| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:30
- Nahlásit
proč sněží jako????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biluška
PEČU UŽ TŘI HODINY KACHNU!!!! Jako chápete? Peču!
Jako chápeme, ale to si neměla. Dyť má malý děti
si debil..ti namrs asi včera mozek ne? .-)))))))))jak můžeš říct že bylo krásný počasí to nechápu!!!!!!!!!! a stejnak nevěřim že holky přežily,počkám až je uvidim vosobně
jinak sme vyhrozili Děcku země že přijde lolytka tak s e hystericky dotazoval na datum,patrně se nechá vystřelit na měsíc f tu dobu ...dost možná poletim s nim esi mi rozumíš
musim ven,ale vůbec se nám nechce,nána hnije f posteli a nevnímá,potřála sem postel převlíknout a řekla jí aby vypadla hned,vůbec se nenamáhala vodevřít voka,totál ignorace mý vosoby ,taxem to zvýšeným hlasem vopakovala několikrát,taxe teda probudila a celkem labužnicky se protáhla a se spokojeným zafuněnim zas usla tak nevim,no..asi to nebudu hrotit,můžu místo toho třá utřít prach žejo..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
jak můžeš říct že bylo krásný počasí to nechápu!!!!!!!!
tak fakt bylo krásně. Chvílema aj slunilo svítíčko, to mi bylo fakt extrémní vedro bo sem byla navlečená Chvílema teda sluníčko zalízalo, ale bylo teplo. Až cca půl kiláku od cíle nám začalo pršet, ale to sem řekla, že se odmítám zdržovat hledáním pláštěnky a radši jsme se rozběhli ať se můžem schovat v klubovně Večer, jak zapadlo slunko tak už byla kosa, litovala jsem ty co stanují v kempu, spát ve stanu by se mi v takové kose fakt nechtělo. Ale na trati vážně pohoda. Bageta se dokonce koupala v každém potůčku a kaluži, kterou našla. Ale to ona dělá i v lednu, to se nemůže brát jako směroplatné.
tak nevim,no..asi to nebudu hrotit,můžu místo toho třá utřít prach žejo..
Buď ráda, že to nemusíš prát, Nána ti šetří práci
jinak sme vyhrozili Děcku země že přijde lolytka tak s e hystericky dotazoval na datum,patrně se nechá vystřelit na měsíc f tu dobu...dost možná poletim s nim esi mi rozumíš
Ste bubý oba. Přitom Lolitka se na vás moc těší. Jo a taky napsala mejla tomu krásnému pejskovi jak jsi ho onehdá dávala vedle. Jak jsem tvrdila, že to musí být určitě fotomontáž. Čeká až jí odepíše, třá přeskočí jiskra a navážou spolu fstach . Dítě země samozřejmě jedno, nebo dvě štěňátka dostane, klidně už si může začít shánět výbavičku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:42
- Nahlásit
Gerda OKá budu tam!
Biluška nééé prosím nemnož Lolytku !!!! To už bude jak Mars útočí !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:43
- Nahlásit
Biluška
Čeká až jí odepíše, třá přeskočí jiskra a navážou spolu fstach
twe upřímně doufám,že u toho už nebudu bo budu uhynulá uš
du ven ale nevim jak dostanu psa z postele.. ..asi založim samostatný téma Nechce tam,ale jen zpátky ))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:47
- Nahlásit
hancaw
nééé prosím nemnož Lolytku !!!! To už bude jak Mars útočí !
To nepochybuj . Počki, najdu ti fotku potencionálního kryče
davidkova renata
twe upřímně doufám,že u toho už nebudu bo budu uhynulá uš
doufáš marně . Ale třá by tě mohla klepnout pepka, béš úplně paralyzovaná, budeš moc jenom koulet očima a já tě budu s Lolitkou chodit kanystrovat . Sestřičky ti budou říkat "paní Renatko, pohlaďte si pejska", budou tě chytat za ruku a tou tvojí rukou hladit Lolitku. A gdyž béš zoufale koulet očima a z posledních sil se odtahovat tak budou jásat a říkat "dívejte se jak se jí to líbí, pohla se"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:49
- Nahlásit
hancaw
Dívej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
asi to nebudu hrotit,můžu místo toho třá utřít prach žejo..
Stav se s tim i u mě, prosimtě, taky by to sneslo nějakej voplach...jinak Marounek takhle nechce už chodit ven večír. Dycky se ukryje v koupelně a dělá, že strašně tvrdě spí. A teď už se nedá vylákat ani na piškot, už musim přistoupit v velice razantnímu kroku a přísnym hlasem jí přikázat - Míšooooo, pojď už domů.... )))) A vona stejnak nejde, tak jí musim tahat za hlavu z pelechu. Pak je půl procházky nasraná, že musí bejt venku. A dyš přídem, jde radši pod postel, abysem už neměla šanci jí vytáhnout. Teď se vyčerpala louděnim kachny...jako kachny, ne jako kachny_, pročež spí a za chvíli jde ven s Kabátkovejma. Já bych taky ráda spala, ale to bych se už neprobudila na vycházku.
hancaw
Jasné, počítám s tím, v 15.30 u rybníka. Vemu si čepici a mačky a cepíny.
Biluška
Až bude davítková paralyzovaná, budou jí dávat jíst hadičkou a bude muset jíst tolik, co jí tam naklopěj, vůbec se nebude moct bránit, takže bude za chvíli dost buřt ))))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:00
- Nahlásit
Biluška to ale neni pes! To je nějaká hooodně divná hyjena - viděla jsem je f Africe a vypadaly úpa stejně jen jinou barvu měly! Hyjeny s tváří lolytky - jdu se zabít Kabátek bude sirotek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:09
- Nahlásit
hancaw
jdu se zabít
du samosebou taky nebudu čekat na to až mě bé kanystrovat biluše s lolytkou!!!! sou mnohem horší věci neš smrt!!!!
Gerda
jinak Marounek takhle nechce už chodit ven večír. Dycky se ukryje v koupelně a dělá, že strašně tvrdě spí. A teď už se nedá vylákat ani na piškot, už musim přistoupit v velice razantnímu kroku a přísnym hlasem jí přikázat - Míšooooo, pojď už domů....)))) A vona stejnak nejde, tak jí musim tahat za hlavu z pelechu. Pak je půl procházky nasraná, že musí bejt venku.
tak ale dyxem ti to řikala včera ..naštěstí já sem náně vyhověla zcela ochotně ,vim co je to bejt unavená k smrti,takže takový venčení pro nás ztratilo zcela smysl..byla prostě nasraná a neštastná celou dobu(ani ne půl) a kuli tomu fakt ven chodit nebudu.
du jí vzbudit teda..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
jenže já chci, aby se před spanim vykadila, protože pak mě nechá ráno dlouho chrápat...jako vona by mě i tak nechala, spí dycky tak dlouho, jak já spim, to už musí mít velikej problém, aby chtěla jít dřívávějc, jenže když se s ní vyhrabu ven třá až po desátý, tak je dobrý, když jí nemá co tlačit v bříšku Vstávat brzo budu zase až v létě, až jí nebudu tahat v horkym dopoledni na nějaký vejšlapy velký. Takže halt večír eště de Teťkanc si eště spí před odpoledkou, stejnak je to takový divný, že teď už přes den spí...nikdy dřív přes den nespala, ani po procházce, furt byla vzhůru a čuměla, co se kde šustne, teď si pěkně vychrupuje s hlavou na polštářku...má totiž pohankovej polštářek v pelechu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
du samosebou taky nebudu čekat na to až mě bé kanystrovat biluše s lolytkou!!!! sou mnohem horší věci neš smrt!!!!
jo jo, jen di. Ten pokus o sebevraždu se ti právě nepodaří, zachrání tě, ale vlivem nedostatku kyslíku se ti poškodí mozek, budeš paralyzovaná....no a dál jedem podle toho scénáře viz výše
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 15:30
- Nahlásit
pro pro proč č č č je venku ku zku zku zkurvená zimááááááá?????
krásnej den (až na to počasí teda), stopy pěkný, Kamílkoj jsem zkazila náladu zcela, na úpa největším hnusu co byl do půl kiláku od auta měl hodinovou mojí stopu on a Ferdík měl super cizou tříhodinovku praktickou 2,5 kiláčku. Ale je ještě vyháranej, na to že Crysa dva dny pouze nehárá, tak to zas zvládl docela slušně. Znám od něj ale lepší práce.
Mě zcela promrzlo sádlo prdelní, myslím že (ne na to orgán nemám).. jinak.. tuším že jinde než ve vaně horký vody mi prdelní sádelec nerozmrzne, jdu se odmrazit.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:11
- Nahlásit
čus velikonočky
proč musela bejt sněhová vánice zrovna když sem byla s čoklama venku??????????????
jinak teda lkituju eldorádi, páč teď tu byl brácha a poudal že je u nich 10 cm sněhu, jo a jinak přivez mé oblíbené margoky a banány v čokoládě, jak asi mám hubnout když mě tagle zásoboje co????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:17
- Nahlásit
a máme výsledky z prvních výběráků letošních
http://www.glisnik.com/VZ-Stankov-8.4.2012.pdf
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:29
- Nahlásit
Crysa
máme výsledky z prvních výběráků letošních
oskárek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:07
- Nahlásit
Alexa a v první desítce 7 malin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:31
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sme z hancowprocházky domki, Kabátec je velmi statečný, pěkně s námi tlapkal, je velice pozorný, děsně okoukává od starších psůch, co se jako má dělat, takže po vzoru Džiny nosí klacíky, po vzoru Markuse očuchává bordely různý, pročež dostává vynadáno Kabát i Mařka, aby ho neučila takový bejkárny! Nějak mě bolej nožky, asi si pudu spinknout na chvíli, než zas pudem s Fifátkama a Bernicema. Maryje byla dnes velmi skočná, až se chvilinku zdálo, že si hraje s Džínou...tak nevim, no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:34
- Nahlásit
Gerda
hele zejtra prej jasno až polojasno,odpol. přehánky..nepudem třá někam teda?nebo nevim..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
zejtra přece jedu na to grilování na konící....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:11
- Nahlásit
Gerda
zejtra přece jedu na to grilování na konící.
fuuuuuj, budes grilovat koniky?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:30
- Nahlásit
Nazdar játra
Jsme zpět. Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti vysílením, ale stálo to za to
Jinými slovy do rána napadl asi metr sněhu a po cestě samozřejmě stále hustě sněžilo. Celou dobu přeskoušení stále sněžilo. Na place cca 10, možná i víc cm sněhu a stále sněžilo
Ale, elmuš to dal za velmi dobře
Pak jsme se tuze přejedli u mamky strašně dobrýho jídla, po cestě se stavili pro točený a teď už sedíme doma a v klídku popíjíme
Elmuš příjímá gratulace
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:45
- Nahlásit
čus bus krasotinky sluníčkové
Dnes byl velmi náročný den. Ráno kurzy, pak cvičení a pak kousání. A protože mi zbylo ještě dost vařených srdíček, tudíž byly i stopičky. Jsem uplně cántry a veverkové téš. Ségra mě chtěla vytáhnout ještě dneska plavat, ale důrazně jsem jí vysvětlila, že já jsem plaveskou sez=onu ukončila již před téměř 3 týdny, tudíž plavat nejedu.
A teď vás jdu dočíst
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:58
- Nahlásit
leyenda
fuuuuuj, budes grilovat koniky?
neeeee, bude se grilovat u stáje, na konící budem čumět, jak jezděj po jízdárně, dycky mě baví na ně čumět, bo to vypadá strašně jednoduše, ale vim moc dobře, jak je to těžký ))
Eldoguero
Elmuš příjímá gratulace
Jak jako gratulace? Má kliku, že to udělal. Dnes ho teda nemusíš ani bít, ani zavírat do sklepa, dej mu za vodměnu o jeden namazanej chleba víc (namazanej pomazánkovym máslem teda, no, ať se trochu poměje, Elmuš)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:59
- Nahlásit
Eldoguero
Elmuš příjímá gratulace
Tož teda Elmušovi tuze velmi gratulírujeme. Halvně Baico má velkoradost Fanda už takovou radost nemá, ale vzkazuje, že i přes to, že se Elmuš stal oficiálně figurante, tak ho má stále rád a kousne do něj jen s největším sebezapřením
Jinak Zlatovlásek dneska přinutil cenit zuby. Se z toho bude zase vzpamatovávat 14 dní, myslím teda jako Fanda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:00
- Nahlásit
Gerda
zejtra přece jedu na to grilování na konící....
to já vůbec nevim ale..si mě zklamala teda..konícíí bych grilovaný nikdy nejedla
Eldoguero
Ale, elmuš to dal za velmi dobře
elmuš na hrat!!!!!!!!!!!!!!!!! že Kočenka mu pogratuluje vosobně
Baico
A teď vás jdu dočíst
celkem nic moc,klasicky sme šířili zlo.-)))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
celkem nic moc,klasicky sme šířili zlo.-)))
No tak já jsem zase šířila dnes dobro. Skrz ty Fandovi vyceněné zuby jsem zašla zase za Radkem sázet topoly. Všichni tři kluci byli spokojení, kluci z toho, že mohli legálně na zahradě hraba ďury a Radek z toho, že nemusí používat rejč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:10
- Nahlásit
Baico
Radek???????????? ale nečekáš že ti uvěříme že ne?? .-)))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:10
- Nahlásit
Gerda
Má kliku, že to udělal.
Jak se to vezme, ale vlastně jo, páč kdyby to neudělal, tak bych ho asi musela zmlátit
Dnes ho teda nemusíš ani bít, ani zavírat do sklepa,
Vyjímečně, ale
o jeden namazanej chleba víc (namazanej pomazánkovym máslem teda, no, ať se trochu poměje, Elmuš
pozdě, já už mu dala i večeři
Jinak stran výkonu, myslím, že to nebylo vůbec špatný, každopádně to byl jeden z těch lepších výkonů tam. Na tom povrchu to nebylo nic moc a prý to klouzalo i v kopačkách, čemuž věřím, protože jak to padalo, tak to v podstatě povolovalo a na zemi zároveň přimrzalo. Jet se na tom nedalo a běhat taky ne. Takže sice jedno protočil psa na hladký, ale čistě z bezpečnostních důvodů, což předseda komise uznal a výhrad k tomu neměl
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
Radek???????????? ale nečekáš že ti uvěříme že ne?? .-)))))))))))
Si blbá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:15
- Nahlásit
Eldoguero
simtě, samozřejmě sme na Elmuše pyšný, je to dobrý muš a velký hrdina, dostane nové indyjáncké méno - Ten, jenž raději padá, než aby zranil psa.
Dej mu teda ráno i snídani, šak si to kluk dnes zasloužil.
|