Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 19:41
- Nahlásit

čus flundry proč to zas padá a načítá se to hodinu??!!
co děláte?
Alexa
ale je teda děsně šedivá, vypadá jak stará bába
jako ta jo..bych jí typla 12 let klidně na pohled,za tu dobu co jí známe zešedla hodně..vono to je nějak fchovaný nebo to má z tebe?? páč nána f 8 vypadá na 3..f útulku by jí nabídli coby psa v rospuku
Baico
muž v červených kalhotách nesmí přežít
taky to měl jen tak tak teda!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 20:39
- Nahlásit

zdravim,tak jsme zas u evci az do prvniho,eva neco resi a snad ji s honzou pomuzem aby zas mela srdce a dusi usmevave a plne chuti do zivota,dastik tu lezi s nami a holky jsou pod posteli

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 22:09
- Nahlásit

Brej večír hmyzáková měla štastný den mohla hrabat mause a během pár okamžiků se opět zakopala velmi prostě pravý ráj pro náruživé myšilovce

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 09:09
- Nahlásit

Dobré jitro národe líbezných lidí! Už vstáváme, dobalujeme a vypinožíme se mezi samé slušné lidi. Teda Maryje si chce zabalit jenom sušený střífka, že to prej stačí, že je to to nejdůležitejší a že si je ponese všechny v bříšku. Tak sem jí řekla, že střífka neberem, tak už nikam nechce jet.

danajasa
Hmyzič lovivý je velmi roztomilýýýýýýýýýý!

kinta
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 12:02
- Nahlásit

Zdar, krávoně! Je tu velmi hesky, Brambor se ráno vypádil a pobruslil s kamarátkami, teť mi dopírá pračka, asi povjesím a pudeme zas. Sluníčko slunká a půda jest zamrzlá.

Hmyzáček jest velmi nejvíce buci buci myšilof!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 19:46
- Nahlásit

hoj degeni,to byl ale dneska krááásnej den co? skoro jako u kintičky
brezen2008
nechceš jít třá ven někdy?

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 15:02
- Nahlásit

Cau kynolozky spanile a honicky eg a i vy degenci,
jak se vam dari na konci roku? Predbezne vam preju do toho pristiho hoooodne zdravi, dobrou naladu vetsinou mate, prachy nejsou dulezity, dal me zadny prani nenapadaji.
Teda Renate specialne jeste preju horko a slunicko.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 16:58
- Nahlásit

čauuu blázni

to bylo dneska krásně akorát bylo venku děsně moc lidí
ale jinka supr i sme s holkama trochu začmuchlaly. Už tu taky začínaj střílet hajzly

leyenda
čau pani už máš heslo

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 17:04
- Nahlásit

Alexa

čau pani už máš heslo

no jo, zase chvilku....

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 17:33
- Nahlásit

AlexaUž tu taky začínaj střílet hajzly tady taky naše služební vovce už sou ůpa na upletený rolák až ke kotníkům z toho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 17:38
- Nahlásit

zdar jelyta,dnes bylo opjet celkem kuásně
leyenda
Teda Renate specialne jeste preju horko a slunicko.
si jedinej slušnej čék! doufám že ses vodpoledne nespálila!
Alexa
Už tu taky začínaj střílet hajzly
jen tady f SOS pes sou za dnešek 3 ztracený psi kuli petardám
a včera tady vedle v baráku umřela 7letá fena kokra páč zde cosi otrávenýho sežrala zmrdi zasraný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 17:42
- Nahlásit

děcka sou Facky !

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 18:31
- Nahlásit

Nazdar játra
Co děláte? My koukáme na "velkou pani" páč musíme vidět socijalistickou rodinku
Jinak jsme dnes vykopli štenatky ven do výběhu, nadšení se nekonalo, ale ani velký protesty. Seděly na kančí kůži jako kati a pak si vlezli do kenely co jsem jim tam dala a vůbec nevytahovaly z ní ven deku. Teď spí, hned ráno je tam šoupnu znova, konečně budu moc v kuchyni vytřít a nechat to i v klidu uschnout a nebudu klouzat jak dement se suchým ručníkem ...
Jinak u nás byla Bětka a vůbec si žádné štenatko neodvezla, ač se ji Viktorek snažil narvat "růžovku"
Muš bydlenkuje, tak ho neruším ... pšššt

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 18:41
- Nahlásit

EldogueroMuš bydlenkuje, tak ho neruším ... pšššt A můžeš mu něžně řikat "pan kuchyňka?"

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 18:47
- Nahlásit

danajasa
"pan kuchyňka?"
Trenér pan kuchyňka

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:29
- Nahlásit

davidkova renata
doufám že ses vodpoledne nespálila

ne, nespalila, strasne moc jsem se namazala (kremem na opalovani samozrejme), ale nechala jsem si, dement, limec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:34
- Nahlásit

Eldoguero
páč musíme vidět socijalistickou rodinku
tak bez tý to nejde vůbec )
Seděly na kančí kůži jako kati a pak si vlezli do kenely co jsem jim tam dala a vůbec nevytahovaly z ní ven deku
sou nějaký líný ne? to armáda nebé mít radost..
Baico
Trenér pan kuchyňka

chudák čeho ten se eště nedočká )

hele de váňa na čt2 tak abyste to vjeděli..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:48
- Nahlásit

danajasa
můžeš mu něžně řikat "pan kuchyňka?"
myslím, že asi ani nemůžu ...
davidkova renata
sou nějaký líný ne
no, oni na ní seděli v pauze mezi řezáním se a pokusech přešplhat plůtek ... myslím, že armáda bé načena
Baico
Trenér pan kuchyňka
hmmm, myslím, že mu to asi ani neřeknu

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
hele de váňa na čt2 tak abyste to vjeděli.
nooo nějak mě to neoslovilo, rači du koukat na ... prej si porazil tomu pražákovi sloupek

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 21:02
- Nahlásit

Alexa
nooo nějak mě to neoslovilo
To nás s Gerdou to oslovilo dost Jako shodli jsme se, že by zapad do Žumpy. Výbornej byl ten telefonát na záchranku, jak že se jmenujete?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 21:04
- Nahlásit

Baico
To nás s Gerdou to oslovilo dost Jako shodli jsme se, že by zapad do Žumpy. Výbornej byl ten telefonát na záchranku, jak že se jmenujete

jj napadlo mě to samý,byl výbornej..myslimk,že je to blázen..divokej

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 06:11
- Nahlásit

Dobré ránko dneska NIČ !! nedělejte páč "jak na nový rok tak po celý rok"(my pudem teda stopovat neb mám šlapače,esli budu muset na stopy celej rok bé z pakoně mistr zeměkoule vostopované dokola po celým poledníku)

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 10:15
- Nahlásit

Brého dne vynčuji, taxem si po ránu koupila tu sekačku, už jí mám doma, pěkně až ke Globusu mě ju přivezli, takoví na mě byli hodní. Už jsem doma, pustila jsem si děckej film, Vot zejtřka nečaruju. Jen mě málem ze židle sejmula konverzace:
"Kdo to je?"
"SOUDRUCH Tau"

Jdu se k soudruhoj Tauoj lehout

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 10:18
- Nahlásit

čus silvestřííííí
je krááááásně deme páditi a stopovati

danajasa
dneska NIČ !! nedělejte páč "jak na nový rok tak po celý rok
nechci ti teda kazit iluze ale dneska je SILVESTR Novej rok je až zejtra, nicméně nic co mě neba dělat nebudu ani neska ani zejtra pro jistotu

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 10:45
- Nahlásit

Alexa SILVESTR Novej rok je až zejtra, To se počítá až vod půlnoci? tak já nebud vůbec stávat a hezky se prospím do roku 2014jo? můžu Páč to je bubí bo pakůn hezky odstopařil tož sem si myslela,že bé tak hezky stočit celej příští rok a pročuchá se přes Fpr2 až do Fh1 esli né bé mět sylvestra s peradama a pumelicema každej den abych to posychrovala třá mu to dojde

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 11:36 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Zdar, qjetiny bílé po cestě. Zde opjet velice krásně, jiš jsme se s Bramborem vypádily, nyní si lehla k mušoj, kerej usoudil, že eště musí z vany do postele. Já se du zličťovat a šperkovat, poté nám značkové oblečky přichystat, jedeme se podívati na vnoučka, co dyš se potkáme s bývalou paní, že jo?
Ubohý muš od fčéra řeší, kolikže má dáti Džejdžejovi do kolépky.
Ale teť přišel s tim, že nedá nic, páč prej by pak měli děcko každej rok určitě. Tak su zvjedavé, jak to dopadne. Já sem mu koupila pytel na spaní, aby ho jako mohli do něj zašněrovat a mněli pokoj a eště polštářek třešňový NA PRDÍKY!! Snat budou mít radost rodičové novopečení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 11:49
- Nahlásit

kinta
nojo dyk ty si vlastně bapka popravdě tak jeblá bába se málokdy vidí
Ale teť přišel s tim, že nedá nic
co flétničku nějakou malou..děckou???

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 12:27
- Nahlásit

kinta
eště polštářek třešňový NA PRDÍKY!!
jakože má prdět do polštáře? na prdíky se přece otvírá pusinka. Nebo už to nepla?

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:03
- Nahlásit

Když je polštářek NA prdíky (né proti prdíkům), pak po něm bé asik prdět, tedy rodič nespočine a nebude již z důvodu vysílení dále provádět rozmnožovací proces

Tedy proč češi vymíraj? Kvůli třešňovejm polštářkům

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:09
- Nahlásit

Ste krávy! (nijak nová myšlenka, že..)
Třešňovej polštářek se nahřátej přikládá mimískům na nafouknutá bříška a vono to pomůže prdíkům ven.

davidkova renata
co flétničku nějakou malou..děckou?

Muš nejni takovej troškař, mluvil vo bubínku a trupce.

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání