| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 19:26
- Nahlásit
kinta
Muš nejni takovej troškař, mluvil vo bubínku a trupce.
hele tak to by byly lepčí ty klávesy, tam má všechny nástroje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 20:25
- Nahlásit
Nevíte někdo nááhodou, proč je vo silvestra takový hovno v telce? Snad půjdu koukat na sněhuláka bo co...
Ale krásné odpolední bylo, slunko se na nás usmívalo, psové běhali, aj pocestné jsme přibalili, tedy jsme se rozrostili v průběhu venčení Moc se to povedlo
Jdu ležet, jídlo již mám k posteli skoro nanošené, ještě sobě hrnec čaje uvařím, čokle překontroluju a můžem vyčkávat do příštího roku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 20:37
- Nahlásit
Crysa
Nevíte někdo nááhodou, proč je vo silvestra takový hovno v telce
asi myslej že už sou fšici vožralý, ale teď skončil dlouhej širokej a krátkozrakej sem se moc nasmála zase
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 23:09
- Nahlásit
Sice ještě není půlnoc, ale popřeju teď tu a všem dobrým lidem
Nejvíc nejlepší nový rok vám všem přeji, ať vám psové dělají radost a ve zdraví všichni i s chlupáčema zvládnem další rok
A jeden tichej ohňostroj:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 00:08
- Nahlásit
Všechno neeeej a vykročte správnou nohou do Nového roku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 00:49
- Nahlásit
ahojte vsici!
taky vam preju vse nej,nej,nej v novem roce,hlavne hodny pseky,plno penez a moc stesti!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 08:42
- Nahlásit
tak dasty vam preje jenom 2 veci - jednu bunku na micek a druhou bunku na zradlo,bo rikal ze to vzivote booohate staci
jinak tady moc petart nelitalo,ale kolem toho rana ale ma eva uzasnej vyhled na celou Prahu,je to skveli to pozorovat v celem roce
v telce nic nedavali a tak jsme meli zaplej pc s hudbou
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 09:23
- Nahlásit
Ahoj, všem přeju hodně zdraví ( samozřejmě i čtyřnožcům), protože to je to nejdůležitější, no a pak také nějaké to štěstíčko a nezlobte psy !
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 13:19
- Nahlásit
Zdár! Sme měli fčéra moc heskýho Sylvestra. Byli jsme se podívat na vnoučka, který je velmi velice heské děcko.
A céra moje nevlastní ukázala se jako velmi dobrá céra, páč my sme vobdivovali Džejdžeje a vona místo aby jako správná mamča nám líčila porod a fšecko kolem něj, tak se ptala furt jen na Bramboru.
A až k nim pojedem na náfštěvu, tak prej mám Bramboru rozhodně vzít s sebou, to mi přišlo na celý náfštěvje pro ni nejdůležitější.
Večer nám Housátko pustilo Toy Story, posadilo nás k telce a vodešlo slavit. Tak sme se dívali, pak sme si připili a pak sme synchronyzovaně vobá u telky usnuli. Vzbudili jsme se ve štyry, dyš Housátko přišlo, vyplo nám telku a dalo nás spát. Stáří je něgdy aj pjekný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 14:41
- Nahlásit
hepiňjújír voli
kinta
Večer nám Housátko pustilo Toy Story, posadilo nás k telce a vodešlo slavit. Tak sme se dívali, pak sme si připili a pak sme synchronyzovaně vobá u telky usnuli. Vzbudili jsme se ve štyry, dyš Housátko přišlo, vyplo nám telku a dalo nás spát
no to znám..uš to tak taky mám ale fčera neonek nebyl a přišel aš ted takže telka hrála vo poznání dýlejc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 15:12
- Nahlásit
aby jako správná mamča nám líčila porod a fšecko kolem něj, tak se ptala furt jen na Bramboru.
A až k nim pojedem na náfštěvu, tak prej mám Bramboru rozhodně vzít s sebou
kintaVečer nám Housátko pustilo Toy Story, posadilo nás k telce a vodešlo slavit. Tak sme se dívali, pak sme si připili a pak sme synchronyzovaně vobá u telky usnuli. Vzbudili jsme se ve štyry, dyš Housátko přišlo, vyplo nám telku a dalo nás spát.
no tak to vypadá všechno krásně Bramboře nebude žít v informačním a pozornostním útisku a Housátko je správný pečovatel, doufám že vás večer pěkně přebalil do čistejch Slíp and Playek a zapudroval
Děcka to bylo zas pěkný dopolední, vyběháno, vyčucháno, najedýno, ještě jsem si od Baico vejslužky k véče přivezla, takže už jen vyběhnu s druhou půlí smečky a můžu e už jen válet u telky a kompu Ó já se mám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 15:14
- Nahlásit
Jéé a bude Fany a Pan Divoký
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 15:44
- Nahlásit
Jó, na Fany se těším! Teť sme přišly z pádění, Brambor pádil s kamarády novými, které jsme potkali a něco Vám řeknu! Uš je schopna mě vnímat, i když má kamarády, coš ještě před měsícem bylo nemyslitelné. Mám radost, je to dobrý pes maryňák!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 16:01
- Nahlásit
kinta
Uš je schopna mě vnímat, i když má kamarády, coš ještě před měsícem bylo nemyslitelné
to je normální vývoj ,malý štěndo toho neni moc schopno po určitej čas( a já to po něm ani nechci),vono to při správným vedení a postupu příde samo ..možná si jí už ani nevyžádám příště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 17:57
- Nahlásit
Nazdááár, blbouni, v novém roce, hodně dobrého a jen to nej, vám fšem s Markusem Tučkem přejeme! Markus je velmi znaven po vejletě několikadenním, ani nechtěl večeři a spinká. Už hlavně nechci nic jííííst, už nemůžu! A strašně se mi nechce do práce, bléééé, nevim, jak budu vstávat v půl 6, když mi dělá problém vstát v 8...Už aby byl víkend.
kinta
Máte novej vrh, jo? Tak to moc gratuluju, pak bude vhodné děcku dávat darem hudební nástroje, to by bylo, aby tě rodičové za chvilku nenáviděli )))))
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 18:04
- Nahlásit
Happy New Year!!!!
Snad bude letošní rok lepší než ten předešlý.
Všem hodně zdraví.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 08:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Nazdar krávoně!!
Jak se máte? Je celkem příjemné začínat pracovní týden středou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 08:53
- Nahlásit
BaicoJe celkem příjemné začínat pracovní týden středou
Je příjemné jít do práce až ve čtvrtek 3.1.
Jak se máte?
krásně den jak víno, začal pusou na tvář v osm hodin, pak si přilehne zádama k mejm zádům že se ještě chvíli poválíme v posteli,..
A teď tu koukám na fotky ze včerejšla, mooc pěkný jsou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 09:00
- Nahlásit
Crysa
mooc pěkný jsou
No mohlý být i lepší, na tý stopovací louce bylo blbý světlo, nepodařilo se mi foťák nastavit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 10:46
- Nahlásit
twe sem vedle nasdílela asi 20 ztracenejch čoklů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 12:01
- Nahlásit
HOJKY BLÁZNI
tak už zase v háku bylo ňáký krátký to volníčko, aspoň že je taková krásná zima, doufám že to už vydrží až do jara.
davidkova renata
twe sem vedle nasdílela asi 20 ztracenejch čoklů
mi povídej, kdyby tak šli s rachejtlema doprdele všichni
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 12:36
- Nahlásit
Čus xichti prací zmožení
Taxem si byla nakoupit, ovoce a zeleniny zde jiš nemaje, moc jsem trrrpěla, koupila jsem si zas mnoho jídla a grém na ruce, zas mě mrazem praskaj, taky sódu a kyselinu citronovou jsem si zakoupila a hned po návratu jsem si hrála na Kym a Egý z Mátedomauklizeno a dala jsem do odpadu v kuchyni ten pytlík sody a zalila horkym octem z konvice, co jsem vykyselinovávala, a způsobila jsem ti su hezkou rekci, co jí tůdle v tý televízi ukazovaly. A taky jsem mohla utýct bez placení z krámu, ale bez košíku, což už mi nepřišel zas až tak adrenalýn. Tak jsem chtěla platit kartou, v peněžence opravdu nemaje ani koruny, ani žetonku do košíku, nic. A kartu to nechtělo, ne že by nebyla hotovost, tý tam málo, ale bylo, na nákup v pohodě, tak jsem si užívala ten pocit, že je chyba u nich a ne u mě, ale paxem si šla teda před krám vybrat a zaplatila to hotově teda. Taky jsem po cestě snědla celou bílou čekuládu co jsem si koupila, jako za odměnu jsem jí snědla.
Konec hlášení, jdu ještě chvíli jíst a pak venčit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 12:53
- Nahlásit
Nazdar ichtyli! Už teda zase makáme, no...ach jo.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 14:04
- Nahlásit
davidkova renatatwe sem vedle nasdílela asi 20 ztracenejch čoklů
Ty seš nepřejícná i bezdomovci chtěj pořádnou večeři aspon na novej rok GerdaUž teda zase makáme,
Makáme a pořád nic nemáme a pořád makáme i když
už sem dostala asi patnástej kalendář a ten poslední z názvem Kamčatka mě dost rozesmutnil každej měsíc budu trpět,že tam sem taky nikdy nebyla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 14:05
- Nahlásit
Mám nové fotečky Fanoušových dětiček, kluci vyrostli do krásy A Lotík nám už i závodil a vyhrál. Sice neoficiální závody, ale porazil v aportování retrívry, dokonce přinesl i vajíčko bez poškození
Lancelot
http://img11.rajce.idnes.cz/d1103/5/5967/5967607_5 2bfdafcac1855849744c6fd02615db5/images/my00296.jpg ?ver=2
Lothians
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 20:52
- Nahlásit
Baico
jééé nový veverkýýýýý, celej taťka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 20:58
- Nahlásit
Alexa
celej taťka
No Lotík je mu hodně podobnej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 21:06
- Nahlásit
Baico jsou křásní, ale není ten druhý poněkud veliký? dyk by tý pani tu hlavu spolk, ani by si toho nevším!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 21:10
- Nahlásit
Crysa
není ten druhý poněkud veliký?
Není Ona je Dominika taková drobná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:06