| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 08:55
- Nahlásit
boncmáme namrdkováno a mrzne jaxviňa tady mrdká ale taje je tu velmi vlhko takový tropen parales naruby no vlkost stejná teplota opačná Kešunkovi čécko nééj samosebou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 08:55
- Nahlásit
bré jitro, strašně se mi nechce nic dělat, asi v tom budu pokračovat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 08:56
- Nahlásit
hancaw
Kešunkovi přejeme dodatečně všechno neeeej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 09:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Zduř
sem měla včera děsně náročenej den, sem byla v Práglu skoro celej den potřála sem si přenastavit navigaci tak sem v půl na deset byla u ikeji kerá votvírá až v 10 a víte co???? normálně tam stála fronta před vchodem, a přitom neměli ani žádnou ekstrovní akci Sem mocinky moc ráda že sem nemusela jet dneska páč sem myslela že nedojedu do práce jak autíčku prokluzovaly kolečka. Už aby bylo jaro a teplo a světlo.
Kostkovanému kábátku přeju samozřejmě vše nejlepčí k přirozeninám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 12:47
- Nahlásit
čus dementi proč je namrtkováno a kosa??
sčíhla sem fčerejšího farmáře co vy na to?? jako na farmáře né na to že sem ho sčíhla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
sčíhla sem fčerejšího farmáře
no já si na to fspomněla až když už byli ukázky na příští tejden
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
já na to nic, protože jsem to neviděla a neuvidím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 14:12
- Nahlásit
Montyprotože jsem to neviděla a neuvidím To ale přicházíš o děsně moc důležitých infirmací jak na 100způsobů vožrat a sbalit muše
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 15:22
- Nahlásit
To ale přicházíš o děsně moc důležitých infirmací jak na 100způsobů vožrat a sbalit muše
Nečumte na tooo, eště byste se, vy lezby, konečně naučily jak balit chlapy
Nazdárek všem )))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 21:42
- Nahlásit
Kde jste Krasomily? Jste snad spadly vo volebních uren, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 17:00
- Nahlásit
Čus bláznim, už sme domki, bylo děsně krásný votpolko dneska. Džina zase seděla na Mařce v autě a mě škrtila na pásech, kdežto Kešun roční plesnivec rozvaloval se jako pán na celé půlce sedačky, neboť Džin seděl Mařkovi na zádech a posléze aji na hlavě. Džin pak čumí z předního okýnka, skrtě mě bradou na pásu. Pejskové si běhali jako páni, my teda moc ne, bo sem zapomněla, že když se de s Hančou, že u toho čék umírá na nedokrvení plic. Teď se rozhřejvam, posléze kvačim do kinsóna. Jak se máte, dylyni?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 17:35
- Nahlásit
Gerda
my se máme super, protože si děcka užily sněhu
lítali jak paka, dopoledne se Faithice proháněla od sousedky s labradorkou, byla strašně akční a venčila s námi i háravka AO (s tou jsme byli i odpoledne) takže Gulíšek byl lehce úchylný, ale asi má trénink ještě z tábora a kříženci AO x WHWT nebudou
Faithice sama procvičovala povel plaz se (který nacvičujeme asi třetí nebo čtvrtý den) je to moc čikovná holka, když to nacvičuje i sama plazila se po sněhu jak pakošek
Zítra asi vemu foťák, ať mám už nějaké zimní fota na kalendáře 2014
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 22:21
- Nahlásit
Zdařte litstvo
sem nakouknu a už vidím jak mi Gerdice pomlouvá! Samože jsem šla pomalu bo jinak bych jí zapoměla uprostřed léza!
Kešunek děkuje za přání fšem! Je to již velký dorostenec! Budu jí muset přihlásit na závody agilitní aby předvedla co v ní je!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 00:05
- Nahlásit
Doboru noc!!
A aby se vám lépe usínalo, tak tady máte Fanoušovu dcérenku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 10:10
- Nahlásit
Baicotak tady máte Fanoušovu dcérenku
Tak tu nezapře pěkná holka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 14:12
- Nahlásit
Zdár pacifisti Du ovenčit ty zvířata hmyzáková se snad venku odmastí,zatímco pakoně po včerejšku asi zmastím aby mu to nebylo líto. (děsně si sedřel nohy na zmrzlým sněhu na obranách,prostě chudák tak dřel až se vodřel) Baico apropo včerá s náma bránili zas ti dva bílí drahoušci vrahoušci a taky jim to docela šlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 17:55
- Nahlásit
Guten ták, sme domki, zmrzlí jako blázni. Strávili jsme odpolko v Čtyřkolech, je zde nyní velké dilema.
Baico
))) směju se jak blázen, je mu strašně podobná tim štěněcim výrazem, Fanyn byl taky vykulenec ušatej, je moc krásná, pěkný vlasy! Ale výraz, ten je nejlepší, takovej Hyjacyntofskej )))
Umírám na bolení hlavy, nevzala jsem si ráno brufáč, než jsme jeli, pak sme si dávali los obědos v hospodě, tam už sem myslela, že zhebnu, tak rychle aspoň paralen, teď ještě jeden brufáč, pomalu to asi ustupuje, peklo je to, peklo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 18:00
- Nahlásit
Gerda
Crysa
Tak tu nezapře
je mu strašně podobná tim štěněcim výrazem
Exteriérově se v tom vrhu prosadil velmi výrazně . No alespoň se ušetří za DNA
Jsem zvědavá, jak budou vypadat ty šťenda v Austrálii.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 18:02
- Nahlásit
Baico
To bude strašná sranda - Fanynové australští ))) Budou krásní a třeba s nima někdo bude i něco dělat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 18:30
- Nahlásit
zdar kravjeny co děláte traghle v neděli večír?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
Vůbec nic a je to celkem príma si myslim Rozmrzáme, bo sme strávili celej den venku, pročež bylo přece jenom chladno, tudíž sme namražený. A to dem zas za chvíli ven. Pak už ale chrápat, to je jistá věc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
ČUS BAMBUS
sem měla dneska velmi náročnej den musela sem nutně dočíst děsně napínací knížku a furt mě někdo votravoval že něco chce ale dobrý už sem jí dočetla
davidkova renata
zdar kravjeny co děláte traghle v neděli večír?
sem potřála nějaký fotky a jak tam prohlížím starý alba dooooooost sem se pobavila
Baico
tady máte Fanoušovu dcérenku
týjó celej tatík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 19:48
- Nahlásit
Gerda
Vůbec nic a je to celkem príma si myslim
jj to mě vyloženě baví todlecto )
Alexa
sem potřála nějaký fotky a jak tam
joo ty myslíš tamtu avataří ? njn..to víš časy se mění
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 20:25
- Nahlásit
GerdaUmírám na bolení hlavy, nevzala jsem si ráno brufáč,
Pani koupila sem náký brufáše v průhlednejch kapslích za 58kč 10ks zabíraj o dost rychlejc a efektivnějc bo já éž často mlátím lebkou do zdi krz hlavobol a tadle vychy távka mě mile překvapila neb zabrala rychle a kupodivu efektivně co sem nečekala takovej průlom v pokroku růžovýho štěstí http://www.manitera.cz/bolest/bolest-hlavy/apo-ibu profen-rapid-400mg-10-kapsli
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 21:22
- Nahlásit
davidkova renata
co děláte traghle v neděli večír?
Byla zahájena plavecká a saunovací sezóna
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 21:25
- Nahlásit
Nazdar jelitka,
zřejmě nezemřu, choroba mě už opouští doufám, že jsem tím nasrala dostatečný množství lidí a teď si jdu dát pívo
Baico
Mě tak napadá, když vidím tu bílou krasavici - oni se bílí ovčáci nestavěj jako německý do toho dementního postoje co se Afínce vůbec nelíbí a mě ještě míň?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 21:32
- Nahlásit
Eldoguero
oni se bílí ovčáci nestavěj jako německý do toho dementního postoje co se Afínce vůbec nelíbí a mě ještě míň?
Nee, bělouši se stavěn naprosto normálně, nikam se lámat nemusej
Takhle stavím Fandu, jen mu musím hlídat přední nohy, aby je neměl vytočené.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2013 22:07
- Nahlásit
Baico
To je dobře, výstavní postoj NO je příšernej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 10:39
- Nahlásit
kurwa proč je pondělí a padaj bílý mrtky nechutný?! su velmi nasrané tim pádem a du někoho brutálně zabít,snad se mi uleví!!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 11:22
- Nahlásit
davidkova renata proč padaj bílý mrtky nechutný ? Protože Mac1 má 3.týden 2013 "sněhovou službu" !!! Tzn. uklízení sněhu, aby lidi mohli z domu ven !!! Celý tento týden bude padat a padat !!! Si jdu dát panáka na to, zřejmě se ze mě stane tento týden alkoholik.
|