| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:06
- Nahlásit
Baico
béš muset otužovat jeho trávení a krmit ho celej rok zmrzkou. Doporučuji pistáciovou,ňam
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:08
- Nahlásit
stetisek123
béš muset otužovat jeho trávení a krmit ho celej rok zmrzkou.
Až bude vydělávat tak klidně. Zatím nebyla žádná platící nevěsta, nebude zmrzlina
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Ona tahle matka od malejch ledních medvídků nebyla platič? Tak to se chlapec bude muset teda snažit, mezitím mu dělej aspoň led bez ginu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:13
- Nahlásit
stetisek123
Ona tahle matka od malejch ledních medvídků nebyla platič?
Ne, nevezmu si peníze od chovatelky, když jsem za Fanóša nezaplatila ani halíř. Navíc nás vozej po zahraničních výstavách. By mě hanba fackovala si říct o peníze.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:32
- Nahlásit
Baico
ahá!To já netušila, jak to máte, já vůbec sem mimoň. Ale mervítci sou to čaňaný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:50
- Nahlásit
je tu někdo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:50
- Nahlásit
stetisek123
Ale mervítci sou to čaňaný
No snad jim to vydrží.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:43
- Nahlásit
bré ráno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:55
- Nahlásit
bré deň, dneska poslední den volna ((
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:59
- Nahlásit
nazdar zmrzlíci
je tu teď -16 a já sem pořád na umřetí.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:04
- Nahlásit
Meteorologická zpráva - Praha / Ruzyně, Česká republika.
Zpráva byla sestavena před 35 minutami, v 07:00 UTC. Rychlost větru byla 2.1 metrů za sekundu ze severozápadu (310°).
Teplota byla -20 °C a rosný bod byl -22 °C. Teplota sa zdála být -25 °C.
Ve Strašnicích se teplota zdála minimálně -40
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:06
- Nahlásit
Myslela jsem, že malí štěňata spí víc než dospělí psi. Kde jsem udělala chybu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:12
- Nahlásit
Jebloň
u nás bylo -15 a v noci ze dneška na zejtra to má být ještě horší, tak trochu se bojám, že nenastsartuju auto zejtra až pojedu do práce ráno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:20
- Nahlásit
mac1
kde jsi na to přišla???
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:20
- Nahlásit
Vstávám v 6 hodin ráno, já SOVA!, vybíhám v pyžamu pantoflích a bundě ( bundu pro jistotu, kdyby náhodou nějaký pomatenec šel v tuto dobu po chodbě, tak aby neutrpěl šok) vybíhám na zahradu do sněhu a mrazu, abych chytla ranní loužičku. Vrátím se domu, na pyžamo navléknu svetr, tepláky, dvoje ponožky, bundu, kulicha a rukavice a jdu ven se psy ( abych stihla ranní hromádku). Po půlhodině jsme doma, nakrmím šelmy a jdu se umýt a udělat ze sebe člověka. Vytřu kuchyň - resp. dozoruju boj mladýho s mopem - , udělám si kávu. Od minulého týdne jsem ještě neměla horkou kávu, neb po probuzení se v křesle je vždy už vychladlá. Kupte si štěně, včera mě štíplo přes tričko do bůčku, tam, co mají některé pas, tak do toho špíčku, prima
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:22
- Nahlásit
Monty
no to právě vůbec nevím, asi nějaká fáma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:25
- Nahlásit
mac1
jé krásný/á
mě štípe malý do nosu, ucha a brady, on raději tu obličejovou část, než tu tučnější (ikdyž je to velká popelnice)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:32 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Včera jsem si přečetla, že štěně při -5 nemá vůbec chodit ven, ani jen na vyvenčení , jsem tedy asi tyranka
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:36
- Nahlásit
Monty
už si nepamatuji, kdy ty pirani přijdou o ty šílené zoubky, ale už aby to bylo. Nos musí být také bezva
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:40
- Nahlásit
mac1
ve 4 měs. by měly štěňata začít přezubovat
jo bezva to je, hlavně v noci on spí se mnou na polštáři a jak se probere tak mě takhle vítá a ještě samou radostí u toho řve
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:42
- Nahlásit
mac1
jo myslíš tento článek???
http://hobby.idnes.cz/vycurat-a-domu-na-dlouhe-pro chazky-se-psem-v-mrazu-zapomente-prn-/hobby-mazlic ci.aspx?c=A120208_133201_hobby-mazlicci_mce#utm_so urce=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=hobby&utm_co ntent=main
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:52
- Nahlásit
Monty
jj, toje přesně ten článek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:59
- Nahlásit
mac1
jo a čůrat do vany taky jsem se u toho nasmáme, můj maličký už by musel být tak nejméně 200 x mrtvý
jdeme k našim, tak se tad mějte, mamina nemá doma noťas, protože šel k lékaři
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:00
- Nahlásit
mac1
jo a čůrat do vany taky jsem se u toho nasmála, můj maličký už by musel být tak nejméně 200 x mrtvý
jdeme k našim, tak se tad mějte, mamina nemá doma noťas, protože šel k lékaři
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:08
- Nahlásit
Brýtro, fakt je mínus dvacet?
mac1
ťuťuťu Análek strašlivej zlopověstnej, on vás chce zabít, počítáte s tím?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:38
- Nahlásit
čus lidi, neska tady u nás šla policejní hlídka na koních a jeden se vysral přímo uprostřed silnice a ta DRUHÁ PANI (ne ta co seděla na tom koni co se vysral ale ta co seděla na koni co se nevysral) slezla z koně a posbírala hovna do pytlíku a pak je vyklopila do kousek vzdálených keříčků ta co se jí vysral kůň seděla dál a jenom koukala
Grinečkovi připadalo divný že u nás v ulici stojej dva koně a nemohl se furt soustředit na čůrání, pořád na ně koukal, pak se rozhod že se na ně pude podívat, já ho zavolala, tak zase jenom koukal z dálky. Pak šli kolem nás, tak si je prohlíd, ale schovával se za mě protože byli velký.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:06
- Nahlásit
Gerda
možná, že vyhraju, zabiju ho já, když spinká, je rozkošný, je to jak s dětmi, také jsem je milovala, když spaly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:20
- Nahlásit
Ten článek o nevenčení mě děsně pobavil . Ejsi vyráží ven o půl sedmé ráno. Prolítne zahradu, sad, parkur a koňskou pastvinu. Zkontroluje jestli přisněžilo a je velmi naštvaná když ne. Vyrobí si sněhový záhrab a v něm číhá na kolemjdoucí psy či lidi. Když někdo jde tak vyrazí a s hrozným řevem ho "zakousne". Pak počká až mrtvola odejde a opět se zahrabe. Jakmile se objevím já začne mě nutit, abych jí házela sněhové koule. Po páté kouli mám na rukách omrzliny druhého stupně a na nohách třetího. Chci jít domů. Ejsi odmítá. Jdu sama. O půl deváté musím jet do práce, takže volám psy domů. Ejs se zahrabe do sněhu na nejvzdálenějším konci pozemku a odmítne přijít. VYhrabu ji a násilím odvleču. Chňape kolem sebe,vrčí a vyhrožuje, že jen co vyroste tak mi tohle brutální zacházení zatrhne. Doma sedí na parapetu a toužebně sleduje sníh venku. Jakmile přijedu domů vyrazí opět na zahradu a je tam až do odpolední vycházky a tréninku. Kladinu neučím na pamlsky, ani na balonky,ale na sníh nesený na dlani před ní Po cvičáku mi velkoryse dovolí odnést ji domů, ale jenom proto, že ví, že se bude jíst. Po večeři chce opět ven. Hledání štěněte ve sněhovém záhrabu v deset večer,ve svitu baterky, v mínus dvaceti, v županu a pantoflích vůbec není zábavné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:28
- Nahlásit
čus dementi,uš ste zmrzli?????????????????????????
mac1
jůůůů uš je doma?? .-))) to je velmi slatké dudu a jak následuje Velkýho brášku je krásnej
Biluška
hele prudí mě jakýsi bývalý poradec mailama krs změnu nějakýho životka,prej přechod k alinacu,co mám dělat? nechce se mi dělat nic samosebou,máš nějaký info třá vod tý makyny jak to poslíala???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
nikam nepřecházet, fšechno nechat být. Ty woe, dyť ty penzijko ani nemáš . Máš jenom ynvetyčka. Nechat být, nesahat, ňyc nedělat, poratca vyhodit.
|