| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:21
- Nahlásit
zduř
6 nad nulou tagle nějak si představuju zimu akorát by mohlo svítit slunce žbluňce a bylo by to dokonalý, no ale vzhledem k tomu že za chvíli do pááá tak mi to ani tak moc neva
Monty
ale paka si aspoň zacoursingovali pořádně
ááá kníračí komando
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 10:28 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Alexa
já jak jsem šla do práce tak mrzlo, klouzalo to jak sviňa.
ááá kníračí komando
Guláš za nima pěkně zaostává :-D ale tak nemůže být zase dobrý ve všem, no mu jde zase agi nejlépe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 11:09
- Nahlásit
čus kravjeny..hele viděli ste waldovo Indyho ? ) jest to hvjezda úplná!
http://www.youtube.com/watch?v=gYSiMmizDtk
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 13:19
- Nahlásit
davidkova renata waldovo Indyho To je hezký ihned du sehnat kostýmek zákeřnýho skřeta na hmyzákovou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 20:38
- Nahlásit
Nazdar degéni
Co furt děláte? Koukám, že na cz-psu to nějak upadá, někteří se dokonce snaží o získání si pozornosti za každou cenu
Jinak nic moc
Koukám na Osm statečných, znáte to? Bude to doják, skončí to dobře nebo ne? Jestli to mám včas přepnout...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:00
- Nahlásit
Eldoguero
Koukám na Osm statečných, znáte to? Bude to doják, skončí to dobře nebo ne? Jestli to mám včas přepnout...
no já rači koukala na úchylky(třá vobjevim nějakou co eště nemám .-)) ) doják to je a myslim,že to skončí tak napůl..asi se nebudu dívat rači,nemám na to stačí mi realita
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
no já rači koukala na úchylky
Kde byly ouchylk? Nic jsem neviděla
myslim,že to skončí tak napů
to jsem nechtěla slyšet
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:07
- Nahlásit
Eldoguero
davidkova renata
no já na tydle filmy radši nekoukám vůbec, s vyjímkou mýho oblíbenýho džeryho lí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:10
- Nahlásit
Eldoguero
Kde byly ouchylk? Nic jsem neviděla
na lafu...jedna žrala 23 let hajzlpapír(bohužel nepoužitej ( ) s druhá spala nevim kolik let s puštěným fénem na posteli ..myslim,že f poctatě sme normální
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
mno, tak nechat úmyslně chcípnout 8 psů hlady a mrazem a komentovat to slovy:"Je mi to líto." na to nemám už jsem to přepla ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 21:17
- Nahlásit
Eldoguero
už jsem to přepla ...
no vidíš .-) von se pro ně vrátí ale ta mája to nedá myslim..prostě to nemusim vidět rači skouknu farmáře dnes bude zápas v močkách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 09:09
- Nahlásit
zdar dementi je pááátek
twe konečně se vo tom začlo mluvit!
http://www.csop.cz/index.php?m_id_old=1000&m_id_ak t=9218
nešla bych na žádnej pojebanej vohnostroj anii za nic
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 10:05
- Nahlásit
zdar tupouncí
krásně krátkej pracovní tejdenek tak by to mohlo bejt furt
davidkova renata
twe konečně se vo tom začlo mluvit!
http://www.csop.cz/index.php?m_id_old=1000&m_id_ak t=9218
nešla bych na žádnej pojebanej vohnostroj anii za nic
no a někde sem četla že to stálo mega u nás naštěstí letos nebyl páč město šetří
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:01
- Nahlásit
davidkova renata
skouknu farmáře koukala sem též du si něco vyšít krížikovým stěhom bo to evidentně zabírá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 11:44
- Nahlásit
danajasa
du si něco vyšít krížikovým stěhom bo to evidentně zabírá
ty voe to je ale huuustý nemyslíš??? jako celý! vim že je to nejvíc nejhorší ale dycky mě to znova překvapí )
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 12:21
- Nahlásit
davidkova renatapřekvapí Mě už nepřekvapí nic výjma momentu kdy zarytý nepřátelé hmzáková a kocour si donesli každej svůj míček a dvě hodiny na sebe váhružně čuměli z 30cm a pak svorně usli vyčerpáním čumák na čumák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 17:36
- Nahlásit
Čus blázni, to je zas den, pekelnickej. Co děláte? Asi už pudu domki. Eště něco málo podělám a táhnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 18:29
- Nahlásit
Gerda
Co děláte
lazáně a krtka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2013 23:20
- Nahlásit
davidkova renataCo děláte
lazáně a krtka
čéče tak to jak děláš krtka, to si snad ještě dokážu představit, že se natřeš grémem na kanady do černa, vemeš si lyžařský rukavice a zavřeš oči..
ale jak děláš lazáně, to mě nejde do hlavy..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 11:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus bus!!
A je to tady. Bajkonůr dneska slaví sedmé narozeniny. Zatím jsem byla venku dát mu s nídani, tak jsem přežila. Až půjdu krmit zbytek zvěře, tak dostane na hryzání morkové kosti. Snad se mi podaří dnešek přežít, abych mohla pro rodiče dojet na letiště.
Kdyby to náhodou neklaplo, tak vězte, že mi bylo velkou ctí vás poznat!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 11:47
- Nahlásit
Crysa
čéče tak to jak děláš krtka, to si snad ještě dokážu představit, že se natřeš grémem na kanady do černa, vemeš si lyžařský rukavice a zavřeš oči..
ale jak děláš lazáně, to mě nejde do hlavy
no položim se do postele a poleju se loupanejma rajčatama
Baico
A je to tady. Bajkonůr dneska slaví sedmé narozeniny
Manželka i tchýně přejí bajkonůrkovi vše nejlepší,hodně zdraví a ještě mnoho složených zkoušek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 13:54
- Nahlásit
Nazdarus blázni, zdravíme zejména pana Bajkonůra, jen to nejvíc nej ke krásným narozkám a sedmnácti zkouškám z výkonu a moudrosti a kráse a povaze a fšemu přejeme mu s Maryjí velmi nejvíce, ať je pořád běloučkým medvědem s duší Dobroděje. Bajkonůre milý, krásné narozeninyyyyyyy!!!!!
Víte, co dělám, dementi? Úklid. Jako ten velkej, takže to i ve stanu trvá docela dlouho. Dnes mě ba, že můžu mít otevřenej celej byt a neni mi zima, takže nadměrně větrám a dělám jaro. A taky se mi nechce vůbec ven, tak budu spíš domácí typ dneska. A zejtra ais tky, pokud nepudem na stopaci nějakou masovou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 14:51 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
BaicoA je to tady. Bajkonůr dneska slaví sedmé narozeniny tak už mu pomalu vyber značku http://www.plastovespz.cz/znacky-spz-/
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 17:59
- Nahlásit
Baico
Baiconůrkoj přejeme ještě jednou toliko při plném zdraví, ještě mnoho figurantů pokousaných, ještě mnoho zkoušek poskládaných a závodů vyhraných, mnoho spokojenosti a klídku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 19:41
- Nahlásit
Baico
Fšechno nej Bajkovi krásnému a chytrému!!!!!!
all
Už po několikáté vás žádám o slušné jméno.
Líbil se mi velmi návrh Hanči - Kari. To je sice super, ale je to moc podobné tomu, jak voláme na Aarona.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 19:47
- Nahlásit
pawLINka
Kari
jako to koření?? bé pečený čtenatko na kari?? to je fajné bo já mám kari rát
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 19:47
- Nahlásit
pawLINkaKari. Bé na kari ani nemrkne ti nevim tady má holka zlou kobylu a menuje se Korin sem dlouho něvědala esli je to ta nebo ten
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 22:08
- Nahlásit
pawLINkaall
Už po několikáté vás žádám o slušné jméno
Tady?
Gera, Gama, Anča, Tysvinězrzavápusťto!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 22:16
- Nahlásit
CrysaTysvinězrzavápusťto! Si myslím dobrý jméno to se využije soused měl lovečáka u kerýho sme si taky dlouho myslely že se jmenuje dáůnkurvadáůn bo jinak na něj nikdy nevolal.Eště hezký jméno je Pocemkemněhned tak se jmenuje vořech vod sousedů
|