Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 19:20
- Nahlásit

leyendaomezeni skrzeva ptactvo nemaji právě všude jsou ty malo drůbežátka tak sem zaváhala jestli to nebude něco proti něčemu

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 19:35
- Nahlásit

čaute krasomily!
to byl dneska ale krásný den! Teta Alexa peče mocinky dobré mazance řekla jsem mamince že by si měla pořídit její recept páč je ještě lepší než ten co peče ona a to má recept po jakési tetě venkovské takže žádné šizené ! také koláčky byly dobré ale na mě zbyly jen tři - někdo mi je sežral nežn jsem dojela Musela jsem vyplavit čokle - procházka v lese je jaksi obahnila a pak jsem radši vyplavila aji sebe páč jak jsem nesla Kabátka za kabátem tak jsem si donesla dom spoustu lesní půdy - aby mě někdo nenařknul z rozkrádání lesního hospodářství! Ještě jsme šly na chvilku ven jak slunilo sluníčko ale pak jsem řekla dost! a teď si eninkujeme u televize
Gerda zítra bych šla nějak před polednem - až se vyspíme co ty na to?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:06
- Nahlásit

To bylo ale krásné odpoledne slunko svítilo, i sníh vodorovně lítal, odcvičila jsem dva cvičence, i Gustu malinového jsme potrápili stoupáním na stupínek pozitývněmotivační, kávy jsme popili mnoho hrnkůch, špenátka viděli,... ooo my se máme. Zas du k našim, kouknout k nim do lednice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:11
- Nahlásit

Crysa
špenátka viděli
tys byla u nás f kuchyni??? taky máme dnes špenátek ! ale sem si tě nefšimla,asi ses šikovně prosmykla..inu krysa)))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:15
- Nahlásit

čus bus!!
My jsme byli dnes čuchati. Baico v rámci možností dobrý. Fanda konečně pochopil označování předmětů. Je to velmi komické, neboť čuchne k předmětu a upadne
Jinak nevíte, jak psa na stopě zrychlit? Tím tempem, co chodí se nemůžeme vejít do žádného zkouškového limitu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:16
- Nahlásit

Baico
Jinak nevíte, jak psa na stopě zrychlit
kopancem zezadu ??
jako to de tak pomalu?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
kopancem zezadu ??
No tak asi si dovedeš, co by s Fandou udělal kopanec,že.
jako to de tak pomalu?
Když on poctivě vyčuchává šlápotu po šlápotě. Ono se to možná upraví samo, až se vyčuchá. On toho na stopách ještě moc nenachodil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:22
- Nahlásit

Baico
No tak asi si dovedeš, co by s Fandou udělal kopanec,že.
no šel by rychlejc ne? )))))))))))))
Když on poctivě vyčuchává šlápotu po šlápotě
tak to je dobrý ne? nána zas letí přímo ke konci nedbaje šlápot vůbec.-)))) asi bych pamlskovala velmi zřídka aby se tim nezdržoval zbytečně..

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:33
- Nahlásit

davidkova renataletí přímo ke konci nedbaje šlápot vůbecpřesně pani co já bych dala za pomalé vynuchání šlápot v okamihu kdy mě pakonoj vláčí zaa sebou mnou oraje brázdu patama mýma a lámaje se na lomu s brzdnou dráhou kamionu kerý ví že má zahnout v zatáčce ale nedobrzdí a zahne jen zadní náprava pak uši a pak se doproorám já je to velmi potupné:O(

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
no šel by rychlejc ne?

Ne stočil by se do klubíčka a velmi by trpěla a už bych ho v životě čuchat nepřinutila. Nechci mu znechucovat to jediný, co ho doopravdy baví
Uvidíme. Zatím vynechávám sem tam jeden dva kroky. Budu odebírat pěkně postupně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:10
- Nahlásit

danajasa

Baico
Ne stočil by se do klubíčka a velmi by trpěla a už bych ho v životě čuchat nepřinutila
pani nemáte smysl pro detajl..šel by značně rychle aspon po tu dobu co by letěl vzduchem jsa popohnán vaší kanadou:.-))))))
no esi dáváš do každý šlápoty (což chápu žes dávala když píšeš že tu a tam jeden 2 kroky vynecháš teda) tak to se nediv ..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:13
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
Baico
Neřeš to vůbec. Postupem času si najde svoje tempo. Naopak horší by bylo, kdyby letěl jak splašenej. Celkově je trend takovej, že se po psech chce, aby vyšichávali každou šlápotu a chodili pomalu. Dokonce by bylo ideální, aby pes šel na mírně prověšené stopovačce, aby bylo jasný, že ho nijak neovlivňuješ.
Ani s ubíráním pamlskůch bych nespěchala, jen bych dávala bacha, abys mu event. pamlsky dávala do těch šlápot, teda aby ti neupadli někam úplně mimo stopu. Zrychlíš ho jednoduchou stopou na snadným terénu, ale jak příjde na těžší terén, tak se stejně zpomalí automaticky.
Každej pes má svoje tempo a většina psů se naopak rve dopředu, tak buď ráda, že chodí pomalu.
Kalu chodí veeelmi pomalu a nemáme problém vejít se do časovýho limitu

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:14
- Nahlásit

Jsem z5 a jdu si pěkně čumět na můj film milovaný, na Unyverzální úklýzečku
Už se těším na ten Svejzýho "šíp lásky" a Klerence a protinožce a zelené a modré řasy v jezírku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:17
- Nahlásit

davidkova renata
no esi dáváš do každý šlápoty (což chápu žes dávala když píšeš že tu a tam jeden 2 kroky vynecháš teda) tak to se nediv
No hele, to bych neviděla jako příčinu. Kamarádka má třá momentálně malinu, která ji moc pěkně vyčuchává každou šlápotu, dává jí pamlsek momentálně tak do každý 3 - 4 šlápoty, ale střídá to samozřejmě a čuba stejně žene dopředu jak trupka. Chodila hodně rychle, i když začínala.
Afín třeba chodí taky zbytečně rychle a je mi naprosto jasný, že tu krafku budu muset za nějakej čas zpomalovat. A taky dáváme do každý šlápoty - což je mimochodem velmi náročné na zádo

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:18
- Nahlásit

Baico jestli ho chceš fakt zrychlit, natahni mu vlečku a zvyš cílovou motivaci. Ale asi bych ho nechala jak píše Eldo, raději pracovat poctivě bez zbrklostí, zrychlit se nechá vždycky, zpomalit už hůř. Udělej ku kousek prokrmenej, kousek čistej, zas kousek prokrmenej, aby čuchal pořád statečně, ale zvykal si i na čistý, ale ne lajdácky úprkem k dalšímu prokrmenýmu. Má-li budoucnost na FH či na MR stopařů třá TARTovejch, nech to uhlazený a pěkný a klidně i pomalý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:42
- Nahlásit

Crysa
zvyš cílovou motivaci.
Trochu bych se bála, že jak mu foukne příznivej vítr, zvedne palici a požene dopředu. Dělala mi to Ambra, jak jí fouknul vítr, udělala mi "lom" třeba 5 metrů před místem, kde doopravdy byl, o předmětech nemluvě. Sbírala pach normálně ze stébel trávy. Nic moc to dávat zpátky zas do normálu.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:43
- Nahlásit

čus baby! co je novýho? Měli jsme dnes seznamovací oběd s rodičema skorosnachy - celkem 6 lidí a 3 psi.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:55
- Nahlásit

Lola1
Měli jsme dnes seznamovací oběd
a přežilas?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:55
- Nahlásit

Eldoguero
Dokonce by bylo ideální, aby pes šel na mírně prověšené stopovačce
Tak to teda Fanda rozhodně chodí
jen bych dávala bacha, abys mu event. pamlsky dávala do těch šlápot, teda aby ti neupadli někam úplně mimo stopu.
Na to si právě bacha dost dávám, takže po našlapání 100 krokový jednou lomený stopy mě bolí záda jak sviň.
Kalu chodí veeelmi pomalu a nemáme problém vejít se do časovýho limitu
Tak to jste mě uklidnila pani. Nechám ho, ať si čuchá svým tempem, onteda čuchá tak, že ho doopravdy těch 5 metrů (nechodíme ještě na celou stopovačku) za ním slyším jak nasává.
Nechci to fakt pokazit, protože todle je věc která ho doopravdy bavčí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:04
- Nahlásit

Baico
Tak to teda Fanda rozhodně chodí
Kalu taky, dávám si stopovačku na malíček
po našlapání 100 krokový jednou lomený stopy mě bolí záda
No to mi povídej, Afín je na začátku a stopu s ní beru jako trest za něco strašlivého co jsem v minulém životě udělala
za ním slyším jak nasává.
Ideální
Nech ho, až se vychodí a najde si svoje stabilní tempo, můžete řešit event. zrychlování, pokud vůbec nebo cokoliv jinýho.
todle je věc která ho doopravdy bavčí
Jo jo, to známe, pokud teda neprší, ale to žádnej slušnej pes vůbec neleze před barák, že jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:18
- Nahlásit

Asi dopiju vínko a půjdu si lehnout
Lidi, dobrou a držte zítra mušovi palce

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 23:37
- Nahlásit

Sem doma. Bylo to strašlivé, fakt nechápu proč nedělám něco méně zrakvujícího. Ale přežila sem. Paw,Dáška a Boncofka taky žijou, viděla jsem je. Konec hlášení, podrobnější info zítra.

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 01:05
- Nahlásit

Paw,Dáška a Boncofka taky žijouDíky bohu přežily beze citelných ztrát

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 08:04
- Nahlásit

Biluška
jéé, ušetříme karafiáty
vítej zpět tůrystko

Tak na rozdíl od včerejška je tady krásně slunkato, teda mraky číhaj ze všech směrů, ale vypadá to na krásný den, tak jedem na velký stopičky

čůs děckááááá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 09:42
- Nahlásit

Mam vyblity mobil, tak se ozvu pak z domu. Hlasim, ze ziju, ale moje kolena jsou kaput. Nebyt bohate zasoby ibalginu, tak ani nedolezu.
Mam to za 21,53, protoze me Daska donutila jit nonstop bez spanku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 10:17
- Nahlásit

Tak tady máte krátký report z tratě.
Počasí bylo krásné, místama až moc, bylo mi vedro.Ale odmítla jsem si sundat bundu bo bych ji musela nést a zdála se mi těžká. Chůva říkala "to se pozná, že si blondýna, přece ji pořád neseš i gdyž ji máš oblečenou". Hádaly sme se essi je těžší nést oblečenou bundu, nebo sbalenou v batohu a kiláky nám pěkně ubíhaly. Gdyž to bylo do kopce tak sem furt říkala "zaber Bageto, zaber, gou gou gou" a ona na mě ukazovala vztyčený prostředník Gdyž to bylo z kopce tak sem křičela "kam táhneš ty krávo, zpomal, k noze, netáhni, seš blbá" a ona táhla jak fsteklá Úpa mi odrovnala kolena Pak to zase začalo být do kopce a ona netáhla a šla na prověšené šňůře vedle mě Má nějaký dlouhý reflexní oblouk, nebo co Občas nás někdo předběhl. Hlavně když to bylo do kopce. Říkala jsem Bagetě "podívej se ty rouro, takhle vypadá pejsek, který táhne" a ona po tom hovavartovi hodila opovržlivý pohled, že je jako magor. Taky jsem Chůvě říkala "přidej, předbíhají nás, nemám ráda když mě někdo předbíhá" a ona říkala "mě je to jedno, nebuď tak ambiciozní a kochej se". Pak nás předběhla ženská s vendénským bazétem a Chůva říkala "baset, ježišmarjá předběhl nás baset, přidej, není možné, aby nás předbíhal baset" . Na posledním kilometru Bageta konečně pochopila, že se táhne do kopce, asi proto, že cítila kantýnu. Takže jsme do cíle doběhly, dokonce i Chůvu jsme donutily k rychlejšímu pohybu . V cíli v knihovně už bylo dost obsazeno, ale Paw jsme v tom davu našly, Dášku taky, zahlídla jsem i Boncofku a asi milion dalších známých, které neznáte tak vám je nebudu vypisovat. Cestou domů jsem šťouchala do pedálů koštětem jako mistr Býn, páč mám puchýře i na puchýřích. Jsem moc ráda, že mám doma fofrkřeslo, dneska ho určitě využiju

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:56
- Nahlásit

Brýden národe, jsme rádi, že pochodaři smrti pochod přežili a ještě je taky někdy uvidíme. Příště si s sebou můžou vzít Hancuw, tím pádem se zbavíme velkého nebezpečenství, neboť by nás zas táhla do kopce.
Děcka!!!!!!!!! PEČU UŽ TŘI HODINY KACHNU!!!! Jako chápete? Peču! Prostě je v troubě a já jí hlídám, každou půlhodinu jí chodim podlejvat. A pozor taky!!!!!! Jedno horský semínko od Lejendičky z Jemeriky již čumí jako rostlinka ze zeměěěěě! Zřejmě to bude modrý zvonek.

Alex
Pani, teď, když už umim upéct kachnu, bych si taky prosila ten recept na ten mazaňák, eště že si nám skovala před Dětma Země, jinak by nám to sežrali.

Co děláte hezkého? My byli jen na maločůrací pauze, Mařka stejnak řekla, že se nechce venčit, ale že chce česat. Tak sem jí musela česat. Strašně moc pelichá. Dnes se válim, nedělám nic, na procházku pudem až vodpoledne, ještě jedem mezitim do OBI, pro nějaké malokvětináčky a truhlik potřebuju, páč si musim zakoupit nějaký veliký fuksyje a potřála bych květinovej stolek na balgon, neboť se mi to tam fšecko nevejde. Spíš květinou lavici a polici...

Dneska je Hodobóžovej den, tak si vemte čistý spoďáry vy coury!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 12:56
- Nahlásit

Gerda
PEČU UŽ TŘI HODINY KACHNU!!!! Jako chápete? Peču!
Jako chápeme, ale to si neměla. Dyť má malý děti

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:04
- Nahlásit

Gerda chudák housátko bude z něk sirota ! V kolik jdete na prochajdu a kam? Šla bych s váma taky....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:27
- Nahlásit

Biluška
Dyť má malý děti
neboooooj, kachna_ bývá zasažena jenom postihem aut...vlastně jenom kachno_vozy bývají stiženy....výhradně.....

hancaw
zvládneš v 15.30 u rybníka? Půjdu teď na hodinu spát po obědě....

<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání