
Baico
Jen mě sere, že jsem ho měla už celkem vykrmenýho a za ty 3 dny, co pořádně nežral, tak je tak chrt
To naprosto přesně znám!!! Grin onemocněl v prosinci a na původní váhu se dostal až teď, včera jsem ho vážila a má 37 kg. snad to budete mít rychlejší teda Ale Grinoj se to i vrátilo jednou..
kretén si louskal led ze zamrzlý misky
bože
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
BaicoNo to sice jo, ale ten kretén si louskal led ze zamrzlý misky.
tak to bé kámoš Kakáče, páč ten si zas na dvoře posbíral kusy ledu jak jsem prorážela zamrzlou vaničku pod okapem a nanosil si to do boudy do slámy takže jsem po pár dnech zjistila, že spí na kopce hnoje.. máčofka jeden
No a teď má Kamínek nejlepčejší hračku - v autě ma zamrzl barýlek s vodou, celej se vopuchnul a tak jsem ho vyhodila na dvůr, Asína tomu urvala hned víčko a Kakáč to tahá po dvorku a demoluje ten plast
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:53
- Nahlásit
Crysa
tak to bé kámoš Kakáče
Jsou to oba kreténi, bez ohledu na barvu
Grin
snad to budete mít rychlejší teda
Doufám, jestli na léto zase shodí všechny chlupy, tak ho chci mít alespoň trošku obalenýho, aby nebyl tak vychrtlej.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
Baico
Grin teď vypadá konečně i trochu hezky, ty chlupy se mu srovnaly maličko, takže nevypadá jako by je měl nalepený, nasrstil, přibral...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:59
- Nahlásit
Crysa
Baico
dneska jsem byla na dvorku a poslouchám co to chroupe, takový divný zvuky, jdu se kouknout a holky chroupaly rampouchy, ktetrý okousaly z okapu, přitom hodinu předtím dostaly vývar takže žízeň mít nemohly
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:02
- Nahlásit
kejtlinchroupaly rampouchy, ktetrý okousaly z okapu, přitom hodinu předtím dostaly vývar takže žízeň mít nemohly
ty jsou pro zábavu ne na žížu, moji nestíhaj ani chcát jak lemtaj vývary, ale nanuk je nanuk nanuk je mlska
|